- 13 Aralık 2024
- 592
- 606
- 18
Evet öyle kurtarırırz haklısınBenimkide bi tık tam gibidoğumdan sonra inecek olan karnımla avutuyorum kendimi
Hepsi olur zamanla inşallah hiç merak etmeYaaa kanayan yaram… hic bir seye daha baslayamadim. Kiyafetleri bile yikayamadim daha. Tasinacaktim tasinmayi bekledim tasinma sirasinda kirlenmesinler dedim evdeki kiraci cok gec bosaltti aksilikler geldi adamcagizin basina o yuzden bu zamana kaldi tasinma. besigi bile kurulmadi. Evde dolap bile yok perdeler kisa kaldi halilar uymadi oyle bir olmamislik icindeyim yani su anlohusa pijamasi bakip bakip karar veremiyorum. Evin eksikleri bebegin eksikleri cakisti hem evi hem bebegin esyalarini doguma hazirlamam lazim. Bir dokundun bin ah cikti bu cepheden simdilik 11 kilo gibi bir sey aldim ama asiri sis ve genis gorunuyorum kizim vera olacak insallah
Böyle giderse 40 haftaya kadar 4 kg geçerKizlar selam benm bebis 36+3 haftalik ama iki hafta onde gidiyor ve kilosu gecen hafta 3400 gr ciktibende hamileligimde 17 kilo aldim ama benim tek kafamdaki soru su ben vajinal dogum istiyorum ve ilk gebeligim sizce 40haftaya kadar 4000 kg olan bebegimi dogurabilir miyim cok gariptirki benm ki haftalik 300-400gr aliyor bu olcumler dogrumu ya yoksa abartiliyor mu beni bir korku aldi
Hahaha çok iyi, geçen hafta da benim kayınvalidemler geldi öncesinde eşime süpürtüp sildirdimAy çocuklar çok acımasız ahahahsjhsjshsjs
Ay elim ayağım titriyor şöyle köpüklü bezlerle silsem sıcak sulu deterjanlı varyadüşünürken bile dört köşeyim en son hamile olduğumu bilmeden sildim tüm koltukları çok aşeriyorum götümden solumasam vallahi kimseye muhtaç kalmadan yapmak istiyorum ya. Kaynanam gelecek temizliğe zaten o gelmeden her yeri kocama 1 posta temizlettim ananla muhatap etme beni diye ama ı ıh benim yapmam lazım şöyle hissede hissede
Annişkon çok haklı balım yani abla elbet güzelce elinden geleni yapar ama herkesin temizlik algısı çok farklı
Ay ben sana kıyamam
Evet ve ben bu cocugu nasil dogurucam yaaaBöyle giderse 40 haftaya kadar 4 kg geçerultrasonda yanılma olur herzaman 400 gr a kadar demişti doktorum.
benim de bebeğim 2hafta önden gidiyor 34 haftada 2900gram çıktı kilosu ama bnm erken doğum riskim var kaç olur bilemiyorum, ultrason biraz da yanıltıcı olabiliyor doktor da söyledi bunu bnaKizlar selam benm bebis 36+3 haftalik ama iki hafta onde gidiyor ve kilosu gecen hafta 3400 gr ciktibende hamileligimde 17 kilo aldim ama benim tek kafamdaki soru su ben vajinal dogum istiyorum ve ilk gebeligim sizce 40haftaya kadar 4000 kg olan bebegimi dogurabilir miyim cok gariptirki benm ki haftalik 300-400gr aliyor bu olcumler dogrumu ya yoksa abartiliyor mu beni bir korku aldi
Evet banada dedi 400-500 gr oynayabilir dedi ama korkmamam icinde demis olabilir mi diye dusunuyorumbenim de bebeğim 2hafta önden gidiyor 34 haftada 2900gram çıktı kilosu ama bnm erken doğum riskim var kaç olur bilemiyorum, ultrason biraz da yanıltıcı olabiliyor doktor da söyledi bunu bna
Bu arada benm 34 haftalikken 3075 gr cikti djsjsjakabahakahsbjbenim de bebeğim 2hafta önden gidiyor 34 haftada 2900gram çıktı kilosu ama bnm erken doğum riskim var kaç olur bilemiyorum, ultrason biraz da yanıltıcı olabiliyor doktor da söyledi bunu bna
