Ben oğlumu normal doğurdum bunuda normal istiyorum ama şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaptiricaz mecbur.Amin. Normal doğum istiyorum inşallah kafa problem olmaz
Bende gece ayaktayim ve tecrübeyle sabittir ki oğlumda gece hareketliydi ve çıktı ki yine aynı gece coşuyordu.ustune kolik bir bebektikızlar selamyine gecenin bir yarısı , kalkıp öylece duruyorum. Bebeğim içeride sanki gündüzmüş gibi 2 dakikada bir vuruyor duruyor. Uykum yok , bu saatte napacağımı bilmiyorum açtım temmuz grubundaki annelerin doğum hikayelerini okuyorum. Benim gibi uyamayan annişler varsa , inş bi an önce uykumuz gelir
ben . iki hafta önde gidiyor, doktor herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyledi.Kafa ölçümü ilerden giden var mı ?
Bence her iki bedenden de koyun, belli olmuyor bebeklerin boyu-kilosu her zaman öncedenKızlar bebeğim birazcık kilolu gidiyor. Hastane çantama yenidoğan koydum hep 0-3 ay bişeyler de koyayım mı ne olur ne olmaz sıkmasınlar bebeği. Tecrübesizim bu sebeple soruyorum tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum
O kadar problem duyuyoruz ki artık herşeyden şüphe eder oldukKızlar bugün sabahtan beri bir ufak tekme dışında ben de hiç hareket hissetmedim ben mi farketmedim diye uzandım azıcık şimdi hareketlendi şükür
Ayakları aşağıda olunca çok da farkedilmiyor yüzü de arkaya dönükben mi abartıyorum bazen anlamıyorum oğlumun ayakları yukardaydı pata küte vururdu anlamamak imkansızdı
Hastaneden sonra kesildi tamamen. gecede fitil kullanıyorum ama karnım çok ağırmış gibi hissediyorum. 2 günde ağırlaştı sankiJokeranne sen nasılsın kanama devam etti mi
Herkesin derdi başka bende bi gram fazla alsın diye dualar ediyorumKızlar benim bebiş de 2 hafta önce baş aşağı pozisyondaydı şuan yine yukarı dönmüş. Doktor 2 hafta içinde aşağı dönmesi lazım dedi umarım döner. İlk bebeğim normal doğumdu bunu da normal istiyordum ancak bakacağız. Bir de 2 haftada normalden fazla kilo almış böyle olmaması lazımdı benim şekerim biraz yüksek dikkat de etmiyorum o yüzden alıyor yavrucak. Diyete başlıyorum malesef… kendi kilomun da takibini yapacağız mecbur
ben . iki hafta önde gidiyor, doktor herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyledi.
Walla canım benimde kaç gündür içim içimi yiyor.basi büyük karnı küçük ama karın çevresi pozisyon kaynaklı ölçümu doğru olmayabilir diye haftalık kontrol olarak gidicez.persembe günü bakılacak tekrar.kafasi için doktor birşey demedi dediğim gibi genetik olabilir dedi.buyuk olandan korkmam dedi.o yüzden bugüne kadar bende çok irdelemedim bunu.wallahi düşünmekten acabalardan doğru düzgün hamilelik yaşayamıyorum.Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza nasip etsin.
Bnmde kafa olcusu iki hfta önde gdyor erkek bebeben . iki hafta önde gidiyor, doktor herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyledi.
sağlıklı olsunlar ve zamanında hayırlısıyla kucağımıza alalım :) her gün bir şey çıkıyorBen.. nerden baksan son 2-3 aydır benim oğlanın koca kafalı olduğu netleştidoktor yapısal olduğunu söylüyor, doğumda zorlar mı bilemiyorum. 2 haftaya yakın önde 10-12 gün kadardı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?