2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Korkma bak burda arkadaşımız bekledi bekledi en sonunda aldı evine gitti güçlü olmaya çalış sütün etkilenmesin

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş yakın zamanda kavuşursunuz inş

Ben hamileyken kanal tedavisi yaptırdım ama ikiinci trimesterde. Diş hekimi doktoruma konsultasypn yazısı yazdı zaten o kağıdı doldurunca işlem yaptı. Kadın doğum doktoruna danış bence antibiyotik gerekirse de kullan, enfeksiyon da zararlı. Sonrasında emzirmeyle uyumlu uyuşturan maddeler var işlem yaptırabilirsin diye biliyorum

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Korkma bak burda arkadaşımız bekledi bekledi en sonunda aldı evine gitti güçlü olmaya çalış sütün etkilenmesin
Çok çok teşekkür ederim evet anne olunca anlarsını anlamaya başladım bile herseyi düşünmek zorumda kalmak herseye katlanmak zorunda kalmak yorucu ve zorlayıcı

Neden yatış yapacaklar, çocuğun gelişiminin anne karnında devam etmediğini mi düşünüyorlar. Bazen plasenta yaşlanması gibi durumlarda beklemiyorlar daha fazla. İnşallah sağlıkla büyüyüp kuzucuk, doktorlar gerekeni yapacaktır artık büyüdüler şükür rahat olmaya çalışın

Ben de mastitin eşiğinden dönmüştüm hep emzirme sonrası sağdım o zamanlar, o sayede atlattım. Güçleri yetmiyor bazen boşaltamıyorlar. Gerçi benimki çoğunlukla hızlı gelmiyor diye kızıyordu ama başlarda sarılık döneminde gücü yetmiyordu uyuyordu

Günaydın kızlar bebelerimiz aslan burcu olmayı garantiledi bugün itibariyle
Bakalım yerini sevip başak’a kayacaklar olacak mı?
Günaydın
Oğlum aslan kardeşi de aslan olsun istiyordu haftalardır soruyor ne zaman doğarsa aslan olur diye. Dün de yaz okulu sonrası bir kuduruktu ki anlatamam. Dedim bugün beni doğurtursan aslan olmayacak sonra eğildi karnıma kardeşim bir gün daha sabret diyor
Evde iki aslan aman sabahlar olmasın

Benimki de diyor dürtme çocuğu
E o beni dürtüyor ama

Yaa öyle deme evet zor ama her zaman güçlü olur buda ona yeter bide eşim başak ondanda memnunum ben tertemiz düzenli bi adam ne güzel işte ahahah
Ben yengeç olur mu diye düşünüyordum, tanıdığım yengeçleri çok severdim ama günümüz koşullarında üzülürler bence
Oğlum aslan ayağında oynatıyor herkesi

Çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Devlet hastanesine gidiyorum sanırım orada artık yasak olduğu için bu şekilde bir uygulama yapıyorlar son ana kadar deneyecekler baktılar ki olmuyor heralde sezeryana alacaklar ama Buda beni çok korkutuyor
Ben de özele gidiyordum riski olunca son anda özeller beni kabul etmedi. Şehir hastenesinde doğurdum. Doğumdan önce 5 gün yattım orda ve sürekli nst bağlıydım benimki zaten sezeryandı ama makat gelişli olduğu için ama iyi takip ediliyodum hatta bıkmıştım. Çokta memnun ayrıldım sonrasında

Selam canım biraz önce yazdım bence hiç korkma. Doğum katına alınırsın büyük ihtimalle benim gibi. bebeğini inceleyecekler. Ciğer geliştirici vurabilirler gelişmediyse 2 doz. Sürekli nst bağlı olursun sonrasında doğum planlanır. Eğer kafası aşağıdaysa sorun yoksa normal doğum, bir şey varsa sezeryan yaparlar.

Acil doğum olmayacaksa perinatoloji bölümünde yatış yapılır ve takibin yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…