• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
çok fazla ya :) burda bahçelievler memorial 60 diyodu 2 ay önce ama takipli olduğum kişiden şaşmak istemedim, bir de bu gittiğim hastanede 8 ay önce yakın arkadaşım doğum yaptı. tüm anlara şahit oldum gerçekten çok ilgililer
bence de çok ama ben de doktorumdan çok memnunum ablamında geçen sene o yaptırmıştı doğumunu o yüzden vazgeçmek istemiyorum

Şampuan masaj yağı ve pişik kremi için hangi markayı düşünüyorsunuz.
Sanırım ben rossmannın kendi markasını kullanıcam instagramda takip ettiğim içerik inceleyen biri (sanırım biyolog emin değilim)var gayet temiz bulmuş içeriklerini ve mustela siveno gibi markalardan iyi gibi hatta hem fiyat olarakta baya uygun sizde bakmak isterseniz
Markası Babysdream extra sensitive diye geçiyor.
Yinede fikirlerinizi duymak isterim 3 gündür araştırıyorum😂
Ben de rossmanda ecowell buyuk kizima aliyorum organik sertifikali bebise de sanirim onu alicam ya da incia mustela arasindayim

Ah arkadaşlar.
Rabbime dua ediyorum sizler yaşamayın.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Çok dua edin, oğlum için 5 gün kritikmiş😢
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağım 😞 Dua edin.
Preeklampsi, hastalığı betermiş Allah uğratmasın❤️
Canim nasilsiniz?

Ben de bu sira cok karpuz yedim doktorum suyun artmis meyveyle biraz vedalasiyoruz dedi. Oncesinde de bildigim bir seydi ozellikle yaz meyvelerinin meyve sekeri vucut sekerini artirdigi icin gebelikte suyu artiriyo. İlk gebeligimde
Hic yasamadim suyun artmasini. Kista gecirdim cogunu cok meyve de yememistim. Bunda ilk defa yasadim ve baya karpuza dur diyemiyorum kendimde😅
Belki vücudun şekere meyilliyse ondan da olabilir genetik yani sukur benim öyle sorunlarım yok üstelik yaşım 39 :) her hamilelik ayrı dünya benimde kemik ve kas ağrım çok fazla sürekli ağrılarım var:(

Rabbim yardimciniz olsun canim yuregini ferah tut benimde preklamsi riskim var baska riskler daha bebeginin nasibi varsa her turlu hayata tutunur Rabbim size bagislasin tevekkul ve duadan baska cagremiz yok 500 gramla yasayan sapasaglam cocuk var cevremde . insallah 2 kiloyu gecince sana verirler yogun bakimdanda cikar Allahin izniyle 😘 kotu gunler geride kalir
İnşalllah. İşte organlar tam gelişmediği için :( kritik hala
Ama bugün 5. Günümüz ilkkez çok hareketliymiş bi umutlandım

Bence de abartılmış sanki çok şükür şuan suyumuz falan gayet iyi ki karpuz vs de yiyorum bazı şeyler yapıdır genetiktir yani karpuzlu suyun artacağını dusunmuyorum
Yanlışınız var, bu şekilde yanlış yönlendirme yapmayalım sonuçları bazen ağır olabiliyor.
Eğer şekere meyilli bir anne ise şekerini hızla yükselten bu meyveler bebektede şekere maruz bırakıp, daha fazla idrara çıkmasına ve sonucunda amniyon sıvısının çoğalmasına sebep oluyor. Dikkat etmek gerek

10 haftalığa girdim sanırım 1 ay önce kanama yaşadım büyük hala daha devam eden lekelenlenmelerim oluyor. Aslında çok korkuyorum dua ediyorum yatıyorum ☺️ perşembe günü yine bir korku geldi akıntı bildiğin siyah doktora gittim baktık benim minik hareket ediyor kalbini duyduk gayet sağlıklı dedi sorun yoktu çok şükür. Progestana devam ediyorum. 13. Haftaya kadar devam edebilir dedi. İnşallah biter ve bende çok eğlenceli gebelik kısmına geçerim 🤣🤣😆🤲🏻🌸
Merhaba rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 8+0 oldum bugün 3 gün önce gece lavabo da peceteye açık kahverengi akıntı gördüm ve sanki adet olacakmisim gibi semptomlar vardı doktora gittim doktor bebek ii kalbide atıyor progesteron fitil verdi sabah akşam kullan dinlen dedi ama ben korkuyorum işte ya bebeğe birşey olursa kalbi felan tedirgin ediyor beni birşey olur diye bı lavabodan lavaboya kalkıyorum başka kalkmiyorum yerimden böyle olunca iyice bunalıma girdim sizce birşey olur mu

Yanlışınız var, bu şekilde yanlış yönlendirme yapmayalım sonuçları bazen ağır olabiliyor.
Eğer şekere meyilli bir anne ise şekerini hızla yükselten bu meyveler bebektede şekere maruz bırakıp, daha fazla idrara çıkmasına ve sonucunda amniyon sıvısının çoğalmasına sebep oluyor. Dikkat etmek gerek
Ben yönlendiriyorum bence diyorum benim olmadı ama siz genetik olarak olabilirsiniz dedim kimseye şeker yiyin sorun olmaz demedim

Belki vücudun şekere meyilliyse ondan da olabilir genetik yani sukur benim öyle sorunlarım yok üstelik yaşım 39 :) her hamilelik ayrı dünya benimde kemik ve kas ağrım çok fazla sürekli ağrılarım var:(
Yok aslinda ailemde sekeri olan kimse yok genetigimde seker hastaligi yok ama karpuz yedigimde midem bulanmaya basliyor sekerim firliyor gebelige ozgu bir durum bu. Normalde benim de boyle bir seyim yoktu. Bilimsel de bir sey tum doktorlar bunu soyluyor aslinda siz bir sey olmaz diye dusunmeyin yine de dikkatli olun. Ben de 36 yasindayim cok genc degilim.

