Orası dgru bak temizliği bakımı zor oluyoDoğum esnasında can havli hissetmemde sonrasında ağrısı, temizliği çok korkutuyor. Karnımı görüyorum en azından bide yukarda kalıyor, diğer kesi aşağıda otururken ederken nanaaaayyyy. Yatıp kalkıp 7sine kadar doğurmucam diye dua etcem
Oh miss..İnsan fiziktedavi aserir miKupa akapunktur ignelerine elektrik vs veriyorlar detayli masaj baya 1.5-2 saatlik cesitli islemler var beni cok guzel toparliyor senede bir kere gidiyorum. Yani robotun seveni de cok ama ben kendim kullanamadim. Surekli evi ona uygun tutmak lazim cocukla zor. Kizin odasinda yerde oyuncaklar vs oluyor, uzun suruyor, pili yetmiyor sarja gidiyor 2-3 saat sonra devam ediyor sonra kafasi karisiyor tekrar bastan basliyor falan delirtti benidyson Hava akis yolu tikali uyarisi verdi benimki motorun yenisini gonderdiler. Simdilerde yeniden basladi Bu deliklere toz birikiyor ondan sanirim benim 3 sene oldu neredeyse baya tepe tepe kullandim esim onune gelen her seyi onunla aliyor o biraz bozuyor. Filtreyi yeniledin mi? İlk filtreyi ucretsiz gonderiyorlar uyari verdiginde ara ben donusumlu yikiyorum iyi oluyor. Baktim benimki gidici cok memnundum o yuzden sileni alayim istiyorum ama meret oyle pahali ki kasim indiriminde dusecek mi bekleyecegim biraz
Ben de bilemedim. Benzer Kakao yagli bi tane suruyorum ben de simdi. Ama gumus kapak Kurukuru yazmış ebebektekinin kutusunda.Ben zaten sigara kullanmıyordum ama o kahveyi o kadar özledim kiii9 aydır 2-3 kere içmişimdir sadece diyorum doğurayım hastanede kolayı kahveyi kafama dikicem eşim de diyor emzirirken içmen de uygun değil bence.. bebek profesörümüsün sen?
Gümüş kapak akan sütle etkileşime girince düzeltiyor diye duymuştum. Kuru meme ucuna koyunca yara olma ihtimali yüksek ama kremle işe yarar mı bilemedim. Ben shea butter veya kakao yağı sürüyorum aklıma geldikçe.
Biraz detay istesem?Biz klima kullanıyoruz klimanın çarpmadığı tarafta duruyor bebek derece olarak 26-27de ayarlı kıyafette tek kat giydiriyorum uzun kollu ve pijama şeklinde
Super, not ettimDirekt her emzirmeden sonra sür birdahaki emzirmeye kadar yarım saat 1 saate neyse iyice kalmış olur. Silmeye de gerek yok içeriği temiz ve kokusuz bi krem Lansinoh ben hiç silmedim göğüs pedine bulaşıyodu zaten sürünce de sürtünğrken aşınma vs yapmadığı için göğüslerim cok rahat etmişti
Ben kafein hakkımı çikolatadan kullandım hep+dikkat ediyorum ama eziyet de etmiyorum kendime kahve konusundatotalde 10kez icmemisimdir. 120ml kadar izin var. Yabancı analar gunluk iciyorlar
O neymiş ya öyle jdjdjdjdjdjBilmiyom galiba yavrumu kusup falan çıkartmak isticem xkskxksksksk
Hahahhaha her emzirmeden sonra unutmadan sürmen bile büyük başarı olacak emin olabilirsinOh miss..İnsan fiziktedavi aserir mi
Garanti 2 yildi..yeni bitmis.. degistirler mi bilmiyorum.. yok bende tikali fln degil dorek filtre yikama uyarasi. bataryayi çıkarınca düzeliyor. Her deliğini temizledim.. gittigi yere kadar artik..ins yakmaz biyerlerini
Ben de bilemedim. Benzer Kakao yagli bi tane suruyorum ben de simdi. Ama gumus kapak Kurukuru yazmış ebebektekinin kutusunda.
