Eğer istemiyorsan hemen belirle ki yollar oraya çıkmasın
Valla ben ölüyorum diye hastaneyi başıma toplamıştım o suni sancı olayımda burnumda oksijen parmağımda nabız ölçerAşkım ölmüyor zaten insan kolay kolay ama o esnadada ne kadar yaşıyoruz onu bi düşünmek lazım
Seninkide cok yukarda değil demekkiBenim de hep ilk haftalsr yandi, son trimester hic mide sorunu yasamadim
Benimkide bi tık tam gibiBen de lohusa pijamamın birini dün valize koyarken bir daha denedim. Göbekte hafif bir bolluk kalmış daha karnımın büyümemesi lazım
Ay çocuklar çok acımasız ahahahsjhsjshsjsGeçen alçak bir hamaktan kalkamaya çalıştım kalkamadımoğlum karşıma geçip ters dönmüş kaplumbağa benziyorsun diye dalga geçti resmen
Ay elim ayağım titriyor şöyle köpüklü bezlerle silsem sıcak sulu deterjanlı varyaEvet ya, temizlik illa gerekecek ama koltuk yatak yıkatasım var bir an önce, halıları yıkatıp kaldırdım. Aslında hepsini foşur foşur benim yıkayasım var da
Annişkon çok haklı balım yani abla elbet güzelce elinden geleni yapar ama herkesin temizlik algısı çok farklıhiç sevmiyorum temizlik yapmayı ama temizliği seviyorum çok shdjfkf param olsa her gün evde temizlik yapacak birini alırdım inanın. şaşırdım yıkama talebine ondanağlarsa anam ağlar diyip yine anama kitledim temizliği, aslında bir abladan ücretli destek almak istiyordum ama annem onların iyi yapamadığını iddia ediyor ( sizin gibi foşur foşur yıkama seviyor )
Ay ben sana kıyamamValla ben ölüyorum diye hastaneyi başıma toplamıştım o suni sancı olayımda burnumda oksijen parmağımda nabız ölçermeğer panik atak geçirmişim o an
Niye en son sen goruyorsun ki genel anestezi olmayın ben tüm çocukları içerden çıkardıktan sonra biseye sarıp öpüp koklattilar ardindan yanımda giydirip tekrar bı temas ama illaki yukarı alıyorlar ben kapatilasiya o sırada benim annem çocuğumun kulagina okuyacağı kuranlari okuyor vs gider gitmezse cukcuk emismeye başlıyoruzAy lattecim aynı şeyi bende düşünüyorum 9 ay ben taşıdım sezeryan olursam en son ben görücem çok büyük haksızlık en çok benim hakkım kimse görmeden görmek. Sancıyı sancı olarak görmezsek daha mı kolay olur ki
Ay ben çok fıtıklıyım epidural tutmaz tribinde geziyorum sjsndjdmkdd bide istiyorum ki ben çıkayım ayaklanmaya başlayayım sonra insanlar görsün. Ben yatak döşekken görmesinlerNiye en son sen goruyorsun ki genel anestezi olmayın ben tüm çocukları içerden çıkardıktan sonra biseye sarıp öpüp koklattilar ardindan yanımda giydirip tekrar bı temas ama illaki yukarı alıyorlar ben kapatilasiya o sırada benim annem çocuğumun kulagina okuyacağı kuranlari okuyor vs gider gitmezse cukcuk emismeye başlıyoruz
Adıyla yaşasın kuzuselam herkeseeyarın kontrolüm var nedense aşırı heycanlıyım midem ilk 4 ay aşırı bulandı son üç ay da aşırı yandı herşeyi yaşadım mide konusunda yani benim de bir oğluşum olacak adı da mert olacak inşallah
İnşallaahAdıyla yaşasın kuzu, kontrolde de güzel haberler al inşallah
Tam 34 um bgndaha 33. hafta sanırım, tam zamanları acele etmeden yavaş yavaş yaparsınız :)
Bnmde kızımda mide yanmam ck az oldu ama oğlum da maşallah bir hftadr geceleri özellikle ck midem yanıyor, bsyler yiyince yediklerim ağzıma geliyo resmenBenim de hep ilk haftalsr yandi, son trimester hic mide sorunu yasamadim
Midem yanıyor bnm baya yukarıda herlde hala dyodm bebis mantıken öyle GalibaSeninkide cok yukarda değil demekki
Normalde gobegin asagi inmesi dogumun yaklastigini gosterir ama benim hep biraz asagidaydi bu seferHiç moralini bozma en sağlıklısı en doğrusu olmuş mr cektirmek
Benimde aşağıda göbeğim geçen temmuz analarından birisi göbeğini fotosunu paylaşmış dedim sizinkine göre benim ki daha aşağıda başta ikna olmamıştı foto atınca okeyledi şaşkınlıkla jdjdjjdjdjj
Yaaa kanayan yaram… hic bir seye daha baslayamadim. Kiyafetleri bile yikayamadim daha. Tasinacaktim tasinmayi bekledim tasinma sirasinda kirlenmesinler dedim evdeki kiraci cok gec bosaltti aksilikler geldi adamcagizin basina o yuzden bu zamana kaldi tasinma. besigi bile kurulmadi. Evde dolap bile yok perdeler kisa kaldi halilar uymadi oyle bir olmamislik icindeyim yani su ankızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Ayrica doktorum ultrason olcumlerine gore 17 sinde dogum gosteriyor dedi ama normalde regl bitisim vs 6 agustosta dogmasi lazimKizlar selam benm bebis 36+3 haftalik ama iki hafta onde gidiyor ve kilosu gecen hafta 3400 gr ciktibende hamileligimde 17 kilo aldim ama benim tek kafamdaki soru su ben vajinal dogum istiyorum ve ilk gebeligim sizce 40haftaya kadar 4000 kg olan bebegimi dogurabilir miyim cok gariptirki benm ki haftalik 300-400gr aliyor bu olcumler dogrumu ya yoksa abartiliyor mu beni bir korku aldi
Geçti gitti şükür bak unuttuk tekrardan normal yapalım diyoruzAy çocuklar çok acımasız ahahahsjhsjshsjs
Ay elim ayağım titriyor şöyle köpüklü bezlerle silsem sıcak sulu deterjanlı varyadüşünürken bile dört köşeyim en son hamile olduğumu bilmeden sildim tüm koltukları çok aşeriyorum götümden solumasam vallahi kimseye muhtaç kalmadan yapmak istiyorum ya. Kaynanam gelecek temizliğe zaten o gelmeden her yeri kocama 1 posta temizlettim ananla muhatap etme beni diye ama ı ıh benim yapmam lazım şöyle hissede hissede
Annişkon çok haklı balım yani abla elbet güzelce elinden geleni yapar ama herkesin temizlik algısı çok farklı
Ay ben sana kıyamam
efor aylardır hep yasaktı nasıl temizlik çekiyor canım anlatamam. Eşim diyor normalde sallamazsın o kadarhiç sevmiyorum temizlik yapmayı ama temizliği seviyorum çok shdjfkf param olsa her gün evde temizlik yapacak birini alırdım inanın. şaşırdım yıkama talebine ondanağlarsa anam ağlar diyip yine anama kitledim temizliği, aslında bir abladan ücretli destek almak istiyordum ama annem onların iyi yapamadığını iddia ediyor ( sizin gibi foşur foşur yıkama seviyor )
Ozaman yukarıdadır baskı yapıyoMidem yanıyor bnm baya yukarıda herlde hala dyodm bebis mantıken öyle Galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?