2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aşkım eşin bu kadar biliyorsa o doğursun benimki ne zaman bişi dese sen hamileyken yapma, bu benim hamileliğim diyorum ayın 7sini dörtledik hayırlı olsun

Yaaaa normali de atak sezeryanida atak icimizdemi kalsa acabaRabbim kolay eylesin elim ayağım boşalıyor yarini düşündükçe.normal baslaticam dedi ama ben sezeryana doğru kayiyorum

Ya ben ilk gebeligimde
İkisini de icmedim. Ama
Bunda duramadim kendime de kiziyorum ama soguk
Kahve disinda hic bir sey beni kendime getirmiyor. Kola da midem bulandiginda sanki iyi hissettiriyordu esim kendine aldikca iki yudum aldim durdum bazen bir bardak da ictim. İyi hissetmiyorum bu konuda ama dayanamadim kendi uzerime de gitmiyorum kola emzirirken sikinti cidden bir kere kuru fasulye yemistim ay cok zor gecmisti o gun. Yemeklere kimyon atin azicik kizlar aklinizda olsun. Ben misafirlikte yemistim hic durmamisti kizim
Yaaa nedense hep senle ayni zamanlarda dogurucam gibi hissediyordum bir atakla
Fark attin hayirla al kucagina canim insallah
Ay ben o kesiden çok korkuyorum tek o yüzden doğuramam
Ay yok
Bak net soyluyorum hic korkma
Onu hic hissetmiyorsun. Baya baya sifir histi dogumdan sonra dikisin var demeseler haberim bile olmadi. Dogum sancisindan sanirim onu hissetmemistim hic. Ben de korkuyordum.

Ağustos anneleri temmuzda doğurdu hep. Ankara kavruluyordu neyse bu günden sonra biraz düşecekmiş sıcaklık. Bebeğe ne giydiricem hala onu düşünüyorum. Hepinize hayırlı olsun kızlar. Bizlere de kolay doğumlar diliyo

Aşkım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bende daha doğurmam ya da çok daha erken doğururum diyordum Allah var 34te falan doğurcam sandım şimdi çatı muayenesi yaptı dr ısrarla, anlamadım. Normalde ağrılı bir muayene mi o pek anlamadım benim hiç canım acımadı 7sine kadar doğum kendiliğinden başlarsa normal doğuracaksın çatın çok elverişli dedi drum bizce ısrarla çatı yapmasının sebebi doğumu tetiklemek mi diye düşündük istemsiz

Evet biz tam 1 aylikken yaptirmistik, tam 3 gun surmustu goruntu olarak. Yoksa oglumda ne bi zorluk, ne ekstra aglama hicbirsey olmamisti elhm. Bu sefer kayinvalidem 3 hafta yanimizda olacagi icin 2 haftalikken yaptirmak istiyoruz
Ay ne güzel maşallah, böyle şeyler duymak içimi rahatlatıyor benim de

Kule tipinden memnun değil misiniz. Bu su hazneliler koku yapıyomuş galiba
Kurulumdan sonra ki
Hep benzer şeyler yaşıyoruz ve bu konunun odağı kadın tarafının ailesi değil neden çünkü kızlarımızın yuvası bozulmasın mantığıyla daha sakin yapıcı ilerlemeye çalışıyorlar ama koca tarafı lanet böyle değil. Allahım 1 erkek evladı vermişti bu gelen miniğim de erkek ama bu çok sövdüğüm koca tarafı ailesine benzememek için elimden gelen her şeyi yapıcam.
Kv vefat edeli 1 yılı geçti üzerine olan ev 2 cocuk 1 eşe devlet tarafından pay edildi. Aralık ayından beri eşimin üzerindeki hisse payı görümceme geçsin onlar da bize yaşadığımız şehirden ev alsınlar muhabbeti sürüyordu. En son kurban bayramında memleketteydik eniştenin ağzından bizzat duydum tamam ev bulunca haber edin dediğini biz yaşadığımız yere döndük 1 hafta sonra oturulabilir gayet makul fiyatta bir ev bulduk pazarlığımızı yaptık 4200 dü evin fiyatı 3700 e kadar düşüldü. Biz de enişteme haber verdik gelen cevap şu piyasa çok karışık şuan sa ev mev alınmaz kredi çekemem faizler çok yüksek
Bu arada eniştem müteahhit ev piyasalarına gayet hakim bi mesleği var. Maddi durumları da çok çok iyi bize hibeye sadakasına ev almayacaklar eşim memleketine dönmeyi düşünmediği için hissesini ele değil ablasına vermesi karşılığında yapılacaktı tüm işlemler.
Sorarım sana maddi durumu iyi olan altta olanı bu şekilde hunharca kullanmak oyalamak çocuk gibi kandırmak zorunda mı
1 hafta önce tamam ev bulunca beğenince haber verin diyen birisi 1 hafta sonra neden yan çizer. Öyle bi ağrıma gitti ki normalde de kinci bi insanım ama bu kadarı da çok ağır gururuma dokundu ve uzunca bi zaman hazmedemedim açıkca söyleyeyim evet cocuklarımın sağlığı önceliğim ama para uğruna insanların onuruyla oynanması da 1 gece de kaldırılabilecek sindirilebilecek bi konu değil. Çok gecelerce ağladım balkonumun dili olsa da konuşsa. Şimdi artık ağlamıyorum ama içimde yaradır. Dilerim Allahtan onları 1 eve muhtaç etsin

