2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canim korkma bnmde 28.haftdan beri karın ölçüsü 1hfta geri ,bugn gttim yine 1hfta geri sknti dgl 3hftya kadr norml dedi.Kafasida iki hfta önde onada norml dedi.

Canim korkma bnmde 28.haftdan beri karın ölçüsü 1hfta geri ,bugn gttim yine 1hfta geri sknti dgl 3hftya kadr norml dedi.Kafasida iki hfta önde onada norml dedi.
İnşallah canim rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah.bir yanım endişelenme diyor ama işte annelik rahme düştüğü an endişeler korkular kaygılar başlıyor.Allah içimizi ferahlatsin

Kizlar her çocuk farklı doğuyor endişe etmeyin belki dünyaya gelince hızlı gelişecek kardeş kardeşe benzemezken aynı olculeri zaten bekleyemeyiz sağlıklı olsunlar sadece.. kimi yumurta kafa oluyor kimi daha yuvarlak illaki ölçümler farklı olacak bir oğlumun dogdugundaki kafa ölçümü ile diğeri arasında 3cm oynuyordu halada daha büyük kafası kemik yapısı vucuduendişe etmeyin güzeli çağırın

Ben başlarda grupta çok aktiftim.ama kontrollerde dewamli ileri yaş gebeliği riskli vs denildi psikolojim bozuldu detaylı da kalbinde parliklik çıktı sonra hicbirsey bakmicam dedim uzaklaştım herşeyden.biraz daha inziva modunda geçirdim şuana kadar belki olumlama yaptım ağrılar dışında elhamdülillah bir sorum çıkmadı son 1 haftadır şeker yukselmesi suyumun fazlalığı karın çevresi geriliği beni haliyle strese soktu.Tabiki elimden birşey gelmez dua ediyorum rabbim bizi ferahlığı kavuştursun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.ama beseriz sabrımız endişelerimiz evhamlarimiz bizi zaman zaman esir aliyor.son zamanlar bide her duygu birbirine karıştı.

Gerçekten bende kilo alsın ve en azından 1 hafta geriden gelsin diye dua ediyorum, hala ağlıyorum, yarın kontrolüm var ama tabii yine ultrason olmayacak en son çekilen sonuca bakacak doktor, umarım yakın takibe alır ve bir sonraki kontrolde toparlamış olur yavrularımız

Wunsch_dk canım bir gelişme var mı doğum gerçekleşti mi aklım sende
Arkadaşlar doğurdum ben çok şükür anca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür

Canım hiç ağlama. Bu çocuk bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor. E onu geçtim yüzdük yüzdük kuyruğa geldik riskli zamanlarıda atlattık. Benim yavrumda kilo ve karın çevresi olarak 2 hafta geriden geliyor. Bende başta ağladım karalar bağladım, bildiğin yas tuttum. ama sonra dedim ki ne yapıyorum ben. Sende böyle düşün. Bu çocuk hala bizim vücudumuzda mı, yediğimizle, içtiğimizle besleniyor mu, hislerimizi hissediyor güldüğümüzü ağladığımızı anlıyor mu evet. Benim doktorum bana en başlarda istersen 10 tane çocuk doğur bu çocuğu sadece 1 kere doğuracaksın dedi. Evet kızım sadece 1 kere doğacak, kızımla sadece bu dönemde bu kadar yakın olabileceğim. O zaman bu anların tadını çıkartmak zorundayım. Hepimiz zorundayız. Anne baba olmak hiçbirimiz için kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın bizi yavrularımızla sınamasın. Sen içini ferah tut adın hıdııır, elinden gelen budur

Çok şükür ya kavustunuz insallah hemencik çıkar minik darısı bize sezeryan bugün zor mutlaka sık sık yürüyün daha hızlı iyilesiyor

Çok şükür canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Biran önce kavuşmayı nasip etsin

Kiyamam ya gozunuz aydi. Insallah toparlanir guzel gubler yasarsiniz. Kac kilo dogdu bu arada ?

Çok şükür bahtı kısmeti güzel olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Kavuştunuz

En kısa zamanda tamamen kavuşucaksınız gözün aydın

Masaallahbebis de siz de kolayca&sağlıkla toparlayıp kavusasiniz Allah hayırlı evlat& aile etsin

Rabbim bağışlasın insallah

Bence haftanız erken bi hafta değil, az kalır diye düşünüyorum küvözde:) bi an önce kavuşursunuz inş çok geçmiş olsun Allah bağışlasın

Bende de bazı günler çok hareketli oluyor bazı günler daha sakin geçiyor:)

Günaydın kızlarr temmuz ayı hepimize
Hayırlı olsun canım geçmiş olduuun tez zamanda oğlunla kavuşursun inşallah

Gözünüz aydın en kısa sürede kavuşursunuz umarım erkenci kuşla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…