- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
İnşallah gönlüne göre olur acısız kurtuluruz benimde sezeryan ağrım insallah oglumdaki gibi olur onunki çok hafiftiBir gayret kalktim 40 dakika yürüdüm 30 squat yaptım eşim kaldiramiyor ceviremiyor beni olduğum yerdennormal diyoz ama son dakika golü yapmaz bana inşallah kanala girmezse hiç acı çekmek istemiyorum açıkçası boşu boşuna gerçi doktorum girer girer ilki normal oldu buda olur merak etme dedi ama nedense bnm içimde sezeryan olucakmisim gibi bir his var.cesaretim kırılıyor sanki
Evet benimde kasikta bir damarimj çekiyor sürekli parmağına dolaştı sanriimAyy dün sabaha kdr sol kalcma vurdu bildgn sipq sabah da o tarf agryo ne tesadf Smdi yine ayni yere vurup dryo kemiğimi actyo resmen
Seninle aynıyız ama benim.oglumun doktoru 39+3 ten önce almamisti yalvarmistim artık:) oda 9 ağustos dogumluBenimki de 30 der gibi hissediyorum 38+5 olucam
Evet benimde kasikta bir damarimj çekiyor sürekli parmağına dolaştı sanriim
pardon bi önceki yorumumu sildim, soran kişiyi sen zannettimBen bunun benzerini ebebekten almıştım lohusa korsesi diye mi geçiyordu neydi 5 yıl oldu unuttum neyse otururken tepeme çıktı kesi yerim alttan fışkırdı falan hiç hoşuma gitmedi
Bu kopçalı olan korseler var onlarda aşağı yukarı kayar mı acaba alan kullanan var mı
Ben bel fıtıpımdan dolayı yeni korse almıştım arka demirleri falan daha sağlam onu kullanıcam olmazsa
İlk etapta kullanmak için bunu aldım. Eski bedeninizi alın diyor. Deneyemedim haliyle ama kullanımı rahat gözüküyor.Ben bunun benzerini ebebekten almıştım lohusa korsesi diye mi geçiyordu neydi 5 yıl oldu unuttum neyse otururken tepeme çıktı kesi yerim alttan fışkırdı falan hiç hoşuma gitmedi
Bu kopçalı olan korseler var onlarda aşağı yukarı kayar mı acaba alan kullanan var mı
Ben bel fıtıpımdan dolayı yeni korse almıştım arka demirleri falan daha sağlam onu kullanıcam olmazsa
Benim tam olarak böyle. Özellikle koltuk gibi nispeten biraz gomulerek oturdugum bir yerde göbeğim direk bacaklarıma yapışıyor ve bastırıyor. O yüzden ya sürekli ayaklarımı karşıya uzatıp kaykılmam gerekiyor ya da iyice dikleşmem. Çok zorlanıyorum coookk..Kizlar oturdugunuzda karniniz bacaklarinizin uzerine biniyor mu? Baya baya degmeyi gectim
Ben bacaklarimi
Acarak oturabiliyorum. Bu 2-3 aydir boyle ama. Ya hep aklima
Bu cocuk bu kadar asagidaysa alt organlara basi yapmiyor mudur?
Kursağıma kadar sıksın ki göbek kalmasın derdim de o biraz hshjsjsjsjsj önceki sezaryen göbeğimi 5 yılda toparlamıştım ki hamile kaldımpardon bi önceki yorumumu sildim, soran kişiyi sen zannettim
Bunu alma sebebim rahat her bedene olur diye düşünmem oldu. Kopçalı olanlar da gereksiz sıkacakmış gibi geliyor. Özellikle sezeryandan hemen sonraki süreçte bu daha rahat olur gibi geldi. Arkadaşım da özellikle bunu önermişti. Demek ki kişiden kişiye değişiyor
Eski bedenimizi mi alalım benim eski bedenime dönme umudum yokken güzel moral oldu bu banaİlk etapta kullanmak için bunu aldım. Eski bedeninizi alın diyor. Deneyemedim haliyle ama kullanımı rahat gözüküyor.
Owli Bamboo Premium Doğum Sonrası Korse Ten - Fiyatı, Yorumları
Owli Bamboo Premium Doğum Sonrası Korse Ten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Daha önceden de bunu kullanıyordum. Ama ilk etapta kullanılabilecek bir korse değil bence. Dikiş acısı geçtikten sonra takılabilir.
Yamuna Latex Korse Siyah - Fiyatı, Yorumları
Yamuna Latex Korse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende su an oldu vajina icinde odem hatta varis bile. Eger kastettigin oysa hamilelikte de oluyormusKizlar bugun yeni birsey ogrendimpelvic prolapse diye bir olay dogumdan sonra olabiliyormus olan var mi? Daha once normal dogum yapip? Arada vajina sismesi diye geciyor sanirim
Evet bana oluyor aniden bir sizi ama keskin bir sizi. Vajina ic odemi agri yapar demisti doktorum ben o saniyordumKızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor
Off aynen ya tam yaticam ya oklava yutmus gibi durucam. Neden acaba boyle diye dusunup duruyorum bebek normal yerinde cunku hani dogum icin inmis vs de degil.Benim tam olarak böyle. Özellikle koltuk gibi nispeten biraz gomulerek oturdugum bir yerde göbeğim direk bacaklarıma yapışıyor ve bastırıyor. O yüzden ya sürekli ayaklarımı karşıya uzatıp kaykılmam gerekiyor ya da iyice dikleşmem. Çok zorlanıyorum coookk..
İnşallah yapmaz öyle bişey ya benimkide biraz tutarız sezeryan yaparsak dediEvet s
Seninle aynıyız ama benim.oglumun doktoru 39+3 ten önce almamisti yalvarmistim artık:) oda 9 ağustos dogumlu
Sırt üstü zaten mümkün değilki baskıdan nefes aldırmıyo boğuyorsırt üstü koltukta azıcık uzanayım dedim nefes alamıyorum. bu sıcaklar ve son haftalar bizi bitirdi.
Ya kimsede olmaz inşallah ama ben doğumun akşamında atoni oldum ve 1 saatte 4-5 depend değiştirmişimdir. Onun için bir paketin hepsini koydum 2 tane de boğazıma kadar gelen külotlardan koydum birkaç da ped koyacağım onu unuttumO kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hepnefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo
Ben öyle umut etrim ama progesteron fitil sağolsun her gün ped takmaktan gına geldi kaç aydır8 aydır ne rahattık vallahi dimi
İlkinde takmadım ama bunda takabilirim doktor izin verdiği ölçüdeAy bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heraldekorse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?