Çok şükür iyiyim canımm sen naptın iyi misin? Her şey yolunda değil mi? Tam olarak içindeki damarları çekiyormuş gibi çok doğru tarif ettinnn. Şu 2 gündür emebildiğini anladığı için 2 tur dönüyoruz anlayamadım emzik gibi kullanılıyorum. Mesela sağ sol emiyor kaldırıyorum sinir oluyor ellerini emmeye çalışıyor geri memeye alıyorum tekrar sol sağ diye ilerliyorum. Bu kısım doğru mu biliyor musunuz? Emzirme eğitiminde bana bir şey anlattılar ama 10 saat normal doğum sancısı üstüne sezaryen olunca pek kafam basmadıSaglikla buyut insallah. Gozun aydin
Majezik veriyorlar mi dogumdan sonra o iyiymis bak.
Nasilsiniz?? Gozun aydin saglikla buyut insallahO geciyor sonra sanki icindeki damari cekiyor gibi geliyor dimi? Sonra geciyor hatta sabahlari gogusler sis kalkinca cocuk emmeye basliyor bir rahatliyorsun o zevk cok baska
Yaa gozun aydin saglikla buyut insallah
Amaaan boşver doğrusunu yanlışını, içinden nasıl geliyorsa öyle yap annelik dürtüleri doğru yolu gösteriyor insanaÇok şükür iyiyim canımm sen naptın iyi misin? Her şey yolunda değil mi? Tam olarak içindeki damarları çekiyormuş gibi çok doğru tarif ettinnn. Şu 2 gündür emebildiğini anladığı için 2 tur dönüyoruz anlayamadım emzik gibi kullanılıyorum. Mesela sağ sol emiyor kaldırıyorum sinir oluyor ellerini emmeye çalışıyor geri memeye alıyorum tekrar sol sağ diye ilerliyorum. Bu kısım doğru mu biliyor musunuz? Emzirme eğitiminde bana bir şey anlattılar ama 10 saat normal doğum sancısı üstüne sezaryen olunca pek kafam basmadıdedim bacikolarım bilirr
Mümkünse biberon kullanmayın, meme reddi yapıyorSarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya
Ben ilk kızımda pedia d kullandım bunda da onu kullanacağımKızlar d vitamini damlası kullananlar hangisini kullanıyorsunuz birde kaç damla biz ocean aldık bugün kaç damla sormayı unuttum
Sarılık olmasın dedik emme gücü yok diye sağıp verdik mama verdik. Şimdi beni emmiyo. Ağlicam nasıl alışacak tekrar sağıp vermek nereye kadar götürür ki ya
Kesinlikle katılıyorum. İlk bebeğimde kaşık biberon zor oluyor diye biberona geçtik bir daha da emmedi çocukMümkünse biberon kullanmayın, meme reddi yapıyorilk kızımda travmamdır bir kez biberon verdik resmen bir daha mememi ağzına almak istemedi. Kaşık biberon, şırınga ya da çay kaşığı ile verebilirseniz daha iyi olur
Bana kizkardesim chicconun anne yanini verdi ilk kizimda direk kendi yataginda yatirmistim simdi odaya sigmayinca ona koyucam. Bu gosterdigini kardeslerimde ve kardesim kullandi ama 3 ay hadi bilemedin 4 ay max kullanabiliyorsun. Hareket etmeye baslayinca sallaniyor dusme tehlikesi var. Ama cok pahali bir sey degil icinde kalacaksa al.Kızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimlealdırıp sonra pişman olmayayım.
