Ben inat ediyorum valla. Emmiyo mu memeyi cımbızlama yapıp ağzına tepiyorum sıkmaya başlıyorum. Aç kapa aç kapa memem acıyo her seferindeTam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Hani doysa hepimiz rahata ericez ama emzik gibi oynuyor sürekli. Napıcaz imdat
Sanci yk pek ama kasilmalarm oluyo özellikle geceleri ve asla uyuyamiyorm her yerm ağryoNaptınız kızlar sancılar ne durumda?
Offf bir de gaz sancilari ıkınmalar. Canı yandikca benimde aglayasim geliyo. Memeyi oyuncak etti zaten orasini anlatmiyorum.bileTam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Uyandırıyorum öyle olunca zorla diğer memeyi de veriyorum. Bir de gaz başladı maalesef ondan da tavşan uykusu uyuyorTam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladıBen doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benimhala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prensesBen doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benimhala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Tebrikler sağlıkla büyüsünBen de 03.40 da doğurdum kızlarkızım aşırı kolaymış meğerse. 2. Kolay olur diyolardı valla hiç kolay olmadııı
Valla nasıl birşey yaşadık inanamıyorum.Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladıtebrikler, analı babalı büyüsün kuzu
Bende bi anda 4 gündür üç cm ile geziyordum sancılar başladı bi anda geldi. Allah sana da nasip etsin inşallah kolay doğum.Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prensesdarısı bize 3 cm 8 gündür bekleyen ben benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok galiba
Amin canımBende bi anda 4 gündür üç cm ile geziyordum sancılar başladı bi anda geldi. Allah sana da nasip etsin inşallah kolay doğum.
Benim de ara ara oluyor ama düzenli sancım yokSanci yk pek ama kasilmalarm oluyo özellikle geceleri ve asla uyuyamiyorm her yerm ağryo
Ben doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benimhala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Ayy maşallah sizeBen de 03.40 da doğurdum kızlarkızım aşırı kolaymış meğerse. 2. Kolay olur diyolardı valla hiç kolay olmadııı
Bakalım ben kaç gün gezicem 3cmleBende bi anda 4 gündür üç cm ile geziyordum sancılar başladı bi anda geldi. Allah sana da nasip etsin inşallah kolay doğum.
Ayy misss gibi, herkese böyle güzel doğum nasip olsun inşallahValla nasıl birşey yaşadık inanamıyorum.duşa girdim çıktım arkadaşlarım saçımı taradı hazırlandık hep beraber bi anda çıktık rüya gibiydi. Sanki bir rüya gördüm ve anne oldum.
İşaret parmağınla uyarıcı hareket olarak çenesi uyar ve emmeye devam ettir ben öyle yapıyordum şimdi şükür saten emşyorTam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
benimde memeyi almıyor, bir iki çekiyor oynuyor memeyleTam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?