Ay ne güzel söyledin asibacım ağzın bal yesinnnSıkma canini. Biz de bu yuzden 10 gunluk bebege antibiotik igne vurduk yogun bakima yatirdik hatirlarsan. Emzirme danismanlari az emiyor az emiyor uyandir dedi dedi uyandiramadim. Uyanmiyor diye halsizlik enfeksiyondandir dendi . İdrar tahlili yaptik onda da posetle aldiklari icin kaka bulasmis yanlis cikti. Enfeksiyon var diye yatirdik cocugu mecbur. Hepsinin baslangici emzirme danismanlari(!) nin bu cocuk az emiyor demesi. Halbuki ablasi da uyurdu o zamanlar boyle danisman falan yoktu hic korkmadik. Kilo alimi cisi de iyiydi yine de burnumdan geldi o ilk ay yani. Artik kimsenin dedigini umursamam. Doyan cocugu da ac olan cocugu da annesi anlar. Kilo almis mi almis bosver sikma canini. Bu ay 450 alir bir sonraki ay 1450 alir. Bu ay hasta olmustur, gazi olmustur cok, atak doneminde zor olmustur alamamistir cocuk bu.
Silikon uc benim kizim da almiyor. Biberon denemedim ama bir kac markada kaucuk uc buldum daha yumusak oldugundan bebekler daha cok seviyormus. Evde br browns var 1 numarasi cekmedikce akitmiyor ama silikon onu denicem almazsa kaucuk chicco ve bibs de buldum onlari denicem aklinda olsun yuzeyi de insan derisine yakin bir hissi var kaucugun belki tutar
Ay hiç takma herkes çok biliyo sinir ediyolar insanı. Memen dolu emzirsense aynı süüt dolmadan emzirsende aynı süt. Çektikçe gelen bişi bu yani bardak değil ki bitti doldur olsun. Benimkide mızırdanıyo yeni emdi diyelim e memede süt yok diyorum sıkıyorum bakıyorum geliyoYeni uyanmıştı emmişti ama azdı bilmiyorum artık canım
Evet canım cok güzel özetlemişsin herşeyi.Sıkma canini. Biz de bu yuzden 10 gunluk bebege antibiotik igne vurduk yogun bakima yatirdik hatirlarsan. Emzirme danismanlari az emiyor az emiyor uyandir dedi dedi uyandiramadim. Uyanmiyor diye halsizlik enfeksiyondandir dendi . İdrar tahlili yaptik onda da posetle aldiklari icin kaka bulasmis yanlis cikti. Enfeksiyon var diye yatirdik cocugu mecbur. Hepsinin baslangici emzirme danismanlari(!) nin bu cocuk az emiyor demesi. Halbuki ablasi da uyurdu o zamanlar boyle danisman falan yoktu hic korkmadik. Kilo alimi cisi de iyiydi yine de burnumdan geldi o ilk ay yani. Artik kimsenin dedigini umursamam. Doyan cocugu da ac olan cocugu da annesi anlar. Kilo almis mi almis bosver sikma canini. Bu ay 450 alir bir sonraki ay 1450 alir. Bu ay hasta olmustur, gazi olmustur cok, atak doneminde zor olmustur alamamistir cocuk bu.
Silikon uc benim kizim da almiyor. Biberon denemedim ama bir kac markada kaucuk uc buldum daha yumusak oldugundan bebekler daha cok seviyormus. Evde br browns var 1 numarasi cekmedikce akitmiyor ama silikon onu denicem almazsa kaucuk chicco ve bibs de buldum onlari denicem aklinda olsun yuzeyi de insan derisine yakin bir hissi var kaucugun belki tutar
Evet benimde aynı Meme yumusamıs bebe memede gayette çekiyor yutkunsun ya da yutkunmasın belki her çekmede yutkunmuyor ama Memede süt var sıkıyorum geliyor.Ay hiç takma herkes çok biliyo sinir ediyolar insanı. Memen dolu emzirsense aynı süüt dolmadan emzirsende aynı süt. Çektikçe gelen bişi bu yani bardak değil ki bitti doldur olsun. Benimkide mızırdanıyo yeni emdi diyelim e memede süt yok diyorum sıkıyorum bakıyorum geliyo
Soyledigin biberonları da deneyeceğim canımSıkma canini. Biz de bu yuzden 10 gunluk bebege antibiotik igne vurduk yogun bakima yatirdik hatirlarsan. Emzirme danismanlari az emiyor az emiyor uyandir dedi dedi uyandiramadim. Uyanmiyor diye halsizlik enfeksiyondandir dendi . İdrar tahlili yaptik onda da posetle aldiklari icin kaka bulasmis yanlis cikti. Enfeksiyon var diye yatirdik cocugu mecbur. Hepsinin baslangici emzirme danismanlari(!) nin bu cocuk az emiyor demesi. Halbuki ablasi da uyurdu o zamanlar boyle danisman falan yoktu hic korkmadik. Kilo alimi cisi de iyiydi yine de burnumdan geldi o ilk ay yani. Artik kimsenin dedigini umursamam. Doyan cocugu da ac olan cocugu da annesi anlar. Kilo almis mi almis bosver sikma canini. Bu ay 450 alir bir sonraki ay 1450 alir. Bu ay hasta olmustur, gazi olmustur cok, atak doneminde zor olmustur alamamistir cocuk bu.
Bu kadar saçma bi şey duymadım, neden gece 2 saatte bir uyandırasın ya illa bi şey önerecekse bari akla yatan bi şey önersin. Buna çok sinirlendim valla.Evet canım cok güzel özetlemişsin herşeyi.