Elhamdulillah kuzum sen dogumdan ciktin beni mi soruyosunÇok şükür iyiyim canımm sen naptın iyi misin? Her şey yolunda değil mi? Tam olarak içindeki damarları çekiyormuş gibi çok doğru tarif ettinnn. Şu 2 gündür emebildiğini anladığı için 2 tur dönüyoruz anlayamadım emzik gibi kullanılıyorum. Mesela sağ sol emiyor kaldırıyorum sinir oluyor ellerini emmeye çalışıyor geri memeye alıyorum tekrar sol sağ diye ilerliyorum. Bu kısım doğru mu biliyor musunuz? Emzirme eğitiminde bana bir şey anlattılar ama 10 saat normal doğum sancısı üstüne sezaryen olunca pek kafam basmadıdedim bacikolarım bilirr
Gozun aydin saglikla buyut insallahKızlar bu arada benim normal doğum oldu ama zor geçti. İkinci bebekler daha kolay olur diyorlar ama ilk doğumum daha kolaydı. Bunda da kesi atmak zorunda kaldı doktor çünkü biraz pozisyon kaynaklı sanırım çıkmadı çocuğun omuzları
Açılmam vardı ama sancı vs yoktu suni sancı verildi. Belki onun da etkisi olmuştur doğal yollarla sancı çekmedim hızlandırılmış sancı çektim sanırım. Toplam 1.5 saat sürdü sancı+doğum. Bakıldığında kısa gibi ama bir de o sancıyı çekene sor demişler
Hadi bakalım hayırlısıylaKızlar kendi doktorumdan farklı Dr gittik bugün. Kendi dr sezaryen yanlısı. O nedenle başka bir dr görsün dedim 3 cm açıklık bar dedi bu hafta sonu büyük ihtimalle doğum olur dedi. Ben şok içindeyim. Doğsun çıksın istiyordum şimdide bir hüzün çöktü bebeğim artık kanımda olmayacak mı diye. Aşırı heyecanlıyım.
Biraz gevşettim rahim ağzını dedi nişan bekleme nişan gelmiş oldu 48 saat içinde doğum olur büyük ihtimalle dedi. Eve geldim şimdi kafam allak bullak belim ağrımaya başladı.Hadi bakalım hayırlısıylaaçıklık çok da bir belirti sayılmaz aslında 2-3 hafta aynı açıklıkla gezen oluyor ama tabii muayenede farkettiyse rahim ağzı yumuşaması filan da vardır belki. Kolaylıkla doğsun inşallah
Aynisi ya napicazMerhaba bizde öyleyiz sürekli memede olmak istiyor meme/mama takviyeli gidiyoruz iki göğüsümü de emiyor üstüne mama içiyor ama hala aranıyor. Yerine bırakınca uyanıyor memesiz uykuya dalmıyor
Yapıcak bişey yok fıtık oldum bütün gün mememde kucağımdaAynisi ya napicaz
Canım haftan çok güzel neden ciğer geliştirici vurdular acaba? Bilgi verdiler mi? Merak ettim.Kizlar ciger gelistirici vurulan var mi? Dun 12de vuruldu. 4gibi bir seyler yedim. Şekerim yuksek çıkmaz, siniri dahi gormezdi . Yine de tuhaf hissettim bi ölceyim dedim.. 210..6saat bir sey yemedim.ancak normale döndü. Sonra hafif bir seyler yedim tekrar 130larda bu sefer..
Yasayan var mi? Bugun 2. Doz vurulacak..
Direkt park yatak aldım, 2 aşaması var. Üst aşama bizim yatakla aynı boy oluyor. Beşik almak bana çok mantıklı gelmedi, 6 ay onda yatıracağıma direkt 2 sene park yatakta yatırırım diye düşündümKızlar anne yanı beşik ne tercih ettiniz? Ben bu tarz birşey istiyorum ama eşim kullanışsız diye tartışma yaratıyor benim kızım olacak hayalimdi böyle beşikler biraz daha tülle etek kısmına ekleme yapacaktım ama park yatak mı bu mu karar veremedim. Ona göre tartışacağım eşimlealdırıp sonra pişman olmayayım.
Biz hipp kullaniyoruz fakat hastanede annelerle sohbet ettik geneli gaz sikintisi olunca aptam...markasina gectik dediler. Biz de simdilik yok ama olursa golden go... ya da aptam.. kulancamKızlar mama olarak hipp ile memeye takviye yapıyoduk ama gaz sancıları başladı acaba mamadan mı diye düşündüm hipp yerine ne verebiliriz kullanan var mı başka marka
Hareket ettikçe mi kasikalrin agryor birde sürekli mi agryo belirli aralıklarla mi geliyor ağrı?Kızlar iyi geceler umarım burada olanlar vardır. Bugün doktora gittim bebek doğum pozisyonunda asagi inmis rahim ağzı uzunluğun iyi ama dedi 1 hafta daha bekler diye düşünüyorum dedi ama benim kasiklarima giren sancı beni kıvrandırıyor ya özellikle de bebek hareket ettikçe.. ter atıyorum resmen. Normal mi kanala ilerlemiş bebek hareketleri bu denli rahatsız eder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?