Canim korkma bnmde 28.haftdan beri karın ölçüsü 1hfta geri ,bugn gttim yine 1hfta geri sknti dgl 3hftya kadr norml dedi.Kafasida iki hfta önde onada norml dedi.Walla canım benimde kaç gündür içim içimi yiyor.basi büyük karnı küçük ama karın çevresi pozisyon kaynaklı ölçümu doğru olmayabilir diye haftalık kontrol olarak gidicez.persembe günü bakılacak tekrar.kafasi için doktor birşey demedi dediğim gibi genetik olabilir dedi.buyuk olandan korkmam dedi.o yüzden bugüne kadar bende çok irdelemedim bunu.wallahi düşünmekten acabalardan doğru düzgün hamilelik yaşayamıyorum.Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza nasip etsin.
Ahhh işte annelik evhami basıyor.Rabbime emanetler.dusunmiyeyim araştırmayın diyorum ama insan ister istemez bakıyor okuyor neden niçin araştırıyorCanım Bebekler makineden çıkmış gibi aynı ölçü ile doğmuyorlar canını sıkma bir şey olmayacak inşallah
İnşallah canim rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah.bir yanım endişelenme diyor ama işte annelik rahme düştüğü an endişeler korkular kaygılar başlıyor.Allah içimizi ferahlatsinCanim korkma bnmde 28.haftdan beri karın ölçüsü 1hfta geri ,bugn gttim yine 1hfta geri sknti dgl 3hftya kadr norml dedi.Kafasida iki hfta önde onada norml dedi.
Amin inşallah canimİnşallah canim rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah.bir yanım endişelenme diyor ama işte annelik rahme düştüğü an endişeler korkular kaygılar başlıyor.Allah içimizi ferahlatsin
Ben başlarda grupta çok aktiftim.ama kontrollerde dewamli ileri yaş gebeliği riskli vs denildi psikolojim bozuldu detaylı da kalbinde parliklik çıktı sonra hicbirsey bakmicam dedim uzaklaştım herşeyden.biraz daha inziva modunda geçirdim şuana kadar belki olumlama yaptım ağrılar dışında elhamdülillah bir sorum çıkmadı son 1 haftadır şeker yukselmesi suyumun fazlalığı karın çevresi geriliği beni haliyle strese soktu.Tabiki elimden birşey gelmez dua ediyorum rabbim bizi ferahlığı kavuştursun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.ama beseriz sabrımız endişelerimiz evhamlarimiz bizi zaman zaman esir aliyor.son zamanlar bide her duygu birbirine karıştı.Kizlar her çocuk farklı doğuyor endişe etmeyin belki dünyaya gelince hızlı gelişecek kardeş kardeşe benzemezken aynı olculeri zaten bekleyemeyiz sağlıklı olsunlar sadece.. kimi yumurta kafa oluyor kimi daha yuvarlak illaki ölçümler farklı olacak bir oğlumun dogdugundaki kafa ölçümü ile diğeri arasında 3cm oynuyordu halada daha büyük kafası kemik yapısı vucuduendişe etmeyin güzeli çağırın
Gerçekten bende kilo alsın ve en azından 1 hafta geriden gelsin diye dua ediyorum, hala ağlıyorum, yarın kontrolüm var ama tabii yine ultrason olmayacak en son çekilen sonuca bakacak doktor, umarım yakın takibe alır ve bir sonraki kontrolde toparlamış olur yavrularımızHastaneden sonra kesildi tamamen. gecede fitil kullanıyorum ama karnım çok ağırmış gibi hissediyorum. 2 günde ağırlaştı sanki
Herkesin derdi başka bende bi gram fazla alsın diye dualar ediyorumannelik ne zormuş.. daha yeni başlıyoruz
Arkadaşlar doğurdum ben çok şükürWunsch_dk canım bir gelişme var mı doğum gerçekleşti mi aklım sende
Canım hiç ağlama. Bu çocuk bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor. E onu geçtim yüzdük yüzdük kuyruğa geldik riskli zamanlarıda atlattık. Benim yavrumda kilo ve karın çevresi olarak 2 hafta geriden geliyor. Bende başta ağladım karalar bağladım, bildiğin yas tuttum. ama sonra dedim ki ne yapıyorum ben. Sende böyle düşün. Bu çocuk hala bizim vücudumuzda mı, yediğimizle, içtiğimizle besleniyor mu, hislerimizi hissediyor güldüğümüzü ağladığımızı anlıyor mu evet. Benim doktorum bana en başlarda istersen 10 tane çocuk doğur bu çocuğu sadece 1 kere doğuracaksın dedi. Evet kızım sadece 1 kere doğacak, kızımla sadece bu dönemde bu kadar yakın olabileceğim. O zaman bu anların tadını çıkartmak zorundayım. Hepimiz zorundayız. Anne baba olmak hiçbirimiz için kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın bizi yavrularımızla sınamasın. Sen içini ferah tut adın hıdııır, elinden gelen budurGerçekten bende kilo alsın ve en azından 1 hafta geriden gelsin diye dua ediyorum, hala ağlıyorum, yarın kontrolüm var ama tabii yine ultrason olmayacak en son çekilen sonuca bakacak doktor, umarım yakın takibe alır ve bir sonraki kontrolde toparlamış olur yavrularımız
Çok şükür ya kavustunuz insallah hemencik çıkar minikArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Çok şükür canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Kiyamam ya gozunuz aydi. Insallah toparlanir guzel gubler yasarsiniz. Kac kilo dogdu bu arada ?Arkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Çok şükürArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
En kısa zamanda tamamen kavuşucaksınız gözün aydınArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
MasaallahArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Rabbim bağışlasın insallahArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bence haftanız erken bi hafta değil, az kalır diye düşünüyorum küvözde:) bi an önce kavuşursunuz inşArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bende de bazı günler çok hareketli oluyor bazı günler daha sakin geçiyor:)Kızlar bugün sabahtan beri bir ufak tekme dışında ben de hiç hareket hissetmedim ben mi farketmedim diye uzandım azıcık şimdi hareketlendi şükür
Ayakları aşağıda olunca çok da farkedilmiyor yüzü de arkaya dönükben mi abartıyorum bazen anlamıyorum oğlumun ayakları yukardaydı pata küte vururdu anlamamak imkansızdı
Hayırlı olsun canım geçmiş olduuunArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Gözünüz aydınArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?