Haberdar et bizi deeeAyy kızlar saat başı şiddetli sanci grdi ,resmen sancılara uyandm hep, bnm oglanda gelcek galiba,eli kulağında
Nasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracamAyy kızlar saat başı şiddetli sanci grdi ,resmen sancılara uyandm hep, bnm oglanda gelcek galiba,eli kulağında
Günaydın bacım benle sen kaldık.Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar
Çok teşekkür ederiiimHayrli olsn Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kalktm evi topladm kahvlti yaptm kasılma bile yok suanHaberdar et bizi deee
Yok ya kesildi sanci kasılma şuan gayet iyiyim.Oglen ki randevuyu beklyrmNasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracamyürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.
Hepimizin hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallahYok ya kesildi sanci kasılma şuan gayet iyiyim.Oglen ki randevuyu beklyrm
Gece baya korktm geliyo galiba dedm ama smdilk iyiymHepimizin hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah40 haftaya kadar beklicez gibi görünüyor
Amin inşallah canımGece baya korktm geliyo galiba dedm ama smdilk iyiymSağ salim en dgru zamanda kucaklrmza alalım inşallah hepimz
Benimki planlı sezeryan olacağı için tam ağustosun son haftasına denk geliyorHurmaya başladın mımerdiven in çık bide yerleri sil bakalım. Doğum enerjisi de mi yok
+1Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar
ben doğurmadım hala bekliyorum yazıncaBenimki planlı sezeryan olacağı için tam ağustosun son haftasına denk geliyor
bugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarakGünaydın bacım benle sen kaldık.Doğurmayan galiba hurma egzersiz hiç bir şey fayda etmiyor. Artık akışına bıraktım belki gelir diye
Ya hep böyle oluyor. Geceleri ben de doğuruyorum galiba diyorum, sabaha hiç bişey yok. Nst de en ufak dalgalanma yok. Bu bücürler bizle dalga geçiyorKalktm evi topladm kahvlti yaptm kasılma bile yok suanDoktor ne dicek bklm
Ayy kızlar saat başı şiddetli sanci grdi ,resmen sancılara uyandm hep, bnm oglanda gelcek galiba,eli kulağında
Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar
Nasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracamyürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.
Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğile
Hepimiz aynı durumdayız ya içler acısıAyy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğilegece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Merdiven çıkıp indin miAyy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğilegece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Geçmek bilmiyorrrben doğurmadım hala bekliyorum yazınca
ne kaldı şurada 2 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?