Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ya iste doktor oyle diyo ben 38 i gozluyorum bir an once haftam gelsin dogsun diye hepimiz ayni skintilari yasiyoruz sicak cok bunaltiyo beni bide igneler bide sekerim var diye yiyemedigim hersey 🫤 erkene cekip aksi durum olsun istemiyorum
Haklısın hiç bu kadar sıcaktan bunaldığımı hatırlamıyorum.bende bazen biran önce doğurmak istiyorum ama sabretmeye çalışıyorum.Allahin izniyle bişey olmaz merak etme.

ALLAAAAAAHH benimde yarın tam öğlen. Hadi bakalım napçaz 🤭🤭🤭 benimki 37de almaya takık cuma 37 olcak 🤭🤭 ay aşkım 200 gramın ne kadar çok olduğunu bebeler kilo almayınca öğrendim ben 🤣 benim için 200 gram 1 bardak koladır yani 🤣🤣🤣
Oy benim de tam cmt 37 oluyor. Ama bebeğin kilosu fazlasıyla önden gittiği için 1-2 hafta daha bekleyecek olsa, vajinal doğuma kesin bay bay demem lazım. Ben de gitmişken suni sancı ile fln başlatmasını kendim mi önersem diye düşünüyorum açıkçası. Kafam çok karışık.

Oy benim de tam cmt 37 oluyor. Ama bebeğin kilosu fazlasıyla önden gittiği için 1-2 hafta daha bekleyecek olsa, vajinal doğuma kesin bay bay demem lazım. Ben de gitmişken suni sancı ile fln başlatmasını kendim mi önersem diye düşünüyorum açıkçası. Kafam çok karışık.
Şimdi ne kadar ki kilosuu hemen öyle düşünme yaa

Kizlar yavastan dogum cantasi hazirliyorum ama ben ilki normal yapmistim. Simdi ne olacagi belli degil. Sezeryan olacak gibi hazirlayacagim. Onda 2 gece kaliniyor. Tecrubeli annisler ne kadar gecelik cocuk esyasi almaliyiz? Bu hastane odalari sicak mi serin mi bebege ne alsam ben haziran ortasinda dogurmustum havalar idealdi simdi bu havada ne koysam ya fazla ya ince geliyor bebege
Ben sezaryen oldum bir gece kaldım, şimdi de bir gecelik 2 pijama takımı koydum çantaya. Sabahlık bir tane aldım. Doğum sonrası aşırı üşümüştüm ilkinde ağustos olmasına rağmen. Klima biraz hastaneye bağlı olabilir önceden bakabilirsiniz

Şimdi ne kadar ki kilosuu hemen öyle düşünme yaa
Geçen cmt 3350 olmuştu. Önceki 10 günde cilginca 600 gr almış. Doktor bir panikledi zaten, şeker fln hersey baştan bakildi. Neyse sukur birsey yokmuş. (Malesef bu kilo olayının azı da fazlası da biz zavallı analara yürek çarpması olarak dönüyor😅)

Geçen cmt 3350 olmuştu. Önceki 10 günde cilginca 600 gr almış. Doktor bir panikledi zaten, şeker fln hersey baştan bakildi. Neyse sukur birsey yokmuş. (Malesef bu kilo olayının azı da fazlası da biz zavallı analara yürek çarpması olarak dönüyor😅)
Ya hahahahahah bunlar napıyo böyle be 🤣 aynı hafta neredeyse aynı günler 1 2 gün değişir 2450 oldu diye çıldırdım sevinçten 🤣🤣 ne yedin içtin bacım hilesini ver 🤣

Ben sezaryen oldum bir gece kaldım, şimdi de bir gecelik 2 pijama takımı koydum çantaya. Sabahlık bir tane aldım. Doğum sonrası aşırı üşümüştüm ilkinde ağustos olmasına rağmen. Klima biraz hastaneye bağlı olabilir önceden bakabilirsiniz
Evet odalara bakicam insallah. Sabahlik ben de bir tane aldim sonrasinda hic evde vs kullanmiyorum zaten. Ben haziranda hic usudugumu hatirlamiyorum muhtemelen klimalar calismiyodu ama yine de corap vs koyayim o zaman.

