2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ay ne güzel söyledin asibacım ağzın bal yesinnn

Yeni uyanmıştı emmişti ama azdı bilmiyorum artık canım
Ay hiç takma herkes çok biliyo sinir ediyolar insanı. Memen dolu emzirsense aynı süüt dolmadan emzirsende aynı süt. Çektikçe gelen bişi bu yani bardak değil ki bitti doldur olsun. Benimkide mızırdanıyo yeni emdi diyelim e memede süt yok diyorum sıkıyorum bakıyorum geliyo

Evet canım cok güzel özetlemişsin herşeyi.
Yani saçmalık mamayla destekle biraz dese neyse dicemde bana 2 saatte bir emzir verme 2 saat sonra göğüsün dolsun diyor iki aylık bebeğe bunu nasıl anlatacağım acaba.
Gece uyandır 2 saatte 1 emzir çok uyumasın diyor yani yenidoğan değil ki sık sık uyansın uyuyan çocuğu nasıl uyandıracağım meme diye Emmez ki benimki acıkmadığı sürece gece.

Evet benimde aynı Meme yumusamıs bebe memede gayette çekiyor yutkunsun ya da yutkunmasın belki her çekmede yutkunmuyor ama Memede süt var sıkıyorum geliyor.
Uzman ebe dinlemiştim o da memenin dolu olması sertlik anlamına gelmez yumuşak meme de doludur bırakın emsin dolmasını beklemeyin dedi ne alaka şimdi ikiside.

Soyledigin biberonları da deneyeceğim canım

Bu kadar saçma bi şey duymadım, neden gece 2 saatte bir uyandırasın ya illa bi şey önerecekse bari akla yatan bi şey önersin. Buna çok sinirlendim valla.

Emzir geeçç senden iyisini kimse bilemez

Ay ne güzel söyledin asibacım ağzın bal yesinnn
Sagolasin canim
Gogusun dolu olmasi ile sut alakasini anlayamadim. Cocuk meme istese nasil 2 saat durdurabilirsin ki. Yogun bakimdaki doktor cok iyiydi bu konularda. 10 gunluk bebekken bile kizim 2 saatte bir uyandirilir mi kendine de cocuga da eziyet etme cocuk bu acikinca uyanir 3 saate-3.5 saate kadar durabilir demisti ki o zaman daha 10 gunluktu. Gece uzun uyudugundan alamamis degildir o hic de uyandirma. uykuya da ihtiyaclari var.

Ya standarta gore 750 cc icmesi lazim ama benimki 500 icmiyo uykuda ancak
Benim de içmiyo. Bir gün sırf ne verdiysem yazdım kenara. Zorlaya öğürte taş çatlasın 620 içmiştir. Ama kilo alımı normal yani. Doyuyor demek ki. Acıkınca ağlayan çocukta sorun yok. Süt yağlıdır iştahı yoktur veya başka gün telafi eder. Bunun standardı yok ben çok kafaya takmıştım aç bu çocuk aç diye. Zorladığımda kaç kez kustu hep. Meme de almıyor ya ne bileyim hep memede olması gerekiyor diye düşündüm. Bebeğim öğün kavramı yok. Mesela 90-120arası içmesi lazımken bir öğünde, benimki max 70 içiyo. Sonra saat başı 20 ile destekliyo. Bazen o kadar da içmiyo. Valla anlamadım ben nasıl beslicez bebeleri. Acıkınca isterler ya

Hazırlandık arabayla şehir turuna çıkıyoruz yapmam dediğim ne varsa yapmak bende ata sporu 🫩 nesi var bunların böyle
Bizim bugünde öyle gec 12 de uyudu sabah 9 dsn beri ayaktayım uykusuzluktan sürekli aglıyor 5 dk fazla uyumuyor benim kı sürekli ıkınıyor sizde var mı alerji mı acaba

Kesinlikle öyle benim çocuğum zaten 2 bucuk üç en fazla dördüncü saatte uyanıyor memeye.
Uykulu olduğu için öyle aman aman emmiyor ama sonuçta emiyor yok kısa mı duruyor memede yok gece çok mu uyuyor falan salak salak konuştu işte

Canım bende uyandirmiyorum artık 4 saatte kesin kalkıyor zaten

İnşallah tez zamanda biter

Çok şükür canım çok sevindim iyi olmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…