Merhaba rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 8+0 oldum bugün 3 gün önce gece lavabo da peceteye açık kahverengi akıntı gördüm ve sanki adet olacakmisim gibi semptomlar vardı doktora gittim doktor bebek ii kalbide atıyor progesteron fitil verdi sabah akşam kullan dinlen dedi ama ben korkuyorum işte ya bebeğe birşey olursa kalbi felan tedirgin ediyor beni birşey olur diye bı lavabodan lavaboya kalkıyorum başka kalkmiyorum yerimden böyle olunca iyice bunalıma girdim sizce birşey olur mu
Merhabalar, Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç ben 16 haftaya kadar kanama yaşadım. Eğer yaşayacağı gün varsa yaşar.. doktorun dediklerini yap hiç yorma kendini ☺️ Allah’ın izniyle bir şey olmaz..

Merhabalar, Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç ben 16 haftaya kadar kanama yaşadım. Eğer yaşayacağı gün varsa yaşar.. doktorun dediklerini yap hiç yorma kendini ☺️ Allah’ın izniyle bir şey olmaz..
Peki sürekli yattiniz mi çünkü ben sadece lavabodan lavaboya kalkıyorum birde sadece bende sadece 1 kere kahverengi oldu daha olmadı ağrı lekeleme kalmadı şuan buda iyi birşey değil mi

Kizlar bu bebis niyetlendi kendini asagidan birakacak heralde bugun😅 yururken ve egilirken vajina bolgesinde yogun bir basi ve agri hissediyorum. Otururken yok. Sanki biri bu konuyla ilgili paylasim yapmisti ama bulamadim gerilerde kalmis. Bu aylarda normal sanirim degil mi

Peki sürekli yattiniz mi çünkü ben sadece lavabodan lavaboya kalkıyorum birde sadece bende sadece 1 kere kahverengi oldu daha olmadı ağrı lekeleme kalmadı şuan buda iyi birşey değil mi
Ben ilk gebeligimde kirmizi kan gelmisti 15 gun is yapmama istirahat dediler ama gunluk rutinlerimi yapiyordum. İkincide de ayni gun icinde 3 kere kahverengi akintim oldu o gun cok yorulmustum doktor yorulduysan ondandir ilk 3 ay kendini yorma
Dinlen dedi bir daha gelmedi. Belki farkli bir durum vardir sizde progestan vurduklarina gore ama kirmizi degilse akinti, devamli degilse korkulacak bir sey yok demisti doktorum. Yine dinlenin doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir takibinizi o yaptigi icin yormayin kendinizi ama stres yapmayin korkmayin diye anlatmak istedim

Ben ilk gebeligimde kirmizi kan gelmisti 15 gun is yapmama istirahat dediler ama gunluk rutinlerimi yapiyordum. İkincide de ayni gun icinde 3 kere kahverengi akintim oldu o gun cok yorulmustum doktor yorulduysan ondandir ilk 3 ay kendini yorma
Dinlen dedi bir daha gelmedi. Belki farkli bir durum vardir sizde progestan vurduklarina gore ama kirmizi degilse akinti, devamli degilse korkulacak bir sey yok demisti doktorum. Yine dinlenin doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir takibinizi o yaptigi icin yormayin kendinizi ama stres yapmayin korkmayin diye anlatmak istedim
İçimi rahatlattiniz valla her lekeleme düşük tehlikesi olarak görüyoruz ondan dolayı progesteron fitil verdi bebek için olumsuz birşey demedi zaten kalbi felan atıyor dedi dinlenin demişti yok sadece 1 kere peceteye sildim kahverengi akıntı geldi dahada yok çok şükür

Kizlar bu bebis niyetlendi kendini asagidan birakacak heralde bugun😅 yururken ve egilirken vajina bolgesinde yogun bir basi ve agri hissediyorum. Otururken yok. Sanki biri bu konuyla ilgili paylasim yapmisti ama bulamadim gerilerde kalmis. Bu aylarda normal sanirim degil mi
Benim popo aşağıda duruyordu ve ayakta biraz kalınca baskı çok oluyor. Dr bu duruşta özellikle baskı kalça bel ağrısı olabilir demişti

Benim yürürken oluyor kısa mesafede de yürüsem hissediyorum aynısını halbuki mesanem boş olmasına rağmen. Benim doktorum normal diyor hatta bazen karnım sertleşir akşamları onlarda 2. Gebelik itibariyle olağan şeylermiş önemli olan dinlenme modunda bile düzenli ve sık olmasıymış

Ben inanmıyorum artık ya aşağıda hissediyorum vuruyo bebek diyorum muayenede bebeğin ayakları yukarıda çıktı😂

Ben inanmıyorum artık ya aşağıda hissediyorum vuruyo bebek diyorum muayenede bebeğin ayakları yukarıda çıktı😂
Yaa ben kasıkta hafif hareketler kurcalama tarzı hareketler hissediyorum el kol olduğunu dusunuyorum hatta bazen mesaneme eli koluyla dahi olsa baskı yaptigini hissediyorum mesanemde elektrik çarpması oluyo sanki 😅 gobegimin ustunde daha güçlü tekmeler hissediyorum onlarda ayaktir diyorum hatta bugün sağolsun bence topuguydu bayağı fazla ittı ve okşayarak geri içeri aldırdım 😂en son gittiğimde baş asagiydi🫣

Back
X