Bence makine arttırır . Ben hiç inanmıyordum ama bebeğim prematüre doğduğu için ve ememediği için her emzirme sonrasında sağım yaptım böylelikle arttıSütüm cok az acaba sagma makinasi alsam ise yarar mi ?
Bestlak ve humana ben de kullandım ilk başlarda ama şimdi kullanmıyorum bence en önemli şey bebek eme biliyorsa bebeğin bolca emmesi . Ememiyorsa sağım ve bol su.Kullanmıyorsanız bunları deneyin
Bestlak damla
Humana stell tea
Rezene anason karışımı demleme
Bol su
Ben bunları kullanıyorum anca süt var kilo almamız bizim de az ama sarılığımız düştü yarın tekrar bakılacak kilo durumuna.
Canım şimdi gördüm Allah analı babali büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah hemencecik birbirinize alışın sen de hemen bir an önce Toparlan. Sağlıklı olmanıza çok sevindimBacılarım merhaba ben ve kızım dün biraz yorulduk. Suyum gelince normal doğum deneyelim dedi drum ve onu denedik. Sabah 5.25ten 15.30a kadar sadece 2 cm açıklığım oldu, ilerlemedi. Sancılar sağlamdı o kadar suni sancıya 9 cm açıklık olmalıydı dedi drum ve spinal sezaryene geçtik. Çok şükür kızımda bende sağlıklıyız. Kilo olarak 3080 g 48 cm olarak doğdu. Şimdi emişmek ve birbirimize uyum sağlamakla uğraşıyoruz. Her doğum çok güzel, her doğum çok özel. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versingüzel haberlerinizi bekliyorumm
hastanenin emzirme polikliniğine uğrayın onlar size nasıl sağılacağını uygulamalı gösterirler. İnanın işe yarıyor.Daha bebegi gormedik sutumde gelmedielle sagiyorum gelmiyo
Evde rahat rahat daha iyi olur insKızlar bizde çıktık oğluşumuzla ikimizde iyiyizaşk yaşıyoruz ama biraz uykucu sütüm damla damla geliyor bebişte memeyi tutmayı öğrendi ama süt az gelince sinirlenip bırakıyor tek derdim şuan beslenmemesi.. karnımda da yemezdi zaten 2600 doğdu bu arada minnak bişi
emzirme destek sistemi denediniz mi hic? Meme gibi mama vermeİnşallah canım aklıma cok takılıyo bu konu.
Mama sevmiyor meme emmek istiyor eğer kilo almadıysa sütüm yetmiyor anlamına gelicek mamayı nasıl yedirecegimizi düşünüyoruz
Emiyo canım cok şükür sütümde var bence ama işte kilo alımı bakalım bi yerde yanlıs yapıyoruz galiba ama nerdeBence makine arttırır . Ben hiç inanmıyordum ama bebeğim prematüre doğduğu için ve ememediği için her emzirme sonrasında sağım yaptım böylelikle arttı
Bestlak ve humana ben de kullandım ilk başlarda ama şimdi kullanmıyorum bence en önemli şey bebek eme biliyorsa bebeğin bolca emmesi . Ememiyorsa sağım ve bol su.
Şırıngayla kaşık biberonla kaşıkla denedik mamanın kendisini sevmiyor 3 mama değiştik belki birini sever diye.Evde rahat rahat daha iyi olur ins
kaçınci haftada geldi sizin?
Benimki de buyumuyor diye almak istedi dr. 37nin icinde..disarda da buyumeyecekse Gerekirse agzindan meme, burnundan mama..
pazarlikla 2gunde bir nst gelirsen olur dedi..ciger gelistirici vuruldu bakalim..
emzirme destek sistemi denediniz mi hic? Meme gibi mama vermeama kontrolunu iyi ayarlamak gerekiyormus. Kataterini aldim ama detaylari ben de bilmiyorum
Ağzının tadını biliyor demekŞırıngayla kaşık biberonla kaşıkla denedik mamanın kendisini sevmiyor 3 mama değiştik belki birini sever diye.
