- 22 Mart 2023
- 4.170
- 2.674
- 63
- 31
Ayyy en güzel zamanları çok çabuk büyüyolar geçen oğlandan kalan kıyafetleri çıkardım ütüledim anılar gözümde canlandı şimdi eşek kadar oldu sıpamaksatma canım söyle doktorun gerekirse amnisure testi de yapılır. Ben hastaneye yattığımda akıntım o kadar çoktu ki doktor bile şaşırdı. İyiyiz çok şükür. Ben ona o bana alışmaya çalışıyoruz
Aynen selam37+4 ile bugünü de doğurmadan kapatıyorum şükr
Ben de sahit oldumm ozellikle devlette arastirmada suni ile deniyorlar son raddeye gelirse hoop sezeryan. Zaten anne 9 ay kabus yasiyor uzerine bir de bu travma. Ne gerek var bu kadar tantanaya . Hic tasvip etmiyorummbiraz tuhaf geldi bu dediğiniz, neden bebeğin kalp atışının zayıflamasının beklenmesi gereksin ki ? Bunu diyen direkt doğumunuzu yapacak doktor mu?
Evet ben de duyunca üzüldüm :/ ben serklaj için 23. Haftada üniversite hastanesinde kalmıştım, yanımdaki kız 37 den önce her türlü sezeryan yapıyorlar erken doğum sayılıyor diye, ama 37 den sonra normal doğum olsun diye başta uğraşıyorlarmış sanırımBen de sahit oldumm ozellikle devlette arastirmada suni ile deniyorlar son raddeye gelirse hoop sezeryan. Zaten anne 9 ay kabus yasiyor uzerine bir de bu travma. Ne gerek var bu kadar tantanaya . Hic tasvip etmiyorumm
Devlet hastanesine gidiyorum sanırım orada artık yasak olduğu için bu şekilde bir uygulama yapıyorlar son ana kadar deneyecekler baktılar ki olmuyor heralde sezeryana alacaklar ama Buda beni çok korkutuyorbiraz tuhaf geldi bu dediğiniz, neden bebeğin kalp atışının zayıflamasının beklenmesi gereksin ki ? Bunu diyen direkt doğumunuzu yapacak doktor mu?
her doğum kişiye özel oluyor, pozitif doğum hikayeleri okuyorum hem normal hem sezeryan , yani iyi geçeceği varsa iyi geçiyor. Dilerim senin de öyle olurDevlet hastanesine gidiyorum sanırım orada artık yasak olduğu için bu şekilde bir uygulama yapıyorlar son ana kadar deneyecekler baktılar ki olmuyor heralde sezeryana alacaklar ama Buda beni çok korkutuyor
Kolik ayri ya onu ayri tutalim. Rabbim hem kolik bebislere hem annelerine yardimci olsun.Ayyyy kolik bebeklerde ne 2. Ne 3. Her gaz çıkardığında aranıyor mide rahatladıkça sonra tekrar emme sonra tekrar gaz.
Oğlum kolikti. Akşam 8 oldu mu başlardı sabahlara kadar. Malesef kolik bebek tam kısır döngü
İnsallah ya vaktinde gelirse daha cok var. Sabrederim tabii ama baya sikinti. Bakalim sezeryan diyecek mi bu hafta gorusucem o zaman beklerimBana doktorum kusma ishalden dolayı antibiyotik başladı 34. Haftamdayım diye zarar verecek haftaları geçtiği için sorun olarak görmediler.
Senin durumuna da uygun bi antibiyotik verilir. O seni en azından doğuma kadar rahatlatır.
Benim kizim hep 2 hafta geriden geliyordu hic bu konu konusulmadi devlette mi boyle acaba. Ben normal yaptim doktorum bahsetmemisti bileEmin değilim ama gelişim geriliğinde de sezeryan diye biliyorum. Tabii benzer süreçten geçenler yazarlarsa daha yardımcı olurlar size
Hiçbişi bilmiyorumMemeler dolu oluyor taş gibi ben mastit bile oldum bebek küçük olduğu için çok ememiyor bende günde iki kere sağmak yeter diye düşündüm öyle değilmiş. Bebeği emzirdin bir mi sağacaksın o süt bitecekki yenisi gelsin. Emzirirken elektrik çarpması değilde bildiğin içinden bir şeyin çekildiğini hissediyorsunuz ve bayağı emdiğinde enerji sıfırama çok güzel bir hisss yani o emdikçe siz mutlu oluyorsunuz. Emmeyince kendini yetersiz hissediyorsun
Ayyyy bak şimdi beni bir heyecan bastı ben aslan istiyorumGünaydın kızlarbebelerimiz aslan burcu olmayı garantiledi bugün itibariyle
Bakalım yerini sevip başak’a kayacaklar olacak mı?