Yani saçmalık mamayla destekle biraz dese neyse dicemde bana 2 saatte bir emzir verme 2 saat sonra göğüsün dolsun diyor iki aylık bebeğe bunu nasıl anlatacağım acaba.
Gece uyandır 2 saatte 1 emzir çok uyumasın diyor yani yenidoğan değil ki sık sık uyansın uyuyan çocuğu nasıl uyandıracağım meme diye Emmez ki benimki acıkmadığı sürece gece.
Emzir geeçç senden iyisini kimse bilemezEvet benimde aynı Meme yumusamıs bebe memede gayette çekiyor yutkunsun ya da yutkunmasın belki her çekmede yutkunmuyor ama Memede süt var sıkıyorum geliyor.
Uzman ebe dinlemiştim o da memenin dolu olması sertlik anlamına gelmez yumuşak meme de doludur bırakın emsin dolmasını beklemeyin dedi ne alaka şimdi ikiside.
Sagolasin canimAy ne güzel söyledin asibacım ağzın bal yesinnn
Gogusun dolu olmasi ile sut alakasini anlayamadim. Cocuk meme istese nasil 2 saat durdurabilirsin ki. Yogun bakimdaki doktor cok iyiydi bu konularda. 10 gunluk bebekken bile kizim 2 saatte bir uyandirilir mi kendine de cocuga da eziyet etme cocuk bu acikinca uyanir 3 saate-3.5 saate kadar durabilir demisti ki o zaman daha 10 gunluktu. Gece uzun uyudugundan alamamis degildir o hic de uyandirma. uykuya da ihtiyaclari var.Evet canım cok güzel özetlemişsin herşeyi.
Yani saçmalık mamayla destekle biraz dese neyse dicemde bana 2 saatte bir emzir verme 2 saat sonra göğüsün dolsun diyor iki aylık bebeğe bunu nasıl anlatacağım acaba.
Gece uyandır 2 saatte 1 emzir çok uyumasın diyor yani yenidoğan değil ki sık sık uyansın uyuyan çocuğu nasıl uyandıracağım meme diye Emmez ki benimki acıkmadığı sürece gece.
Benim de içmiyo. Bir gün sırf ne verdiysem yazdım kenara. Zorlaya öğürte taş çatlasın 620 içmiştir. Ama kilo alımı normal yani. Doyuyor demek ki. Acıkınca ağlayan çocukta sorun yok. Süt yağlıdır iştahı yoktur veya başka gün telafi eder. Bunun standardı yok ben çok kafaya takmıştım aç bu çocuk aç diye. Zorladığımda kaç kez kustu hep. Meme de almıyor ya ne bileyim hep memede olması gerekiyor diye düşündüm. Bebeğim öğün kavramı yok. Mesela 90-120arası içmesi lazımken bir öğünde, benimki max 70 içiyo. Sonra saat başı 20 ile destekliyo. Bazen o kadar da içmiyo. Valla anlamadım ben nasıl beslicez bebeleri. Acıkınca isterler yaYa standarta gore 750 cc icmesi lazim ama benimki 500 icmiyo uykuda ancak
Bizim bugünde öyle gec 12 de uyudu sabah 9 dsn beri ayaktayım uykusuzluktan sürekli aglıyor 5 dk fazla uyumuyorHazırlandık arabayla şehir turuna çıkıyoruz yapmam dediğim ne varsa yapmak bende ata sporu nesi var bunların böyle
Ne bileyim gece Emince mi kilo alacak bu çocukBu kadar saçma bi şey duymadım, neden gece 2 saatte bir uyandırasın ya illa bi şey önerecekse bari akla yatan bi şey önersin. Buna çok sinirlendim valla.
Kesinlikle öyle benim çocuğum zaten 2 bucuk üç en fazla dördüncü saatte uyanıyor memeye.Sagolasin canim
Gogusun dolu olmasi ile sut alakasini anlayamadim. Cocuk meme istese nasil 2 saat durdurabilirsin ki. Yogun bakimdaki doktor cok iyiydi bu konularda. 10 gunluk bebekken bile kizim 2 saatte bir uyandirilir mi kendine de cocuga da eziyet etme cocuk bu acikinca uyanir 3 saate-3.5 saate kadar durabilir demisti ki o zaman daha 10 gunluktu. Gece uzun uyudugundan alamamis degildir o hic de uyandirma. uykuya da ihtiyaclari var.
Canım bende uyandirmiyorum artık 4 saatte kesin kalkıyor zatenKesinlikle öyle benim çocuğum zaten 2 bucuk üç en fazla dördüncü saatte uyanıyor memeye.
Uykulu olduğu için öyle aman aman emmiyor ama sonuçta emiyor yok kısa mı duruyor memede yok gece çok mu uyuyor falan salak salak konuştu işte
Normalde de kusuyor ama aşıdan sonra biraz fazla kustu simdi fena değil.normalde aventte iyidir aslında ama tutmayan bebek tutmuyo işte umarim düzelirEvet iki biberonumuz aventti ne yazık ki hiçbir şekilde emmiyor.
Aşıdan geldiğinizden beri mi kusuyor.?
İnşallah tez zamanda biterKızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah
İnşallah cnm.İnşallah tez zamanda biter
Çok şükür canım çok sevindim iyi olmanaKızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah
Aynen öyle yeni doğan değiller sonuçta ne diye uyandirayimCanım bende uyandirmiyorum artık 4 saatte kesin kalkıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?