Merhaba bizde öyleyiz sürekli memede olmak istiyor meme/mama takviyeli gidiyoruz iki göğüsümü de emiyor üstüne mama içiyor ama hala aranıyor. Yerine bırakınca uyanıyor memesiz uykuya dalmıyorKizlar iyisiniz umarım doğum yapan arkadaşlarım sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallahben doğum yapali 8 gün oldu sadece emziriyorum ilk 1 2 gün çok uyandırmaya çalıştık sarılık korkusundan şimdi ise sürekli memede uyumak istiyor ama sürekli ve bu beni aşırı yoruyor yara oldu goguslerim bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum emzik veriyorum biraz tutuyor ve atıyor sadece göğsümde uyuyor.umarim bu süreç geçicidir yoksa hiçbir şekilde dinlenemiyoruz.birde göğüs kalkanı kullanan var mı iyi geliyor mu acaba
Aklımda bulunsun tesekkür ederimAğzının tadını biliyor demek
ins. Toparlarsiniz
son yagli sut önemliymiş buyume icin. Emzirme eğitiminde bir meme tamamen boşalsın sonra digeri. Hatta 2.yi onden hafif sagip ardindan yagli sutu verebilirsiniz demisti.
Ayyyy aynı dertle ilerlememiz kalp biz snjsjsjs bende uyandıramadım şekeri düşecek diye 10 kere gittim şekeri iyi diyip diyip yolluyorlarYa bende sarılıktan korkuyorum ama hemşireler izin vermiyor. arada şekerine bakıyorlar şekeri düşmediği için gerek yok diyorlar sabahtan beri de 1 çişli 2 kakalı bez çıkardı. İnş beslenebiliyorduremiyor biraz ama bence yetersiz damla damla geliyor sütüm
Teşekkür ederizay sorma eliyle diliyle ittiriyor bide
Bende bütün asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorumAyyyy aynı dertle ilerlememiz kalp biz snjsjsjs bende uyandıramadım şekeri düşecek diye 10 kere gittim şekeri iyi diyip diyip yolluyorlargaz kısmını anlamıyorum çok, deniyorum ama üstten çıksa pırt kısmını pek çözemiyorum ya da canını acıtırım korkusuyla yapamıyorum göbek bağı için.
Bir de aileleri ekarte edin kızlar ben kafayı yedim 2 gün hastanede siz yemeyin. Hava sıcak çocuk üşür diye giydirip sardılar durdular isilik oldu yavrumun gıdığı. Bu akşam yolladım herkesi eşimle kaldık, zıbınla yatırdım çocuğu rahatladı yavrum. Ama çok aşığım Allah isteyen herkese nasip etsin
Kesinlikle emzirmekBende bütün asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorumkucak alıştırmam diyodum indiresim gelmiyo dünden beri toplasan 3 saat uyumuşumdur sürekli izliyorum
sezaryenden hiç korkmuyorum diyodum ya içeri girerken inanılmaz bir panik aldı beni ağlayıp durdumama tahmin ettiğim gibi değilmiş kızlar damar yolu inanın spinalden daha çok acıtıyor hissetmedim bile iğne girişini. Sondayı bacaklarım uyuştuktan sonra taktılar. Çıkarırkende minicik bir sızı hissettim sadece. İlk yürüyüş evet zor ama dayanılmayacak birşey değil 3 adımdan sonra rahatlıyorsunuz zaten en zoru emzirmek bence
Bende bütün asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorumkucak alıştırmam diyodum indiresim gelmiyo dünden beri toplasan 3 saat uyumuşumdur sürekli izliyorum
sezaryenden hiç korkmuyorum diyodum ya içeri girerken inanılmaz bir panik aldı beni ağlayıp durdumama tahmin ettiğim gibi değilmiş kızlar damar yolu inanın spinalden daha çok acıtıyor hissetmedim bile iğne girişini. Sondayı bacaklarım uyuştuktan sonra taktılar. Çıkarırkende minicik bir sızı hissettim sadece. İlk yürüyüş evet zor ama dayanılmayacak birşey değil 3 adımdan sonra rahatlıyorsunuz zaten en zoru emzirmek bence
Ya emzirirken biryerden sonra tövbe yarabbim kanım çekiliyor acıyor gibi ben emzirmeyi mi beceremiyorum sizin de mi öyleKesinlikle emzirmek
Bende sürekli çenesini uyarıyorum devam etsin diye aşırı uykucuYa emzirirken biryerden sonra tövbe yarabbim kanım çekiliyor acıyor gibi ben emzirmeyi mi beceremiyorum sizin de mi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?