2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
3020 doğmuştu 2850 ye düşmüştü dün 9. Günü kontrolde 3090 gram olmuş, doktor iyi dedi

bende sağıp veriyorum memeyş emmiyor 2/3 dakika çekiyor brakıyor ağlamaya başlıyor herkes başımda emzir emzir diye konuşuyor, emmiyor ne yapayım aö kalmasın diye sağıp veriyorum
Sen ne yaparsan yap konuşacak olan konuşuyor, imkanın varsa gönder onları ama yoksa hiç duymamaya çalış. Bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünemez

Benim kız da 2850 doğdu 2640a kadar düştü %90 persentil zayıflamış olduğu emsallerine göre bayağı fazlaca. Sütün yağlıysa daha sık emzirmeyi dene 2 saati geçirme. 1,5 2 saatte bir doyurmadan kilo alımına geçememişti benimki bir de böyle dene bakalım

Biz henüz tartilmadik 1 ay sonunda sürpriz olacak :) benim sütüm azaldi bu ara neden bilmiyorum birde benim oğlumda 3 güne zorla köyü kaka yapıyordu kızımın 3-4 defa yapiyor sulu kaka yapiyor normal.mi

Gecirmiyorum aslinda cocuj doyunca birakiyor uyandirip devam ettiremiyorum asla uyanmiyor. Ama emmek istiyorsa da asla uyumuyor tam bir aslan kadini sagip verdim agzini acmadi ac olsa emer zaten ne bilem anlamadim bu isi

Canim allah razı olsun. Evet adanadayım. Sehir hastanesinde spinal oldum cok şükür. Sen nerde dogurcaksin
Ben şehir Hastanesi'nde spinal doğum 4 yıl önce oldum. Çok Zor geçti hiç ilgi görmedim ne doktorlardan nede hemşireler den dikişleri bile yamuk yumuk atıyorlar. Çok Zor bir süreçti o zamanlar benim için İnşallah senin doğumun güzel geçmiştir orda Ben Allah kısmet ederse Güzelyalı Hastanesi'nde özelde yapacağım 45 bin TL doğum ücreti

Merhaba kızlar. Yenidoğanlar için sağlık bakanlığından mesaj atmışlardı eşime. Eşim silmiş. Mesaj içeriğinde yenidoğan için ne zaman ne kontrolü yapılacağı yazıyormuş. Size de geldiyse böyle bir msj paylaşabilir misiniz? Kalça ultrasonu, göz muayenesi falan kaç hastalıkken yapılmalı.Bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Anlıyorum canim ins sürecin güzel geçer

Biz de elendik kızlar. cok tuhaf bir duyguymuş...bi gr uyuymdim henuz heyecandan...cok dua lutfen..
Beslenme sıkıntısı sebebiyle 37+3 te genelnanestezi sezeryanla alindi miniğim.. 2500cikmisti 2300dogdu.

Cok acemiyiz... hastane de yardımcı olmadı cok oyaladilar.gece hemşiresi sagolsun yardim etti...ac kaldi yavrum emzirme yaptiracaklar diye..bi ara morardı bacaklari.. getirdiğim mamayi verdik toparladı biraz. 2-3saatte donusumlu bir meme bir mama yapacağız.. oyh cok zor bilmemek..öğrettiler ama geç oldu

ameliyatta bi sorun olmuş. Rahmin kasilmasi gerekiyormus..olmamış manuel yapmak zorunda kalmış dr. Cok agrim var. Gaz denen mereti bekliyoruz hala

Allah hepimizin yardımcısı olsun
(Her türlü tavs. De bulunabilirsiniz tecrubeli analarim)

Gozunuz aydinn ben de sizi merak ediyirdum beldaşım
hayirla, saglikla buyusun bebisiniz..

Normalde bu sabah sezaryenim planlanmıştı bebek makat geliş olduğu için ama 13 Ağustos sabahı uyurken suyum geldi kızlar ben de elendim Apar topar hazırlanıp hastaneye geldik, sezaryene alındım, çok acayip bir duyguymuş. Bebek çıktığı anda daha görmeden sesini duymamla ağlamam bir oldu, hala bakıp bakıp bunu ben mi doğurdum diyorum, rüyada gibiyim Sütüm daha gelmedi, damla damla kolostrum şeklinde geliyor. Bontaa damla önerdi ebe, humana çayından da kullanıyorum, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama hala artmadı. Bide sürekli emerken uyuyakalıyor ne yapsam uyanmıyor, umarım düzene girer zamanla

Hayırlıolsun Allah analı babalı büyütsün
Bir meme bir mama dönüşümlü yapmak yerine belki her seferinde ilk memeyi verip sonrasında mama deneyebilirsiniz

Hayrli olsn Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…