- 22 Mart 2023
- 4.198
- 2.691
- 63
- 31
Bakma sen kardeşine hepsi zamanında güzelAmin canımm amin
2. Çocuk rahatlığındandır kardeşimde bana buna ne gerek var buna ne gerek var diyip durdu çünkü
Selamlar, iyiyim şükür oğlumda daha iyi. Yakın zamanda çıkar dediler. Kilosunu toplamasını bekliyorlar. Emzirmeye gidiyorum her gün
Nst de benim biraz sancım çıkmıştı ama 50 leri görüyordu ben hissetmedim hiç geçen cuma günü oldu bakalım bu cuma günü ne çıkacak allahtan hayırlısı35. Haftadayım nst temiz ama adet sancısı gibi düzensiz sancılarım oluyor sadece.
Yaa cok kayisi yiyorum ama etki etmiyor. Gebelik oncesi de sorundu bu bir ara gecmisti simdi yine ortaya ciktiKuzukulagida kabızlığı iyi geliyor birde kayısı:)
Bende surekli kabizdim kefiri de hic sevemedim bakalim kayisi yiyorum meyve yiyorum ama fayda etmiyor. Sidefer tablet hic aslinda kabiz yapmiyor yarin bir onu soracagimAy çok zor kıyamam. Ben normal hayatımda zır kabız bi insandım. Hamileliğimde bu problemim ortadan kalktı. Allah biyerden yüzüme güldüdemir ilacı olarak ferrum tablet kullanıyorum biraz onunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kefir içiyorum birde o çok iyi geliyor
Ben deee icemiyorum icim yaniyor ama icemiyorumBen çok su içince midem de eksime oluyor
G.tümden soluyarak okudum bu mesajı. Okurken bile durup dinlenmişimdir. 3 günde ağırlaştım sankiYa sabahları kaburgamla çocuğum birleşmiş uyanıyorum sağa sola yatma işi mahvetti beniburnumda hamileliğin başından beri tıkalı kedi gibi sessiz sakin uyuyan insanken horlak birine dönüştüm gtümden soluyorum
Ay istemsizce güldümKızlar bugün yine kontrolümüz vardı son olaydan sonra artık her hafta çağırıyornst de sancı çıkmadı bebiş doğum kanalına da girmemiş bi süre daha rahatız. Çok şükür güzel kilo almış. 2250 çıktı kilosu geçen hafta 1980 di. Bütün gün yiyip yiyip sola yatmam işe yaramış sanırım. Karın çevresi hala geriden geliyor ama doktor sorun etmiyo bende totalde 16 kilo almışım ama artık doktorum kızmadı bile sana ne söylesem boş dedi
Taşınmak her zaman zor maalesef hiç canını sıkma zamanla illa yerleşecek, yardım edecek birileri varsa hiç yaparım deme yardım iste benceBen bugun tasindim. O kadar sicak basti ki evdekiler o kadar sicak degil demesine ragmen yuzumden sapur supur su akiyordu. Ev asla olmadi zaten dolap yaptiramadik aceleden her sey kolide duruyor. Sinirlerim bozuldu agladim. Sicaktan dayanamadim surekli kola ictim. Vicdanim cok sizliyodoktora sabaha randevu aldim hengamede sanci vs cikmasin insallah. Hamileyken ne zor oldu ya. Cok aciz hissettim kendimi dua edin sabah nst de sanci falan cikmasin hiiic hazir degil ne evim ne kendim
Yaa ne güzel maşallahSelamlar, iyiyim şükür oğlumda daha iyi. Yakın zamanda çıkar dediler. Kilosunu toplamasını bekliyorlar. Emzirmeye gidiyorum her gün
Hiç vicdan yapma kocaman sarıldım sanaBen bugun tasindim. O kadar sicak basti ki evdekiler o kadar sicak degil demesine ragmen yuzumden sapur supur su akiyordu. Ev asla olmadi zaten dolap yaptiramadik aceleden her sey kolide duruyor. Sinirlerim bozuldu agladim. Sicaktan dayanamadim surekli kola ictim. Vicdanim cok sizliyodoktora sabaha randevu aldim hengamede sanci vs cikmasin insallah. Hamileyken ne zor oldu ya. Cok aciz hissettim kendimi dua edin sabah nst de sanci falan cikmasin hiiic hazir degil ne evim ne kendim
Bende +9dayımG.tümden soluyarak okudum bu mesajı. Okurken bile durup dinlenmişimdir. 3 günde ağırlaştım sankiaşırı kilo almadım şu an +9 dayım yine de nefes alamıyorum bari yeseydim doyasıya
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah uslu bir bebek olup annesine heyecan yaratmazBen bugun tasindim. O kadar sicak basti ki evdekiler o kadar sicak degil demesine ragmen yuzumden sapur supur su akiyordu. Ev asla olmadi zaten dolap yaptiramadik aceleden her sey kolide duruyor. Sinirlerim bozuldu agladim. Sicaktan dayanamadim surekli kola ictim. Vicdanim cok sizliyodoktora sabaha randevu aldim hengamede sanci vs cikmasin insallah. Hamileyken ne zor oldu ya. Cok aciz hissettim kendimi dua edin sabah nst de sanci falan cikmasin hiiic hazir degil ne evim ne kendim
