2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhaba canım sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor.Doğum yaptın mı? Yoksa benim gibi beklemede misin? Ben artık sancıların nasıl olacağını unuttum karnım her gün sertleşiyor ama sancı yok maalesef

Benim gibi 37 nin sonunda 38 in başında birileri kaldı mı ya en son ben doğurcam galiba grupta fjjfjf

11limon11
Merhaba canım sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor.Doğum yaptın mı? Yoksa benim gibi beklemede misin? Ben artık sancıların nasıl olacağını unuttum karnım her gün sertleşiyor ama sancı yok maalesef

Kizlar sali sabah kizimla kavustuk biz de. Cok sukur ikimiz de iyiyiz. Ama cok odem atiyor. 300 gr atti bugune kadar. Cocuk doktoru normal sinirlarda diyor ama emzirme hemsiresi mama vermeyi teklif edecekti sonra sutum cok diye sag ver dedi.cok sut var cocuk hem emiyor hem zayifliyor. Sut de yagli ama anlamadim. E bu cocuk emiyor zaten ac olsa emmez mi neden sagip veriyoruz anlamadim. Hani reddetme yok hatta baya da emiyor cok sukur. Sariligi sınırlar icindeymis birden zayiflayinca onun etkisi sanirim. Gunde bin bes yuz kere kaka yapiyor simdilik. masallah top
Gibi yuvarlak bir surati var ask yasiyoruz kendiyle

Ya oyle diyorlar ama ilk kizimda da bunda da ilk gene baya gaz cikti. Var yani gaz cocukta bazen egiliyor bukuluyor cikinca rahatliyor

Valla ben de her akşam bir posta doğurduğuma inanıyorum özellikle akşamları sürekli sertleşiyor karnım, bi uyuyup uyanıyorum her şey süt liman. Gündüz hiç bir şey yok. Bu gidişle 40 haftayı dolduracaz herhalde

Bende aynı senin gibiyim canım her akşam bugün kesin doğum yapacam diyorum. Yok yine aynı 40 haftayı dolduracaz gibi görünüyor. Bu gidişle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama ben çok sıkıldım hamilelikten

Ya kaldıkça kilosu artıyor beni o tedirgin ediyor, ssvd sonuçta, sanki bebek büyüdükçe daha zor olacakmış doğum gibi panik oluyorum. Senin doktor ne kadar bekleriz diyor? Benimki 41’e kadar beklerim diyor ama ben o kadar beklemek istemem

Bende tedirginim hem korku hem endişe hepsini bir arada yaşıyorum. En son ilk önce 39 haftaya kadar bekleriz dedi. Bir hafta öncede ne zaman sancın olursa evde bekleme ssvd olduğu için iyi değil dedi. Bende 40 haftaya kadar beklicem olmazsa mecbur sezeryan olucam.

Yaz bebekleri erken gelmiyor muydu sizin bebişler yerlerini sevdiler galiba. Ssvd kendiniz mi istediniz dr mu önerdi?

Yaz bebekleri erken gelmiyor muydu sizin bebişler yerlerini sevdiler galiba. Ssvd kendiniz mi istediniz dr mu önerdi?
ben kendim denemek istedim, doktorum da ideal bir adaysın deneyebiliriz dedi. İlk doğumum üzerinden 4,5 sene geçti. Bakalım nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…