böyle bi durumda acil sezaryen olmuyor mu? bende aynı durumdan şu an hastanedeyim kan tahlili yapıldı idrar topluyoruz ve ona göre hareket edeceğiz dedi doktor acil sezaryen olabilir dedi bekliyorum sonuçları3cm açıklık henüz. Yavaş gidiyor inş hızlanır artık. Serum suni vermediler daha
Ay robot icin surekli egilip yerdeki kablolari vs toplamak gerekiyor saga sola takiliyor deli ediyor aldim oyle duruyor evde. Onun yerine kablosuz supurge cok daha iyi on dakkaya bitiyor isArkadaşım evlenirken robot almıştı köşeleri kalıyor odaların yuvarlak olduğu için diyip sattı bende almadım hiç ama 2 cocuktan sonra sanki evi süpüremeyecekmişim geliyo ve aklımı kurcalıyor uzunca bi zamandır.
Ben halı yazmak zorundayım tekrar evimin zemini fayans yoksa gazdan ölürüz hshhshshsh
Tansiyonun kac cikti canim?kızlarr, bugün NST ye diye gittim yüksek tansiyondan beni hastaneye yatırdılar preeklampsi şuphesi var dedi doktor 24saat idrar takibi yapılcakmış ve NST yapılıyor, protein kaçağı çıkarsa acil sezaryen olcak dedi
Evet preeklampsi belirtisi bunlar. İdrarda protein kacagi farketmeden tansiyonunuz cikmis demek benim ilk gebeligimde protein kacagi oldu tuzu vs kesince duzelmistiÇok geçmiş olsun benim tansiyonum normal çıkıyor idrarda protein 290 çıktı ve tek ayağım şiş bu gebelik zehirlenmesi mi oluyor
Oyyy gozun aydin sagliklaGeldi canım gündüz 4.30 da çok şükür iyiyzyazmaya bakmaya fırsat bulamıyormış insan gerçekten
Dün bizimle beraber 3 kişi daha doğum yapmış 3ünün de bebekleri ya küvözde ya entübe edilmişo kadar şükredecek şeyimiz var ki ni benim bebeğim yanıma geldi dün Allah'ım inşallah o bebişleri de annesine babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun
Ya ben nisana benzettim ama kan zorunlulugu var mi bilmiyorim benim kahverengi kanliydiKızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Kuzu benim lohusalik 54 gun surmustu. Tam bitti diyordum 2-3 gun temiz geziyordum sonra bir daha. Valla delirecektim ama olabiliyor yaniYa arkadaşlar doğum yapalı 2 ay olmak üzere birkaç gün sonra. Doğumdan hemen sonra ilk olan kanamam bitti yerini sarı akıntı almıştı o da bitti sonra kirkim çıktıktan sonra kanama başladı ilk 2 gün aşırı yoğundu saatte 1 ped değiştiriyordum sonraki günler azaldı ama kesilmiyor kesilir gibi olup ve renk değiştirmeye başladı 9 temmuzdan beri geliyor açık pembe koyu kahve açık kahve siyahımsı gibi sabahtan akşama bazen ped boş oluyor sonra bi uyaniyorum gelmiş oluyor ped tam dolmasada oluyorum yani. Doğum yaptığım doktoruma gittim vajinal ulteasonla baktı normal dedi kan sonucumda normal gözüküyor tekrar yarın sonuc icin gidicem adet olabilir demişti ya adet olsa 9 temmuzdan bu yana sürmez ki? Aynı durum başına gelen var mı cok korkuyorum hic geçemeyecek gibi geliyor
Allah saglikla kucagina versin canim. 14/9 tansiyon icin mi doguma aldilar yoksa yukselmeye devam mi etti?Müşahadeye aldılar tansiyon yüksekliğinden dolayı doğumhane boşalınca suni takacaklar. Dualarınızı bekliyorum inşallah Allah kolaylıkla kurtarsın hepimizi
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah3cm açıklık henüz. Yavaş gidiyor inş hızlanır artık. Serum suni vermediler daha
Yani normal midirAy robot icin surekli egilip yerdeki kablolari vs toplamak gerekiyor saga sola takiliyor deli ediyor aldim oyle duruyor evde. Onun yerine kablosuz supurge cok daha iyi on dakkaya bitiyor is
Tansiyonun kac cikti canim?
