2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım Rabbım yardımcın olsun sözlerin boş olduğu yerdeyiz elbet canın acıyacak zamanla geçecek inşallah cennette bulusacaksinjz başınız sagolsun Rabbım bir daha yaşatmasın

Bir bebek dünyaya gelip tek bir defa nefes alıp verecek kadar yaşasa bile Allah o bebek ve annesi için cennette bir yer ayırırmış. O sizi orada bekliyor. Bu söylediğim şimdi size hiç iyi gelmeyecek belki, acınızı da dindirmeyecek elbette.. daha çok yeni yaşadınız evlat acısını yüklenmeyin kendinize. Yaşayıp yasınızı tutun sonuna kadar içinize atmayın. Başınız sağolsun

Çok lazım olursa akşam vb muslin bez ya da ince bir tülbent çok işe yarıyor. Puset örtüsüne hiç para vermeyin.

Çok üzüldüm canım.Allah sabır versin

Arkadaşlar merhaba ben 27+3teyim kontrolde doktor bebeğin suyu azalmış biraz dedi büyümesi hersey yolunda ama böyle bir durum var dedi ki ben normalde bile çok su içerdim hamilelikte de içiyorum yani bana sadece bol su iç şimdilik 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi ben de genel olarak telaş yapıyorum hamilelikle ilgili herseyi neden olabilir ve çözüm için başka fikirleri olan bar mı tecrübeli olanlardan

Şu an kaç haftalıksınız benim de ilk hamileliğim 27+3teyim ve ayakları asağoda ama bana dönmeyle ilgili yorum yapmadı ama dediğim gibi suyu biraz azalmış gibi dedi

Deveci armudu ve havuc suyu genelde önerilerde gördum dene istersen

Merhaba.İlk gebeliğimde başta suyum iyiydi ama ben nerdeyse hiç su içmediğim için korktum azalır diye havuç suyu içtim ve gittim detaylıda gördümki suyum fazla peşiman oldum işte o zaman tabi doktor dedi içme ve diyetle normale döndü suyum sen ama deneye bilirsin sende az çıkmış

Ben de deneyeceğim teşekkür ederim

Selam hanimlar 24 haftalık ikiz hamileyim. Sağ kaburgam inanılmaz derecede ağrıyor. Aranızda bunu yaşayan ve ya Dr una danışan oldu mu ?

Merhaba kızlar, varis durumlarınız nedir benim sağ bacağımda diz altımda hem önde hem arkada epey büyükçe belirgin varisler oluştu. Uzun oturus ve ayakta kalışlarda gerginlik şişkinlik ve ağrı bile yapıyor çok yoruldugumda.. yasayanınız var mı acaba ? Umarım doğumdan sonra geçer bunlar..

Canım bende olmadı varis çok şükür. 30+5deyim +24 kiloda ilerliyorum selülit oluştu sanırım o kiloyla normal dedim ben de
Varis çorabı öneriliyor ama şu durumda kullandırır mı doktor bilmiyorum

Kızlar gece yatmadan tartılayım dedim 73 kiloyu gördüm şok oldum.10 günde 3 kilo aldım anlamına geliyordu. Ama sabah kalkınca yine tartıldım 70 kiloydum bu kadar ödem olması normal mi? Sabah akşam arası 3 kilo oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…