tam bir ejderyaaayim artikMidem yanıyor bnm baya yukarıda herlde hala dyodm bebis mantıken öyle Galiba
Nesting yukleniyor...efor aylardır hep yasaktı nasıl temizlik çekiyor canım anlatamam. Eşim diyor normalde sallamazsın o kadarki gerçekten normalde rahatımdır, muhtemelen şu an yasak diye cazip solum sonrası elimi sürmem
Oy masaAlah tosuncukBu arada benm 34 haftalikken 3075 gr cikti djsjsjakabahakahsbj
Su var ya hani kesenin içinde o onun rahat hareket etmesini sağlıyo alanı da darlaşmadıysa her tarafa dönebilirYa bişi sorcam bu çocuklar yukarı aşağı geziyo mu nasıl geziyo anlam veremiyorum dün baş aşağı olan bebe bugün net bi şekilde yapyan yatıyo bi tarafta kafa bi tarafta g.t var karnım dünya gibi ekvatordan şişik kutuplardan basık oldu
İlk gebeliğimde ne koku hassasiyeti ne kusma ne bulantı hiçbişi yaşamadım. Öyle prensesler gibiydim baba evinde diye yazılan şarkı sözünü ben gebeliğimde yaşadım diyimBenim sadece bulantım ve koku hassasiyetim oldu öyle aşırı bulantım olmadı yemek yemekte sorun yaşamadım ama yine de zordu
Ya önce ev temizliği mi yoksa çanta hazırlama mı karar veremiyorum35ten sonra öküz oturuyo bi ağırlaşma geliyo. Yavaştan çantanı yap. Kağnı gibiyim ütü çantalama yıkama kurutma döngüsü bitmiyor
Hahahhahahah lohusa pijaman en geç 2 gün içinde giyilebilir olur korkma ilk 1 haftada 5 7 kilo verirsin biz bu gidişle patlayacağız yaBen de lohusa pijamamın birini dün valize koyarken bir daha denedim. Göbekte hafif bir bolluk kalmış daha karnımın büyümemesi lazım
Evet öyle derler benim ilki de aşağıdaydı hatta kv min komşusu gelin doğuma girivercek gibi derdi beni her gördüğünde tabi ben mecburi sezaryene girince hiç sancı mancı bişi göremedimNormalde gobegin asagi inmesi dogumun yaklastigini gosterir ama benim hep biraz asagidaydi bu sefer
Dün itibariyle temizlik dahil herşeyi tamamladım artık kafam rahat isterse gelebilirkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Canım maşallah deEvet ve ben bu cocugu nasil dogurucam yaaababasida 4,5 kilo dogmus ben ara ogun felanda yapmiyorum yani gunde iki ogun yiyordum hep su son zamanlarda istahim acildi ne yesem bebise yariyor sanirim benide o stres aldi karnimi gorenler zaten ikizmi diyor hahaha
Bitti bitti çok şükürİlk gebeliğimde ne koku hassasiyeti ne kusma ne bulantı hiçbişi yaşamadım. Öyle prensesler gibiydim baba evinde diye yazılan şarkı sözünü ben gebeliğimde yaşadım diyimama bunda hangi haftaydı hatırlıyorum ama gene bi 13 15. Haftalardı sanırım muz yedikten sonra çıkardığımı biliyorum o yüzden daha fazla detaya girmiyim
Ayakkabı giyiyor olmanız bile güzel bence terliklerimle bütünleştik bizDün bilekten başlamalı ayakkabıyı giyemedim de kocam ben bağlarım dedi Allah razı olsun hiç böyle elden ayaktan düşmemiştim hshhdhdhdhxhhx
Benim terliklerimde olmuyor artıkAyakkabı giyiyor olmanız bile güzel bence terliklerimle bütünleştik biz
Saglikli hangi sekilde olcaksa olsun daCanım maşallah desezeryan olursun ne olcak düşünme bırak kilo alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?