Yüksek olması pıhtılaşma durumuna dha yakn oluyoms tam arada olması ideal bence.Dusuk olması da kanın dha sulu oldgnu gösteryo galba.Bana da 1 ay daha kullanabilirsin demişti ama yarın anya-konya belli olur
Senin maşallah benimkine göre yüksek değer yani iyi demek bu di mi canım.
Bu sıcaklar herkese pazarlık yaptırırAy normal doğursam mı acaba diye düşünüyodum ama daha fazla bekleyemem bu sıcaktadoktorla bi pazarlık masası da benim kurmamın vakti gelmiş ohhh sefan olsun kimse bişi demesin valla çok sıcak
Ay çok zor yaa ben anlamadım aslında bu kadar sıcak değil de bize mi sıcak yoksa tüm dünyaya mı sıcak bize ekstra sıcakBu sıcaklar herkese pazarlık yaptırırben oğlumu da ağustosta doğurdum ama yaşadığım ilde asla böyle bunalmadım sıcaklamadım
Benimde 3 gen heterozigottu 400 500 u gecerse pihtilasma oluyormus benim gibi 100 altida kanin fazla sulu olmasi anlamina geliyormus gebelikte normal diyorlar internette ama son ay boyle olmasi sasirttiDeğer düşük olunca mı sıkıntı yoksa yüksek olunca mı canım ben bilmiyorum da. Bi de genetik testte çıkmıştı benim zaten 3 gen heterozigotdu sanırım
Anladim canim senin mecburi olmus bakalim bende 38 den sonra dogurmak istiyorum doktor 39 da diyor vaktiyle gelsin bakalimEvet ama plasenta yaşlanması olmuştu, kanamam olmuştu dr daha fazla bekletmek istememişti
Bu hafta benimki de biraz indi net. Benim cok yardim isteyebilecegim pek kimse yok etrafimda hep uzakta oturuyorlar. Yavas yavas esimle yapiyoruz. Kizim Allah dan 11 yasinda pek bana etkisi yok. Su dolaplar bir takilsin da hali koltuk yikama makinesi aldim bebekle cok lazim olacak diye onlari yapicaz esimle artik. Yeni tasindigim icin mutfak vs zaten silinip konuldu dolaplari da yerlestirirken silerim bir genel temizlik kaliyor ona da insallah bir yardimci abla bulucam. Dedigin gibi bir hafta sonra ev eski haline geliyor bileAma birşey söyleyeyim mi bak çarşamba akşamından beri alev aldım koşuşturmaktan bugün bebeği daha altlarda hissediyorum. Eşime dedim hatta 1 hafta daha böyle çalışsam doğururum diye. Senin daha zamanın var sıkıştırmadan yap ama eş dost lazım tek başına zor oluyo. Altından kalkamazdım herhalde bi de hazır bi cocukla. Ona rağmen mahvoldum. İlk hamileliğim de covidin en caf caflı olduğu dönemiydi böyle tetikte diken üstündeydik kontrole Dr a giderken bile.
Maşallah şu 4 günde yaşadığım atraksiyon gerilim hattı covid dönemini salladı geçti.