Evet preeklampsi belirtisi bunlar. İdrarda protein kacagi farketmeden tansiyonunuz cikmis demek benim ilk gebeligimde protein kacagi oldu tuzu vs kesince duzelmisti
Oyyy gozun aydin saglikla
Buyut
Ya ben nisana benzettim ama kan zorunlulugu var mi bilmiyorim benim kahverengi kanliydi
Kuzu benim lohusalik 54 gun surmustu. Tam bitti diyordum 2-3 gun temiz geziyordum sonra bir daha. Valla delirecektim ama olabiliyor yani
Ben hiç tecrübe etmedim ama dün gebe okulundaydım ebe aynı tarif ettiğin şekilde olur dedii kan olabilir de olmayabilir de dediKızlar acilli bir sorum var. Nişan hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi nişan illa kanlı kahverengi mi olmalı? Şimdi çamaşırımda daha önce hiiiç bu nitelikte olmayan jölemsi yarım parmak kadar bir cisim var. Ama kan vs yok sarı renkte yapışkan bişi
Aaaa teşekkür ederim canım bugün kontrolüm var sorayım bakalımmm nişanım geldi o zaman benimBen hiç tecrübe etmedim ama dün gebe okulundaydım ebe aynı tarif ettiğin şekilde olur dedii kan olabilir de olmayabilir de dedi
Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimKizlar banada bugun yatiş verildi kan sayımında plt dusuklugunden dolayi takip edilcek deger 89 du dahada dusmesin diye duserse kan takviyesi yapilcakmis umarim hersey yolunda gider 37 haftaligim daha sanci vs biseyim yok sadece kanim sulu hakkimda hayirlisi 39 u bekliyelim diyen doktor 37 de dogurtalim dedi
Şimdi yazdım ben de ama daha kendine gelmemiştir bence canım genel anestezi diyordu çünkü
Aynen öyle ..Allah yardımcımız olsunİlkinde fitigim vardi epidural bile yapmadan normal yaptim. Ondan mi yapmadilar bilmiyorum hic o halde soramadim. Ama local anestezili islem gecirdim asla benlik degil tansiyonum dusuyor. Normalde de kesi dikisi atilirken artik cok zorlandigimi gorunce uyutmuslardi bebisimi gordum ama dokunma firsatim anca odaya geldiginde oldu. Nasipten ote yol yok. Ben de ekimde fitigim patladi 2 ay hic yuruyemedim. Wc bile gidemedim ayagim komple hissizlesti. Et yiginina basiyordum bastigimda. Ameliyat icin doktor bakarken Kasimda ogrendim ki hamileymisim
Aspirin ya da kullandiginiz takviyeler varsa dr.unuza bir danışın isterseniz. Benim geçmeyen adetlerim icin aylarca hormonlar testleri vs yaptılar...ta ki en son bi dr :aspirin kullaniyor musun" diyene kadarYa arkadaşlar doğum yapalı 2 ay olmak üzere birkaç gün sonra. Doğumdan hemen sonra ilk olan kanamam bitti yerini sarı akıntı almıştı o da bitti sonra kirkim çıktıktan sonra kanama başladı ilk 2 gün aşırı yoğundu saatte 1 ped değiştiriyordum sonraki günler azaldı ama kesilmiyor kesilir gibi olup ve renk değiştirmeye başladı 9 temmuzdan beri geliyor açık pembe koyu kahve açık kahve siyahımsı gibi sabahtan akşama bazen ped boş oluyor sonra bi uyaniyorum gelmiş oluyor ped tam dolmasada oluyorum yani. Doğum yaptığım doktoruma gittim vajinal ulteasonla baktı normal dedi kan sonucumda normal gözüküyor tekrar yarın sonuc icin gidicem adet olabilir demişti ya adet olsa 9 temmuzdan bu yana sürmez ki? Aynı durum başına gelen var mı cok korkuyorum hic geçemeyecek gibi geliyor
Ya kisiden kisiye gore degisir tabi altinda baska neden yoksa. Hic muayeneye gittin mi? Benim lohusalik bitti ardindan hemen adetim basladi o da normalden uzun surdu bana normal gelmisti bitince muayeneye gitmistim toplamda kac gun oldu?Yani normal midir
Varis corabini ne icin onerdiler? Bana bir suru dr gittim kimse demediAynen öyle ..Allah yardımcımız olsun
+Varis çorabi giy dedi bana drminik Tens aleti fln vardi goturecegim yanımda bakalim. Benim derdim de ağrılar oldu simdiden
Aspirin ya da kullandiginiz takviyeler varsa dr.unuza bir danışın isterseniz. Benim geçmeyen adetlerim icin aylarca hormonlar testleri vs yaptılar...ta ki en son bi dr :aspirin kullaniyor musun" diyene kadar
Bazi hastaneler, bazı ameliyatlarda giydiriyorlar, kan akışı, pıhtı atmaması vb. için.Varis corabini ne icin onerdiler? Bana bir suru dr gittim kimse demediilk hamileligimde fitik yuzunden tutuldugum yuruyemedigim olmustu bunda agrim bile cok nadir oldu patlayinca. Ama sinire basi var ayagima cok kramplar giriyor.
Bence dee hadi bakalım heyecanlıAaaa teşekkür ederim canım bugün kontrolüm var sorayım bakalımmm nişanım geldi o zaman benim
Ben orada doğum yapacağım, sünneti de orada düşünüyorum ama henüz araştırmadımMemorial ankara da doğum yapacak olan varmı birde sünnet için hiç arastirdinizmi
Kendiliğinden gelmez ise 1 Ağustos da Allah'ın izni ile benKızlar napıyorsunuzdoğuranlar oldu mu ben kaçırdımm temmuzun şu son günlerinde ağustosa kalacak annelerimiz kimler , heyecanlı mıyız
Ee 2 gün sonra çok az kalmışKendiliğinden gelmez ise 1 Ağustos da Allah'ın izni ile ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?