2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Sezeryan olursa eğer doğum şekli, sıkmayan yün korselerden takmak gerekiyor. Onsuz yürünmüyor valla yoksa o sıklaştıran korseleri soruyorsanız onlar daha sonrası için ama ameliyat sonrası mutlaka korse edinin kolayca ayağa kalkabilmek adına

Ben ilkinde 3 takım koymuştum. Göbeği kanamıştı kusma değil de. 2 takımı kullandım sadece. Bu sefer yine 3 takım koydum o yüzden.

Gecelik çok rahat oldu benim çünkü normal doğum oldu ve bez bağlıydı pijama giymedim hiç.

Alt açma örtüsü 4 tane falan koydum çünkü bebeği yatağa yatırırken onu serdim üstüne battaniye sonra bebek. Biraz harcamıştım o yüzden.

Pompa ben geçen sefer koydum ama hiç gerek kalmadı hemen geldi sütüm o yüzden bu sefer koymadım. Bi de başta 1-2 damla geliyor zaten

Termosta kaynamış su mantıklı. Ani mama ihtiyacı olursa iyi olur. Ben de koymuştum ilkinde ama hiç kullanmadım. Mama almaya gerek yok hiç. Zaten hastane ve eczane dibimizde. Ben biberon ve mama hiç koymadım kendimi şartlamamak için ama mama öcü değil tabi ki gelmiyorsa verilmeli

Ben ben aldım korsemi bekliyorum. Bu kadar yemek yiyip şişmek yeter owlinin cırtlı korsesini aldım sonrası içinde yamuna aldım. doktor aksini söylemezse 3-5 günden sonra takmaya başlayacağım

O zaman doğum şeklim belli olunca bir korse ediniyorummmmm kız bu sıcakta amma da giyilir ya

Eskişehirdeyim ben aslında kutup ayısı gibi evrimleştiğimiz için bize çok sıcak geliyor bu havalar -20ler bizim normal havalarımız
Bende de hareket yok ya edemiyorum.ki hemen kramp.giriyor bu sefer olduğum yerde kalıyorum sen normal doğum yapacaksin insallah 40 ve sonrası olmaz :))
Bir gayret kalktim 40 dakika yürüdüm 30 squat yaptım eşim kaldiramiyor ceviremiyor beni olduğum yerdennormal diyoz ama son dakika golü yapmaz bana inşallah kanala girmezse hiç acı çekmek istemiyorum açıkçası boşu boşuna gerçi doktorum girer girer ilki normal oldu buda olur merak etme dedi ama nedense bnm içimde sezeryan olucakmisim gibi bir his var.cesaretim kırılıyor sanki

Kizlar bugun yeni birsey ogrendim pelvic prolapse diye bir olay dogumdan sonra olabiliyormus olan var mi? Daha once normal dogum yapip? Arada vajina sismesi diye geciyor sanirim

30 temmuz dedim.kabul etti 38+4 oluyor
Ay bende 30 temmuz geçirdim bugün içimden 39 u gecmicez suyunun fazlalığından dolayı dedi bende takvime baktım tabi doktora demedim eğer olucaksa 30 temmuz olsun dedim kendi kendime.oglum 30 Ocak bu sıpa da 30 temmuz olsun.

Başla basla bugün doktorum başla dedi.squat elde yer silme açma germe ne buldun yap dedi.

Kızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor

Ben ben kuzum hatta bu ağrılar yüzünden kesin kanala giriş yaptı diye düşündüm ama melesef resmen nefesimi kesiyor ağrı nedir bilmiyorum ama kanala giriş değil onu öğrendim.

Kizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Acarak oturabiliyorum. Bu 2-3 aydir boyle ama. Ya hep aklima
Bu cocuk bu kadar asagidaysa alt organlara basi yapmiyor mudur?
Yapıyor zaten her organıma baskı yapıyor

Ben ben kuzum hatta bu ağrılar yüzünden kesin kanala giriş yaptı diye düşündüm ama melesef resmen nefesimi kesiyor ağrı nedir bilmiyorum ama kanala giriş değil onu öğrendim.
Ayy o değilse ne oluyor bu şimdi çünkü çok keskin bi sızı yani

Kızlar korseyi aldınız mı sezaryen sonrası için link gönderir misiniz hangisini aldınız bazıları için sert demişler

Evet oluyor ve normal bebek hareket ettiğinde baskı oluyor sanırım

Kızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Depend külot gibi zaten hiç gerek yok üstüne tekrar iç çamaşırı giymeye. Normal doğumda alta kesi atarlarsa depend de giyemiyorsun dikiş kaynaklı. Ben ilkinde bir sürü depend aldım yanıma ama hiç giymedim. Bez verdiler çünkü onu taktım hasta bezi baya bol bu sefer almadım depend o yüzden. Hastaneden çıktıktan sonra lazım olursa eve sipariş veririm dedim. Ama sezeryan olacaksan depend çok kurtarıcı diyorlar.

Bazı şeyleri gereksiz alıyoruz gerçekten. Ben de ilkinde her şeyi almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…