Ben de öyle yaptım kuşum oğlumdan kalanlar vardı 5 sene oldu baza içinde leke yapmış onları ayırdım temizleri yıkadım ütüledim hurçladım hep yeni aldıklarımı da öyle yaptım hurçladım evde temizlik vardı çünkü dolaba bile asmak istemedim kendim de. Koltukların kırlentlerini bile daha az önce yıkadım bitirdim. Artık yapmıcam bişey ev işi nankör arkanı döndün mü aynı
Ay bizde o haziran. Babalar gunu, evlilik yildonumu, kizimin dogum gunu, babamin dogum gunu8 i de abisinin doğumgünü
Bir de ağustosta evlilik yıldönümü
Artık ağustoslarda çekeriz birer kredi
Ay iyi hadi gitsin gelmesinBenim şimdilik kesildi öksürük ama işlemden sonra olurmu bilmiyorum tüp bebek işlemlerinden sonra olmuyordu o anestezi azdı bunda olabilir
Kismetse salı günü geliyoruzAmiin canım Allah razı olsun
Peşimden gelin siz de ağustosa bırakmayın
Gel gelll yalnız bırakma beniiiKismetse salı günü geliyoruz
Hepinize çok kolay güzel doğumlar diliyorummmGel gelll yalnız bırakma beniii
Ben sabah sen salı latte Çarşamba arasanilgerek heran olabilir
İnşallah gönlüne göre olur canım benimHepinize çok kolay güzel doğumlar diliyorummmnormal istediğim için ben bekleyemeye devam zaten daha küçük benim miniğim ama artık zor da geliyor biraz bakalım zaman ne göstericek
yarın için dualarımız seninlee Allah yardımcın olsun minnoşunu kucağına al hemencikİnşallah gönlüne göre olur canım benimbenimki mecbur sezeryan. Fıtık var çok fazla düşük geçmişim var o yüzden. Hepimizin ki kolay ve hayırlısından olsun
Minnoştan çok tombalak diyebiliriz benimkineyarın için dualarımız seninlee Allah yardımcın olsun minnoşunu kucağına al hemencik
Ayy çok heyecanlı ya çok isterdim normal dogurayim ama artık çok geçGel gelll yalnız bırakma beniii
Teşekkür ederim canım.inan bende o kadar istedim ki normal dogurmayi ama ilki 9 saat sancidan sonra son dk sezeryana alindigim için mecbur bu bebeğimde sezeryan olacak.senin bebeginde sağlıkla zamanında kolaylıkla gelsin inşallah.nasil hayirlisiysa öyle olsun hepimiz içinHepinize çok kolay güzel doğumlar diliyorummmnormal istediğim için ben bekleyemeye devam zaten daha küçük benim miniğim ama artık zor da geliyor biraz bakalım zaman ne göstericek
Amin inşallah içimden geçen o ama şartlamıyorum da kendimi nasıl daha iyi olcaksa öyle olur inşallahTeşekkür ederim canım.inan bende o kadar istedim ki normal dogurmayi ama ilki 9 saat sancidan sonra son dk sezeryana alindigim için mecbur bu bebeğimde sezeryan olacak.senin bebeginde sağlıkla zamanında kolaylıkla gelsin inşallah.nasil hayirlisiysa öyle olsun hepimiz için
Hay maşallah gız tosuncuk olmuş oGel canım gelbeklemenin hiç ni mantığı yok bu sıcakta oldu bu çocuklar en son pazartesi günü 3450ydi 4kg olmuştur belki anasına çekerse yandım 4900 doğmuşum
Benim eşim beton sektöründe çalışıyo yaz dönemi işler yoğun dün gece geç geldi ama perdeleri asmış. Eş yardımı olmadan hepten daha zor. Benim bebe 4,5 yaşında o çok zorladı beni şu 4 gün o da biliyor farkında biraz kıskançlığa yordum eziyeti arttı çünkü dün dayanamadım anneme yolladım artık. Birkaç saatte olsa sakin kafayla toparlayalım diye. İzmir zaten 50 derece artı ütüsü bilmem nesi üstüne bebe yemin ediyorum aklımı sıyırmak üzereydim.Bu hafta benimki de biraz indi net. Benim cok yardim isteyebilecegim pek kimse yok etrafimda hep uzakta oturuyorlar. Yavas yavas esimle yapiyoruz. Kizim Allah dan 11 yasinda pek bana etkisi yok. Su dolaplar bir takilsin da hali koltuk yikama makinesi aldim bebekle cok lazim olacak diye onlari yapicaz esimle artik. Yeni tasindigim icin mutfak vs zaten silinip konuldu dolaplari da yerlestirirken silerim bir genel temizlik kaliyor ona da insallah bir yardimci abla bulucam. Dedigin gibi bir hafta sonra ev eski haline geliyor bile
Hele yazin cam kapi acik.
Ay bizde o haziran. Babalar gunu, evlilik yildonumu, kizimin dogum gunu, babamin dogum gunu
Doğurmamayı diliyorum açıkçası yarın daha 36+2 olacak ama kısmet işte bu işlerGel gelll yalnız bırakma beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?