Vallahi abur cubur kilo aldırıyorsa abanmaya gidiyorum bende jsjsjsjsjjsjsBizde kontrolden çıktık ve bugün de doğurmuyorumhaftaya zaten planlı doğumum var günümüzü bekliyoruz. İlginç bir şekilde ben kilo vermişim ama haftada 100 grdan fazla almamaya yemin eden bebişim 400 gr almış son haftalar diye salıp istediğimi yemiştim. Demek bebekte abur cubur seviyor
Bende çok işe yaradı tavsiye ederimVallahi abur cubur kilo aldırıyorsa abanmaya gidiyorum bende jsjsjsjsjjsjs
Benimde dikkat etmediğim hafta kilo aldıVallahi abur cubur kilo aldırıyorsa abanmaya gidiyorum bende jsjsjsjsjjsjs
Ay rabbim yardimcin olsun. Cok iyi biliyorim agrisini. Ne egilebiliyor ne dogrulabiliyor insan. İstanbuldaysan bir fizyoterapist onerebilirim benim agrilarima cok iyi geliyordu dogumdan sonra belki isine yararBazi hastaneler, bazı ameliyatlarda giydiriyorlar, kan akışı, pıhtı atmaması vb. için.
Normalde de varis corabim vardi zaten. Damar Dr.u yanında götür, dr.una danışıp giy dedi. Bi hafif basınçlı dizalti olanlar var, Bir de orta basınç dizüstü parmağı açık (anestezici tirnaklari gormek isteyecektir)
hangisi patlak ya da degil mi bilmiyorum artık.. kuyrugum var da kesilmiş gibi.. 9 ay üstüne oturamadim resmen. Hamilelik semptomları dahi bel kadar zorlamadi.. o sebeple agri dindirecek ne varsa alacağım yanıma bebise odaklanabilmek icin
Ay ben kesin sona kalirim kizimda da sondan bir once ben dogurmustumKızlar napıyorsunuzdoğuranlar oldu mu ben kaçırdımm temmuzun şu son günlerinde ağustosa kalacak annelerimiz kimler , heyecanlı mıyız
Miyom vs de yok dimi bazen o da yapar, ama doktorun normal dediyse normaldir cok takilma. Hormonlar su an karisik adetin 20 gun surmesi de beklenmeyecek bir sey degil benim de 15 gun surmustu az az geliyordu ama geliyoduAyin 9 undan beri var işte yazdığım yazıda anlattım testler normal çıktı vajinal ultrason falan ama 20 gündür böyleyim neden geçmiyor ki ya delircem
Robotda yeni cikanlar nasil bilmiyorim ama onun sarji da yetmiyor. Soyle robot evi bir saatte supuruyor. Ha kendi yapiyor guzel de yapiyor ama o gurultu suruyor evde. Ben hoslanamadim. Sarjli supurgede benimki cok uzun giden bir sarji yok ama 150mt2 eve yetiyor. Turboda kullanmazsam tabi. Ama normal mod da yeterli bence. Ben su hem ayni anda silip supurenlere goz koydum valla ev cok toz oluyor oyle her gun silmis olurum. Robotun silme performansi halida sikinti oluyor benim. Ben pandemide almistim ama tabii daha iyileri vardirKablosuz süpürgede de şarj sorunu var diye güvenemiyorum evim 145 m2 şimdi halılar yokken kolay da sonrası halılarla şarjı yetmez gibime geliyo ha yeter ama çekim gücü düşünce kıymeti yok
Ayy saglikla al kucagina insallahKızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Bana da nisan gibi gelmisti ya anlatisindan. İlk hafta hic yaz gibi giyinmeyecekler muhtemelen ama elini gogsune koydugunda sicaksa iyidir soguksa usuyodur oradan anlarsinAy nişanmışkanlı olmasına hiç gerek yokmuş. Aklınızda olsun
Ay evet şimdiden çocuğu kat kat giyindirme hayali kuruyolar içimden diyorum nah ellersiniz çocuğumu ajsjskks
Benim buyuk kizimda hic asagi inmeden sancim baslamisti ya karnim top gibi havadaydiŞey diyorlar otururken eğer baskıyı üst tarafta değil , alt tarafta hissediyorsanız. Üst taraf daha rahatlamış bi şekildeyse oradan da anlıyormuşsun doğumun yaklaştığını. Ne kadar doğru bilmiyorum
Kuzum benim 40. Hafta tam 30 ağustosa geliyor , eğer ki erken gelmezse grupta en sona ben kalabilirimAy rabbim yardimcin olsun. Cok iyi biliyorim agrisini. Ne egilebiliyor ne dogrulabiliyor insan. İstanbuldaysan bir fizyoterapist onerebilirim benim agrilarima cok iyi geliyordu dogumdan sonra belki isine yarar
Ay ben kesin sona kalirim kizimda da sondan bir once ben dogurmustum