+dikkat ediyorum ama eziyet de etmiyorum kendime kahve konusundatotalde 10kez icmemisimdir. 120ml kadar izin var. Yabancı analar gunluk iciyorlar
Biraz detay istesem?26 sicak ama 25te bizimki genelde. Bi uzun kollu tulumun üstüne askili uyku tulumu yeter mi , çok mu gelir acaba?
Super, not ettim(ama benim niye silesim var neyse bakacağız artık halim olmaz uğraşacak byk iht..))
25.08 e verdilerBenim de ağustosun son haftasına denk geliyor :) sezeryanı kaçına verecekler sana :)
Tıbbi gereklilik olmadan yapmayalim dedi doktor genel anestezi ve beni yine spinale ikna ettilerÖzel degilse neden genel.anestezi? Korkudansa aslaaaa korkmayin . Aci agri olmuyor sonrasinda da..asiri.konforlu
Amiinnn…Benim de cok acimamisti ama bunda varis olmus kesin acicak korkuyorum biraz. Ahahahah olabilir bakAşkım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımızabende daha doğurmam ya da çok daha erken doğururum diyordum Allah var 34te falan doğurcam sandım şimdi çatı muayenesi yaptı dr ısrarla, anlamadım. Normalde ağrılı bir muayene mi o pek anlamadım benim hiç canım acımadı 7sine kadar doğum kendiliğinden başlarsa normal doğuracaksın çatın çok elverişli dedi drum bizce ısrarla çatı yapmasının sebebi doğumu tetiklemek mi diye düşündük istemsiz
Amin ya amin…Kurulumdan sonra ki
Hep benzer şeyler yaşıyoruz ve bu konunun odağı kadın tarafının ailesi değil neden çünkü kızlarımızın yuvası bozulmasın mantığıyla daha sakin yapıcı ilerlemeye çalışıyorlar ama koca tarafı lanet böyle değil. Allahım 1 erkek evladı vermişti bu gelen miniğim de erkek ama bu çok sövdüğüm koca tarafı ailesine benzememek için elimden gelen her şeyi yapıcam.
Kv vefat edeli 1 yılı geçti üzerine olan ev 2 cocuk 1 eşe devlet tarafından pay edildi. Aralık ayından beri eşimin üzerindeki hisse payı görümceme geçsin onlar da bize yaşadığımız şehirden ev alsınlar muhabbeti sürüyordu. En son kurban bayramında memleketteydik eniştenin ağzından bizzat duydum tamam ev bulunca haber edin dediğini biz yaşadığımız yere döndük 1 hafta sonra oturulabilir gayet makul fiyatta bir ev bulduk pazarlığımızı yaptık 4200 dü evin fiyatı 3700 e kadar düşüldü. Biz de enişteme haber verdik gelen cevap şu piyasa çok karışık şuan sa ev mev alınmaz kredi çekemem faizler çok yüksek
Bu arada eniştem müteahhit ev piyasalarına gayet hakim bi mesleği var. Maddi durumları da çok çok iyi bize hibeye sadakasına ev almayacaklar eşim memleketine dönmeyi düşünmediği için hissesini ele değil ablasına vermesi karşılığında yapılacaktı tüm işlemler.
