Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
İlk bebegmde ben yaptrmstm hiç kullanmadım desem yeridir ,yazın sıcağında kullanlmyo ztn kışında havalr soğuk dye ck cikrmyorz,çok gerekli birsy dgl bnce.Onun yerine norml Müslin bir örtü kullanblrsn hastane icn gttgnde.

Yaaa yarın sonclr icn aradgmda bende soylym doktoruma mutlaka, kalça ağrım ck oluyo cnku uyanmaya korkar oldm.

Basın sagolsn canım,Alalh sabır versn.Rabbim gönlüne ferahlık versn.

Başınız saolsun inanın çok üzüldüm ne denir bilmiyorum allah dayanma gücü versin

Çok üzgünüm Rabbim sabır versin

Endişe etmeyin en başından beri tiroit ilacı kullanıyorum hamileyken kullanan çoğu insan var.

Allah sabırlar versin. Cennetinde kavuştursun sizi çok üzüldüm

Başınız sağolsun
İnan şu durumda başka ne denir ne ile teselli edilir hiç bilmiyorum eminim yoktur da öyle bi cümle
rabbim yaralandığın yerden çiçeklendirsin inşallah yine yüreğini

Başın saolsun cok cok üzgünüm bu acıyı gecen sene 11.01.2024 te 34.Haftada oglumu kaybederek yasadim gözlerim dolarak okudum o günlere tekrar gittim Allah dayanma gücü versin cok zor gecmeyecek bir acı ile imtihan olduk Cennet kapisinda bekleyen bir meleğin var artık eşine ve sana sabrı cemil diliyorum

Başın sağolsun çok üzüldüm. Rabbim cennetinde buluştursun sizi. Allah sabır versin inşallah

Gecmedi valla ara ara oyle oluyo, korkuyorum disari yuruyuse gitmeye. Doktora sormadim unuttum

Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.
Bana sadece 1 gun oldu. Belimden kalcama arka bacaga ve topuga izanan bi agri. Arka bacak uyuduk ve atesli gibiydi hatta. Masajlar egzersizler falan yaptim gecmedi , gece de vardi, sabah uyandim gecmis. Simdi sadece sag topugum bastikca biraz agriyor. Igtenc birsey ya

Ya ben de bu ara kafayi buna taktim. Diger hamilelere bakiyorum selulit falan yok, suan ust bacak ve popo boyle disardan belli olacak kadar selulit dolu. Spor yapiyorum, saglikli besleniyorum, ki hep oyleydi, caresiz arttikca artikyor, tek temennim sogumdan sonra azalmasi ama ya gitmezse, bu halde denize bile girmek istememmn((( kilo 50 den,61 oldu

Sorma cok kötü ben günlerdir çekiyorum böyle yaşamayı öğrendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…