2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
İnşallah gönlüne göre olur acısız kurtuluruz benimde sezeryan ağrım insallah oglumdaki gibi olur onunki çok hafifti

pardon bi önceki yorumumu sildim, soran kişiyi sen zannettim

Bunu alma sebebim rahat her bedene olur diye düşünmem oldu. Kopçalı olanlar da gereksiz sıkacakmış gibi geliyor. Özellikle sezeryandan hemen sonraki süreçte bu daha rahat olur gibi geldi. Arkadaşım da özellikle bunu önermişti. Demek ki kişiden kişiye değişiyor

Son düzenleme:
İlk etapta kullanmak için bunu aldım. Eski bedeninizi alın diyor. Deneyemedim haliyle ama kullanımı rahat gözüküyor.

Daha önceden de bunu kullanıyordum. Ama ilk etapta kullanılabilecek bir korse değil bence. Dikiş acısı geçtikten sonra takılabilir.

Kizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Acarak oturabiliyorum. Bu 2-3 aydir boyle ama. Ya hep aklima
Bu cocuk bu kadar asagidaysa alt organlara basi yapmiyor mudur?
Benim tam olarak böyle. Özellikle koltuk gibi nispeten biraz gomulerek oturdugum bir yerde göbeğim direk bacaklarıma yapışıyor ve bastırıyor. O yüzden ya sürekli ayaklarımı karşıya uzatıp kaykılmam gerekiyor ya da iyice dikleşmem. Çok zorlanıyorum coookk..

Kursağıma kadar sıksın ki göbek kalmasın derdim de o biraz hshjsjsjsjsj önceki sezaryen göbeğimi 5 yılda toparlamıştım ki hamile kaldım ama şaka bi yana gerçekten oturup kalkarken tepeme sıyrılıyo ondan verim alamadım sürekli düzeltir çekiştiirrsen sorun yok sezaryen kesini güzel sarıyo

Eski bedenimizi mi alalım benim eski bedenime dönme umudum yokken güzel moral oldu bu bana
Anladım kesi yerinde ki ağrı sızı azalınca kopçalı kullanmak mantıklı teşekkür ederim linkler için hemen likelıyorum

Kizlar bugun yeni birsey ogrendim pelvic prolapse diye bir olay dogumdan sonra olabiliyormus olan var mi? Daha once normal dogum yapip? Arada vajina sismesi diye geciyor sanirim
Bende su an oldu vajina icinde odem hatta varis bile. Eger kastettigin oysa hamilelikte de oluyormus
Evet bana oluyor aniden bir sizi ama keskin bir sizi. Vajina ic odemi agri yapar demisti doktorum ben o saniyordum
Off aynen ya tam yaticam ya oklava yutmus gibi durucam. Neden acaba boyle diye dusunup duruyorum bebek normal yerinde cunku hani dogum icin inmis vs de degil.

Ben ilk dogumdan sonra bu cirtli ten rengi korselerden almistim ama haziranda bile ust ve alt kismi cizgi seklinde kesik oldu sicaktan ondan takamadim. En iyisi aliexrpressde yaklasik on metre duz pamuk tulbent kumasi satiyorlardi onu alip istedigim sikilikta sarmistim ama bayaa gecmisti dogumun uzerinden tabi ondan pek etkisi olmadi. Nedense tr de oyle bir urun bulamadim o cok rahatti

Ben de Bursadayım lattecim, havalarımız aynı sayılır. 43 üzeri olacakmış. Klimayı açıp evde saklanmayı düşünüyorum ben. Sen nasılsın? nasıl gidiyor son günler karamel Latte

Günaydın ballarımmmmm korse konusunda ananem ilk hamile olduğumu öğrendiğinde demişti pazen gibi bir kumaşla 50 yıl önce annemi doğurduktan sonra ananemi yere yatırmışlar. Sıka sıka sarmışlar. Kemiklerimin yedine oturduğunu hissetmiştim çok rahatlatıcıydı normal doğurursan senide sıkarız öyle demişti var demekki eskilerin bi bildiği

Ya kimsede olmaz inşallah ama ben doğumun akşamında atoni oldum ve 1 saatte 4-5 depend değiştirmişimdir. Onun için bir paketin hepsini koydum 2 tane de boğazıma kadar gelen külotlardan koydum birkaç da ped koyacağım onu unuttum

Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
İlkinde takmadım ama bunda takabilirim doktor izin verdiği ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…