2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Orası dgru bak temizliği bakımı zor oluyo

Oh miss..İnsan fiziktedavi aserir mi

Garanti 2 yildi..yeni bitmis.. degistirler mi bilmiyorum.. yok bende tikali fln degil dorek filtre yikama uyarasi. bataryayi çıkarınca düzeliyor. Her deliğini temizledim.. gittigi yere kadar artik..ins yakmaz biyerlerini
Ben de bilemedim. Benzer Kakao yagli bi tane suruyorum ben de simdi. Ama gumus kapak Kurukuru yazmış ebebektekinin kutusunda.

+dikkat ediyorum ama eziyet de etmiyorum kendime kahve konusunda totalde 10kez icmemisimdir. 120ml kadar izin var. Yabancı analar gunluk iciyorlar
Biz klima kullanıyoruz klimanın çarpmadığı tarafta duruyor bebek derece olarak 26-27de ayarlı kıyafette tek kat giydiriyorum uzun kollu ve pijama şeklinde
Biraz detay istesem? 26 sicak ama 25te bizimki genelde. Bi uzun kollu tulumun üstüne askili uyku tulumu yeter mi , çok mu gelir acaba?
Super, not ettim (ama benim niye silesim var neyse bakacağız artık halim olmaz uğraşacak byk iht..))

Hahahhaha her emzirmeden sonra unutmadan sürmen bile büyük başarı olacak emin olabilirsin

kızlar nabersiniz? tolga çeviğin ayak ayak üstüne atma olayını deneyen var mı 3-4 gün önce denedim ben atamıyorum ama hala doğurmadım ehehe

Amiinnn…Benim de cok acimamisti ama bunda varis olmus kesin acicak korkuyorum biraz. Ahahahah olabilir bak
Amin ya amin…
Sonrasinda oyle buyuk bir bakimi olmuyo ya batikon suruyon o kadar… 1-2 gun agrisi oluyo ama her dikisin olur. Oturup kalkarken ilk hafta evet hissediyorsun onu sezeryanda da olacak ama. Yani tabi nasil istiyorsan oyle olsun sadece korktugun gibi degil ondan soylemek istedim. Ben de sezeryandan cok korkuyorum. Kisin dikis yerleri agriyo diyolar hep
O geliyor aklima
Valla aseriyor insan benim icim cekiyor.
Benim de garanti bitti degisirler de bir suru ucret alirlar. Filtre temizleme uyarisi almadim
Ben ama tak cikar yapinca duzeliyorsa gittigi kadar gitsin bosver. Filtre en son muadil
Aldim bir tane ben hic farketmedi cok uygundu fiyati. Belki yeni filtre deneyebilirsin

25.08 e verdiler Böylece oğluşum erken gelmeye karar vermezse, başak olacak
Benim doktorum da 23 Ağustos demişti, ben de başak olmasını istiyorum 25 26 27 için yapay zekadan tek tek baktırdım , benimle ve eşimle uyumuna 25 i en iyi tarih anlaşmanız için dedi o yüzden doktoruma 25 olabilir mi diye teklif edicem birkaç gün sonra , tabii erken gelmezde kalırsa içerde gönlümden geçen 25 i benim de

Kızlar doktor bana 2 cm açılman varmış zaten geldiğinde demekki sancılanmışsın evde demişti bekleseydim normal doğururdum belkide

Canım doğumunun kolay geçmesine çok sevindim Gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minik kızını memeye düşkün olması da çok iyi, emdikçe gelir sütün

Allah analı babalı büyütsün maşallah maşallah nazar değmesin sezaryenden mutlu çıkan tek kişisin sezaryenle süt anca geliyor kendini sıkma bol bol emzir

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ..

Ayy yazin öyle zoraki cocuk ne giydirecegini bilemiyorsun çok sicak 45 i görüyoruz şuan bile 37 derece çocuğu soysak olmuyor giydirmek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…