2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kendi sancısıyla gelenleri zorluyorlar bizleri bekletiyorlar. Bilmiyorum

Kaydettim bana da en iyi gelen kuruigne, hacamat, aletli pilates olmustu.ama tekrar gidemedim..

+robotum olmadigina uzulmeyim o zmndyson v12 aldirmislardi bana da hafif diye. Memnundum.ama bi sure kullanmadım. Filtre uyarısı vermeye başladı tertemiz cihaz..batarya tak çıkar yapınca toparlıyor biraz.. sizde de oldu mu hiç?

Latteeeeeciiim naptın ağrın sancın ne durumda, inci kız nasılll geceniz nasıl geçtiii ay ne güzel maşallah maşallah
Cok iyim şükür canm tek kalkıp yürüyebiliyorum agrım yok korktugum gibi bişey değilmiş bu sezeryan
Gecemizde bol emmeli geçti memede kalmak istiyo bende uyumak istiyorum derken 2 saat uyuduk işte

Hatunlar gumus kapaklarda doğumdan 2-3 hafta once koymaya baslayin öyle dümdüz yaziyor.. hic ugrasasim yok simdiden iccamasiri vs az bi özgürlüğüm var zaten feragat edemem Kremleyip geçsem simdilik olmz mi? Hafiften kuruluk gibi dökülmeye başlamış.

Benimkide panik ataktan
Canım hiiiç korkma okadar kolay geçtiki uyudum uyandım evet ağrım oldu yandı ates gibi ama geçiyor ağrı kesici veriyolar derken ilk gün zorlanıyorsun ben bugün cok iyim mesela.
Kum torbası koymuslardı 3 saat durdu o biraz son 10 dakkası canımı yaktı onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yeterki kendine güven bırakma

Benim de ağustosun son haftasına denk geliyor :) sezeryanı kaçına verecekler sana :)

Gunaydin kızlar sukur biz dün kavuştuk doğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Gözün aydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin sen de serklaj da vardı dimi, kaçıncı haftada doğmuş oldu tam

Latteeee gözün aydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin sezeryan olunca süt biraz geç geliyor ama sonra gelir rahat rahat :) sezeryan nasıl geçti

Kendi sancısıyla gelenleri zorluyorlar bizleri bekletiyorlar. Bilmiyorum
Vardir bir nedeni diyelim o zaman. Rabbim surecini kolaylastirsin insallah. Hastane insanin psikolojisini de etkiliyor
Kupa akapunktur ignelerine elektrik vs veriyorlar detayli masaj baya 1.5-2 saatlik cesitli islemler var beni cok guzel toparliyor senede bir kere gidiyorum. Yani robotun seveni de cok ama ben kendim kullanamadim. Surekli evi ona uygun tutmak lazim cocukla zor. Kizin odasinda yerde oyuncaklar vs oluyor, uzun suruyor, pili yetmiyor sarja gidiyor 2-3 saat sonra devam ediyor sonra kafasi karisiyor tekrar bastan basliyor falan delirtti beni dyson Hava akis yolu tikali uyarisi verdi benimki motorun yenisini gonderdiler. Simdilerde yeniden basladi Bu deliklere toz birikiyor ondan sanirim benim 3 sene oldu neredeyse baya tepe tepe kullandim esim onune gelen her seyi onunla aliyor o biraz bozuyor. Filtreyi yeniledin mi? İlk filtreyi ucretsiz gonderiyorlar uyari verdiginde ara ben donusumlu yikiyorum iyi oluyor. Baktim benimki gidici cok memnundum o yuzden sileni alayim istiyorum ama meret oyle pahali ki kasim indiriminde dusecek mi bekleyecegim biraz

Ben zaten sigara kullanmıyordum ama o kahveyi o kadar özledim kiii 9 aydır 2-3 kere içmişimdir sadece diyorum doğurayım hastanede kolayı kahveyi kafama dikicem eşim de diyor emzirirken içmen de uygun değil bence.. bebek profesörümüsün sen?
Gümüş kapak akan sütle etkileşime girince düzeltiyor diye duymuştum. Kuru meme ucuna koyunca yara olma ihtimali yüksek ama kremle işe yarar mı bilemedim. Ben shea butter veya kakao yağı sürüyorum aklıma geldikçe.

Ay kızlar hastanedeyiz anestezi ile görüştük, doktorumla görüşeceğiz. Çatı yapcam korkularının üstüne git vajinal doğur diyo şans dileyin güzel bi sezaryen tarihi belirleyelim normal falan doğuramam gerçi kasılmalarım arttı yanlışlıkla evde doğurabilirim

Ay benimkiler de çok kasiniyo ya kurumaya çok meyilli,hatta kaşıynca pulpul dökülyorinşallah ilkndeki gbi yara olmzLansinoh sürüp üstüne gümüş kapak mı kapatckmisz

Et suyu süt yüklen stres yapma başka çaren yok. Plasenta eskimiştir artık beslemiyordur ilk gebeligimde bende de oldu. Doğduğunda ölçümden daha kiloluydu ama bence seninki de öyle olacak. 2700 ölçmüştü doktor 3100 doğdu
bak öncekinde de yasamissin. Stres bu dünyanın olmazsa olmazi gibi maalesef mutlaka herkesin hayatında var. İlk gebelik tecrubesizliginde her şeyi stres ediyorsun ama sonra bebisini kucağına alınca bu küçük yavruyu neden üzdüm diye üzülüyor insan. Çok şükür ikinci gebeligimde kendime hep bunu hatırlattım. Eşimin ailesinde benim de ufak tefek sıkıntılarım oldu. Daha doğrusu ailesi demiyorum babasının 2. Esi maalesef çok üzerime oynadı. Cok sevdiğim kayinpederimin o kadar küçük bir konuda öyle bir tepkisiyle karşılaştım ki eşimi de beni de üzdü. 1 gün ağladım sonra kimse benim çocuğumun da benim de keyfimi kaciramaz diye karar verip kendime geldim. Eşimi de konudan uzaklaştırdım. Evde isimleri bile anılmayacak dedim hakikaten hiç evimizde konuları geçmiyor çok huzurluyum. Prim verme seni üzmek isteyenlere enerjinin küçücük bir kısmını bile harcadığına değmez. Ben şimdi hiç görmüyorum yolda görsem önümde baktığım yerde dursa görmüyorum eminim kadın cildiriyor ama banane çok mutluyum böyle evlatlarım sağlıklı olsun yuvam huzurlu olsun kendi kendimize yetelim düşüncesindeyim sadece. Bebis dogana kadar ne gelişim ne aile takma ona huzur vermek için uğraş sadece konuş elinle sev güzel şeyler söyle.. en kıymetli sensin sonra da senden olanlar evlatlar en büyük huzur kaynağı boşver

Ayy hiç öyle düşünme ne dogurmam diyenler çat diye doğurdu Sende dogurursn bnce.

Ben gumus kapak almamıştım kullanmadım ama dediğin gibi kuruluk olunca arada kullandım doğum öncesi incianin göğüs ucu kremini. Doğum sonrası da ilk günler bebek emerken özellikle sol göğüs ucum çok sızlıyordu yara olacak gibiyken emzirme sonraları kremi kullandım düzeldi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…