Çok teşekkür ederim bilgi için. Süreciniz güzel geçsinEbeleri şuanlık nst çekiminde görüyorum.
Doktorum Zekeriya Güner asistanı da çok tatlı ve ilgili. 22. Haftam da tanıştık daha da doktor değiştirmeyi düşünmedim. Evim hastaneye baya uzak ama dediğim gibi doktorumun ve asistanının ilgi alakası beni memnun ediyor.
Valla aslan da zor bir burç ama başaktan iyidir diye düşünüyorumAyyyy bak şimdi beni bir heyecan bastı ben aslan istiyorumama eğer gününü beklerse başak olacak
Aynen selambugün dayanamıyorum artık diye dert yanıyodum
Valla aslan da zor bir burç ama başaktan iyidir diye düşünüyorumben de tam arada deredeyim inşallah 40’tan önce gelir de aslan olur
Günaydın canım inşallah benim bebişte aslan burcu olur 2 tane başak var bende bu arada dün kontrolüm vardı. Haftasıyla uyumlu dedi.Doktor ama ntsye almadılar 2 hafta sonra gel dediler o zaman nts çektirecez dediGünaydın kızlarbebelerimiz aslan burcu olmayı garantiledi bugün itibariyle
Bu haftalarda hareketleri çok önemliymiş dün doktorum söyledibiz böyle kaçları görürüz acaba.. cumartesi kontrol var. bakalım ne kadar büyümüş olcak bir haftada benim cücük oğlum..
dün aksam çok hareketsizdi bi ara, taktım kafaya bu cocuk hareket etmiyor diye. bekledim bekledim hareketler çok güçsüz. en son dedim ki sallayıp azıcık uyandırıcam yoksa doooğru hastaneye. neyse ki uyandı ben de rahat bi uyku uyudum. ben böyle evhamlanınca eşim ısrarla sakin ol bebeğimiz iyi uyuyordur diyor onun rahatlığına da ayrı kıl oluyorum he zaten canım da karnım da burnumda
Ay bitmiyor korkular ya hemen bi dondurma filan ye uyanır ben öyle yapıyorumbiz böyle kaçları görürüz acaba.. cumartesi kontrol var. bakalım ne kadar büyümüş olcak bir haftada benim cücük oğlum..
dün aksam çok hareketsizdi bi ara, taktım kafaya bu cocuk hareket etmiyor diye. bekledim bekledim hareketler çok güçsüz. en son dedim ki sallayıp azıcık uyandırıcam yoksa doooğru hastaneye. neyse ki uyandı ben de rahat bi uyku uyudum. ben böyle evhamlanınca eşim ısrarla sakin ol bebeğimiz iyi uyuyordur diyor onun rahatlığına da ayrı kıl oluyorum he zaten canım da karnım da burnumda
GünaydıınGünaydın kızlarbebelerimiz aslan burcu olmayı garantiledi bugün itibariyle
Ben de normal denerim diye gaza gelmiştim ama yumurta kapıya dayanınca vazgeçtim son haftalarında karar ver istersenKızlar günaydııııındevlet hastanesinde gelişim geriliği tanısı alındığında 36+6 en geç olacak şekilde sezaryenle alınıyor bebek, 37+0 olduğu an vajinal doğum yapacak diyorlar. Benim arkadaşım 37 haftada doğum yapmaya çalıştı ama bebeği 34 hafta ile uyumluydu. Açılma ilerlemeyince imza verip çıkıp özel hastanede sezaryen doğum yaptı. Benim eşim devlet hastanesinde çalışıyor ama herkes vajinal doğum yaptırtırız gelin diye gezince benim yemedi açıkcası. Ben hangi doğum olcak fark etmez kızım seçsin kafasında ilerliyordum ama sancı ya da açılma ilerlemezse de bi sezaryen doğurmak isterim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?