- 13 Aralık 2024
- 574
- 589
- 18
3020 doğmuştu 2850 ye düşmüştü dün 9. Günü kontrolde 3090 gram olmuş, doktor iyi dediDoğum yapan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Bizimki meme reddi yaptığı için sağıp sağıp veriyorum. Ama biberonu sürekli ağzında istiyor. Emziği ilk verdiğimde çok alışmıştı ama çekip içinden süt gelmediğini keşfetti ve sinirleniyor. Sürekli ağzında biberonla dolaşıyortaburcu kilosu 2500 dü dün 2550 olmuş sadece 50 gr almış. Sizin kilo artışları ne durumda?
Aslında baya da emiyor günlük 200-240 ml arası ama doktor ilk dönemde sarılık olmasın diye arada mama vermemi söyledi. Mama sarılığı daha çabuk atıyormuş. Sarılık değerimiz 10 çıktı.
Bir de göbek bağımız şimdiden düştü. Normal mi?
Ayy ne çok yazdım ama günde 1 kere girebiliyorum
Sen ne yaparsan yap konuşacak olan konuşuyor, imkanın varsa gönder onları ama yoksa hiç duymamaya çalış. Bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünemezbende sağıp veriyorum memeyş emmiyor 2/3 dakika çekiyor brakıyor ağlamaya başlıyorherkes başımda emzir emzir diye konuşuyor, emmiyor ne yapayım aö kalmasın diye sağıp veriyorum
Benim kız da 2850 doğdu 2640a kadar düştü %90 persentil zayıflamış olduğu emsallerine göre bayağı fazlaca. Sütün yağlıysa daha sık emzirmeyi dene 2 saati geçirme. 1,5 2 saatte bir doyurmadan kilo alımına geçememişti benimki bir de böyle dene bakalımKizlar sali sabah kizimla kavustuk biz de. Cok sukur ikimiz de iyiyiz. Ama cok odem atiyor. 300 gr atti bugune kadar. Cocuk doktoru normal sinirlarda diyor ama emzirme hemsiresi mama vermeyi teklif edecekti sonra sutum cok diye sag ver dedi.cok sut var cocuk hem emiyor hem zayifliyor. Sut de yagli ama anlamadim. E bu cocuk emiyor zaten ac olsa emmez mi neden sagip veriyoruz anlamadim. Hani reddetme yok hatta baya da emiyor cok sukur. Sariligi sınırlar icindeymis birden zayiflayinca onun etkisi sanirim. Gunde bin bes yuz kere kaka yapiyor simdilik. masallah top
Gibi yuvarlak bir surati var ask yasiyoruz kendiyle
Benimde 2. De daha az dikişBelki olmazhepsi aynı olacak değil ya. İkincide daha az dikiş oldu ama öyle söyleyeyim
Gecirmiyorum aslinda cocuj doyunca birakiyor uyandirip devam ettiremiyorum asla uyanmiyor. Ama emmek istiyorsa da asla uyumuyor tam bir aslan kadiniBenim kız da 2850 doğdu 2640a kadar düştü %90 persentil zayıflamış olduğu emsallerine göre bayağı fazlaca. Sütün yağlıysa daha sık emzirmeyi dene 2 saati geçirme. 1,5 2 saatte bir doyurmadan kilo alımına geçememişti benimki bir de böyle dene bakalım
Canim allah razı olsun. Evet adanadayım. Sehir hastanesinde spinal oldum cok şükür. Sen nerde dogurcaksinGözün aydın canımAdana'daydın değil mi? Canım sen sakıncası yoksa hangi hastanede doğum yaptın.
