2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Latteeeeeciiim naptın ağrın sancın ne durumda, inci kız nasılll geceniz nasıl geçtiii ay ne güzel maşallah maşallah

Yaa canım gözüm aydin sağlıkla büyüt inşallah.boyle pozitif doğumları gördükçe korkularım azaliyor bı nebze olsada.Yarinsa benim yatisim yapılacak Allah'ım sizinki gibi kolay doğumlar nasip etsin.birde sen genel anestezi olmuştun dimi.bende sezeryana donerse genel anestezi istiyorum.panim atak dan dolayı.senin seçme sebebin neydi.ayilma süren nasıldı.off çok soru sordum

Gunaydin kızlar sukur biz dün kavuştuk doğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni

Ayy maşallah maşallah gözünüz aydın kızlar darısı başımıza

Kızlar günaydın,
Son kontrolüme geldim bugün 3500 gösteriyor ama karın çevresi geçen haftayla aynı kalmış dedi. Normalde bir hafta önden gidiyordu bu hafta normal adetin onu yakalamış dedi.
Eğer istersen doğumu biraz erteleriz birkaç gün dedi. Hocam ben onu dışarda besleyeyim ben bu hafta ne uyudum ne bir şey yiyebildim ben bile kilo verdim dedim güldü
Şimdi napıyorduk kızlar burger mi gömüyorduk cips mi yiyorduk

Ne güzel maşallah, Allah analı babalı sağlıklı ömür nasip etsin

Maşallah gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prenses

Aşkım koşuyoruz en yağlı yağ kokan yere ajJajJajjaja emzirirken nasılsa dicekler ki onu yeme şunu ye, bunu ye süt yapsın bunu yeme gaz yapar bebemi çok seviyorum ama gerçekten 9 ay çok zorladı beni az kafein ve nikotin olmadan hayat çok zor o yüzden azıcık abur cubur hakkı tanıdım kendime 3500 maşallahı var yeter sen yeme biz yicez 3 kilo yapmak için bebeleri

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

2. Doğum da. Yani suniyi kestiler gece doğum olmasını istemeyiz dedi. Valla aklım almıyor ya zaten ilerlemem yavaş. Hızlandırın doğurup gideyim. Bu ne ki 72 saat kalan var diyo bana.
Ya ben de onu anlamadim preeklampsi suphesiyle acil yatis verip dogumu uzatiyorlar. Devlette 14-9 tansiyon gorunce boyle yapiyorlar ben de bir hamileye denk gelmistim kiz imza ile cikmisti kendi doktoruna gitmisti. Ben defalarca gordum o degeri onu istemiyoruz evet ama cikacak mi dusecek mi takip edilip taburcu edebilirlerdi. Hadi tamam etmeyecek bari dogumu gerceklestir ne demek gece dogum istemiyoruz. Niyeee? Aniden aciklikla gelsen dogurtmayacaklar miydi sinir oldum ben de

Yaa gozun aydin saglikla kucagina al insallah

Bence de öyle maşallah kilosu iyi çıktı zaten daha ne istiyorsun hoca bitir
Sağlıkla doğsun hiç kilosu önemli değil ama bence artık karnımda da beslemek zor anne yorgun

Yaa ne guzel kavusmussunuz. Saglikla buyut insallah bana da umut oldu seninki

Masallah sağlıkla büyüt inşallah rabbim bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…