Miyom vs de yok dimi bazen o da yapar, ama doktorun normal dediyse normaldir cok takilma. Hormonlar su an karisik adetin 20 gun surmesi de beklenmeyecek bir sey degil benim de 15 gun surmustu az az geliyordu ama geliyodu
Robotda yeni cikanlar nasil bilmiyorim ama onun sarji da yetmiyor. Soyle robot evi bir saatte supuruyor. Ha kendi yapiyor guzel de yapiyor ama o gurultu suruyor evde. Ben hoslanamadim. Sarjli supurgede benimki cok uzun giden bir sarji yok ama 150mt2 eve yetiyor. Turboda kullanmazsam tabi. Ama normal mod da yeterli bence. Ben su hem ayni anda silip supurenlere goz koydum valla ev cok toz oluyor oyle her gun silmis olurum. Robotun silme performansi halida sikinti oluyor benim. Ben pandemide almistim ama tabii daha iyileri vardir
Ayy saglikla al kucagina insallah
Bana da nisan gibi gelmisti ya anlatisindan. İlk hafta hic yaz gibi giyinmeyecekler muhtemelen ama elini gogsune koydugunda sicaksa iyidir soguksa usuyodur oradan anlarsin
Benim buyuk kizimda hic asagi inmeden sancim baslamisti ya karnim top gibi havadaydibunda da ust taraf rahatladi ama asagi inmis goruntusu yok
Tum sadakatimizle Agustos sonuna kadar direnme niyetindeyizKızlar napıyorsunuzdoğuranlar oldu mu ben kaçırdımm temmuzun şu son günlerinde ağustosa kalacak annelerimiz kimler , heyecanlı mıyız
Aminn hepimizeeAy rabbim yardimcin olsun. Cok iyi biliyorim agrisini. Ne egilebiliyor ne dogrulabiliyor insan. İstanbuldaysan bir fizyoterapist onerebilirim benim agrilarima cok iyi geliyordu dogumdan sonra belki isine yarar
Aşkım naptın ajsjskskks abur cubur harika bişi çok güzel kilo aldırıyo ajajajajaj sağlıklı beslendikçe alamıyo bunlar. Nasıldı kontrol. Ben anesteziyle görüşüp gün alıcam yarın bugün kanları verdim. Çatı matı olmadım muayeneBizde kontrolden çıktık ve bugün de doğurmuyorumhaftaya zaten planlı doğumum var günümüzü bekliyoruz. İlginç bir şekilde ben kilo vermişim ama haftada 100 grdan fazla almamaya yemin eden bebişim 400 gr almış son haftalar diye salıp istediğimi yemiştim. Demek bebekte abur cubur seviyor
Aşkım koş koş kskxkxkxkd her gün 3 yumurta yemekten isilik olacaktım tost yedim sürekli 2 haftada topladı sjzkkzksksVallahi abur cubur kilo aldırıyorsa abanmaya gidiyorum bende jsjsjsjsjjsjs
Vallahi pesssssBende çok işe yaradı tavsiye ederimhatta ödemim de gitti terliklerimi giyebiliyorum artık
Ya hahaha bişi dicem aynı. Bebek 2900 olmuş karın çevresi normale baya yaklaşmış 2-3 gün fark varAşkım naptın ajsjskskks abur cubur harika bişi çok güzel kilo aldırıyo ajajajajaj sağlıklı beslendikçe alamıyo bunlar. Nasıldı kontrol. Ben anesteziyle görüşüp gün alıcam yarın bugün kanları verdim. Çatı matı olmadım muayenenişandır gelen dedi ebede ama baş koydum bu yola Ağustosta doğurcam 7sinden erken olabilirim ben. 2900 küsür olmuş kilosu. Boy sormak hiç aklıma gelmedi. Karın çevresi geriden geliyordı ya o da normal sınıra gelmiş
Aşkım koş koş kskxkxkxkd her gün 3 yumurta yemekten isilik olacaktım tost yedim sürekli 2 haftada topladı sjzkkzksks
Bende orada doğum yapacağım 2 oğlumda orada sünnet olmuştu memnunum sıkıntı yok aslında.. dogdular 2. Gün sünnet oldular ama sanki şimdi ikilemdeyim 30bin fiyat fazla gibi geldi yanlış anlamadiysam fiyatıBen orada doğum yapacağım, sünneti de orada düşünüyorum ama henüz araştırmadım
Ajjajajajaha gerçekten bu kadar ay beraber hopladık beraber oturduk ölçülere kadar aynı helal olsunYa hahaha bişi dicem aynı. Bebek 2900 olmuş karın çevresi normale baya yaklaşmış 2-3 gün fark varbende kanları verdim ama anesteziyle görüşmeme gerek yokmuş. Ayın 7 si sabah 7 yatış yapıcaz 9 da alacak ameliyata. Pazarlık yaptım. 8.45 sonrası alıyor yükselen aslan olacak
Bende salıcam yaaa bi suya cok atandım dün 4 litre su içmişim bugün de günü tamamlamadan 3 litreyi içtim bol karpuz maden suyu Allah ne verdiyseBenimde dikkat etmediğim hafta kilo aldı2750 den 3040 a çıkmıştı.
