2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben inat ediyorum valla. Emmiyo mu memeyi cımbızlama yapıp ağzına tepiyorum sıkmaya başlıyorum. Aç kapa aç kapa memem acıyo her seferinde

Offf bir de gaz sancilari ıkınmalar. Canı yandikca benimde aglayasim geliyo. Memeyi oyuncak etti zaten orasini anlatmiyorum.bile

Uyandırıyorum öyle olunca zorla diğer memeyi de veriyorum. Bir de gaz başladı maalesef ondan da tavşan uykusu uyuyor

Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladı tebrikler, analı babalı büyüsün kuzu

Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prenses darısı bize 3 cm 8 gündür bekleyen ben benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok galiba

Heyt beee doğurmadan misafir bile ağırladı tebrikler, analı babalı büyüsün kuzu
Valla nasıl birşey yaşadık inanamıyorum. duşa girdim çıktım arkadaşlarım saçımı taradı hazırlandık hep beraber bi anda çıktık rüya gibiydi. Sanki bir rüya gördüm ve anne oldum.

Gözün aydın canım Analı babalı büyüsün inşallah prenses darısı bize 3 cm 8 gündür bekleyen ben benim bebişin gelmeye hiç niyeti yok galiba
Bende bi anda 4 gündür üç cm ile geziyordum sancılar başladı bi anda geldi. Allah sana da nasip etsin inşallah kolay doğum.

Ben de 03.40 da doğurdum kızlar kızım aşırı kolaymış meğerse. 2. Kolay olur diyolardı valla hiç kolay olmadııı
Ayy maşallah size Sağlıkla büyütün bebişlerinizi

İşaret parmağınla uyarıcı hareket olarak çenesi uyar ve emmeye devam ettir ben öyle yapıyordum şimdi şükür saten emşyor

benimde memeyi almıyor, bir iki çekiyor oynuyor memeyle pompa ile sağıp veriyorum öyle içiyor 60/70ml 3/4saat acıkmıyor uyuyor.. geceleri gaZ sancısı var uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…