2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Uzun zamandir yazamadim kizlar, bayagi doguran olmus masallah. Bebisini kucagina alanlara hayirli olsjn, dogumu bekleyenlerede bir avazda saglikla nasip olshn imsallah. Biz agustos sonunu bekleyeler nöbete devam. Yarim sezeryan icin gün verecekler, bakalim genel anasteziye ikma edebilecekmiyim

Özel degilse neden genel.anestezi? Korkudansa aslaaaa korkmayin . Aci agri olmuyor sonrasinda da..asiri.konforlu

Merhaba anneler takı yastığı ve el nakışlı panolar yapıyorum. İstediğiniz modele göre çalışabilirim. Sayfama göz atarsanız sevinirim limoncicegi_nakis

Teşekkürler bacımm baktık sıcaklıklar böyle gidiyor mecbur bizede lazım olacak. Eskişehirde 5 sene önce böyle bir şey aldım desem adama dötüyle gülerlerdi inanamıyorum havalara bi kule tipimiz var ama kâr etmeyecek belli ki

İçine buz aküsü koyunca baya soğuk üflüyor buzsuz da geceleri yetiyo bana rahat uyumak için sana Eskişehir de hayli hayli yeter aşkım
Haahhahahahah bu ara var ya kimse kimseye dötüyle gülecek durumda değil bence

Benim de hayatımı kurtardı bu alet ya, olmasa ne olurdu halim bilmiyorum. Odadan odaya taşıması da rahat. Ben de çok öneririm.

Kule tipinden memnun değil misiniz. Bu su hazneliler koku yapıyomuş galiba

2. Doğum da. Yani suniyi kestiler gece doğum olmasını istemeyiz dedi. Valla aklım almıyor ya zaten ilerlemem yavaş. Hızlandırın doğurup gideyim. Bu ne ki 72 saat kalan var diyo bana.

Zeynep kamilin politika değişik ya ben anlamadım. Hazır ilerleme zorken versene suniyi doğurup gideyim. Bana millet 48 72 saat içinde doğuruyo diyo.
Gece doğum olmasını istemezlermiş saçmalığa bak. Kaldım 5cmle. Bebeğin kalbi tolere ediyor etkilenmiyor dozu artırmıyo ki açılma ilerlesin. Çömel kalk mahvoldum. Memnun kalmadım ya normalde hadi bir gece kalayım doğurtun gideyim. Oğlumda girdisi çıktısı sunisi taburcusu 6 - 7 saatti yani ilk kez sunili doğurmuyom ki.
3. Geceye gidiyorum şuan burda
Daha da doğurtmazsa özele gidicem sezeryan kessinler yıldım bu ne. Sizi etkilemek istemezdim ama bana normal gelmiyor ki

Canim benimde biseyim yok degerlerin normal deyip yalandan yatiriyorlar 2. Gecem benimde pazartesi dogurturuz dedi bi tedavide uygulanmiyo nts kan seker olcumu disinda yaptiklari bisi yok bekliyorum oyle keske yatis yapmasaydim pazartesi sabah gelseydim havada sicak mahvolduk

Umraniye devlette gecede dogurtuyo sacma geldi banada

Ay o ne yaaaa resmen işkence cektiriyorlar insana.eger imkanlar dahilindeyse geç özele.benimde aklım sezeryana kaymaya başladı.bel fıtığından dolayı.ilki normal oldu ama bunda korkuyorum.

Hanımlar Merhaba yavrusuna kavuşanlara hayırlı olsun demek isterim öncelikle sağlıkla büyüsünler inşallah. Ben yorumları vs sık sık takip ediyorum çok yorum yazamasamda şuan bir fikre yoruma ve tecrübeli görüşlere ihtiyacım var. Bugün 40+2 gün olduk ve hala bebiş gelmedi dün kontrolüm vardı alttan muayene etti doktorum ama bebeğin henüz iyice düşmediğini kanala yerleşmediğini söyledi bakarken canımda yandı açıkçası ikinciye kontrol ediyor ikisindede aynı bir değişiklik yok şimdi yarın sabah gidicem suni sancı veririz ilerleme olmazsa sezeryana alırız dedi. İlk doğumum beni neler beklediğini tam olarak bilmiyorum tedirginim açıkçası hiç sancım vs yok suni sancıyla bebek kanala yerleşir mi acaba normal doğum yapabilicekmiyim sizin de yorumlarınızı bekliyorum ne düşüneceğimi bilemiyorum gerçekten :/

Suniyi kestiler gece doğum olmasını istemiyorlarmış. Şaka gibi değil mi
5cm açıklık. İlerlemeyi durdurdular.
Ya gece olmasını istemeyiz ne demek. Gebelik zehirlenmesi diye başlattılar doğsun bitsin işte. 2 gün seni bu kadar yormanın anlamı ne daha aktif doğumda tüm iş sende olacak zaten o zaman lazım enerjin

Kule tipinden memnun değil misiniz. Bu su hazneliler koku yapıyomuş galiba
Aslında memnunum ama bizimki 5 6 sene önceki bir model. Sesi ona göre, gece olduğunda biraz sesli çalışıyor. He bu havalarda elim ayağım oldu gittiğim odaya yanımda götürüyorum

Kızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…