Aşağılarda okudum çatı müsaitmiş patlat gelsin küçük reis hiç bu sıcakta sezaryenle falan uğraşma dr bana diyecek çatının müsait vallahi çataldan inmem başlarım ıkınmaya jsjsjjsjsjsjsjsj

Doğum yapıp eve çıkan güzel annelerim
Evde ne giyiyor bebeler, klimalı ya da klimasız ortamda nasıllar. Bizde klima yok ama bulunduğum şehir yıllardır ilk defa bu kadar sıcak
Biz klima kullanıyoruz klimanın çarpmadığı tarafta duruyor bebek derece olarak 26-27de ayarlı kıyafette tek kat giydiriyorum uzun kollu ve pijama şeklinde

Özel degilse neden genel.anestezi? Korkudansa aslaaaa korkmayin . Aci agri olmuyor sonrasinda da..asiri.konforlu
Aslinda bu 3. Sezeryanim olacak ama ayni stres ve korkuyu tekrar yasamak istemiyorum. Beni neyin bekledigini biliyorum ama her seferinde öyle korkuyorum ki Bakalim birazdan görüşecegiz doktorlarla

Ay benimkiler de çok kasiniyo ya kurumaya çok meyilli,hatta kaşıynca pulpul dökülyorinşallah ilkndeki gbi yara olmzLansinoh sürüp üstüne gümüş kapak mı kapatckmisz
Hiçbir şey sürmeden koyun 2-3 hafta kala doguma yaziyor kutuda.
Bende başka bir krem vardi ona basladim ara ara. Lansinoh kiymetlimisss dogum sonrasina sakliyorum
Peki kremi silmeye gerek yok diyor lansinoh ama onu nasil yapıyoruz?
Kremle- sil, emzir- kremle şeklinde mi?

İlk bebegini normal doğurmuş biri olark söylüyorm o kesiyi asla hssetmyosn ama sonrdn ağrısı oluyor tbi
Doğum esnasında can havli hissetmemde sonrasında ağrısı, temizliği çok korkutuyor. Karnımı görüyorum en azından bide yukarda kalıyor, diğer kesi aşağıda otururken ederken nanaaaayyyy. Yatıp kalkıp 7sine kadar doğurmucam diye dua etcem

Belki açılman olucak dikiş olmayacak
Ayrıca sezaryen kesisi üstte diye daha fotojenik durmuyo hatta ona da bakamayabilirsin bir süre kdjxjdjjdjdkdk

Direkt her emzirmeden sonra sür birdahaki emzirmeye kadar yarım saat 1 saate neyse iyice kalmış olur. Silmeye de gerek yok içeriği temiz ve kokusuz bi krem Lansinoh ben hiç silmedim göğüs pedine bulaşıyodu zaten sürünce de sürtünğrken aşınma vs yapmadığı için göğüslerim cok rahat etmişti

Aşkım eşin bu kadar biliyorsa o doğursun benimki ne zaman bişi dese sen hamileyken yapma, bu benim hamileliğim diyorum ayın 7sini dörtledik hayırlı olsun
Bana kim ne dese evde hamileyim ben siz bilmezsiniz diyip susturuyorum

7 sinde nüfus patlaması mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…