2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Amin canımm amin
2. Çocuk rahatlığındandır kardeşimde bana buna ne gerek var buna ne gerek var diyip durdu çünkü
Bakma sen kardeşine hepsi zamanında güzel ilk doğumumu corona zamanı yapmıştım hiç misafir vs kabul etmedik o yüzden yaptırmamıştım. Kapı süsümüz vardı bi
Şimdi ona yapmadım buna da yapmak istemiyorum galiba da ondan böyleyim

Kuzukulagida kabızlığı iyi geliyor birde kayısı:)
Yaa cok kayisi yiyorum ama etki etmiyor. Gebelik oncesi de sorundu bu bir ara gecmisti simdi yine ortaya cikti
Bende surekli kabizdim kefiri de hic sevemedim bakalim kayisi yiyorum meyve yiyorum ama fayda etmiyor. Sidefer tablet hic aslinda kabiz yapmiyor yarin bir onu soracagim
Ben çok su içince midem de eksime oluyor
Ben deee icemiyorum icim yaniyor ama icemiyorum

G.tümden soluyarak okudum bu mesajı. Okurken bile durup dinlenmişimdir. 3 günde ağırlaştım sanki aşırı kilo almadım şu an +9 dayım yine de nefes alamıyorum bari yeseydim doyasıya

Ben bugun tasindim. O kadar sicak basti ki evdekiler o kadar sicak degil demesine ragmen yuzumden sapur supur su akiyordu. Ev asla olmadi zaten dolap yaptiramadik aceleden her sey kolide duruyor. Sinirlerim bozuldu agladim. Sicaktan dayanamadim surekli kola ictim. Vicdanim cok sizliyo doktora sabaha randevu aldim hengamede sanci vs cikmasin insallah. Hamileyken ne zor oldu ya. Cok aciz hissettim kendimi dua edin sabah nst de sanci falan cikmasin hiiic hazir degil ne evim ne kendim

Ay istemsizce güldüm sağlıklı olun da inşallah az daha sabır şöyle 3 kiloları görelim inşallah

Taşınmak her zaman zor maalesef hiç canını sıkma zamanla illa yerleşecek, yardım edecek birileri varsa hiç yaparım deme yardım iste bence

Hiç vicdan yapma kocaman sarıldım sana o koşuşturmada içilir yapacak bir şey yok canım kolay değil hamilelik arada olur böyle kaçamaklar bazen benim canım istiyor börgır king falan yiyorum kolalı molalı napayım öleyim mi yediğimiz sağlıklı şeyler ne kadar sağlıklı böyle düşün. Hiiiiiç bir şey çıkmayacak şimdi güzelce ılık bi duş al, koca bardak bi su al eline, balkon vs ne varsa çık bi temiz hava al sonrada piiireeeenseesler gibi yat uyu bırak ev ne halde kalırsa kalsın, bugün her yer çok sıcaktı

G.tümden soluyarak okudum bu mesajı. Okurken bile durup dinlenmişimdir. 3 günde ağırlaştım sanki aşırı kilo almadım şu an +9 dayım yine de nefes alamıyorum bari yeseydim doyasıya
Bende +9dayım ki daha öncede bu kiloları gördüm hani yaşamadığım şey değil şişkoluk ama yok şişkoluğun gözünğ seveyim benim bebem Küçük bacım ben şişeyim de bebem büyüsün

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah uslu bir bebek olup annesine heyecan yaratmaz

Aşkım ekerin orman meyvelisi var. Ben ondan içiyorum sadece. Diğerlerinin tadını bende sevmiyorum hep alıp alıp tarihi geçirip attım bunu içiyorum iyi geliyo

İçinden nasıl geliyorsa oyle yap ozaman canım bunada yapma şart olan bişey değil zaten

Korkma bişey cıkmaz canım stres yapma.
Rabbim yardımcın olsun taşınmak zor şu durumda dahada zor eminim.
Vicdan yapacakta bişey yok iki gündür içiyorum birer bardak cok sıcak başka türlü ferahlamıyorum herzaman içmiyoruz içmedik nasılsa

Tecrübeli analarım, güzel bacılarım hastane çantası hazırlamaya niyet ettim. Malum erkenci kuşlarımız var ne olur ne olmaz neyden ne kadar koydunuz. Fikir alışverişi yapalım diye düşündüm. Ben koyduklarımı sırasıyla yazıyorum.
Bebeğim için ebeye verilecekler (bunları içten dışa olacak şekilde sıraladım);
-bebek bezi
- askılı zıbın
-alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Bebek için yanımızda bulunsun diye koyduklarım;
-10 adet bebek bezi
- yenidoğan ıslak mendili(izotonikli)
-2 askılı 1 kısa kollu zıbın
-2 alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Kendim için koyduklarım;
-canped lohusa kilodu
-1 kısa kollu gecelik, 1 alt üst pijama
-2 emzirme sütyeni
-3 adet iç çamaşırı
-1 çorap

Ketıl koyabilirsin sıcak su mama yapmak için ya da anestezi alırsan kahve yapmak için.
Yine anesteziye gerek duyulursa Kendine örtecek kalın bi örtü al çıkınca bazen ısıtmayabiliyor hastaneler titreyerek geçiyor 1 2 saatin. ( benim arkadaşım ilk doğumunu özelde yapmıştı ısıtmadan odaya getirmişler titremiş, devlette ısıtıp odaya getirmişler üşüme problemi olmamış.
Bebeğe mama verilmiyosa hastane tarafından mama ve ve kaşık ya da enjektör sütün gelene kadar iş görmesi için. Biberon çok tavsiye etmem. Hem mideleri küçük hem de ilk günden biberon kolaylığını alışmaması için

Çok mantıklı çok teşekkürler

Battaniye hiç görmedim canım penye veya Müslin. Alt açma bezi koydum ben 3 adet. Bebek ağız mendilleri bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…