Aşkım ekerin orman meyvelisi var. Ben ondan içiyorum sadece. Diğerlerinin tadını bende sevmiyorum hep alıp alıp tarihi geçirip attım bunu içiyorum iyi geliyoYaa cok kayisi yiyorum ama etki etmiyor. Gebelik oncesi de sorundu bu bir ara gecmisti simdi yine ortaya cikti
Bende surekli kabizdim kefiri de hic sevemedim bakalim kayisi yiyorum meyve yiyorum ama fayda etmiyor. Sidefer tablet hic aslinda kabiz yapmiyor yarin bir onu soracagim
Ben deee icemiyorum icim yaniyor ama icemiyorum
İçinden nasıl geliyorsa oyle yap ozaman canım bunada yapma şart olan bişey değil zatenBakma sen kardeşine hepsi zamanında güzelilk doğumumu corona zamanı yapmıştım hiç misafir vs kabul etmedik o yüzden yaptırmamıştım. Kapı süsümüz vardı bi
Şimdi ona yapmadım buna da yapmak istemiyorum galiba da ondan böyleyim
Korkma bişey cıkmaz canım stres yapma.Ben bugun tasindim. O kadar sicak basti ki evdekiler o kadar sicak degil demesine ragmen yuzumden sapur supur su akiyordu. Ev asla olmadi zaten dolap yaptiramadik aceleden her sey kolide duruyor. Sinirlerim bozuldu agladim. Sicaktan dayanamadim surekli kola ictim. Vicdanim cok sizliyodoktora sabaha randevu aldim hengamede sanci vs cikmasin insallah. Hamileyken ne zor oldu ya. Cok aciz hissettim kendimi dua edin sabah nst de sanci falan cikmasin hiiic hazir degil ne evim ne kendim
Ketıl koyabilirsin sıcak su mama yapmak için ya da anestezi alırsan kahve yapmak için.Tecrübeli analarım, güzel bacılarım hastane çantası hazırlamaya niyet ettim. Malum erkenci kuşlarımız var ne olur ne olmazneyden ne kadar koydunuz. Fikir alışverişi yapalım diye düşündüm. Ben koyduklarımı sırasıyla yazıyorum.
Bebeğim için ebeye verilecekler (bunları içten dışa olacak şekilde sıraladım);
-bebek bezi
- askılı zıbın
-alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Bebek için yanımızda bulunsun diye koyduklarım;
-10 adet bebek bezi
- yenidoğan ıslak mendili(izotonikli)
-2 askılı 1 kısa kollu zıbın
-2 alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Kendim için koyduklarım;
-canped lohusa kilodu
-1 kısa kollu gecelik, 1 alt üst pijama
-2 emzirme sütyeni
-3 adet iç çamaşırı
-1 çorap
Çok mantıklı çok teşekkürlerKetıl koyabilirsin sıcak su mama yapmak için ya da anestezi alırsan kahve yapmak için.
Yine anesteziye gerek duyulursa Kendine örtecek kalın bi örtü al çıkınca bazen ısıtmayabiliyor hastaneler titreyerek geçiyor 1 2 saatin. ( benim arkadaşım ilk doğumunu özelde yapmıştı ısıtmadan odaya getirmişler titremiş, devlette ısıtıp odaya getirmişler üşüme problemi olmamış.
Bebeğe mama verilmiyosa hastane tarafından mama ve ve kaşık ya da enjektör sütün gelene kadar iş görmesi için. Biberon çok tavsiye etmem. Hem mideleri küçük hem de ilk günden biberon kolaylığını alışmaması için
Battaniye hiç görmedim canım penye veya Müslin. Alt açma bezi koydum ben 3 adet. Bebek ağız mendilleri bi deTecrübeli analarım, güzel bacılarım hastane çantası hazırlamaya niyet ettim. Malum erkenci kuşlarımız var ne olur ne olmazneyden ne kadar koydunuz. Fikir alışverişi yapalım diye düşündüm. Ben koyduklarımı sırasıyla yazıyorum.
Bebeğim için ebeye verilecekler (bunları içten dışa olacak şekilde sıraladım);
-bebek bezi
- askılı zıbın
-alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Bebek için yanımızda bulunsun diye koyduklarım;
-10 adet bebek bezi
- yenidoğan ıslak mendili(izotonikli)
-2 askılı 1 kısa kollu zıbın
-2 alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Kendim için koyduklarım;
-canped lohusa kilodu
-1 kısa kollu gecelik, 1 alt üst pijama
-2 emzirme sütyeni
-3 adet iç çamaşırı
-1 çorap
Ayyyy yazmayı unutmuşum 1 müslin 1 penye battaniye koydummm. Ağız mendili çok mantıklıııııBattaniye hiç görmedim canım penye veya Müslin. Alt açma bezi koydum ben 3 adet. Bebek ağız mendilleri bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?