2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayy kızlar saat başı şiddetli sanci grdi ,resmen sancılara uyandm hep, bnm oglanda gelcek galiba,eli kulağında
Nasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracam yürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.

Nasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracam yürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.
Yok ya kesildi sanci kasılma şuan gayet iyiyim.Oglen ki randevuyu beklyrm

Günaydın bacım benle sen kaldık. Doğurmayan galiba hurma egzersiz hiç bir şey fayda etmiyor. Artık akışına bıraktım belki gelir diye
bugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarak haftaya carsambaya kadar müddet verdik, kendiliğinden gelmezse cuma ya da ctesi zorla çıkaracağız artık

Kalktm evi topladm kahvlti yaptm kasılma bile yok suanDoktor ne dicek bklm
Ya hep böyle oluyor. Geceleri ben de doğuruyorum galiba diyorum, sabaha hiç bişey yok. Nst de en ufak dalgalanma yok. Bu bücürler bizle dalga geçiyor

Selam herkese, doğum yapanlar umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır, yapacak olanlara da şimdiden hayırlı olsun diyorum :) 8 ağustosta saat 10’da sezaryen olacakken benim minik elma kurdum sabah saat 6.40’da gelmeyi seçti :) gece 1’de suyum geldi birden apar topar hastaneye gittik, ilk başta sancım çıkmadı nst’de 2 saat sonra şiddetli sancılarım olmaya başladı, bebişim zaten makattı, doktorum hemen sezaryene aldı beni, 2390 gr 46 cm doğduk, küvöze girmedik, zaten minik gidiyordu ama son ultrasondan 300 gr eksik geldi, meme ve mama birlikte gidiyoruz şimdilik :)

Ayy kızlar saat başı şiddetli sanci grdi ,resmen sancılara uyandm hep, bnm oglanda gelcek galiba,eli kulağında

Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar

Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğile gece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra

Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğile gece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Hepimiz aynı durumdayız ya içler acısı bugün doktorum diyor ki bu yaz aşırı sıcaklardan mıdır nedir bütün gebelerim doğuramadı herkes 40-41 haftaları gördü ben de şaşkınım dedi doktor.

Merdiven çıkıp indin mi o da iyi geliyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…