2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Hepsi olur zamanla inşallah hiç merak etme
Ama öyle bir tablo anlattın ki her şeyi boşverip bir kahve koyup içerdim ben o evde

Böyle giderse 40 haftaya kadar 4 kg geçer ultrasonda yanılma olur herzaman 400 gr a kadar demişti doktorum.

Hahaha çok iyi, geçen hafta da benim kayınvalidemler geldi öncesinde eşime süpürtüp sildirdim

Böyle giderse 40 haftaya kadar 4 kg geçer ultrasonda yanılma olur herzaman 400 gr a kadar demişti doktorum.
Evet ve ben bu cocugu nasil dogurucam yaaa babasida 4,5 kilo dogmus ben ara ogun felanda yapmiyorum yani gunde iki ogun yiyordum hep su son zamanlarda istahim acildi ne yesem bebise yariyor sanirim benide o stres aldi karnimi gorenler zaten ikizmi diyor hahaha

benim de bebeğim 2hafta önden gidiyor 34 haftada 2900gram çıktı kilosu ama bnm erken doğum riskim var kaç olur bilemiyorum, ultrason biraz da yanıltıcı olabiliyor doktor da söyledi bunu bna

benim de bebeğim 2hafta önden gidiyor 34 haftada 2900gram çıktı kilosu ama bnm erken doğum riskim var kaç olur bilemiyorum, ultrason biraz da yanıltıcı olabiliyor doktor da söyledi bunu bna
Evet banada dedi 400-500 gr oynayabilir dedi ama korkmamam icinde demis olabilir mi diye dusunuyorum ay neyse ya bisekilde dogucaklar benimkid hep onden gidiyordu butun hamilelegim boyunca az kaldi bakalim ne zaman dogucak

Midem yanıyor bnm baya yukarıda herlde hala dyodm bebis mantıken öyle Galiba
tam bir ejderyaaayim artik
hamileligin her türlü agrisini cektim mide bulantisi haric diyordumm
Agzima lokma atmaya korkar oldum.. idrarda keton ciktigindan beri de acikmasam bile yemeye çalışıyorum medet ya gaviscoon
efor aylardır hep yasaktı nasıl temizlik çekiyor canım anlatamam. Eşim diyor normalde sallamazsın o kadar ki gerçekten normalde rahatımdır, muhtemelen şu an yasak diye cazip solum sonrası elimi sürmem
Nesting yukleniyor...
Bu arada benm 34 haftalikken 3075 gr cikti djsjsjakabahakahsbj
Oy masaAlah tosuncuk cogunlugun geriden geliyor olcumleri. 2 haftaya kadar farklari onemsemeyin diyorlar. Ya da imkaniniz varsa farklı bir cihazda ölçüm yaptirin isterseniz.

Su var ya hani kesenin içinde o onun rahat hareket etmesini sağlıyo alanı da darlaşmadıysa her tarafa dönebilir benim de baş aşağı ama cenin pozisyonunda poposu sağ tarafımda yumru oluşuyo orda elleriyle de sol tarafımı mıncıklıyo hshhshshshsh deli olma bunları okurken hsjjsjshshsjsh

Benim sadece bulantım ve koku hassasiyetim oldu öyle aşırı bulantım olmadı yemek yemekte sorun yaşamadım ama yine de zordu
İlk gebeliğimde ne koku hassasiyeti ne kusma ne bulantı hiçbişi yaşamadım. Öyle prensesler gibiydim baba evinde diye yazılan şarkı sözünü ben gebeliğimde yaşadım diyim ama bunda hangi haftaydı hatırlıyorum ama gene bi 13 15. Haftalardı sanırım muz yedikten sonra çıkardığımı biliyorum o yüzden daha fazla detaya girmiyim

35ten sonra öküz oturuyo bi ağırlaşma geliyo. Yavaştan çantanı yap. Kağnı gibiyim ütü çantalama yıkama kurutma döngüsü bitmiyor
Ya önce ev temizliği mi yoksa çanta hazırlama mı karar veremiyorum genel ev temizliğine girişsem taz vakti kapı cam açık 1 hafta götürmez olan temizlik napsam çanta mı yapsam önce

Ben de lohusa pijamamın birini dün valize koyarken bir daha denedim. Göbekte hafif bir bolluk kalmış daha karnımın büyümemesi lazım
Hahahhahahah lohusa pijaman en geç 2 gün içinde giyilebilir olur korkma ilk 1 haftada 5 7 kilo verirsin biz bu gidişle patlayacağız ya

Normalde gobegin asagi inmesi dogumun yaklastigini gosterir ama benim hep biraz asagidaydi bu sefer
Evet öyle derler benim ilki de aşağıdaydı hatta kv min komşusu gelin doğuma girivercek gibi derdi beni her gördüğünde tabi ben mecburi sezaryene girince hiç sancı mancı bişi göremedim

kızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Dün itibariyle temizlik dahil herşeyi tamamladım artık kafam rahat isterse gelebilir
Yiğit Tuna koyacağım bebişimin isminide inşallahkilo konusundada toplam 11 aldım inşallah daha fazla almam çok aminnnnn

Canım maşallah de sezeryan olursun ne olcak düşünme bırak kilo alsın

Bitti bitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…