2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Taşınmak her zaman zor maalesef hiç canını sıkma zamanla illa yerleşecek, yardım edecek birileri varsa hiç yaparım deme yardım iste bence
5-6 kere tasinmak zorunda kalmistim valla hic biri boyle zor olmamisti baya bir kisi yardima geldi ama yok her seyi sana soruyor haliyle insanlar bir oraya bir buraya. Bir de bugun extra bir sicak miydi hormonlar mi en son oturdum agliyodum cok sicak ev yerlesmiyor diye tesekkur ederim
Yaa tesekkur ederim bugun neydi oyle tam gununu secmisiz yuzumden su akiyordu hic bir sey serinletemedi beni. İnsanlar o kadar degil diyor ben mahvoldum normalde de cok usuyen biriyim yazin cok terlemem degisik bir sey oldu
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah uslu bir bebek olup annesine heyecan yaratmaz
Amiin Allah razi olsun insallah ya aklimda hep o var o da gerdi cocuk iyi mi acaba demekten
Aşkım ekerin orman meyvelisi var. Ben ondan içiyorum sadece. Diğerlerinin tadını bende sevmiyorum hep alıp alıp tarihi geçirip attım bunu içiyorum iyi geliyo
Yaa ayni ben alip alip skt si gecti diye atiyorum. Bende laktoz intoleransi var tek bir tane laktozsuz secenek var o da bozuo yogurt gibi hissettiriyor yarin bir sorayim doktoruma belki probiotik vs bir destek verir
Amin canim cok sagolasin valla en zor tasinmam oldu ki 1.5 yasinda bebekle tasinmisligim da var. Bekleyip dogumdan sonra mi tasinsaydim cok dedim ama onceki evimizde besigi zor sıkistiriyorduk eve biraz mecburiyetten oldu. Baska bir seyle ferahlayamadim bugun ben de ama biraz fazla oldu galiba uzuldum

Benim artık kendime saygım kalmadı. Önceden aman laktozsuz süt alayım şöyle alayım böyle yapayım diyordum şimdi market sütü falan içiyorum günde 3 bardak içmek zorunda kaldığım için ne yaptın canım günaydın kontrolün var bugün, haber et bizee

Bende saldım biraz bitti sona yaklaştık diye

Laktoz alerjin yoksa iç gitsin ama varsa 3. Bardağı da görmen zor ben 1 bardakta patlıyorum

Günaydınn kızlar
Dün doktorum kullandığım vitamini değiştirdi. Normalde elenatal 2 kullanıyordum. Vital mommy omega ya geçirdi. Emzirme döneminde kullanılan.
Sizler de şimdiden geçtiniz mi emzirme dönemi vitaminlerine? Gerçi içeriğine baktım vital mommy daha iyi gibi sadece diğerine oranla demir ve folik asit miktarı daha az

Ahahah miden hazmediyorsa tabi neden ugrasasin laktozsuzla. Ben oteki sut urunlerinde rahatsiz ediyor ama direk sut icersem vucudum onu hazmedemiyor ertesi gun istifra ile atiyorum vucuttan. Biraz mecbur benimki gittim doktora bebis iyiymis cok sukur suyu da iyi sanki kaciriyorim gibi gelmisti ama kacirsan bir bardaktan su nasil dokulurse oyle gelirdi o vajinal sividir dedi. Nst de iki kere 40
Uzeri cikti ama doktorum bir sey demedi sorun degil sanirim. Beyin doktoruna gittim mr cekilecek fitiktan oturu ayagimda his kaybi varmis sezeryan mi normal mi artik kararlastirilsin kendimi hazirlayayim sistim valla

3 ağustosta eleniyorum ben kızlar günü netleştirdikk artık
Hayırlı olsun ins kolay şekilde atlatirsiniz..10 gün öncesi olması açısından mi bu tarihi seçtiniz.. ben de en erken 4 Ağustos olacak diye düşünüyorum ama daha fazla tutsam daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor degilim

Ben de 32+3 teyim. Özellikle doğrulup oturunca bebeğim kaburgalarıma batıyor, demek ki 2 3 haftaya yatarken bile kaburgalarımda hissedicem

170 im 59 la başlamıştım ve full spor yaptım 30.cu haftaya kadar ona rağmen sonucum muazzam

Aklım hala yiyemediklerimde
Bence boyuna göre yine iyi almışsın bakalım doğumdan sonra kaç kilo direkt gidicek gjjfjfj

Emzirirken kilo vermek daha zor diyorlar , iştah çok açılıyormuş

Bence boyuna göre yine iyi almışsın bakalım doğumdan sonra kaç kilo direkt gidicek gjjfjfj

Emzirirken kilo vermek daha zor diyorlar , iştah çok açılıyormuş
Emzirirken metabolizma iki kat hizli calisiyor aslinda tutabilsek efsane veririz. Sicak zaten agir seyler yemeyiz ilk haftalari duzgun degerlendirip hizla versek. Benim hastaneden geldikten sonra 3-4 kilo gitmisti sadece sonra evde lohusalikta iste kisim kisim gidiyor totalde 8 kendiliginden gitti 5 bana hatira kaldi hala kendisiyleyiz

Ben de 32+3 teyim. Özellikle doğrulup oturunca bebeğim kaburgalarıma batıyor, demek ki 2 3 haftaya yatarken bile kaburgalarımda hissedicem
Bugün kontrolüm vardı hususi sordum doktora şurda çok takılıyor diye. Öğrendim ki poposu oradaymış popo kemiği batıyormuş

Süt yapar dedikleri şeyler kilo yapıyor asıl aslında ve tabi bence en önemlisi o dönemin psikolojisi
62 başlayıp 73 le doğuma girmiştim eve gelince 67 kiloydum. Kalanını anca işe başlayınca verebilmişti . Yine 62 başladım 70-71 im son haftalar neler olacak görcez

Galiba vardı midem çok şişer, karnım çok ağrırdı bi değişik olurdum ama artık o kadar şişim ki her halükarda ahhahahahahahahs 500 ml'lik bardağa neskuikle doldurup içiyorum
Ay ben içim rahattan devam ediyorum.
Çünkü mide şişkinliği falan hiçbişey direkt karnımı midemi ağrıtıyo ishal olsam olamıyorum tuvalete çıksam bile rahat ettirmiyo asla normal sütleri o gün tüm gün ağzıma lokma koyamıyorum

Evet ama zaten iştahımı şimdi zar zor tutuyorum o döneme iştahımı tutabilir miyim bilmiyorum, olabildiği kadar iyi beslenmeye çalışıyorum ama hiç gözüm doymuyor fjfjfj

Hani sürekli düşündüklerimi yesem önünü alamam gibi işte insan doğurunca şunu yerim bunu yerim diyince bi motive oluyor, korkulu rüyam hamilelikte almadığım kiloları emzirirken almak

Bu arada 8 güzel gitmiş , o 5 i de istesen verirsin her türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…