Amin inşallah Allah sizleri zamanında kavuştursunÇok şükür ya kavustunuz insallah hemencik çıkar minikdarısı bize sezeryan bugün zor mutlaka sık sık yürüyün daha hızlı iyilesiyor
Hiç bilmiyorum inanki kaç kilo doğdu, yarınnelim detaylı öğrenecek gittiğinde doktordan.Kiyamam ya gozunuz aydi. Insallah toparlanir guzel gubler yasarsiniz. Kac kilo dogdu bu arada ?
Çok haklısın canım, işte insanız ama kendimizi de salmamamız gerek doğru diyorsun, ben ailemden çok uzakta olduğum için biraz fazla duygusallaştım, burada yapayalnızız eşimle, böyle olunca insan kurdukça kuruyor ama toparlanmam gerek yavrum için bunu biliyorum, Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın, dua etmekten başka çaremiz yokCanım hiç ağlama. Bu çocuk bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor. E onu geçtim yüzdük yüzdük kuyruğa geldik riskli zamanlarıda atlattık. Benim yavrumda kilo ve karın çevresi olarak 2 hafta geriden geliyor. Bende başta ağladım karalar bağladım, bildiğin yas tuttum. ama sonra dedim ki ne yapıyorum ben. Sende böyle düşün. Bu çocuk hala bizim vücudumuzda mı, yediğimizle, içtiğimizle besleniyor mu, hislerimizi hissediyor güldüğümüzü ağladığımızı anlıyor mu evet. Benim doktorum bana en başlarda istersen 10 tane çocuk doğur bu çocuğu sadece 1 kere doğuracaksın dedi. Evet kızım sadece 1 kere doğacak, kızımla sadece bu dönemde bu kadar yakın olabileceğim. O zaman bu anların tadını çıkartmak zorundayım. Hepimiz zorundayız. Anne baba olmak hiçbirimiz için kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın bizi yavrularımızla sınamasın. Sen içini ferah tut adın hıdııır, elinden gelen budur
Analı babalı, sağlıkla büyüsün, bir an önce kucağınıza alın inşallahArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Gozun aydinnn canimm allah anali babali saglikli uzun omurler versinnArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Gozun aydinnnnn. RabbimArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Ya Dr sıkıntı yok diyorsa Dr u dikkate almalısın yoksa burada hepimiz bir çok şeye yorum yapabiliriz ama drlarda boşuna okumamış 6 yılBen başlarda grupta çok aktiftim.ama kontrollerde dewamli ileri yaş gebeliği riskli vs denildi psikolojim bozuldu detaylı da kalbinde parliklik çıktı sonra hicbirsey bakmicam dedim uzaklaştım herşeyden.biraz daha inziva modunda geçirdim şuana kadar belki olumlama yaptım ağrılar dışında elhamdülillah bir sorum çıkmadı son 1 haftadır şeker yukselmesi suyumun fazlalığı karın çevresi geriliği beni haliyle strese soktu.Tabiki elimden birşey gelmez dua ediyorum rabbim bizi ferahlığı kavuştursun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.ama beseriz sabrımız endişelerimiz evhamlarimiz bizi zaman zaman esir aliyor.son zamanlar bide her duygu birbirine karıştı.
Hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun en uzun ve son ayrılığın bu olsunArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Ahhh işte annelik evhami basıyor.Rabbime emanetler.dusunmiyeyim araştırmayın diyorum ama insan ister istemez bakıyor okuyor neden niçin araştırıyor
Haklısın canım.inan şu zamana kadar hicbirsey araştırmadım dedim ya inziva moduna geçtim ama son düzlükte böyle olunca doğum stresi ile beraber şuan ister istemez panik oluyorum.persembe günü kontrolüm var dualarınızdan eksik etmeyin belkide ölçüm hatası hicbirsey yok ama dediğin gibigeri kalan şeyler görünmüyor ne olacak ne ile karşılacagiz hiçbirimiz bilmiyoruz.rabbim göz aydınlığı versin cümlemize.haklısın canım ama iyi düşün iyi olsun. benim oğlum da kafa çapı olarak hep önde gidiyor, inan hiç Google'a neden olur vs diye yazmadım bile. bi sorun olsa kafa çapı önde diyen doktor bilirdi dedim.
bir de beni bi dönem perinatoloji takip etti, oradaki perinatoloji asistanı bana ' biz anne karnında bebeğin çok az şeyini tespit edebiliyoruz, beyinde bi kitle var mı görebiliriz ama zeka geriliği olacak mı otizm olacak mı davranım problemi olacak mı görecek mi işitecek mi bunları asla bilemeyiz' dedi. evhamlanacak o kadar çok ihtimal var ki düşünsen, iyi olacağını umut edip Allaha güvenmekten başka çare yok. yine de tabiki doktor kontrollerine tam gaz devam :)
34+4 den bildiriyorum bende de oluyor sancılı kasılma ama kısa süreli yalancı sancı muhtemelen.gercek sancı olsa yerimizde duramayiz.Kızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Gözün aydın canım inşallah çabucak sağlıkla kavuşursunuz. Sana da şifa diliyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Maşallah gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallahArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Bendede tüm karında özellikle son 4 gündür baya zorluyor beni.vajina kısmında baskı fazlalaştı ve kaslarında bir ağrı oluyor belede vuran ama sakin ol kızım bunlar geçici daha önce yaşadın böyle birşey değil diyip sakinlestiriyorum kendimi.Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor33+5
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah en kısa zamanda da kucağına gelecek hiç canını sıkma o sürede güzelce toparlan.Arkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Haklısın canım.inan şu zamana kadar hicbirsey araştırmadım dedim ya inziva moduna geçtim ama son düzlükte böyle olunca doğum stresi ile beraber şuan ister istemez panik oluyorum.persembe günü kontrolüm var dualarınızdan eksik etmeyin belkide ölçüm hatası hicbirsey yok ama dediğin gibigeri kalan şeyler görünmüyor ne olacak ne ile karşılacagiz hiçbirimiz bilmiyoruz.rabbim göz aydınlığı versin cümlemize.
İnsallah canım.guzellikler güzel günler hepimizin olsunher şey çok güzel olacak Allahın izniyle, sen içini ferah tut.. :)
Çok çok geçmiş olsun sana ve oğluna. Size sağlıklı mutlu huzurlu upuzun ömür diliyorum. Tez zamanda da evine çıkar inşallah oğluşArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
Kuzuuuuu gözün aydınnnArkadaşlar doğurdum ben çok şüküranca buraya bakabildim. Oğlumu öptüm koklattılar. Başka bir hastanede küvezde solunumu biraz sıkıntılı ama çok şey değilmiş. Çabuk toparlanırmış demişler babası gitti görmeye. Bende biraz ağrılarım var sezeryan zor arkadaşlar doğurabilen normal doğursun.. öyle bugünüme çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?