2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
3cm açıklık henüz. Yavaş gidiyor inş hızlanır artık. Serum suni vermediler daha
böyle bi durumda acil sezaryen olmuyor mu? bende aynı durumdan şu an hastanedeyim kan tahlili yapıldı idrar topluyoruz ve ona göre hareket edeceğiz dedi doktor acil sezaryen olabilir dedi bekliyorum sonuçları

Ay robot icin surekli egilip yerdeki kablolari vs toplamak gerekiyor saga sola takiliyor deli ediyor aldim oyle duruyor evde. Onun yerine kablosuz supurge cok daha iyi on dakkaya bitiyor is
Tansiyonun kac cikti canim?
Çok geçmiş olsun benim tansiyonum normal çıkıyor idrarda protein 290 çıktı ve tek ayağım şiş bu gebelik zehirlenmesi mi oluyor
Evet preeklampsi belirtisi bunlar. İdrarda protein kacagi farketmeden tansiyonunuz cikmis demek benim ilk gebeligimde protein kacagi oldu tuzu vs kesince duzelmisti
Oyyy gozun aydin saglikla
Buyut
Ya ben nisana benzettim ama kan zorunlulugu var mi bilmiyorim benim kahverengi kanliydi
Kuzu benim lohusalik 54 gun surmustu. Tam bitti diyordum 2-3 gun temiz geziyordum sonra bir daha. Valla delirecektim ama olabiliyor yani

Yani normal midir

Ben hiç tecrübe etmedim ama dün gebe okulundaydım ebe aynı tarif ettiğin şekilde olur dedii kan olabilir de olmayabilir de dedi

Günaydın kızlar bugün doğumu olan arkadaşlar kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi Allah yardımcınız olsun.Dualarım siziinle sayılı günler kaldı. Hepimize sağlıkla bizde kavuşuruz bebişlerimize

Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Aynen öyle ..Allah yardımcımız olsun
+Varis çorabi giy dedi bana dr minik Tens aleti fln vardi goturecegim yanımda bakalim. Benim derdim de ağrılar oldu simdiden

Aspirin ya da kullandiginiz takviyeler varsa dr.unuza bir danışın isterseniz. Benim geçmeyen adetlerim icin aylarca hormonlar testleri vs yaptılar...ta ki en son bi dr :aspirin kullaniyor musun" diyene kadar

Yani normal midir
Ya kisiden kisiye gore degisir tabi altinda baska neden yoksa. Hic muayeneye gittin mi? Benim lohusalik bitti ardindan hemen adetim basladi o da normalden uzun surdu bana normal gelmisti bitince muayeneye gitmistim toplamda kac gun oldu?
Varis corabini ne icin onerdiler? Bana bir suru dr gittim kimse demediilk hamileligimde fitik yuzunden tutuldugum yuruyemedigim olmustu bunda agrim bile cok nadir oldu patlayinca. Ama sinire basi var ayagima cok kramplar giriyor.

Varis corabini ne icin onerdiler? Bana bir suru dr gittim kimse demediilk hamileligimde fitik yuzunden tutuldugum yuruyemedigim olmustu bunda agrim bile cok nadir oldu patlayinca. Ama sinire basi var ayagima cok kramplar giriyor.
Bazi hastaneler, bazı ameliyatlarda giydiriyorlar, kan akışı, pıhtı atmaması vb. için.
Normalde de varis corabim vardi zaten. Damar Dr.u yanında götür, dr.una danışıp giy dedi. Bi hafif basınçlı dizalti olanlar var, Bir de orta basınç dizüstü parmağı açık (anestezici tirnaklari gormek isteyecektir)

hangisi patlak ya da degil mi bilmiyorum artık.. kuyrugum var da kesilmiş gibi.. 9 ay üstüne oturamadim resmen. Hamilelik semptomları dahi bel kadar zorlamadi.. o sebeple agri dindirecek ne varsa alacağım yanıma bebise odaklanabilmek icin

Kızlar napıyorsunuz doğuranlar oldu mu ben kaçırdımm temmuzun şu son günlerinde ağustosa kalacak annelerimiz kimler , heyecanlı mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…