Eskişehirdeyim ben aslında kutup ayısı gibi evrimleştiğimiz için bize çok sıcak geliyor bu havalar -20ler bizim normal havalarımızVallahi pes yaşadığın coğrafya soğuk mu allahım ben ruhumu teslim etcem sıcakta şimdi Allah a yemek yaptım çamaşırlarla uğraştım pertim çıktı
Kayabilir ihtimali üzerine koyan olmuş ben koydum dependle rahat edemem belki diyerek normal ped de koydum malum çok sıcak her şey olabilir o an bulunsun çantada üç tane koydum kilot çok koymaya gerek yokKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
O kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hepBen ilk doğumu kışın yapınca hasta bezi üstüne lohusa külodu babaanne külodu ne bulduysam giymiştimdepende falan güvenemem taşar sızar her şey olur külot önemli jdjdjjddjj
8 aydır ne rahattık vallahi dimiO kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hepnefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo
Ayy bende öyle yapayım aldığımı koymuşum bi baktım içine göbeğimin sığdığı çamaşır yokKayabilir ihtimali üzerine koyan olmuş ben koydum dependle rahat edemem belki diyerek normal ped de koydum malum çok sıcak her şey olabilir o an bulunsun çantada üç tane koydum kilot çok koymaya gerek yok
H&M in hamile külotları aşırı iyi göbek oyuntuluAyy bende öyle yapayım aldığımı koymuşum bi baktım içine göbeğimin sığdığı çamaşır yok
Ya hastanede değil şimdi lazım külotAyy bende öyle yapayım aldığımı koymuşum bi baktım içine göbeğimin sığdığı çamaşır yok
Aşkım Eskişehirde h&m yokH&M in hamile külotları aşırı iyi göbek oyuntulu
EvetYa hastanede değil şimdi lazım külot
Kız internetten sipariş versene normalde ben altta 36 giyiyorum medium olanlar tam oldu. Popodan kilo almadım. Başka rahat ettiğim don olmadı 2 aydır onları giyiyorumAşkım Eskişehirde h&m yok
Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldeKız internetten sipariş versene normalde ben altta 36 giyiyorum medium olanlar tam oldu. Popodan kilo almadım. Başka rahat ettiğim don olmadı 2 aydır onları giyiyorum
Depend kendisi külot gibi zaten üstüne bişey giymek gerekmiyorKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Oh masallah de kendine. Ben on dakka is yapsam yarim saat yatiyorumAyyy buzluk böreği yaptım, evi sildim süpürdüm, hastane çantası kontrol yapıyorum ahahhaahahjsa artık yeter kahve saati
Kanama ozellikle ilk gunler baya oluyor. Adetin ikinci gununden biraz fazla. Ay ben regl olmayi ozledim desem ne bilem niye ozledin nesini ozledin desen haklisin derim ama garipO kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hepnefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo
Ya hamile urunleri genelde magazalarda yok zaten ben kulotlarindan ve emzirme sutyenlerinden aldim kulotlar cok iyi normalde de rahat giyilirAşkım Eskişehirde h&m yok
Evetsanki şakır şakır kanarımda donsuz kalırım tribi ahahahajahaha yaşasın babaanne donları
Ben ilk dogumumda sicak diye takmadim. Gobegim zor gitti. Normal yapmama ragmen. Ama asil onemlisi organlar yerlerine donerken korse sarkmalar icin destek oluyormus o yuzden takmak lazimmis bilsem takardim biraz mesanemde sarkma kaldi benim belki ondan oldu pismanim takmadigimaAy bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Ben benAy bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Bende de hareket yok ya edemiyorum.ki hemen kramp.giriyor bu sefer olduğum yerde kalıyorum sen normal doğum yapacaksin insallah 40 ve sonrası olmaz :))Ahh ahhh resmen mahvetti bu sıcaklar bizi.nst de birkere 70 oldu daha benim paşa hareket etmedi şimdi kasilmalardan duramıyorum.resmen imdat diye bagiricam.hareket et dedi doktor bana ben uyumuşum
30 temmuz dedim.kabul etti 38+4 oluyorBakalım benmkine ne dicek temmuz kaçı dedi
Ben her gün yapmasam da egzersizlere başladım pilates topu üstünde olan, pelvisi açacak hareketler falan az az yapmaya çalışıyorum. Ama doğumu başlattığını iddia edenlere 39+0’da başlayayım diyorum. İşe yarar falan bebek önce tam tamına gelişsin :)Kanala girdiğini nasıl anlayacağız?
Bazen pelvik baskı anlık kramp giriyor ama bilemedim bazen de rahatlıyorum.
Var mı anlamanın yolu? Bir de egzersiz başlasam mı doğum kolaylaştırıcı başlatıcı vs hareketler var
Antalya’da yaşıyorum. 4,5 sene geçti ilk doğumumun üzerinden. Evet bir çok doktor desteklemiyor maalesefMerhabalar ilk sezaryeniniz üstünden ne kadar zaman geçti acaba tabi bu bedenin kendi onarımıyla ilgili ama merak ettim yine de. Ssvd destekleyen dr konusunda çok şanslısınız. Nerde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?