Benimde dikkat etmediğim hafta kilo aldı2750 den 3040 a çıkmıştı.
Aynı gün ameliyatlarımizYa hahaha bişi dicem aynı. Bebek 2900 olmuş karın çevresi normale baya yaklaşmış 2-3 gün fark varbende kanları verdim ama anesteziyle görüşmeme gerek yokmuş. Ayın 7 si sabah 7 yatış yapıcaz 9 da alacak ameliyata. Pazarlık yaptım. 8.45 sonrası alıyor yükselen aslan olacak
Bende oğlum alerjik diye Philips maraton almıştım 1 bucuk sene önce Philips o zaman aqua trio yu çıkarmıştı silip süpürüyodu kablosuz ama bi kullanıcı düz zeminde başarılı halılar da kablolu kadar etki vermiyor diyince vazgeçmiştim almaktanAy rabbim yardimcin olsun. Cok iyi biliyorim agrisini. Ne egilebiliyor ne dogrulabiliyor insan. İstanbuldaysan bir fizyoterapist onerebilirim benim agrilarima cok iyi geliyordu dogumdan sonra belki isine yarar
Ay ben kesin sona kalirim kizimda da sondan bir once ben dogurmustum
Miyom vs de yok dimi bazen o da yapar, ama doktorun normal dediyse normaldir cok takilma. Hormonlar su an karisik adetin 20 gun surmesi de beklenmeyecek bir sey degil benim de 15 gun surmustu az az geliyordu ama geliyodu
Robotda yeni cikanlar nasil bilmiyorim ama onun sarji da yetmiyor. Soyle robot evi bir saatte supuruyor. Ha kendi yapiyor guzel de yapiyor ama o gurultu suruyor evde. Ben hoslanamadim. Sarjli supurgede benimki cok uzun giden bir sarji yok ama 150mt2 eve yetiyor. Turboda kullanmazsam tabi. Ama normal mod da yeterli bence. Ben su hem ayni anda silip supurenlere goz koydum valla ev cok toz oluyor oyle her gun silmis olurum. Robotun silme performansi halida sikinti oluyor benim. Ben pandemide almistim ama tabii daha iyileri vardir
Ayy saglikla al kucagina insallah
Bana da nisan gibi gelmisti ya anlatisindan. İlk hafta hic yaz gibi giyinmeyecekler muhtemelen ama elini gogsune koydugunda sicaksa iyidir soguksa usuyodur oradan anlarsin
Benim buyuk kizimda hic asagi inmeden sancim baslamisti ya karnim top gibi havadaydibunda da ust taraf rahatladi ama asagi inmis goruntusu yok
Ayy ben de öyle yumurtayı sabahları tostu öğleden sonraları acıkınca yiyorum kaşarlı yeni başladım yani yemeye bilmiyorum ne olur ama abur cubur mantıklı shjsjsjsjsjjsAşkım naptın ajsjskskks abur cubur harika bişi çok güzel kilo aldırıyo ajajajajaj sağlıklı beslendikçe alamıyo bunlar. Nasıldı kontrol. Ben anesteziyle görüşüp gün alıcam yarın bugün kanları verdim. Çatı matı olmadım muayenenişandır gelen dedi ebede ama baş koydum bu yola Ağustosta doğurcam 7sinden erken olabilirim ben. 2900 küsür olmuş kilosu. Boy sormak hiç aklıma gelmedi. Karın çevresi geriden geliyordı ya o da normal sınıra gelmiş
Aşkım koş koş kskxkxkxkd her gün 3 yumurta yemekten isilik olacaktım tost yedim sürekli 2 haftada topladı sjzkkzksks
Ay peşpeşe giriyoruzAynı gün ameliyatlarımizama benim ameliyat 8 de başlıyor butun çocuklarım zaten 8:15 ila 8:20 arası oldu o da Dr um ameliyathaneyi ilk kullanmayi tercih ettiği için ins saglikla dünyaya gelirler
Ye yeAyy ben de öyle yumurtayı sabahları tostu öğleden sonraları acıkınca yiyorum kaşarlı yeni başladım yani yemeye bilmiyorum ne olur ama abur cubur mantıklı shjsjsjsjsjjs
Benim korkularim var 2 yaş oğlum için ekstra endiselerim var bensiz nasıl geçirecek o günlerini yada gecesini diye düşünmeden edemiyorum yüzüne baktıkça üzülüyorum o yüzden ben yaklaştıkça geriliyorum aslında ama heyecanlıyım da karmakarışık durumumAy peşpeşe giriyoruzsağlıkla gelsinler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nasıl geçicek bu 7 gün bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?