Ya hahahahahah bunlar napıyo böyle be 🤣 aynı hafta neredeyse aynı günler 1 2 gün değişir 2450 oldu diye çıldırdım sevinçten 🤣🤣 ne yedin içtin bacım hilesini ver 🤣
Vallahi klasik şeyler, ceviz / badem, yoğurt / kefir, kırmızı et.. ekstradan birkaç donut ve Zuber cips(ler😅) 😂 ama bunlar sayılmaz bence, yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir😂😂

Vallahi klasik şeyler, ceviz / badem, yoğurt / kefir, kırmızı et.. ekstradan birkaç donut ve Zuber cips(ler😅) 😂 ama bunlar sayılmaz bence, yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir😂😂
Ben bu hafta Challenge yaptım 🤣 her hafta çıldırmış gibi protein, kuruyemiş vs ilerledim. Bu hafta daha amaaaaaan yettiyse yetti kaç aydır canım çıktı geriden gelme kapanmadı yemesi yaptım 🤣 bakalım ne olacak 🤣 keramet cipsteyse ya 🤔

Benim dr tatilde olacak 39-40.hafta arası. Tadım kaçıyor bu duruma. Bakalım ne önerecek

Benim dr tatilde olacak 39-40.hafta arası. Tadım kaçıyor bu duruma. Bakalım ne önerecek
İki haftan kalmış. Ha gayret belki 38 icindeyken doğar bebis🥰 - burada sezaryen değilse doktorların doğuma müdahalesi o kadar az ki. Ebelerin iyi olması çok daha kritik, o yüzden hayırlısı neyse o olsun☺️☺️

Ben bu hafta Challenge yaptım 🤣 her hafta çıldırmış gibi protein, kuruyemiş vs ilerledim. Bu hafta daha amaaaaaan yettiyse yetti kaç aydır canım çıktı geriden gelme kapanmadı yemesi yaptım 🤣 bakalım ne olacak 🤣 keramet cipsteyse ya 🤔
Bu hafta zuber cips satışlarında bir artış görürlerse gelip beni bulsunlar hahaha😅

Medicana’da Hakan Sabirli cok iyidir.
Ben ilk dogumum sonrası kanaldaki bir yırtık malesef çok sıkı dikildiği için ekstra bir operasyon geçirmek zorunda kalmıştım ve tesadüf kendisiyle o dönemde tanismistim. Daha sonra da bir düşük sürecimde yine izmirdeydim, çok emeği geçti. İstanbul’da bana Recep has’i öneren de kendisidir. Hem kadin psikolojisinden çok iyi anlıyor hem de hekimliği iyidir. Mutlaka bir görüşün.
Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. 🙏 Güzel geçsin tüm süreciniz 💞🙏

Kizlarr 🙄🥹 ben bi halt edip kocayla yakınlaştık duş aldığım vakitten beri düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum 2 saatir 10u geçen kasılmalar baştan sayamadım sonradan uygulama ile kaydetmek geldi aklıma kaydettiğimi ekliyorum . Düzenli şekilde geliyor çok şiddetli mi hayır dayanamıyorum şeklinde değil ama bilemedim yalanci olabilir mi ki ek olarak sağ bacağıma ağrı atması var bide 🤦‍♀️ ay iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum 🥲😅

Eklentiler

• IMG_8084.webp
    IMG_8084.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
Kizlarr 🙄🥹 ben bi halt edip kocayla yakınlaştık duş aldığım vakitten beri düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum 2 saatir 10u geçen kasılmalar baştan sayamadım sonradan uygulama ile kaydetmek geldi aklıma kaydettiğimi ekliyorum . Düzenli şekilde geliyor çok şiddetli mi hayır dayanamıyorum şeklinde değil ama bilemedim yalanci olabilir mi ki ek olarak sağ bacağıma ağrı atması var bide 🤦‍♀️ ay iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum 🥲😅
Anaaaaaa kııız doğuruyor musuuuuun 😍😍😍😍

Back
X