Bi ikimiz kaldik galiba hala doğurmayanİyi bari ona da şükür
Ben de varımBi ikimiz kaldik galiba hala doğurmayan
Gözünüz aydınBen dogurdum kizlar hamdolsun
Cok teşekkür ederim canim amin rabbim hepimize güzel günlerini göstersinGözünüz aydınsağlıkla büyüsün inş
2. Hafta başlıyormuş,Bu gaz sancıları oluyorsa kaçınci günlerde başlıyordu
Ya oyle diyorlar ama ilk kizimda da bunda da ilk gene baya gaz cikti. Var yani gaz cocukta bazen egiliyor bukuluyor cikinca rahatliyor2. Hafta başlıyormuş,
Dün gece 3 e kadar memedeydimeme kaka meme kaka sonsuz bir döngüdeyiz artık süt falan kalmıyor sinirleniyor dün dr probiyotikli bir damla önerdi bize gerekirse diğer damlalara geçeriz dedi
Gözün aydın canımBen dogurdum kizlar hamdolsun
Valla ben de her akşam bir posta doğurduğuma inanıyorumMerhaba canım sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor.Doğum yaptın mı? Yoksa benim gibi beklemede misin? Ben artık sancıların nasıl olacağını unuttumkarnım her gün sertleşiyor ama sancı yok maalesef
Bende aynı senin gibiyim canımValla ben de her akşam bir posta doğurduğuma inanıyorumözellikle akşamları sürekli sertleşiyor karnım, bi uyuyup uyanıyorum her şey süt liman. Gündüz hiç bir şey yok. Bu gidişle 40 haftayı dolduracaz herhalde
Ya kaldıkça kilosu artıyor beni o tedirgin ediyor, ssvd sonuçta, sanki bebek büyüdükçe daha zor olacakmış doğum gibi panik oluyorum. Senin doktor ne kadar bekleriz diyor? Benimki 41’e kadar beklerim diyor ama ben o kadar beklemek istememBende aynı senin gibiyim canımher akşam bugün kesin doğum yapacam diyorum. Yok yine aynı 40 haftayı dolduracaz gibi görünüyor. Bu gidişle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama ben çok sıkıldım hamilelikten
Bende tedirginim hem korku hem endişe hepsini bir arada yaşıyorum. En son ilk önce 39 haftaya kadar bekleriz dedi. Bir hafta öncede ne zaman sancın olursa evde bekleme ssvd olduğu için iyi değil dedi. Bende 40 haftaya kadar beklicem olmazsa mecbur sezeryan olucam.Ya kaldıkça kilosu artıyor beni o tedirgin ediyor, ssvd sonuçta, sanki bebek büyüdükçe daha zor olacakmış doğum gibi panik oluyorum. Senin doktor ne kadar bekleriz diyor? Benimki 41’e kadar beklerim diyor ama ben o kadar beklemek istemem
Yaz bebekleri erken gelmiyor muydu sizin bebişler yerlerini sevdiler galiba. Ssvd kendiniz mi istediniz dr mu önerdi?Ya kaldıkça kilosu artıyor beni o tedirgin ediyor, ssvd sonuçta, sanki bebek büyüdükçe daha zor olacakmış doğum gibi panik oluyorum. Senin doktor ne kadar bekleriz diyor? Benimki 41’e kadar beklerim diyor ama ben o kadar beklemek istemem
ben kendim denemek istedim, doktorum da ideal bir adaysın deneyebiliriz dedi. İlk doğumum üzerinden 4,5 sene geçti. Bakalım nasip kısmetYaz bebekleri erken gelmiyor muydu sizin bebişler yerlerini sevdiler galiba. Ssvd kendiniz mi istediniz dr mu önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?