5-6 kere tasinmak zorunda kalmistim valla hic biri boyle zor olmamisti baya bir kisi yardima geldi ama yok her seyi sana soruyor haliyle insanlar bir oraya bir buraya. Bir de bugun extra bir sicak miydi hormonlar mi en son oturdum agliyodum cok sicak ev yerlesmiyor diyeTaşınmak her zaman zor maalesef hiç canını sıkma zamanla illa yerleşecek, yardım edecek birileri varsa hiç yaparım deme yardım iste bence
Yaa tesekkur ederimHiç vicdan yapma kocaman sarıldım sanao koşuşturmada içilir yapacak bir şey yok canım kolay değil hamilelik arada olur böyle kaçamaklar bazen benim canım istiyor börgır king falan yiyorum kolalı molalı napayım öleyim mi yediğimiz sağlıklı şeyler ne kadar sağlıklı böyle düşün. Hiiiiiç bir şey çıkmayacak şimdi güzelce ılık bi duş al, koca bardak bi su al eline, balkon vs ne varsa çık bi temiz hava al sonrada piiireeeenseesler gibi yat uyu bırak ev ne halde kalırsa kalsın, bugün her yer çok sıcaktı
Amiin Allah razi olsunAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Yarın da güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah uslu bir bebek olup annesine heyecan yaratmaz
Yaa ayni ben alip alip skt si gecti diye atiyorum. Bende laktoz intoleransi var tek bir tane laktozsuz secenek var o da bozuo yogurt gibi hissettiriyorAşkım ekerin orman meyvelisi var. Ben ondan içiyorum sadece. Diğerlerinin tadını bende sevmiyorum hep alıp alıp tarihi geçirip attım bunu içiyorum iyi geliyo
Amin canim cok sagolasinKorkma bişey cıkmaz canım stres yapma.
Rabbim yardımcın olsun taşınmak zor şu durumda dahada zor eminim.
Vicdan yapacakta bişey yok iki gündür içiyorum birer bardak cok sıcak başka türlü ferahlamıyorumherzaman içmiyoruz içmedik nasılsa
oyy hayırlı olsun. şuan kaç haftalıksın3 ağustosta eleniyorum ben kızlargünü netleştirdikk artık
Benim artık kendime saygım kalmadı. Önceden aman laktozsuz süt alayım şöyle alayım böyle yapayım diyordum şimdi market sütü falan içiyorum5-6 kere tasinmak zorunda kalmistim valla hic biri boyle zor olmamisti baya bir kisi yardima geldi ama yok her seyi sana soruyor haliyle insanlar bir oraya bir buraya. Bir de bugun extra bir sicak miydi hormonlar mi en son oturdum agliyodum cok sicak ev yerlesmiyor diyetesekkur ederim
Yaa tesekkur ederimbugun neydi oyle tam gununu secmisiz yuzumden su akiyordu hic bir sey serinletemedi beni. İnsanlar o kadar degil diyor ben mahvoldum normalde de cok usuyen biriyim yazin cok terlemem degisik bir sey oldu
Amiin Allah razi olsuninsallah ya aklimda hep o var o da gerdi cocuk iyi mi acaba demekten
Yaa ayni ben alip alip skt si gecti diye atiyorum. Bende laktoz intoleransi var tek bir tane laktozsuz secenek var o da bozuo yogurt gibi hissettiriyoryarin bir sorayim doktoruma belki probiotik vs bir destek verir
Amin canim cok sagolasinvalla en zor tasinmam oldu ki 1.5 yasinda bebekle tasinmisligim da var. Bekleyip dogumdan sonra mi tasinsaydim cok dedim ama onceki evimizde besigi zor sıkistiriyorduk eve biraz mecburiyetten oldu. Baska bir seyle ferahlayamadim bugun ben de ama biraz fazla oldu galiba uzuldum
Hadi bakalım hayırlısı olsun tarihler belirlenmeye başladı3 ağustosta eleniyorum ben kızlargünü netleştirdikk artık
Bende saldım biraz bitti sona yaklaştık diyeBenim artık kendime saygım kalmadı. Önceden aman laktozsuz süt alayım şöyle alayım böyle yapayım diyordum şimdi market sütü falan içiyorumgünde 3 bardak içmek zorunda kaldığım için ne yaptın canım günaydın kontrolün var bugün, haber et bizee
Hahahah dimi öyle bi gevşiyo insanBende saldım biraz bitti sona yaklaştık diye
