Bende izmirdeyim,ilk bebegim ağustos doğumlu bu bebegmde öyle olack inşallah. uzun kollu pamuklu gydrdm ben hep,salonumda klimayı açıp klimadn en uzak köşeye koymuştuk besigni bir sknti yaşamadk şükür. Salonun kapısı da acıktı hep.Klima kapatip kısa kollu gydrmeyi denedk olmadı malesef o kdr sickti ki her yeri isilik olmuştu bebeğimin.Selam anneler Ağustos 20 doğum olacak ama bebeğe nasıl hastane çıkışı almalıyım kafam karışık uzun kolluu mu kıssa kolluu mu herşeyi tamam yedek kıyafetler normal kıyafetlere karar veremiyorum bu arada şehir İzmir ona göre yorum bekliyorum tesekkurler
benim doktorum 34-36 haftaya kadar dönme ihtimali var, 36'dan sonra zorlaşır demişti.Merhaba. Dün kontrolüm vardı. 1 ay önceki kontrolde bebişin ayakları aşağıdaydı dönmemişti. Bu kontroldede aynı şekilde kafa yukarıda ayaklar aşağıda. İlk doğumum normal doğum. Doktorum ilk doğumun olsaydı 28. Hafta itibariyle dönmesini bekleriz bebek büyüdükçe dönme işleminin oranı daha düşüyor alanı daralıyor ama 38e kadar beklerim dönmesini dedi. Boynunda kolunda vs kordon dolanık değil ama kısa kordon olabilir dönmeyebilir bekleyeceğiz dedi. Hayırlısı olsun bebiş sağlıklı olsunda normal olur sezeryan olur artık hakkımızda hayırlısı. Acaba benimki gibi bebişi dönmemiş sonraki haftalarda dönen varmıki...1600 olmuş tontiş. Ama şu doktoru bebeğin suyu konusunda bi türlü memnun edemedimaz değil ama daha iyi olabilir diyip durdu her kontrolde bol suda içiyorum. Şimdi havuç suyuna başlayacağız bakalım
Hiç bişey demedimi ağrılar için?Ben bgn soyledm doktoruma ama magnezym fln yazmadı bana.Benmde 2.hamielek sürekli ayaktym ck dinleyemiyorum ondan oluyo galiba, ilk cocugumda olmamsti çünkü bu tarz ağrılar.
eczaneden kendiniz alın bence magnezyum kullanmadan önce hayat kalitem 0 mış kullandıktan sonra farkettim. Şuan oceanın extramagı kullanıyorum sabah çok rahat uyanıyorum ve hiçbi yerim ağrımıyo doğumdan sonra bile devam edicem sanırım :)Ben bgn soyledm doktoruma ama magnezym fln yazmadı bana.Benmde 2.hamielek sürekli ayaktym ck dinleyemiyorum ondan oluyo galiba, ilk cocugumda olmamsti çünkü bu tarz ağrılar.
