2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Vallahi pes yaşadığın coğrafya soğuk mu allahım ben ruhumu teslim etcem sıcakta şimdi Allah a yemek yaptım çamaşırlarla uğraştım pertim çıktı
Eskişehirdeyim ben aslında kutup ayısı gibi evrimleştiğimiz için bize çok sıcak geliyor bu havalar -20ler bizim normal havalarımız

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Kayabilir ihtimali üzerine koyan olmuş ben koydum dependle rahat edemem belki diyerek normal ped de koydum malum çok sıcak her şey olabilir o an bulunsun çantada üç tane koydum kilot çok koymaya gerek yok

Ben ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştim depende falan güvenemem taşar sızar her şey olur külot önemli jdjdjjddjj
O kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hep nefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo

8 aydır ne rahattık vallahi dimi

Kayabilir ihtimali üzerine koyan olmuş ben koydum dependle rahat edemem belki diyerek normal ped de koydum malum çok sıcak her şey olabilir o an bulunsun çantada üç tane koydum kilot çok koymaya gerek yok
Ayy bende öyle yapayım aldığımı koymuşum bi baktım içine göbeğimin sığdığı çamaşır yok

Kızlar pazartesi kontrolüm var benimde. 37+3olacak pazartesi. Bana hiç çatı kontrolü falan yaparımda demedi ama yaparmıki daha ileriki haftalardamı yapıyo. Bizdede bebek 2 hafta önden gidiyor kilo olarak 35.haftada 3200dü. 3800ü geçerse ilk doğumum vakumluydu şansa bırakmam kontrol ederim seni. uygun değilse kemik yapın gün veririm sezeryan için dedi. Ayy normal doğurmuşken ilkini buda normal olsun istiyorum ama tabiki bebişin sağlıklı olması önceliğim. Merakla bekliyorum pazartesiyi

Kız internetten sipariş versene normalde ben altta 36 giyiyorum medium olanlar tam oldu. Popodan kilo almadım. Başka rahat ettiğim don olmadı 2 aydır onları giyiyorum
Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Depend kendisi külot gibi zaten üstüne bişey giymek gerekmiyor

Normal doğumda nasil oluyor bilmiyorum ama 2 3 gün rahat olmak için l lohusa pedi kullandım oda hani afedersiniz poponuzu kaydırarak kaldiriyorsunuz vs bulasma filan olmasın diye sonrasında normal ped e geçtim az az geliyor doğrusu en azından bende öyle oldu

Ayyy buzluk böreği yaptım, evi sildim süpürdüm, hastane çantası kontrol yapıyorum ahahhaahahjsa artık yeter kahve saati
Oh masallah de kendine. Ben on dakka is yapsam yarim saat yatiyorum
Kanama ozellikle ilk gunler baya oluyor. Adetin ikinci gununden biraz fazla. Ay ben regl olmayi ozledim desem ne bilem niye ozledin nesini ozledin desen haklisin derim ama garip
Bir sekilde normale donme hissi vericek olunca
Aşkım Eskişehirde h&m yok

Evet sanki şakır şakır kanarımda donsuz kalırım tribi ahahahajahaha yaşasın babaanne donları
Ya hamile urunleri genelde magazalarda yok zaten ben kulotlarindan ve emzirme sutyenlerinden aldim kulotlar cok iyi normalde de rahat giyilir
Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Ben ilk dogumumda sicak diye takmadim. Gobegim zor gitti. Normal yapmama ragmen. Ama asil onemlisi organlar yerlerine donerken korse sarkmalar icin destek oluyormus o yuzden takmak lazimmis bilsem takardim biraz mesanemde sarkma kaldi benim belki ondan oldu pismanim takmadigima

Kanala girdiğini nasıl anlayacağız?
Bazen pelvik baskı anlık kramp giriyor ama bilemedim bazen de rahatlıyorum.
Var mı anlamanın yolu? Bir de egzersiz başlasam mı doğum kolaylaştırıcı başlatıcı vs hareketler var

Ben ben aldım korsemi bekliyorum. Bu kadar yemek yiyip şişmek yeter owlinin cırtlı korsesini aldım sonrası içinde yamuna aldım. doktor aksini söylemezse 3-5 günden sonra takmaya başlayacağım

Ahh ahhh resmen mahvetti bu sıcaklar bizi.nst de birkere 70 oldu daha benim paşa hareket etmedi şimdi kasilmalardan duramıyorum.resmen imdat diye bagiricam.hareket et dedi doktor bana ben uyumuşum
Bende de hareket yok ya edemiyorum.ki hemen kramp.giriyor bu sefer olduğum yerde kalıyorum sen normal doğum yapacaksin insallah 40 ve sonrası olmaz :))

Ben her gün yapmasam da egzersizlere başladım pilates topu üstünde olan, pelvisi açacak hareketler falan az az yapmaya çalışıyorum. Ama doğumu başlattığını iddia edenlere 39+0’da başlayayım diyorum. İşe yarar falan bebek önce tam tamına gelişsin :)

Merhabalar ilk sezaryeniniz üstünden ne kadar zaman geçti acaba tabi bu bedenin kendi onarımıyla ilgili ama merak ettim yine de. Ssvd destekleyen dr konusunda çok şanslısınız. Nerde yaşıyorsunuz
Antalya’da yaşıyorum. 4,5 sene geçti ilk doğumumun üzerinden. Evet bir çok doktor desteklemiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…