2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Çok ama çok sevindim her şey daha da güzel olsun

Bizim bugünde öyle gec 12 de uyudu sabah 9 dsn beri ayaktayım uykusuzluktan sürekli aglıyor 5 dk fazla uyumuyor benim kı sürekli ıkınıyor sizde var mı alerji mı acaba
Kuzu alerjide kaka mukuslu oluyo, devam ettiğinde de kan oluyor kakada bide vücutta isilik gibi döküntü. Benim kızda kakada kan görünce tamamen kestim ben. Ikınıyorsa gazı vardır muhtemel

Çooooook mutlu oldum varya kocaman sarılıyorum sana hepsi geçecek

5 dkda bi içli içli ağlıyor yaa. Ya korkuyor gibi yada acısı var gibi ağlıyor anlamıyorum. Karnı tok altı temiz gazı çıktı. Niye böyle oluyor yaa

5 dkda bi içli içli ağlıyor yaa. Ya korkuyor gibi yada acısı var gibi ağlıyor anlamıyorum. Karnı tok altı temiz gazı çıktı. Niye böyle oluyor yaa
Sorgulama bacım. Benimki bugün gözleri açık rüya mı görüyodu ne guluyo ağlıyo korkunç bir an. Adamı korkudan felç ediyolar.

Sorgulama bacım. Benimki bugün gözleri açık rüya mı görüyodu ne guluyo ağlıyo korkunç bir an. Adamı korkudan felç ediyolar.
Çok yorucu bir süreçmiş gerçekten
Tövbe yarabbim dediklerine ek bi de gözlerinin beyaz kısmı ortaya çıkıyor ben de ondan korkuyorum annem sakinleştirp o uyuttu hep ama anlamıyorum artık sallamaktan ayağım belim ağrıyor uyku zaten bi kaç gündür nanayy.

Ben artık rutinim dedim kabullendim. Hele yalnız bakmak daha da zor. Iki kez yorgunluktan bayıldım. Ağzımda yaralar çıktı, gözümde arpacık. Kolik bebekle karı koca daha da zor. Ekim 20 de okula dön diyen sistem hele... neyse bakacaz çarelere. Allah var gam yok. Devam...

Ben de kabullendim ama ağlayınca çare bulamıyorum susmuyor ya orda tıkanıyorum işte. Ben de eşim akşam vardiyasında iken annem veya kayınvalidemi çağırıyorum mecbur Allah'tan hepimiz aynı şehirdeyiz 10ar dk mesafe hepsiyle. Senin işin de zor bacım Allah yardımcın olsun çalışansın teksin ailen uzakta mı belki yazmışsındır ama kusura bakma hatırlamadığım için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…