Gözün aydın canım nasılsın iyi misiiiinnnnGunaydin kızlar sukur biz dün kavuştukdoğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Latteeeeeciiim naptın ağrın sancın ne durumda, inci kız nasılll geceniz nasıl geçtiiiKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Yaa canım gözüm aydin sağlıkla büyüt inşallah.boyle pozitif doğumları gördükçe korkularım azaliyor bı nebze olsada.Yarinsa benim yatisim yapılacak Allah'ım sizinki gibi kolay doğumlar nasip etsin.birde sen genel anestezi olmuştun dimi.bende sezeryana donerse genel anestezi istiyorum.panim atak dan dolayı.senin seçme sebebin neydi.ayilma süren nasıldı.off çok soru sordumKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Gunaydin kızlar sukur biz dün kavuştukdoğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Kızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Çok şükür, hayırlı olsunGunaydin kızlar sukur biz dün kavuştukdoğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Ne güzel maşallah, Allah analı babalı sağlıklı ömür nasip etsinKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Maşallah gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prensesKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Aşkım koşuyoruz en yağlı yağ kokan yere ajJajJajjaja emzirirken nasılsa dicekler ki onu yeme şunu ye, bunu ye süt yapsın bunu yeme gaz yaparKızlar günaydın,
Son kontrolüme geldim bugün 3500 gösteriyor ama karın çevresi geçen haftayla aynı kalmış dedi. Normalde bir hafta önden gidiyordu bu hafta normal adetin onu yakalamış dedi.
Eğer istersen doğumu biraz erteleriz birkaç gün dedi. Hocam ben onu dışarda besleyeyim ben bu hafta ne uyudum ne bir şey yiyebildim ben bile kilo verdim dedim güldü
Şimdi napıyorduk kızlar burger mi gömüyorduk cips mi yiyorduk
Yok artık sanki yaşadığın kolay bir şey psikolojini bozacaklar saçmalamışlar. Allah yardımcın olsun bir an önce sağlıkla gelsin bebişinde kurtul inşallahSuniyi kestiler gece doğum olmasını istemiyorlarmış. Şaka gibi değil mi
5cm açıklık. İlerlemeyi durdurdular.
Gözün aydınn, darısı bizlerin başına inşallahGunaydin kızlar sukur biz dün kavuştukdoğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Ya ben de onu anlamadim preeklampsi suphesiyle acil yatis verip dogumu uzatiyorlar. Devlette 14-9 tansiyon gorunce boyle yapiyorlar ben de bir hamileye denk gelmistim kiz imza ile cikmisti kendi doktoruna gitmisti. Ben defalarca gordum o degeri onu istemiyoruz evet ama cikacak mi dusecek mi takip edilip taburcu edebilirlerdi. Hadi tamam etmeyecek bari dogumu gerceklestir ne demek gece dogum istemiyoruz. Niyeee? Aniden aciklikla gelsen dogurtmayacaklar miydi sinir oldum ben de2. Doğum da. Yani suniyi kestiler gece doğum olmasını istemeyiz dedi. Valla aklım almıyor ya zaten ilerlemem yavaş. Hızlandırın doğurup gideyim. Bu ne ki 72 saat kalan var diyo bana.
Yaa gozun aydin saglikla kucagina al insallahDün benim de kontrolum vardı. Bebis olmus 3700pazarliga bile gerek kalmadan doktor haydin dedi:) yaklaşık 2 cm açıklik varmış. Biraz da masajla açmaya çalisti. Pazartesi gece yatis ve suni sancı planladık. Bu hafta karbonhidrat / meyve / şeker yasak ya da limitli. Normal doğurabilmek istiyorsam tabii
Kaldi maksimum son 5. Bir de üstüne bugün nişanım geldi. Yani artık heran hersey olabilir. Biraz gerildim, heyecanlandım. Biraz rahatladım, biraz da nostaljiklestim. Çok zor geçmesine rağmen hamileliğin sonlanacak olması çok garip, insan inanamiyor.
Umarım hepimiz için hersey en hayırlı en ferah şekilde olur.
Bence de öyle maşallah kilosu iyi çıktı zaten daha ne istiyorsun hoca bitirAşkım koşuyoruz en yağlı yağ kokan yere ajJajJajjaja emzirirken nasılsa dicekler ki onu yeme şunu ye, bunu ye süt yapsın bunu yeme gaz yaparbebemi çok seviyorum ama gerçekten 9 ay çok zorladı beni az kafein ve nikotin olmadan hayat çok zor o yüzden azıcık abur cubur hakkı tanıdım kendime 3500 maşallahı var yeter sen yeme biz yicez 3 kilo yapmak için bebeleri
Gozun aydin canim sagliklaGunaydin kızlar sukur biz dün kavuştukdoğumdan önce 3200 cikmisti qma 2900 dogdu önemli olan sağlıkla olması tabiki tüm dogum yapanlar anlar beni
Evet çok fazla ağrım olmadi bol bol yuruyorum sezeryani gözünüzde büyütmeyin önemli olan hareket etmek suçumuz yok şimdilik mama +emzirme yöntemiyle ugrasiyoruzGözün aydın canım nasılsın iyi misiiiinnnn
Yaa ne guzel kavusmussunuz. Saglikla buyut insallah bana da umut oldu seninkiKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Ay hadi darısı başımızaEvet çok fazla ağrım olmadi bol bol yuruyorum sezeryani gözünüzde büyütmeyin önemli olan hareket etmek suçumuz yok şimdilik mama +emzirme yöntemiyle ugrasiyoruz
Masallah sağlıkla büyüt inşallah rabbim bağışlasınKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?