- 12 Mart 2019
- 16.274
- 35.815
- 598
Evet mesanemde hissediyorum ben vajina içersine doğru acı giriyor bebek hareket ettikçe oluyor benim o hareket edince başıyla baskı yapıyor aşağıya ondan olduğunu düşünüyorum.Kızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor
Aynisi bendede oluyor ve son 3-4 gundur aksam 23:30dan sonra kasilmam oluyor 5-10 sn suruyor ikinci kasilmada aradan 1-2 saat sonra oluyor ve bitiyor yalanci sancilar sanirim cunku duzenli degiller ve kisa suruyorEvet mesanemde hissediyorum ben vajina içersine doğru acı giriyor bebek hareket ettikçe oluyor benim o hareket edince başıyla baskı yapıyor aşağıya ondan olduğunu düşünüyorum.
Evet kasılmalar da arttı.Aynisi bendede oluyor ve son 3-4 gundur aksam 23:30dan sonra kasilmam oluyor 5-10 sn suruyor ikinci kasilmada aradan 1-2 saat sonra oluyor ve bitiyor yalanci sancilar sanirim cunku duzenli degiller ve kisa suruyor
Aaaaaa onu demeyi unuttum kışın kombi ırt zırt yandığı için ben gene isilik pişik ne ararsan olmuştum hshshhshshshshhsYa deneyeyim dedim gururum elvermedi ahahahhahaha dur dedim daha diyil duuuur ama en iyisini yapmışsın. Ben canpedin lohusa kilodu diye bişisini aldım mantık aynı. Kalitede aynı olur inşşşş
Bacımmmm bacımmmm Ağustostayızzz bebelerin mustelaları sudokremlerini bebelerden önce kendimizde kullanmaya başlarız
Evet uzaninca geciyorEvet kasılmalar da arttı.
Ben de o his bir aydır var gerçekten çok rahatsızlık veriyor oturduğum zaman daha çok oluyor öyle olduğunda uzanmayı dene.
Allah tutmayın beniiiğğğğğğğ izmirde cehennem kapıları açık bu hafta daha da açılacakmışEskişehirdeyim ben aslında kutup ayısı gibi evrimleştiğimiz için bize çok sıcak geliyor bu havalar -20ler bizim normal havalarımız
Yok canım korkma bedeninle alakalı bir durum benim arkadaşım da 2 sezaryen oldu dependle idare etmişti. Ama benim ilk 3 5 gün hasta bezi kullandım sonra hafifledi ama aniden geri başlayadabildi riske atamadım külot çitilemek istemediğim için. Bi de 40ım cıktıktan sonra ki ilk adetimin ilk günü hasta bezi takmıştım baya yoğunduO kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hepnefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo
Ay maşallah sağlıcakla alın inşallah kucağınızaAntalya’da yaşıyorum. 4,5 sene geçti ilk doğumumun üzerinden. Evet bir çok doktor desteklemiyor maalesef
Ay bilmiyorum ki çok şiddetli amaEvet mesanemde hissediyorum ben vajina içersine doğru acı giriyor bebek hareket ettikçe oluyor benim o hareket edince başıyla baskı yapıyor aşağıya ondan olduğunu düşünüyorum.
Bilmiyorum ki bu çok şiddetli oluyor hareketten de olabilirEvet oluyor ve normalbebek hareket ettiğinde baskı oluyor sanırım
Daha uygunları olduğu halde şu biraz pahalı gibi, ama ben araştırdığımda bunu beğendim , genelde memnun kalmışlar. Elime ulaştı kullanımı çok rahat duruyor , sezeryan sonrası kullanmayı düşünüyoru mKızlar korseyi aldınız mı sezaryen sonrası için link gönderir misiniz hangisini aldınız bazıları için sert demişler
Ben sezeryandan sonra korseyi mutlaka düşünüyorum, doğum yapmış bi arkadaş mutlaka önerdi , rahat ettirir mutlaka kullan diye. Ama bu cırt cırtlı olanları yapışıyorlar ya , onlardan önerdi. Diğerleri pek rahat olmayabilir.Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Bazı erken doğumlar oldu , ama onlar temmuz annelerine kaydılar :) daha ağustosa bile girmedik , girsek başlar herkes doğurmaya bence :)Kızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin
Sezaryen olursa korse el mecbur bacım sezaryen kesi yeri böyle bıngıl bıngıl bıngıldayabiliyor hshsjhshshAy bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Hah bende en rahatı diye hasta bezi aldım L beden sleepy nin ilk doğumum sezaryen olmuştu yine bu markayı kullanmıştım. Dependi çıkarırken yanlardan mı yırtıyosunuz onu bile yapamazdım o an yanlardan cırtlak cocuk bezi gibi en kolayı bence hasta beziDepend külot gibi zaten hiç gerek yok üstüne tekrar iç çamaşırı giymeye. Normal doğumda alta kesi atarlarsa depend de giyemiyorsun dikiş kaynaklı. Ben ilkinde bir sürü depend aldım yanıma ama hiç giymedim. Bez verdiler çünkü onu taktım hasta bezi baya bolbu sefer almadım depend o yüzden. Hastaneden çıktıktan sonra lazım olursa eve sipariş veririm dedim. Ama sezeryan olacaksan depend çok kurtarıcı diyorlar.
Bazı şeyleri gereksiz alıyoruz gerçekten. Ben de ilkinde her şeyi almıştım
Tövbe estağfurullah daha neler duyucazEvet benim kız kardeşim olmuştu doğumdan sonra ödem oldu vajinası
Ağrımaya yerimiz bize kusuyor insallah doğumdan sonra kuş gibi oluruz :)
Ben bunun benzerini ebebekten almıştım lohusa korsesi diye mi geçiyordu neydi 5 yıl oldu unuttum neyse otururken tepeme çıktı kesi yerim alttan fışkırdı falan hiç hoşuma gitmediDaha uygunları olduğu halde şu biraz pahalı gibi, ama ben araştırdığımda bunu beğendim , genelde memnun kalmışlar. Elime ulaştı kullanımı çok rahat duruyor , sezeryan sonrası kullanmayı düşünüyoru m
mrtbilisim Doğum Sonrası Toparlayıcı Inceltici Korse Abdominal Sezeryan Korsesi Lohusa Korse 3 Kademe Cırt - Fiyatı, Yorumları
mrtbilisim Doğum Sonrası Toparlayıcı Inceltici Korse Abdominal Sezeryan Korsesi Lohusa Korse 3 Kademe Cırt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?