Sezeryan olursa eğer doğum şekli, sıkmayan yün korselerden takmak gerekiyor. Onsuz yürünmüyor vallaAy bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Ben ilkinde 3 takım koymuştum. Göbeği kanamıştı kusma değil de. 2 takımı kullandım sadece. Bu sefer yine 3 takım koydum o yüzden.Benim hazır biraz bebeği abartmışım 5 takım koymuşum. Korkuttular kusuyo kaka yapıyo diye diye
2 tulum
2 hastane çıkışı
5 zıbın ve bir alt koydum bebeğe
Kendime de 3 lohusa pedi 2 gece pedi
2 takım pijama 1 gecelik
1 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
2 kilot 1 keten günlük kıyafet çıkarken
Terlik taç kırmızı örtü.
Havlu kendime. Bir tane alt açma örtü
Bebeğe bez ıslak mendil yedek şapka eldiven çorap sudokrem sırt bezi el ağız bezi
1 müslin 1 pamuklu battaniye
Puset ve puseti örtmek gerekirse kalabalıktan geçerken 1 müslin daha
Pompa biberon küçük termos
Bir de nolur nolmaz diye bir kutu mama alacağım. Şekeri düşer diye travmam var. Elbette önceliğim süt ama. Hipp combiotik 1 alırım. Kullanmasam da dursun
Oh masallah de kendine. Ben on dakka is yapsam yarim saat yatiyorum
Kanama ozellikle ilk gunler baya oluyor. Adetin ikinci gununden biraz fazla. Ay ben regl olmayi ozledim desem ne bilem niye ozledin nesini ozledin desen haklisin derim ama garip
Bir sekilde normale donme hissi vericek olunca
Ya hamile urunleri genelde magazalarda yok zaten ben kulotlarindan ve emzirme sutyenlerinden aldim kulotlar cok iyi normalde de rahat giyilir
Ben ilk dogumumda sicak diye takmadim. Gobegim zor gitti. Normal yapmama ragmen. Ama asil onemlisi organlar yerlerine donerken korse sarkmalar icin destek oluyormus o yuzden takmak lazimmis bilsem takardim biraz mesanemde sarkma kaldi benim belki ondan oldu pismanim takmadigima
Ben benaldım korsemi bekliyorum. Bu kadar yemek yiyip şişmek yeter owlinin cırtlı korsesini aldım sonrası içinde yamuna aldım. doktor aksini söylemezse 3-5 günden sonra takmaya başlayacağım
O zaman doğum şeklim belli olunca bir korse ediniyorummmmmSezeryan olursa eğer doğum şekli, sıkmayan yün korselerden takmak gerekiyor. Onsuz yürünmüyor vallayoksa o sıklaştıran korseleri soruyorsanız onlar daha sonrası için ama ameliyat sonrası mutlaka korse edinin kolayca ayağa kalkabilmek adına
Eskişehirdeyim ben aslında kutup ayısı gibi evrimleştiğimiz için bize çok sıcak geliyor bu havalar -20ler bizim normal havalarımız
Bir gayret kalktim 40 dakika yürüdüm 30 squat yaptım eşim kaldiramiyor ceviremiyor beni olduğum yerdenBende de hareket yok ya edemiyorum.ki hemen kramp.giriyor bu sefer olduğum yerde kalıyorum sen normal doğum yapacaksin insallah 40 ve sonrası olmaz :))
Ay bende 30 temmuz geçirdim bugün içimden 39 u gecmicez suyunun fazlalığından dolayı dedi bende takvime baktım tabi doktora demedim30 temmuz dedim.kabul etti 38+4 oluyor
Başla basla bugün doktorum başla dedi.squat elde yer silme açma germe ne buldun yap dedi.Kanala girdiğini nasıl anlayacağız?
Bazen pelvik baskı anlık kramp giriyor ama bilemedim bazen de rahatlıyorum.
Var mı anlamanın yolu? Bir de egzersiz başlasam mı doğum kolaylaştırıcı başlatıcı vs hareketler var
Ben ben kuzum hatta bu ağrılar yüzünden kesin kanala giriş yaptı diye düşündüm ama melesef resmen nefesimi kesiyor ağrı nedir bilmiyorum ama kanala giriş değil onu öğrendim.Kızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor
Yapıyor zaten her organıma baskı yapıyorKizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Acarak oturabiliyorum. Bu 2-3 aydir boyle ama. Ya hep aklima
Bu cocuk bu kadar asagidaysa alt organlara basi yapmiyor mudur?
Ayy o değilse ne oluyor bu şimdi çünkü çok keskin bi sızı yaniBen ben kuzum hatta bu ağrılar yüzünden kesin kanala giriş yaptı diye düşündüm ama melesef resmen nefesimi kesiyor ağrı nedir bilmiyorum ama kanala giriş değil onu öğrendim.
Bilmiyorum bacım ya açmaya çalışıyor acamiyoe onun zorlaması ama 4 gündür bendede asiri çok olmaya başladı.keskin kesin vajina bölgesine vuruyor.Ayy o değilse ne oluyor bu şimdi çünkü çok keskin bi sızı yani
Evet vallahi bakalım dogum yakındır belkideBilmiyorum bacım ya açmaya çalışıyor acamiyoe onun zorlaması ama 4 gündür bendede asiri çok olmaya başladı.keskin kesin vajina bölgesine vuruyor.
Evet oluyor ve normalKızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor
Benimki de 30 der gibi hissediyorum 38+5 olucam30 temmuz dedim.kabul etti 38+4 oluyor
Depend külot gibi zaten hiç gerek yok üstüne tekrar iç çamaşırı giymeye. Normal doğumda alta kesi atarlarsa depend de giyemiyorsun dikiş kaynaklı. Ben ilkinde bir sürü depend aldım yanıma ama hiç giymedim. Bez verdiler çünkü onu taktım hasta bezi baya bolKızlar bişi sorabilir miyimmm bu depend üstüne çamaşır giyilecek mi yoksa giymemek daha mı iyi olur. Yine hastane çantası kurcalıyorum utanmadan tüm donlarımı koymuşum çok lazım olur mu
Evet benim kız kardeşim olmuştu doğumdan sonra ödem oldu vajinasıKizlar bugun yeni birsey ogrendimpelvic prolapse diye bir olay dogumdan sonra olabiliyormus olan var mi? Daha once normal dogum yapip? Arada vajina sismesi diye geciyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?