Epizyo açılmadı ama yırtık onarımı 3 dikiş var. Dün kontrolde doktor dikişlerin düşmesi 1 ay alır dediEpizyotomi olan var mı? dikişler ne durumda? benm 12gün oldu hiç bişiy düşmedi hala aynı dikişler de bi iyileşme görmüyorum
Tam doyup emse uyusa rahatiycaz da. 20ml 30ml emip uykuya dalıp 10dk sonra basıyor yaygarayı. 10dk sürmüyor beni emmesi. Bırakıveriyor hop birazdan ortalık 56
Hani doysa hepimiz rahata ericez ama emzik gibi oynuyor sürekli. Napıcaz imdat
Offf bir de gaz sancilari ıkınmalar. Canı yandikca benimde aglayasim geliyo. Memeyi oyuncak etti zaten orasini anlatmiyorum.bile
Kaç kg doğmuştu sizin. İlk 2 hafta doğum kilosuna gelmeli diyorlar . Bizim kız 2950 doğdu 2800lere fln düşmüştü 2 Haftalıkken 3200 du kilosu yani doğum kilosunu yakalayıp 250gram üstündeydi ama çocuk doktoru az bulurken emzirme danışmanı normal dediDoğum yapan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Bizimki meme reddi yaptığı için sağıp sağıp veriyorum. Ama biberonu sürekli ağzında istiyor. Emziği ilk verdiğimde çok alışmıştı ama çekip içinden süt gelmediğini keşfetti ve sinirleniyor. Sürekli ağzında biberonla dolaşıyortaburcu kilosu 2500 dü dün 2550 olmuş sadece 50 gr almış. Sizin kilo artışları ne durumda?
Aslında baya da emiyor günlük 200-240 ml arası ama doktor ilk dönemde sarılık olmasın diye arada mama vermemi söyledi. Mama sarılığı daha çabuk atıyormuş. Sarılık değerimiz 10 çıktı.
Bir de göbek bağımız şimdiden düştü. Normal mi?
Ayy ne çok yazdım ama günde 1 kere girebiliyorum
Ya bende pazartesi günü gittim doğum kilosu 3280 o gün 3200 idi ve 5. Gün doğum kilosunun %10 u kadar kilo kaybını normal karşılıyoruz sizinki sadece 80 Gr gayet güzel dedi.. sarılığı 10.7 idi bundan sonra artış olmaz yavaş yavaş düşecek endiselenecek bir durum yok sadece 2 saatte bir vs demeyeceğim devamlı çocuk istediği müddetçe emzir dedi.. bana mama vs demedi zaten 4. Çocuğun kanalların hazırdır suyun hızlı gelir sık sık süt ver dediDoğum yapan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Bizimki meme reddi yaptığı için sağıp sağıp veriyorum. Ama biberonu sürekli ağzında istiyor. Emziği ilk verdiğimde çok alışmıştı ama çekip içinden süt gelmediğini keşfetti ve sinirleniyor. Sürekli ağzında biberonla dolaşıyortaburcu kilosu 2500 dü dün 2550 olmuş sadece 50 gr almış. Sizin kilo artışları ne durumda?
Aslında baya da emiyor günlük 200-240 ml arası ama doktor ilk dönemde sarılık olmasın diye arada mama vermemi söyledi. Mama sarılığı daha çabuk atıyormuş. Sarılık değerimiz 10 çıktı.
Ya kilo artışına göre karar vermelisin bence çünkü benim çocuklarım da hiç 20 dk durmadılar yanlış yonlendirmekte istemem süt akisim hızlı olduğu için çocukta hızlı emdiği için sanırım kilo artislarinda hiç sıkıntı yaşamadım..Kızlar ya bebeğim 21 günlük oldu emzirirken memede uzun süre durmuyor 5dk 10dk taş catlasin arada 13-14 dk duruyor doktor en az 20dk kalmalı diyordu son süt kilo aldırır ona ulaşması gerekir diye bende bıraktığında sağıp şırınga ile mi versem diyorum biberon kullanmak istemiyorum reddetmesin diye suana kadar kilo alımı da 400-500gram arası doğum kilosundan hesap edersek ama vermişti desizler ne durumdasınız
Tabi oda varda ne bileyim doktor öyle deyince stres yapmadım değil sürekli her yerdede bununla ilgili paylaşımlar görünce en az 20 dk durmalı fln insanda stres oluşuyorYa kilo artışına göre karar vermelisin bence çünkü benim çocuklarım da hiç 20 dk durmadılar yanlış yonlendirmekte istemem süt akisim hızlı olduğu için çocukta hızlı emdiği için sanırım kilo artislarinda hiç sıkıntı yaşamadım..