ben tam olarak ilk kızımı doğurduğum büyüklükteyim, ve daha 2,5 ay var daha ne kadar büyüyecek hayal edemiyorumGarip bi göbüş büyümesi yaşayan oldu mubenim ilk hamilelikte göbeğimde küçüktü ben de rahattım şuan doğuma gidecek gibiyim sanki ortadan ikiye ayrılcam gibi hissediyorum kiloda almadım 28 hafta toplam 6 kilo gibi bi şey aldım ama kendimi hem çok ağır hemde çok şüşko hissediyorum nasıl geçecek bu zaman ühühüh
çok güzelllll olmuş sağlıkla gelsin inş. nerden yaptırdınız
aynen öyle ben de oğluma doğuma giderken böyleydim çok korkuyorum kilodan 49 la hamile kaldım boyumda 1,60 yürüyen bir göbek gibiyim doğurunca vririz ama bu süreç şuan çok zor geliyo. tatile gidicem ne giyceğimden habersizim :))ben tam olarak ilk kızımı doğurduğum büyüklükteyim, ve daha 2,5 ay var daha ne kadar büyüyecek hayal edemiyorum
Aminçok güzelllll olmuş sağlıkla gelsin inş. nerden yaptırdınız
ben dolandırılırım diye korktuğum için instagramdan yaptıramıyorum :) adı ne sayfanın ben de bakayımAmininstagram dan bi sayfadan yaptırdım
Ahahha bende korkumu daha yeni yendimben dolandırılırım diye korktuğum için instagramdan yaptıramıyorum :) adı ne sayfanın ben de bakayım
Ne kadar da bensinben dolandırılırım diye korktuğum için instagramdan yaptıramıyorum :) adı ne sayfanın ben de bakayım
Bende korkuyodum hamilelikte yendim alışveriş yaparakNe kadar da bensindolandırılmadım hiç ama korkuyorum Instagram olunca
Çook güzel olmuşşşş lattteee inci tanesi gibi gelsin güzel kızın
Amin inşallah sağol teyzesiÇook güzel olmuşşşş lattteee inci tanesi gibi gelsin güzel kızın
Canım Allah sabır versin. Hem bedenim hem kalbin acılı. Ne yazacağımı bilemedim. Allah sizlere sağlık versin. Başınız sağolsun.Merhaba arkadaşlar.
Beni hatırlayanlarınız vardır elbet. Herkes bilgi vermemi istemişti. Kendimi henüz yeni yeni toparlıyorum.
Preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) ile 24. Haftada hastaneye yatırıldım, uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonucu 27 haftada ağır bir zehirlenme geçirerek çok hızlı bir şekilde doğuma alındımbebeğim 27+2 de ne yazık ki sezeryan ile doğdu. Ben ve bebeğim çok zor zamanlar geçirdik ölümle yaşam arasında kaldık. Bebeğim doğum sonrası hızlı bir şekilde iyi bir hastaneye sevk edilmiş benim sezerryan sonrası tedavim 10 gün sürdü.
Hergün bebeğimi görmek için taburcusun denmesini bekledim ama ne yazık ki sezeryan sonrası karaciğer enzimlerim bir çok değerlerim çok kötü durumdaydı. Sezerryan sürecini hiç bir şekilde ağrı kesici olmadan atlatmak zorunda kaldım. Bu süre zarfında bebeğim benim gibi değil çok küçük olduğu için küvezde yoğun bakımda kaldı, aslında pek kötü durumu da yoktu ama ne yazık ki çok ağır bir beyin kanaması sonucu oğlumu bir gece kaybettim. 8.günüymüş gece yarısı kaybetmişiz fakat ben sabahı doktorlar eşliğinde öğrendim hemen müdahale edilebilmesi için.
Dün evime taburcu oldum. Bebeğimin vefatından sonra bebeğimi görmek istemedim, unutamamaktan daha çok acı çekmekten aklımı kaybetmekten korktumhala fotoğrafını dahi görmedim. Mezarına dahi giymeye gücüm yok. Her gece rüyalarımda ağlayarak uyanıyorum. İyileşmiyor ruhum. Her yerim acılarla dolu. Melek oğlumu görmeye cesaretim yok minicik bedeninin 500 e yakın cenaze namazı kılınmış. Yüreğim kaldırmıyor.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Çok çok çok acı Çekiyoruz.
Allah kimseye bu hastalığı yaşatmasın, ne yazık ki bir test ile belirlenecek birşey değil 20 . Haftaların sonralarından kendiliğinden çıkan hiç bir sebebi olmayan bir hastalık.Rabbim meleğimi bizden daha çok sevdi Annesinin cennet kuşu oldu oğlum.
Allah sizlere evlatlarınızı sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Durumum bu ne yazık ki.
Ayy demedi ya şaka gbi,biraz yoğundu dün ondan galiba.Idrar tahlili sonclarm icn tekrar arıcm o zmn soylcm yine ilaç yazar umarım.Hiç bişey demedimi ağrılar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?