2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür ya kavustunuz insallah hemencik çıkar minik darısı bize sezeryan bugün zor mutlaka sık sık yürüyün daha hızlı iyilesiyor
Amin inşallah Allah sizleri zamanında kavuştursun her saat başı kalktım yürüdüm. Yürümeye özen gösteriyorum Allah’ın izniyle

Çok haklısın canım, işte insanız ama kendimizi de salmamamız gerek doğru diyorsun, ben ailemden çok uzakta olduğum için biraz fazla duygusallaştım, burada yapayalnızız eşimle, böyle olunca insan kurdukça kuruyor ama toparlanmam gerek yavrum için bunu biliyorum, Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın, dua etmekten başka çaremiz yok

Analı babalı, sağlıkla büyüsün, bir an önce kucağınıza alın inşallah

Gozun aydinnn canimm allah anali babali saglikli uzun omurler versinn

Gozun aydinnnnn. Rabbim
Anali babali buyutsun. 35 hafta gayet iyi bir sikinti da yokmus masallah. Umarim en kisa zamanda tamameb kavusursunuz

Ya Dr sıkıntı yok diyorsa Dr u dikkate almalısın yoksa burada hepimiz bir çok şeye yorum yapabiliriz ama drlarda boşuna okumamış 6 yılzaten biz araştırınca ölüme ramak kaldığını dahi hissettirir.. bir doğumdan sonra hemoroidden aşırı kanamam vardı ve aşırı kilo verdim tabi kansizliktan aşırı yorgunlugum var vs Google a baktığımda bana kolon kanseri dedi ben nasıl beynimden vurulmusa döndüm olabilir mi acaba diye lohusa kafası korku panik kimseye söylemedim manyak gibi uzulmemle kaldım o yüzden biraz salmamiz gerektiğini düşünüyorum benim 4. Dogumum günüm yaklastikca kaygilaniyorum yada Dr kontrolune gidecegim zaman herşey yolundami diye dusunmeden edemiyorum ama Dr ne derse o
Hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun en uzun ve son ayrılığın bu olsun merak etme göz açıp kapayincaya kadar bitecek hersey .. bebiş yanına gelene kadar toparlanmaya bak derim

Kızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?

Ahhh işte annelik evhami basıyor.Rabbime emanetler.dusunmiyeyim araştırmayın diyorum ama insan ister istemez bakıyor okuyor neden niçin araştırıyor

haklısın canım ama iyi düşün iyi olsun. benim oğlum da kafa çapı olarak hep önde gidiyor, inan hiç Google'a neden olur vs diye yazmadım bile. bi sorun olsa kafa çapı önde diyen doktor bilirdi dedim.

bir de beni bi dönem perinatoloji takip etti, oradaki perinatoloji asistanı bana ' biz anne karnında bebeğin çok az şeyini tespit edebiliyoruz, beyinde bi kitle var mı görebiliriz ama zeka geriliği olacak mı otizm olacak mı davranım problemi olacak mı görecek mi işitecek mi bunları asla bilemeyiz' dedi. evhamlanacak o kadar çok ihtimal var ki düşünsen, iyi olacağını umut edip Allaha güvenmekten başka çare yok. yine de tabiki doktor kontrollerine tam gaz devam :)

Haklısın canım.inan şu zamana kadar hicbirsey araştırmadım dedim ya inziva moduna geçtim ama son düzlükte böyle olunca doğum stresi ile beraber şuan ister istemez panik oluyorum.persembe günü kontrolüm var dualarınızdan eksik etmeyin belkide ölçüm hatası hicbirsey yok ama dediğin gibigeri kalan şeyler görünmüyor ne olacak ne ile karşılacagiz hiçbirimiz bilmiyoruz.rabbim göz aydınlığı versin cümlemize.

34+4 den bildiriyorum bende de oluyor sancılı kasılma ama kısa süreli yalancı sancı muhtemelen.gercek sancı olsa yerimizde duramayiz.

Gözün aydın canım inşallah çabucak sağlıkla kavuşursunuz. Sana da şifa diliyorum. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor 33+5

Maşallah gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah inşallah bebeğin en kısa zamanda küvezden çıkar kavuşursunuz kendine dikkat et gerçekten sezeryan doğum çok zor Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın

Benim tüm karnimda bir gerilme ve sertleşme sanki vücudunu dışa doğru itiyor gibide hissettiriyor o sırada yüreğim ağzıma geliyor gibi oluyor ve sık sık oluyor 33+5
Bendede tüm karında özellikle son 4 gündür baya zorluyor beni.vajina kısmında baskı fazlalaştı ve kaslarında bir ağrı oluyor belede vuran ama sakin ol kızım bunlar geçici daha önce yaşadın böyle birşey değil diyip sakinlestiriyorum kendimi.

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah en kısa zamanda da kucağına gelecek hiç canını sıkma o sürede güzelce toparlan.

her şey çok güzel olacak Allahın izniyle, sen içini ferah tut.. :)

Çok çok geçmiş olsun sana ve oğluna. Size sağlıklı mutlu huzurlu upuzun ömür diliyorum. Tez zamanda da evine çıkar inşallah oğluş

Kuzuuuuu gözün aydınnn sağlıkla sıhhatle yavrunda sende bir an önce taburcu ol, koyun koyuna hep beraber olun inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…