Laktoz alerjin yoksa iç gitsin ama varsa 3. Bardağı da görmen zor ben 1 bardakta patlıyorumBenim artık kendime saygım kalmadı. Önceden aman laktozsuz süt alayım şöyle alayım böyle yapayım diyordum şimdi market sütü falan içiyorumgünde 3 bardak içmek zorunda kaldığım için ne yaptın canım günaydın kontrolün var bugün, haber et bizee
Galiba vardı midem çok şişer, karnım çok ağrırdı bi değişik olurdum ama artık o kadar şişim ki her halükarda ahhahahahahahahs 500 ml'lik bardağa neskuikle doldurup içiyorumLaktoz alerjin yoksa iç gitsin ama varsa 3. Bardağı da görmen zor ben 1 bardakta patlıyorum
Valla ihtiyaç varmışHahahah dimi öyle bi gevşiyo insan
Ahahah miden hazmediyorsa tabi neden ugrasasin laktozsuzla. Ben oteki sut urunlerinde rahatsiz ediyor ama direk sut icersem vucudum onu hazmedemiyor ertesi gun istifra ile atiyorum vucuttan. Biraz mecbur benimkiBenim artık kendime saygım kalmadı. Önceden aman laktozsuz süt alayım şöyle alayım böyle yapayım diyordum şimdi market sütü falan içiyorumgünde 3 bardak içmek zorunda kaldığım için ne yaptın canım günaydın kontrolün var bugün, haber et bizee
Hayırlı olsun ins kolay şekilde atlatirsiniz..10 gün öncesi olması açısından mi bu tarihi seçtiniz.. ben de en erken 4 Ağustos olacak diye düşünüyorum ama daha fazla tutsam daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor degilim3 ağustosta eleniyorum ben kızlargünü netleştirdikk artık
Ben de 32+3 teyim. Özellikle doğrulup oturunca bebeğim kaburgalarıma batıyor, demek ki 2 3 haftaya yatarken bile kaburgalarımda hissedicemYa sabahları kaburgamla çocuğum birleşmiş uyanıyorum sağa sola yatma işi mahvetti beniburnumda hamileliğin başından beri tıkalı kedi gibi sessiz sakin uyuyan insanken horlak birine dönüştüm gtümden soluyorum
Bence boyuna göre yine iyi almışsın170 im 59 la başlamıştımve full spor yaptım 30.cu haftaya kadar ona rağmen sonucum muazzam
Aklım hala yiyemediklerimde
Emzirirken metabolizma iki kat hizli calisiyor aslinda tutabilsek efsane veririz. Sicak zaten agir seyler yemeyiz ilk haftalari duzgun degerlendirip hizla versek. Benim hastaneden geldikten sonra 3-4 kilo gitmisti sadeceBence boyuna göre yine iyi almışsınbakalım doğumdan sonra kaç kilo direkt gidicek gjjfjfj
Emzirirken kilo vermek daha zor diyorlar , iştah çok açılıyormuş
Bugün kontrolüm vardı hususi sordum doktora şurda çok takılıyor diye. Öğrendim ki poposu oradaymış popo kemiği batıyormuşBen de 32+3 teyim. Özellikle doğrulup oturunca bebeğim kaburgalarıma batıyor, demek ki 2 3 haftaya yatarken bile kaburgalarımda hissedicem
Süt yapar dedikleri şeyler kilo yapıyor asıl aslındaEmzirirken metabolizma iki kat hizli calisiyor aslinda tutabilsek efsane veririz. Sicak zaten agir seyler yemeyiz ilk haftalari duzgun degerlendirip hizla versek. Benim hastaneden geldikten sonra 3-4 kilo gitmisti sadecesonra evde lohusalikta iste kisim kisim gidiyor totalde 8 kendiliginden gitti 5 bana hatira kaldi hala kendisiyleyiz
Ay ben içim rahattan devam ediyorum.Galiba vardı midem çok şişer, karnım çok ağrırdı bi değişik olurdum ama artık o kadar şişim ki her halükarda ahhahahahahahahs 500 ml'lik bardağa neskuikle doldurup içiyorum
Evet ama zaten iştahımı şimdi zar zor tutuyorumEmzirirken metabolizma iki kat hizli calisiyor aslinda tutabilsek efsane veririz. Sicak zaten agir seyler yemeyiz ilk haftalari duzgun degerlendirip hizla versek. Benim hastaneden geldikten sonra 3-4 kilo gitmisti sadecesonra evde lohusalikta iste kisim kisim gidiyor totalde 8 kendiliginden gitti 5 bana hatira kaldi hala kendisiyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?