2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaa cok sevindim çok güzel geçicek inanıyorum bizi her anda bilgilendir

Evet ilk doğumda suni aldığım için bunda istemedim yatış yaparsam suni vereceklerdi eve gelmek daha iyi olur düşündüm insallah hepimiz kolaylıkla kucağımıza alırız

yaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
36. Haftadan sonra etkili diyor. Bilmiyorum artık biyolojik gerekçesini. Bence yüce rabbim ayarlıyor, acıyor kocalara 40 gün mikmik yok. Bari son günler yazık rahat etsinler mi diyor tövbe yarabbim çarpılıcam ama ardında hikmet arayınca mantıksız da değil hani. Sebepsiz bişiy yok sonuçta

Hayır canım ilk haftalarda olabilir belki tıpta cok görülen bir şey değil ama yaşandı haberlere falan konu oldu hatta. Bu haftalarda daha olmaz korkma
emzirirken süt korumuyor onu biliyorum
ama böyle hamileyken öyle bi risk varsa aman he
doğumu tetikliyor onu bende biliyorum ama hamilelik riski varsa... ben bunu chate de sorayım

Ayy hadi bakalımmmm yaprak dökümüne katıldınnn hiç korkma sakin sakin ilerle, güzelce hareket et, duşunu al. Tez vakitte sağlıkla inşallah

An itibariyle klima karsisinda boynumdan su akiyor… klima turboda… hamilelik atesi baska derlerdi de bunu tahmin edemezdim. Ben yaz boyunca klimasiz yasayabilen bir insandim her yerim pisik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…