İnşallah cumaya kalmadan hepimiz sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparak kavuşuruz inatçı bücürlerimizebugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarakhaftaya carsambaya kadar müddet verdik, kendiliğinden gelmezse cuma ya da ctesi zorla çıkaracağız artık
Yok canım hiç bir şey fayda etmiyor.Ben akişına bıraktım artıkAyy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğilegece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Off ben de yaİnşallah cumaya kalmadan hepimiz sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparak kavuşuruz inatçı bücürlerimizeben yine sezeryan olmak hiç istemiyorum.
Senin doktorun ne kadar bekleriz diyor?Yok canım hiç bir şey fayda etmiyor.Ben akişına bıraktım artıkher akşam doğuruyorum diyorum duşa grip çıkıyorum. Yok sancı duruyor
Valla ben de öyle evi topluyorum yatmadan duşa giriyorum ılık suda ağrım artıyor heh geliyor diyorum arkası yokYok canım hiç bir şey fayda etmiyor.Ben akişına bıraktım artıkher akşam doğuruyorum diyorum duşa grip çıkıyorum. Yok sancı duruyor
En son 39 dedi. Ben dün mesaj attım 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim.Kabul etti 1 hafta sonra kontrole gidecem bir hafta içinde gelmezse mecburi sezeryan görünüyor.Senin doktorun ne kadar bekleriz diyor?
Birebir aynı durumdayız seninleEn son 39 dedi. Ben dün mesaj attım 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim.Kabul etti 1 hafta sonra kontrole gidecem bir hafta içinde gelmezse mecburi sezeryan görünüyor.inşallah gerek kalmaz ya çok korkuyorum. sezeryandan
Hadi yaaa bende 35 oldum bundan sonrası geçer diyordumGeçmek bilmiyorrr36. Haftaya girince birden zaman yavaşlıyor göreceksin
Benim de yerleşmiş açılma da 3cm ama ilerleme yok salı günü benim de kontrol var başlatırız dedi bana da hayırlısı bakalım kendiliğinden gelirler inş salıya kadarKızlar benim oğlan yerlesms kanala pozisyon alms ama sıfır açılma varSancimdq çıkmadı, salıya kdr bekleriz olmzsa dogumu baslatirz dedi.Kan sulandirici iğneyi de pazartesi vurulma dedi ,iğne vuranlarn doktorları da ne dedi ?
Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar
bugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarakhaftaya carsambaya kadar müddet verdik, kendiliğinden gelmezse cuma ya da ctesi zorla çıkaracağız artık
Geçmek bilmiyorrr36. Haftaya girince birden zaman yavaşlıyor göreceksin
Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğilegece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Hadi kizlar, bakalim başak olacak mi bebelerimizNasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracamyürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.
Ben aslanHadi kizlar, bakalim başak olacak mi bebelerimiz
Bizimki dün düştü bana biraz erken geldi ama chatgbt normal diyince ikna oldumbugün topuk kanına götürücem orda gösteririm çok hafif bi akıntı var gibi
Ay düştü altını açarken pıt elimizde kalıverdi göbeği11. Gün düştü bizim doktor kontrolünde sormuştuk biraz kalın geç düşer 2 haftaya kadar zamanı var dedi. Banyo Dedik yıkayın kuru tutun yeter demişti bizde yıkadık ertesi gün düştü
Tebrik ederiiim çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canımhemen geciyo korkma
Hayırlı olsun canımm. Hiç merak etme 3.gün ne olduğunu anlamadan ayakta olmuş oluyorsunn ve diyorsun ki bişi yokmuş ya daha doğurulur
Hayırlı olsun
Hadi hayirli olsundarisi dogurmayanlarin basina. cabuk toparlarsin insallah 3 4 gune sadece kalkarken felan sizliyo.
Gozunaydn canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah
23 ağustosu geçtiği anda başak oluyorHadi kizlar, bakalim başak olacak mi bebelerimiz
Ayyy inşallah yaaa,suni sanci yemek istemyorm.Acilma olsn dye bsyler yapyo msnBenim de yerleşmiş açılma da 3cm ama ilerleme yok salı günü benim de kontrol var başlatırız dedi bana da hayırlısı bakalım kendiliğinden gelirler inş salıya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?