2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
bende sağıp veriyorum memeyş emmiyor 2/3 dakika çekiyor brakıyor ağlamaya başlıyor herkes başımda emzir emzir diye konuşuyor, emmiyor ne yapayım aö kalmasın diye sağıp veriyorum
Ya sana tek diyeceğim kimseyi kafana takma sen gayet yeterli özverili bir annesin ki fedakarlıkta bulunuyosun.. cevrendeki aklıbozuklar saniyolarki sağdigin zaman kolaya kaciyosun halbuki ne kadar uğraştırıcı yada bana öyle geliyor.. emmeyi kabul eden bebeye niye vermeyesin ben çok sinir oluyorum niyese bu kafadakilere.. hiç üzülme sen elinden geleni yapiyosun

bende sağıp veriyorum memeyş emmiyor 2/3 dakika çekiyor brakıyor ağlamaya başlıyor herkes başımda emzir emzir diye konuşuyor, emmiyor ne yapayım aö kalmasın diye sağıp veriyorum
İnsanlar densiz, sen hiç üzme kendini, önemli olan beslenmesi. Mutlaka konuşacaklar işte, emzirme olmasa yok bu bebek üşüdü mü, o olmasa yanlış tutuyosun ondan ağlıyo diyecekler. Sen iyi bi annesin, kapat kulağını

31 temmuzda doğdu 2850 doğum kilosu. 2640a kadar düştü. 2 gün önce 3100 çıktı 11 günlükken.
Biz de meme reddi yaşadık kan uyuşmazlığından sarılık olmasın diye kaşıkla biberonla şırıngayla giriştik sürekli tıktık ağzına. Ben de sağıp veriyorum derdi bulaşığı bitmiyor keşke emseler. Keyifliyse sabah 1 -2 kez beni emiyor o da 10dk
Allah hepimize kolaylık versin
Göbek düşeli 6 gün oldu ama göbek akıntısı bugün yok şükür. Doktor izin verirse yarın yıkarız bebeği

Son sütü o şekilde almıyorsa eğer en son bıraktığın memeden başla emzirmeye. Ben ilk cocuğumda hep en son bıraktığım memeden başlamıştım kilo almasında problem yaşamadık.

Ben emzik vermedim yenidoğan döneminde beni emzik yapmasını tercih ediyorum süt akışı için
Taburcu kilomuz 2710du 2600 geldi 3. Gün kontrolde çünkü memede problem yaşadık hemen gelmedi mama verdim ama istenilen ölçüde değildi çünkü emme refleksi var ama düşük cok cabuk yorulup bırakıyordu şimdi düzene girdi. 2 gün oldu sütüm geldi çok şükür. 3. Gün kontrol de sarılık yoktu bizim dr da ihtiyac tedavi halinde mama ile destekleriz ama önceliğimiz anne sütü dedi tamamen süt gelince ona kaydım 2 gündür hiç mama almıyor. 10. Gün kontrolde nolmuş bakacağız durumuna. Erken doğduğu halde hareketleri cok iyi dedi ya inşallah hep böyle devam eder.
Tüm bebişlere sağlıklı günler diliyorum

Emzirirken de sütün yetmiyorsa mama var diyen çok olur hiiiiç merak etme aksi çıkmadı daha bu düzende o yüzden kafanı buna takıp modunu düşürme

Yokkkk kolikse eğer ilk 1 hafta 10 günden sonra başlıyor dibine kadar yaşadım ilk oğlumda tam 8 ay sürdü ek gıda döneminde yoğurt ve peyniri kesmek zorunda kalmıştık

Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum

4 Ağustosta doğum yaptım ben 9 gün geçmiş üzerinden. Saat takibi yapmak zor geliyor sadece çünkü sarılık oldu. İlk bebeğimde sarılık problemi yoktu kendi 2-3 saatte bir istiyordu zaten ben de ona göre veriyordum.

