2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
bugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarak haftaya carsambaya kadar müddet verdik, kendiliğinden gelmezse cuma ya da ctesi zorla çıkaracağız artık
İnşallah cumaya kalmadan hepimiz sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparak kavuşuruz inatçı bücürlerimizeben yine sezeryan olmak hiç istemiyorum.

Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğile gece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Yok canım hiç bir şey fayda etmiyor.Ben akişına bıraktım artık her akşam doğuruyorum diyorum duşa grip çıkıyorum. Yok sancı duruyor

Yok canım hiç bir şey fayda etmiyor.Ben akişına bıraktım artık her akşam doğuruyorum diyorum duşa grip çıkıyorum. Yok sancı duruyor
Valla ben de öyle evi topluyorum yatmadan duşa giriyorum ılık suda ağrım artıyor heh geliyor diyorum arkası yok

Senin doktorun ne kadar bekleriz diyor?
En son 39 dedi. Ben dün mesaj attım 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim.Kabul etti 1 hafta sonra kontrole gidecem bir hafta içinde gelmezse mecburi sezeryan görünüyor. inşallah gerek kalmaz ya çok korkuyorum. sezeryandan

Birebir aynı durumdayız seninle hadi gelsin şu kuzular kendi istekleriyle ya

Kızlar benim oğlan yerlesms kanala pozisyon alms ama sıfır açılma varSancimdq çıkmadı, salıya kdr bekleriz olmzsa dogumu baslatirz dedi.Kan sulandirici iğneyi de pazartesi vurulma dedi ,iğne vuranlarn doktorları da ne dedi ?

Benim de yerleşmiş açılma da 3cm ama ilerleme yok salı günü benim de kontrol var başlatırız dedi bana da hayırlısı bakalım kendiliğinden gelirler inş salıya kadar

Günaydın bugüne de hamile olarak uyananlar
bugün doktora gittim hiç umut yok yani zaten doğum pozisyonunda da değil tam olarak haftaya carsambaya kadar müddet verdik, kendiliğinden gelmezse cuma ya da ctesi zorla çıkaracağız artık
Geçmek bilmiyorrr 36. Haftaya girince birden zaman yavaşlıyor göreceksin
Ayy kızlar ben de hala bekliyorum tık yok yaa geçen geceki ağrı nereye gitti anlamadım.yürüyüş de yapıyorum,hurma da yiyorum,ev bile sildim eğile eğile gece biraz sancım oluyor gün boyu yok sonra
Nasılsın canım sancılar devam ediyor mu? İnşallah hayırlısıyla doğum yaparsın. Ben bu gidişle Eylül'de doğuracam yürüyüş hurma hiç biri fayda etmiyor.
Hadi kizlar, bakalim başak olacak mi bebelerimiz

Bizimki dün düştü bana biraz erken geldi ama chatgbt normal diyince ikna oldum bugün topuk kanına götürücem orda gösteririm çok hafif bi akıntı var gibi

11. Gün düştü bizim doktor kontrolünde sormuştuk biraz kalın geç düşer 2 haftaya kadar zamanı var dedi. Banyo Dedik yıkayın kuru tutun yeter demişti bizde yıkadık ertesi gün düştü
Ay düştü altını açarken pıt elimizde kalıverdi göbeği iyi oldu valla çok korkuyordum göbeğinden

Tebrik ederiiim çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun canım hemen geciyo korkma

Hayırlı olsun canımm. Hiç merak etme 3.gün ne olduğunu anlamadan ayakta olmuş oluyorsunn ve diyorsun ki bişi yokmuş ya daha doğurulur

Hadi hayirli olsun darisi dogurmayanlarin basina. cabuk toparlarsin insallah 3 4 gune sadece kalkarken felan sizliyo.

Gozunaydn canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yeni bakabiliyorum hepinize teşekkürler Doğuranlara hayırlı olsun bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum ben çok aşık oldum oturup izliyorum dakikalarca biraz sarılık olmuştuk bugün azalmaya başlamış daha da artmaz dedi doktor. Kaka meme gaz ekseninde dönüyor dünyamız

Benim de yerleşmiş açılma da 3cm ama ilerleme yok salı günü benim de kontrol var başlatırız dedi bana da hayırlısı bakalım kendiliğinden gelirler inş salıya kadar
Ayyy inşallah yaaa,suni sanci yemek istemyorm.Acilma olsn dye bsyler yapyo msn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…