- 22 Mart 2023
- 4.195
- 2.689
- 63
- 31
İlk defa link paylaşıyorum burdan olmuştur inşallahAşkım liiiinkkleee biziiiii liiiinnkoooo
Özel degilse neden genel.anestezi? Korkudansa aslaaaa korkmayin . Aci agri olmuyor sonrasinda da..asiri.konforluUzun zamandir yazamadim kizlar, bayagi doguran olmus masallah. Bebisini kucagina alanlara hayirli olsjn, dogumu bekleyenlerede bir avazda saglikla nasip olshn imsallah. Biz agustos sonunu bekleyeler nöbete devam. Yarim sezeryan icin gün verecekler, bakalim genel anasteziye ikma edebilecekmiyim
Teşekkürler bacımm baktık sıcaklıklar böyle gidiyor mecbur bizede lazım olacak. Eskişehirde 5 sene önce böyle bir şey aldım desem adama dötüyle gülerlerdi inanamıyorum havalaraİlk defa link paylaşıyorum burdan olmuştur inşallah
Aa bu aşkım klimaya alışkın değilim çarpılmayalım diye bunu aldık. Bunda bile 20 gündür bi nezle geziniyo evin içinde
İçine buz aküsü koyunca baya soğuk üflüyor buzsuz da geceleri yetiyo bana rahat uyumak için sana Eskişehir de hayli hayli yeter aşkımTeşekkürler bacımm baktık sıcaklıklar böyle gidiyor mecbur bizede lazım olacak. Eskişehirde 5 sene önce böyle bir şey aldım desem adama dötüyle gülerlerdi inanamıyorum havalarabi kule tipimiz var ama kâr etmeyecek belli ki
Benim de hayatımı kurtardı bu alet ya, olmasa ne olurdu halim bilmiyorum. Odadan odaya taşıması da rahat. Ben de çok öneririm.İçine buz aküsü koyunca baya soğuk üflüyor buzsuz da geceleri yetiyo bana rahat uyumak için sana Eskişehir de hayli hayli yeter aşkım
Haahhahahahah bu ara var ya kimse kimseye dötüyle gülecek durumda değil bence
Kule tipinden memnun değil misiniz. Bu su hazneliler koku yapıyomuş galibaTeşekkürler bacımm baktık sıcaklıklar böyle gidiyor mecbur bizede lazım olacak. Eskişehirde 5 sene önce böyle bir şey aldım desem adama dötüyle gülerlerdi inanamıyorum havalarabi kule tipimiz var ama kâr etmeyecek belli ki
Koku yaptı mı su haZnesiBenim de hayatımı kurtardı bu alet ya, olmasa ne olurdu halim bilmiyorum. Odadan odaya taşıması da rahat. Ben de çok öneririm.
Suniyi kestiler gece doğum olmasını istemiyorlarmış. Şaka gibi değil miKuzu naptınnn aklım sende 24 saati geçti
2. Doğum da. Yani suniyi kestiler gece doğum olmasını istemeyiz dedi. Valla aklım almıyor ya zaten ilerlemem yavaş. Hızlandırın doğurup gideyim. Bu ne ki 72 saat kalan var diyo bana.Kuzu ilk dogum muydu senin? Benim acilmam ilk dogumda uzun surdu ilk sancidan son ikinisa 24 saat tam. 11 de yatis yapildi 6 ya kadar 2-3 cm acilmisti sadece sonra suni verdiler. Yarim saat sunide baya acildi ama o da zor. İnsallah kolaylasir surecin vardir vermeme nedenleri.
Zeynep kamilin politika değişik ya ben anlamadım. Hazır ilerleme zorken versene suniyi doğurup gideyim. Bana millet 48 72 saat içinde doğuruyo diyo.Offffff delirtirler adami.Rabbim yardımcın olsun kuzum Fatıma anamızın eli üstünde olsun acilman hemen olsun. Bir avazda kurtul insallah.uzadikca stres artıyor.benide doktorum arası sabah 7 de hastahanede ol dedi.korkudan elim ayagim titriyor
Canim benimde biseyim yok degerlerin normal deyip yalandan yatiriyorlar 2. Gecem benimde pazartesi dogurturuz dedi bi tedavide uygulanmiyo nts kan seker olcumu disinda yaptiklari bisi yok bekliyorum oyle keske yatis yapmasaydim pazartesi sabah gelseydim havada sicak mahvoldukZeynep kamilin politika değişik ya ben anlamadım. Hazır ilerleme zorken versene suniyi doğurup gideyim. Bana millet 48 72 saat içinde doğuruyo diyo.
Gece doğum olmasını istemezlermiş saçmalığa bak. Kaldım 5cmle. Bebeğin kalbi tolere ediyor etkilenmiyor dozu artırmıyo ki açılma ilerlesin. Çömel kalk mahvoldum. Memnun kalmadım ya normalde hadi bir gece kalayım doğurtun gideyim. Oğlumda girdisi çıktısı sunisi taburcusu 6 - 7 saatti yani ilk kez sunili doğurmuyom ki.
3. Geceye gidiyorum şuan burda
Daha da doğurtmazsa özele gidicem sezeryan kessinler yıldım bu ne. Sizi etkilemek istemezdim ama bana normal gelmiyor ki
Umraniye devlette gecede dogurtuyo sacma geldi banadaZeynep kamilin politika değişik ya ben anlamadım. Hazır ilerleme zorken versene suniyi doğurup gideyim. Bana millet 48 72 saat içinde doğuruyo diyo.
Gece doğum olmasını istemezlermiş saçmalığa bak. Kaldım 5cmle. Bebeğin kalbi tolere ediyor etkilenmiyor dozu artırmıyo ki açılma ilerlesin. Çömel kalk mahvoldum. Memnun kalmadım ya normalde hadi bir gece kalayım doğurtun gideyim. Oğlumda girdisi çıktısı sunisi taburcusu 6 - 7 saatti yani ilk kez sunili doğurmuyom ki.
Daha da doğurtmazsa özele gidicem sezeryan kessinler yıldım bu ne. Sizi etkilemek istemezdim ama bana normal gelmiyor ki
Ay o ne yaaaa resmen işkence cektiriyorlar insana.eger imkanlar dahilindeyse geç özele.benimde aklım sezeryana kaymaya başladı.bel fıtığından dolayı.ilki normal oldu ama bunda korkuyorum.Zeynep kamilin politika değişik ya ben anlamadım. Hazır ilerleme zorken versene suniyi doğurup gideyim. Bana millet 48 72 saat içinde doğuruyo diyo.
Ya gece olmasını istemeyiz ne demek. Gebelik zehirlenmesi diye başlattılar doğsun bitsin işte. 2 gün seni bu kadar yormanın anlamı ne daha aktif doğumda tüm iş sende olacak zaten o zaman lazım enerjinSuniyi kestiler gece doğum olmasını istemiyorlarmış. Şaka gibi değil mi
5cm açıklık. İlerlemeyi durdurdular.
Aslında memnunum ama bizimki 5 6 sene önceki bir model. Sesi ona göre, gece olduğunda biraz sesli çalışıyor. He bu havalarda elim ayağım oldu gittiğim odaya yanımda götürüyorumKule tipinden memnun değil misiniz. Bu su hazneliler koku yapıyomuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?