Ay evet aslında dün doktoe yatış yapalım dedi.aciklik ve kanala giriş olmadığı için biraz ürktüm ve cumaya kadar bekleyelim dedim.Ee 2 gün sonra çok az kalmış
Ya okuduğum gözlemlediğim kadarı ile acil bi şey yoksa erkenden hastaneye gidince kadınlar daha çok zorlanıyorlar , acil bi şey yoksa bence de beklemek iyi. Bebek hareketleri falan nasılAy evet aslında dün doktoe yatış yapalım dedi.aciklik ve kanala giriş olmadığı için biraz ürktüm ve cumaya kadar bekleyelim dedim.
Allah'a şükür iyi.benim suyum fazla şeker sınırda o yüzden başlatmak istedi ama cesaret edemedim.cok çekerim diye düşündüm belki bu 2 günde açılma olur ne bilim kanala girer.full sebze yiyorum şekeri dengede tutmak için.Ya okuduğum gözlemlediğim kadarı ile acil bi şey yoksa erkenden hastaneye gidince kadınlar daha çok zorlanıyorlar , acil bi şey yoksa bence de beklemek iyi. Bebek hareketleri falan nasıl
bende gebelik şekeri çıktı, düzenli ölçüm yapıyorum. Bol bol yoğurt ayran da şekeri dizginliyor , et tavuk balık genelde yükseltmiyor :) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , inş hızlı ilerler sürecinAllah'a şükür iyi.benim suyum fazla şeker sınırda o yüzden başlatmak istedi ama cesaret edemedim.cok çekerim diye düşündüm belki bu 2 günde açılma olur ne bilim kanala girer.full sebze yiyorum şekeri dengede tutmak için.
Ayin 9 undan beri var işte yazdığım yazıda anlattım testler normal çıktı vajinal ultrason falan ama 20 gündür böyleyim neden geçmiyor ki ya delircemYa kisiden kisiye gore degisir tabi altinda baska neden yoksa. Hic muayeneye gittin mi? Benim lohusalik bitti ardindan hemen adetim basladi o da normalden uzun surdu bana normal gelmisti bitince muayeneye gitmistim toplamda kac gun oldu?
Varis corabini ne icin onerdiler? Bana bir suru dr gittim kimse demediilk hamileligimde fitik yuzunden tutuldugum yuruyemedigim olmustu bunda agrim bile cok nadir oldu patlayinca. Ama sinire basi var ayagima cok kramplar giriyor.
İnşallah canım cumlemiz kolay sağlıklı doğumlar yaşayalım.sabahtan beri garip bı kasilmam var ilk doğum üzerinden 11 yıl geçince insan unutuyor inşallah kanala filan inmiştir.erteledigime değsin.ya iştahım sıfır son 20 gündür.biraksan aksama kadar aç dururum.dediginngivi yoğurt sebze özellikle semizotu yiyorum.et haftada iki kez tüketiyorummbende gebelik şekeri çıktı, düzenli ölçüm yapıyorum. Bol bol yoğurt ayran da şekeri dizginliyor , et tavuk balık genelde yükseltmiyor :) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , inş hızlı ilerler sürecin
Hahahahha yenidoğan kuşun kanadından üşür derler diyen bş tayfanın içinde ne yaparız bilmiyorum hsjsjjsjsjsjsjÇok sıcak kız bodyle gezer çocuklarya da ben öyle gezeceğine inanıyorum
Gittiniz mi doktora yaz dönemi gebelik zor geçiyomuş onu anladım bende ilk gebeliğimde tecrübesizliğime rağmen hiçbir zorluğunu görmemişimidrara bugün bakılacak, ama sıkıntıdan idrarımı yapamıyorumnoldu böyle bana bilmiyorum, çok zor bir hamilelik geçirdim artık çok yoruldum sezaryen olcaksa olsun artık en azından toparlanınca herşey geçiçek düzelicek böyle sürekli uzadıkça uzuyor bu hamilelik hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Kablosuz süpürgede de şarj sorunu var diye güvenemiyorum evim 145 m2 şimdi halılar yokken kolay da sonrası halılarla şarjı yetmez gibime geliyo ha yeter ama çekim gücü düşünce kıymeti yokAy robot icin surekli egilip yerdeki kablolari vs toplamak gerekiyor saga sola takiliyor deli ediyor aldim oyle duruyor evde. Onun yerine kablosuz supurge cok daha iyi on dakkaya bitiyor is
Tansiyonun kac cikti canim?
Evet preeklampsi belirtisi bunlar. İdrarda protein kacagi farketmeden tansiyonunuz cikmis demek benim ilk gebeligimde protein kacagi oldu tuzu vs kesince duzelmisti
Oyyy gozun aydin saglikla
Buyut
Ya ben nisana benzettim ama kan zorunlulugu var mi bilmiyorim benim kahverengi kanliydi
Kuzu benim lohusalik 54 gun surmustu. Tam bitti diyordum 2-3 gun temiz geziyordum sonra bir daha. Valla delirecektim ama olabiliyor yani
bi avazda doğur inşallahhh kolaylıkla gelsinKızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Ay nişanmışBence dee hadi bakalım heyecanlı
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskksHahahahha yenidoğan kuşun kanadından üşür derler diyen bş tayfanın içinde ne yaparız bilmiyorum hsjsjjsjsjsjsj
Valla hastaneye sık gidip geldiğimden görüyorum bi zıbın bi çorapla cıkıyo cocuklar taburculuktan hava yanıyo çünküAy nişanmışkanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
Ayyy gece bende de vardı adet ağrısı 5e kadar döndüm durdum yatakta kasuklarımdan bacaklarıma kadar indi ağrısıBen de adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorum, sıcak bir yandanuyumadan sabah olacak herhalde
Kızzz doktoruna yazdın mıKızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Ahh canım benim kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Şey diyorlar otururken eğer baskıyı üst tarafta değil , alt tarafta hissediyorsanız. Üst taraf daha rahatlamış bi şekildeyse oradan da anlıyormuşsun doğumun yaklaştığını. Ne kadar doğru bilmiyorumİnşallah canım cumlemiz kolay sağlıklı doğumlar yaşayalım.sabahtan beri garip bı kasilmam var ilk doğum üzerinden 11 yıl geçince insan unutuyor inşallah kanala filan inmiştir.erteledigime değsin.ya iştahım sıfır son 20 gündür.biraksan aksama kadar aç dururum.dediginngivi yoğurt sebze özellikle semizotu yiyorum.et haftada iki kez tüketiyorumm
Benim midem boş hep altta ama gelmiyor sıpa kanala girmiyor.madem erken alicaklar seni sen sürpriz yap kendin gel onlara bırakma diyorumŞey diyorlar otururken eğer baskıyı üst tarafta değil , alt tarafta hissediyorsanız. Üst taraf daha rahatlamış bi şekildeyse oradan da anlıyormuşsun doğumun yaklaştığını. Ne kadar doğru bilmiyorum
Ay doğuruyomusun yaAy nişanmışkanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?