Ben şehir Hastanesi'nde spinal doğum 4 yıl önce oldum. Çok Zor geçti hiç ilgi görmedim ne doktorlardan nede hemşireler den dikişleri bile yamuk yumuk atıyorlar. Çok Zor bir süreçti o zamanlar benim için İnşallah senin doğumun güzel geçmiştir ordaCanim allah razı olsun. Evet adanadayım. Sehir hastanesinde spinal oldum cok şükür. Sen nerde dogurcaksin
Anlıyorum canim ins sürecin güzel geçerBen şehir Hastanesi'nde spinal doğum 4 yıl önce oldum. Çok Zor geçti hiç ilgi görmedim ne doktorlardan nede hemşireler den dikişleri bile yamuk yumuk atıyorlar. Çok Zor bir süreçti o zamanlar benim için İnşallah senin doğumun güzel geçmiştir ordaBen Allah kısmet ederse Güzelyalı Hastanesi'nde özelde yapacağım 45 bin TL doğum ücreti
Bgn öğlen randevum vr bklm ne dicek doktor.Sancm arttı sanki bgn brazBi ikimiz kaldik galiba hala doğurmayan
Gozunuz aydinnKizlar sali sabah kizimla kavustuk biz de. Cok sukur ikimiz de iyiyiz. Ama cok odem atiyor. 300 gr atti bugune kadar. Cocuk doktoru normal sinirlarda diyor ama emzirme hemsiresi mama vermeyi teklif edecekti sonra sutum cok diye sag ver dedi.cok sut var cocuk hem emiyor hem zayifliyor. Sut de yagli ama anlamadim. E bu cocuk emiyor zaten ac olsa emmez mi neden sagip veriyoruz anlamadim. Hani reddetme yok hatta baya da emiyor cok sukur. Sariligi sınırlar icindeymis birden zayiflayinca onun etkisi sanirim. Gunde bin bes yuz kere kaka yapiyor simdilik. masallah top
Gibi yuvarlak bir surati var ask yasiyoruz kendiyle
Hurmaya başladın mıBenim gibi 37 nin sonunda 38 in başında birileri kaldı mı yaen son ben doğurcam galiba grupta fjjfjf
Hayırlıolsun Allah analı babalı büyütsünBiz de elendik kızlar.cok tuhaf bir duyguymuş...bi gr uyuymdim henuz heyecandan...cok dua lutfen..
Beslenme sıkıntısı sebebiyle 37+3 te genelnanestezi sezeryanla alindi miniğim.. 2500cikmisti 2300dogdu.
Cok acemiyiz... hastane de yardımcı olmadı cok oyaladilar.gece hemşiresi sagolsun yardim etti...ac kaldi yavrum emzirme yaptiracaklar diye..bi ara morardı bacaklari.. getirdiğim mamayi verdik toparladı biraz. 2-3saatte donusumlu bir meme bir mama yapacağız.. oyh cok zor bilmemek..öğrettiler ama geç oldu
ameliyatta bi sorun olmuş. Rahmin kasilmasi gerekiyormus..olmamış manuel yapmak zorunda kalmış dr. Cok agrim var. Gaz denen mereti bekliyoruz hala
Allah hepimizin yardımcısı olsun
(Her türlü tavs. De bulunabilirsiniz tecrubeli analarim)
Hayrli olsn Allah analı babalı büyütsün inşallahNormalde bu sabah sezaryenim planlanmıştı bebek makat geliş olduğu için ama 13 Ağustos sabahı uyurken suyum geldi kızlar ben de elendimApar topar hazırlanıp hastaneye geldik, sezaryene alındım, çok acayip bir duyguymuş. Bebek çıktığı anda daha görmeden sesini duymamla ağlamam bir oldu, hala bakıp bakıp bunu ben mi doğurdum diyorum, rüyada gibiyim Sütüm daha gelmedi, damla damla kolostrum şeklinde geliyor. Bontaa damla önerdi ebe, humana çayından da kullanıyorum, sürekli emzirmeye çalışıyorum ama hala artmadı. Bide sürekli emerken uyuyakalıyor ne yapsam uyanmıyor, umarım düzene girer zamanla
Allah razi olsun canimmmGozunuz aydinnben de sizi merak ediyirdum beldaşım
hayirla, saglikla buyusun bebisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?