Emdikten sonra huzurlumu rahat uyuyormu çişli kakali bez sayısı yeterli mi bence bunları dikkate alTabi oda varda ne bileyim doktor öyle deyince stres yapmadım değil sürekli her yerdede bununla ilgili paylaşımlar görünce en az 20 dk durmalı fln insanda stres oluşuyor
Kaç kg doğmuştu sizin. İlk 2 hafta doğum kilosuna gelmeli diyorlar . Bizim kız 2950 doğdu 2800lere fln düşmüştü 2 Haftalıkken 3200 du kilosu yani doğum kilosunu yakalayıp 250gram üstündeydi ama çocuk doktoru az bulurken emzirme danışmanı normal dedi
Ya bende pazartesi günü gittim doğum kilosu 3280 o gün 3200 idi ve 5. Gün doğum kilosunun %10 u kadar kilo kaybını normal karşılıyoruz sizinki sadece 80 Gr gayet güzel dedi.. sarılığı 10.7 idi bundan sonra artış olmaz yavaş yavaş düşecek endiselenecek bir durum yok sadece 2 saatte bir vs demeyeceğim devamlı çocuk istediği müddetçe emzir dedi.. bana mama vs demedi zaten 4. Çocuğun kanalların hazırdır suyun hızlı gelir sık sık süt ver dedi
Benim de öyle 2si de sanırım aynı yerden hatta ama üstten birikinti olduğu için göbeğimi kaldırmadan tam göremiyorumBenim doktorumda sorsam muhtemelen önermeyecekdün e bebekten aldım bi korse babyjemin. Evi toparlarken ayaktayken falan takıyorum baya rahatlamış hissettim psikolojik mi bilmiyorum ama küçüldü bence karnım dünden beri bide benim sezaryen kesim baya aşağıda karnımdan ziyade vajina kısmında korse denk gelmiyor o yüzden takıyorum birazda
Bende senin gibi yapıyorum ya üstten ya alttan kendi hallediyor ama rahatsız olduğu zaman ağlıyor o zaman destekliyorum pitpitlayinca hemen çıkarıp rahatlıyor çocuk kendisi sinyalleri veriyor zaten hiç endişelenme ama kolik bebek yada gazlı bebek 1 aydan sonra ortaya çıkıyor diye biliyorum bende.. ins her ikisinide teğet geçerizKızlar bu arada ben hiç pıtpıtlamıyorum emdikten sonra. Emerek uyuyor çünkü. Ama gerekte duymuyorum. kendi imkanlarıyla çıkarıyor gazını. Ümidi kesti benden o konuda işini kendi görüyorinş böyle devam eder. Bir arkadaşım 3.cü haftadan sonra gaz sancıları başlıyor şimdi olmaz zaten dedi inş doğru değildir
Hayırlı olsun canım benimBen doğurdum arkadaşlar. Bu gece 3 te normal doğumla bir kızım oldu benimhala inanamıyorum. İki kere emzirdim sütüm yok gibi neredeyse şeffaf su geliyor sadece iyice sıkınca. Ve sızlamaya başladı meme uçları
Dediklerinin hepsi var çok şükürEmdikten sonra huzurlumu rahat uyuyormu çişli kakali bez sayısı yeterli mi bence bunları dikkate albenimde şuanda 6 günlük belki gücü mu yetmiyor ama 5 dk da bırakıyor uyuyor zaten ama emerken süt akışını hissediyorum ve devamlı yutkunuyor çişli bezi de yeterli uyuduğu zaman 2 saat kadar uyuyor şuanda buda bana yeterli geliyor
inşallah2630 doğdu 2500 taburcu olduk. 5.ci gün kontrolünde 2550 olmuştu sadece. 2 gün sonra kontrolümüz var inş güzel kilo almıştıruyanık kaldığı süre boyunca yiyor ama yediğinin 2 katı sıçıyor
Keşke meme reddi olmasaydı çok deniyorum ama iğrenerek çekiyo kendini memeden. Bende pes ettim en azından beslensin istiyorum. Sağıp sağıp duruyorum
bende sağıp veriyorum memeyş emmiyor 2/3 dakika çekiyor brakıyor ağlamaya başlıyorDoğum yapan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Bende senin gibi yapıyorum ya üstten ya alttan kendi ama rahatsız olduğu zaman ağlıyor o zaman destekliyorum pitpitlayinca hemen çıkarıp rahatlıyor çocuk kendisi sinyalleri veriyor zaten hiç endişelenme ama kolik bebek yada gazlı bebek 1 aydan sonra ortaya çıkıyor diye biliyorum bende.. ins her ikisinide teğet geçerizKızlar bu arada ben hiç pıtpıtlamıyorum emdikten sonra. Emerek uyuyor çünkü. Ama gerekte duymuyorum. kendi imkanlarıyla çıkarıyor gazını. Ümidi kesti benden o konuda işini kendi görüyorinş böyle devam eder. Bir arkadaşım 3.cü haftadan sonra gaz sancıları başlıyor şimdi olmaz zaten dedi inş doğru değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?