2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Geçen alçak bir hamaktan kalkamaya çalıştım kalkamadım oğlum karşıma geçip ters dönmüş kaplumbağa benziyorsun diye dalga geçti resmen
Ay çocuklar çok acımasız ahahahsjhsjshsjs
Evet ya, temizlik illa gerekecek ama koltuk yatak yıkatasım var bir an önce, halıları yıkatıp kaldırdım. Aslında hepsini foşur foşur benim yıkayasım var da
Ay elim ayağım titriyor şöyle köpüklü bezlerle silsem sıcak sulu deterjanlı varya düşünürken bile dört köşeyim en son hamile olduğumu bilmeden sildim tüm koltukları çok aşeriyorum götümden solumasam vallahi kimseye muhtaç kalmadan yapmak istiyorum ya. Kaynanam gelecek temizliğe zaten o gelmeden her yeri kocama 1 posta temizlettim ananla muhatap etme beni diye ama ı ıh benim yapmam lazım şöyle hissede hissede
Annişkon çok haklı balım yani abla elbet güzelce elinden geleni yapar ama herkesin temizlik algısı çok farklı
Valla ben ölüyorum diye hastaneyi başıma toplamıştım o suni sancı olayımda burnumda oksijen parmağımda nabız ölçer meğer panik atak geçirmişim o an
Ay ben sana kıyamam

Niye en son sen goruyorsun ki genel anestezi olmayın ben tüm çocukları içerden çıkardıktan sonra biseye sarıp öpüp koklattilar ardindan yanımda giydirip tekrar bı temas ama illaki yukarı alıyorlar ben kapatilasiya o sırada benim annem çocuğumun kulagina okuyacağı kuranlari okuyor vs gider gitmezse cukcuk emismeye başlıyoruz

Ay ben çok fıtıklıyım epidural tutmaz tribinde geziyorum sjsndjdmkdd bide istiyorum ki ben çıkayım ayaklanmaya başlayayım sonra insanlar görsün. Ben yatak döşekken görmesinler bu kadar istek olunca mike mike normal doğurcan derler insana

Normalde gobegin asagi inmesi dogumun yaklastigini gosterir ama benim hep biraz asagidaydi bu sefer

kızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Yaaa kanayan yaram… hic bir seye daha baslayamadim. Kiyafetleri bile yikayamadim daha. Tasinacaktim tasinmayi bekledim tasinma sirasinda kirlenmesinler dedim evdeki kiraci cok gec bosaltti aksilikler geldi adamcagizin basina o yuzden bu zamana kaldi tasinma. besigi bile kurulmadi. Evde dolap bile yok perdeler kisa kaldi halilar uymadi oyle bir olmamislik icindeyim yani su an lohusa pijamasi bakip bakip karar veremiyorum. Evin eksikleri bebegin eksikleri cakisti hem evi hem bebegin esyalarini doguma hazirlamam lazim. Bir dokundun bin ah cikti bu cepheden simdilik 11 kilo gibi bir sey aldim ama asiri sis ve genis gorunuyorum kizim vera olacak insallah

Kizlar selam benm bebis 36+3 haftalik ama iki hafta onde gidiyor ve kilosu gecen hafta 3400 gr cikti bende hamileligimde 17 kilo aldim ama benim tek kafamdaki soru su ben vajinal dogum istiyorum ve ilk gebeligim sizce 40haftaya kadar 4000 kg olan bebegimi dogurabilir miyim cok gariptirki benm ki haftalik 300-400gr aliyor bu olcumler dogrumu ya yoksa abartiliyor mu beni bir korku aldi

Ayrica doktorum ultrason olcumlerine gore 17 sinde dogum gosteriyor dedi ama normalde regl bitisim vs 6 agustosta dogmasi lazim

Geçti gitti şükür bak unuttuk tekrardan normal yapalım diyoruz

efor aylardır hep yasaktı nasıl temizlik çekiyor canım anlatamam. Eşim diyor normalde sallamazsın o kadar ki gerçekten normalde rahatımdır, muhtemelen şu an yasak diye cazip solum sonrası elimi sürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…