Şuan mama+ anne sütü olarak gidiyorum. Sütüm yeterli değil saatlerce emmesi gerekiyor yetmesi için ona da can dayanmaz. Ben sma comfort kullanıyorum ilk bebeğimde de onu kullandım kusma gaz problemi vs yoktu hiç o yüzden bunda da onu kullanıyorum. Göbeği düşmedi henüz o yüzden 1 kere yıkadık sadece. 1 kere yıkayın göbeği kurulayın yeterli demişti doktor o yüzden yıkadık.

D vitamini olarak pedia d başladık.

Benim ilk bebeğim de böyleydi meme verdiğim an sırtını yay gibi gerip ağlıyordu. Emzik emiyordu ama meme yok kıyameti koparırdı. Bana da diyorlardı sağma emzir diye. Tersle boşver memelerim sarkar emzirmicem de sussunlar Biberon verdin mi hiç? Ben biberon vermiştim sonra meme reddi oldu malesef baya da uğraştım geri döndürmek için ama yok başaramadım. Sağıp verdim hep.

Ben de 03.40 da doğurdum kızlar kızım aşırı kolaymış meğerse. 2. Kolay olur diyolardı valla hiç kolay olmadııı
Aynısı benim de ilk bebeğim daha kolaydı ikincide baya zorlandım. Normalde ikincide kesi atılmıyor diyorlardı yine kesi atıldı bana. Her doğum ayrı bence.
Bu arada başka bi grup vs var mı kızlar sadece burdan mı konuşuyoruz?

Hiç emzirmeden başta gelen sütü biraz sağsan bebis de son sütü alsa direk dha ii olur belki canm

Ayyy demeyin öyle yaa, benim de 2
Doğumum olck inşallah herkes 2.ler dha kolay oluyo dyo ,bende seviniyodmİlknde alttan dikişm coktu ağrıları da 20.gunden anca geçti ,bunda olmz belki dyodm ,yinede bi umut olmz inşallah

Ayyy demeyin öyle yaa, benim de 2
Doğumum olck inşallah herkes 2.ler dha kolay oluyo dyo ,bende seviniyodmİlknde alttan dikişm coktu ağrıları da 20.gunden anca geçti ,bunda olmz belki dyodm ,yinede bi umut olmz inşallah
Belki olmaz hepsi aynı olacak değil ya. İkincide daha az dikiş oldu ama öyle söyleyeyim

Kızlar gece mucizevi bişi oldu süt ısıtmaya kalktım. benim sabırsız oğlan aranmaya başlayınca bi umut yapıştırdım memeye. 15 dk emdi uylu sersemi tabi sonra farkedip iğrenerek geri çekildi yine ama demek tutmasında problem yok. Tek problem keyfi demek ki arada bi denemeyi düşünüyorum. Çünkü böyle gerçekten çok zor. Sürekli sağ, boşalt, sterilize et.. bu gece tek sağım yapabildim baştan aşşa heryerim süt oldu sabaha kadar

Ya süt sağarken ve emzirirken her yerin süt olması çok zor üzülüyorum bide elbet kalıyo biraz süt makinada falan. Sizin göbek ne durumda ya bizimki düşecek mi anlamadım değişik bi hal aldı

Ya süt sağarken ve emzirirken her yerin süt olması çok zor üzülüyorum bide elbet kalıyo biraz süt makinada falan. Sizin göbek ne durumda ya bizimki düşecek mi anlamadım değişik bi hal aldı
Bizimki dün düştü bana biraz erken geldi ama chatgbt normal diyince ikna oldum bugün topuk kanına götürücem orda gösteririm çok hafif bi akıntı var gibi

11. Gün düştü bizim doktor kontrolünde sormuştuk biraz kalın geç düşer 2 haftaya kadar zamanı var dedi. Banyo Dedik yıkayın kuru tutun yeter demişti bizde yıkadık ertesi gün düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…