2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay evet aslında dün doktoe yatış yapalım dedi.aciklik ve kanala giriş olmadığı için biraz ürktüm ve cumaya kadar bekleyelim dedim.
Ya okuduğum gözlemlediğim kadarı ile acil bi şey yoksa erkenden hastaneye gidince kadınlar daha çok zorlanıyorlar , acil bi şey yoksa bence de beklemek iyi. Bebek hareketleri falan nasıl

Ya okuduğum gözlemlediğim kadarı ile acil bi şey yoksa erkenden hastaneye gidince kadınlar daha çok zorlanıyorlar , acil bi şey yoksa bence de beklemek iyi. Bebek hareketleri falan nasıl
Allah'a şükür iyi.benim suyum fazla şeker sınırda o yüzden başlatmak istedi ama cesaret edemedim.cok çekerim diye düşündüm belki bu 2 günde açılma olur ne bilim kanala girer.full sebze yiyorum şekeri dengede tutmak için.

bende gebelik şekeri çıktı, düzenli ölçüm yapıyorum. Bol bol yoğurt ayran da şekeri dizginliyor , et tavuk balık genelde yükseltmiyor :) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , inş hızlı ilerler sürecin

Ayin 9 undan beri var işte yazdığım yazıda anlattım testler normal çıktı vajinal ultrason falan ama 20 gündür böyleyim neden geçmiyor ki ya delircem

İnşallah canım cumlemiz kolay sağlıklı doğumlar yaşayalım.sabahtan beri garip bı kasilmam var ilk doğum üzerinden 11 yıl geçince insan unutuyor inşallah kanala filan inmiştir.erteledigime değsin.ya iştahım sıfır son 20 gündür.biraksan aksama kadar aç dururum.dediginngivi yoğurt sebze özellikle semizotu yiyorum.et haftada iki kez tüketiyorumm

Gittiniz mi doktora yaz dönemi gebelik zor geçiyomuş onu anladım bende ilk gebeliğimde tecrübesizliğime rağmen hiçbir zorluğunu görmemişim

Kablosuz süpürgede de şarj sorunu var diye güvenemiyorum evim 145 m2 şimdi halılar yokken kolay da sonrası halılarla şarjı yetmez gibime geliyo ha yeter ama çekim gücü düşünce kıymeti yok

bi avazda doğur inşallahhh kolaylıkla gelsin

Bence dee hadi bakalım heyecanlı
Ay nişanmış kanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun
Hahahahha yenidoğan kuşun kanadından üşür derler diyen bş tayfanın içinde ne yaparız bilmiyorum hsjsjjsjsjsjsj
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks

Ay nişanmış kanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun

Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
Valla hastaneye sık gidip geldiğimden görüyorum bi zıbın bi çorapla cıkıyo cocuklar taburculuktan hava yanıyo çünkü

Kızzz doktoruna yazdın mı

Ahh canım benim kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah dualarım seninle

Şey diyorlar otururken eğer baskıyı üst tarafta değil , alt tarafta hissediyorsanız. Üst taraf daha rahatlamış bi şekildeyse oradan da anlıyormuşsun doğumun yaklaştığını. Ne kadar doğru bilmiyorum

Benim midem boş hep altta ama gelmiyor sıpa kanala girmiyor.madem erken alicaklar seni sen sürpriz yap kendin gel onlara bırakma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…