Sorarım sana maddi durumu iyi olan altta olanı bu şekilde hunharca kullanmak oyalamak çocuk gibi kandırmak zorunda mı
1 hafta önce tamam ev bulunca beğenince haber verin diyen birisi 1 hafta sonra neden yan çizer. Öyle bi ağrıma gitti ki normalde de kinci bi insanım ama bu kadarı da çok ağır gururuma dokundu ve uzunca bi zaman hazmedemedim açıkca söyleyeyim evet cocuklarımın sağlığı önceliğim ama para uğruna insanların onuruyla oynanması da 1 gece de kaldırılabilecek sindirilebilecek bi konu değil. Çok gecelerce ağladım balkonumun dili olsa da konuşsa. Şimdi artık ağlamıyorum ama içimde yaradır. Dilerim Allahtan onları 1 eve muhtaç etsin
Sonrasinda oyle buyuk bir bakimi olmuyo ya batikon suruyon o kadar… 1-2 gun agrisi oluyo ama her dikisin olur. Oturup kalkarken ilk hafta evet hissediyorsun onu sezeryanda da olacak ama. Yani tabi nasil istiyorsan oyle olsun sadece korktugun gibi degil ondan soylemek istedim. Ben de sezeryandan cok korkuyorum. Kisin dikis yerleri agriyo diyolar hepDoğum esnasında can havli hissetmemde sonrasında ağrısı, temizliği çok korkutuyor. Karnımı görüyorum en azından bide yukarda kalıyor, diğer kesi aşağıda otururken ederken nanaaaayyyy. Yatıp kalkıp 7sine kadar doğurmucam diye dua etcem
Valla aseriyor insan benim icim cekiyor.Oh miss..İnsan fiziktedavi aserir mi
Garanti 2 yildi..yeni bitmis.. degistirler mi bilmiyorum.. yok bende tikali fln degil dorek filtre yikama uyarasi. bataryayi çıkarınca düzeliyor. Her deliğini temizledim.. gittigi yere kadar artik..ins yakmaz biyerlerini
Benim doktorum da 23 Ağustos demişti, ben de başak olmasını istiyorum25.08 e verdilerBöylece oğluşum erken gelmeye karar vermezse, başak olacak
Amin amin Rabbım zorlastirmasin kolaylastirsin herkes zamaninda hayirla kavussun.bol iştahlı uslu bebekler olsun :)karamel Latte basbelasiyim kızlarr gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler bebekler 2 şer 2 şer geliyor darısı başımıza
Hiç hissetmedin mi lattecimmm hiç ağrın olmadı mııı. Şimdi nasılsınnnnKızlar doktor bana 2 cm açılman varmış zaten geldiğinde demekki sancılanmışsın evde demişti bekleseydim normal doğururdum belkide
Şimdi senden okuyunca denedim. Dün yapabiliyordum bugün yapamadım şok oldumkızlar nabersiniz? tolga çeviğin ayak ayak üstüne atma olayını deneyen var mı 3-4 gün önce denedim ben atamıyorum ama hala doğurmadım ehehe
Sancı hissettim ama düzensizdi canım.Hiç hissetmedin mi lattecimmm hiç ağrın olmadı mııı. Şimdi nasılsınnnn
Canım doğumunun kolay geçmesine çok sevindimKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Allah analı babalı büyütsün maşallah maşallah nazar değmesin sezaryenden mutlu çıkan tek kişisinKızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı
Kızlar kontrolüm vardı bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok. 38+5im bugun. Nstde bebişim kalp atışları 100ün altına düşüyo ödemde var o yüzden hiç riske atıp eve gönderemem seni dedi yatış verdi. Suni sancıyla başlatmayı deneyecekler. Dualarınıza talibim
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ..Kızlar herkese yazamadım çok teşekkür ederim. İyiyim bebişin kalp atışı zayıflayınca sezeryana karar verdik. İyiki öyle olmuş ameliyatta doktor bebeğin kordonunu gösterdi hem kısa hem kendi içinde bi sürü düğümcük atmış. Yani normal doğumu kalp atışı zayıflamasa denesek yine zorunlunsezeryana alırdım bu kısalıkta bebiş doğmazdı dedi. Herşeyde vardır bi hayır. Valla kızlar sezeryanda öyle korkulcak biley değilmiş ağrısı falan. Benim ilki normal doğumdu kıyaslayınca bana daha kolay geldi. Bebişim yanımda yatıyor bende iyiyim çok şükür bekleyen herkese rabbim sağlıkla kavuştursunn hepinizi çokk öpüyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum
Oyyyy çok mutlu olunnnSancı hissettim ama düzensizdi canım.
Şimdi iyim cok şükür kızımla hayata alışmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?