2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Oradaki ebe bana şey demişti günde 4 kere 1 çay kaşığı verebilirsin. Eğer hani geçmezse gerekmedi ben 2 kere 1 er çay kaşığı verdim yetti

Şu setten aldım bende kargoda şuan. 3 akış çeşidi var. Deneyeceğim bakalım yumuşak uçlu memeden biberona biberondan memeye geçiş kolay diyo. Bakalım nasıl olacak

Aşı konusunda aynı senim gibi düşünüyorum, sağlık çalışanı olarak aşı çıkmadan önce coronanın neler yaptığını gördük maalesef hem de çok çok yakından. Ama tabi yeni geliştirilmiş bir m rna aşısıyddı uzun vade etkilerini kimse bilmiyor. Ama şu bir gerçek k coronavirusun kendisi direkt bir çok sisteme etki eden bir virüstü maalesef özellikle ilk zamanları. O hızlı yayılımı aşının kırdığı da bir gerçek ama herkesin endişelenmesini de anlıyorum.
özellikle aşı takviminde olan ve yıllardı yapılan aşıları herkesin yaptırmasının bir toplumsal sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Şu an aşı yaptırmayıp bir şey olmadı diyenlerin sebebinin senin dediğin gibi şans ve biraz da azınlıkta olmalarına Veriyorum. Mısırda oğlumun kolunu yavru köpek çizdi tasmalı olmasına rağmen hastaneye koşup kuduz aşısı yaptırdım. Demem o ki aşı ile önlenebilecek bir hastalık onlara geçerse ben bunun vebalini ödeyemem. Biz elimizden geleni yapalım öyle Allah a dua edelim düşüncesindeyim
Bir de babacığına geçmiş olsun umarım iyidir

Aynen aynen aşkım kaşe imza her söylediğineee. Çok şükür ki iyi babacım

Şu setten aldım bende kargoda şuan. 3 akış çeşidi var. Deneyeceğim bakalım yumuşak uçlu memeden biberona biberondan memeye geçiş kolay diyo. Bakalım nasıl olacak
Akısı cok hızlı canm bende öyle aldım S beden.
Ama dediğim gibi cekmesede akıyor geldiğinde bir bak bakalım benimkindemi sorun var hepsimi aynı.

Akısı cok hızlı canm bende öyle aldım S beden.
Ama dediğim gibi cekmesede akıyor geldiğinde bir bak bakalım benimkindemi sorun var hepsimi aynı.
Aventin yavaşlarını benim kız çekemedi. 4 -5 içiyo. Diğerinde hava yuttu çekemedi aç kaldı. Bakalım gelsin denicem.
Nette şikayetleri de var akıtıyo diye lansinoh acaba sahte mi ürünler de akıtıyo. Bilemedim

Mamajoh akıtmadı bizde kendi çekince geliyor ama biz çok kullanmadık zaten

E bebekten aldım ben mağazadan sahte değildirde. Bana asırı fazla geldi akışı senin kız zaten 4/5 içiyomuş sorun olmaz öyleyse

Şimdi calpol içinde bir leyler diyorlar valla yeter ta her şeye bir şey diyorlar diyorum
Len yürüsün gitsinler be ahhshshshaha ben öksürük şurubuyla büyüdüm shshjsjs hatırlar mısınız bilmem çok değişik tadı vardı şak diye uyuturdu ben uyumuyorum diye içiriyorlardı bana bayılayım diye

Ekintoş sana çekmiş o zaman diyebilir miyiz

Ay bilmiyorum ki sipariş ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…