- 22 Mart 2023
- 4.170
- 2.674
- 63
- 31
Kalça ultrasonu 1 bucuk aylıkken göz kontrolü de ilk 1 ay 3. Ay ve 6. Ay dı ilk oğlumda öyle yaptırmıştıkMerhaba kızlar. Yenidoğanlar için sağlık bakanlığından mesaj atmışlardı eşime. Eşim silmiş. Mesaj içeriğinde yenidoğan için ne zaman ne kontrolü yapılacağı yazıyormuş. Size de geldiyse böyle bir msj paylaşabilir misiniz? Kalça ultrasonu, göz muayenesi falan kaç hastalıkken yapılmalı.Bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Şu kırık çıkarma ile alakalı hiçbir adet bilmiyorum neler yaptınız yazar mısınız ben de yapayım çok özeniyorumTeyzeleri biz erkenci kuş olarak kırkımızı uçurduk bugünBebişlerimizi bize bağışlasın Allah, hepsinin uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
Oyyyy kurban olurummmm maşallah yakışıklımaaaaTeyzeleri biz erkenci kuş olarak kırkımızı uçurduk bugünBebişlerimizi bize bağışlasın Allah, hepsinin uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
Masallah bizde pazartesi yarı kırdınız cikiyor bizim.buralarda hiç öyle adetler yok duası ve banyosu yaptırılır çok güzel olmusTeyzeleri biz erkenci kuş olarak kırkımızı uçurduk bugünBebişlerimizi bize bağışlasın Allah, hepsinin uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
Şuan yürüyüş yapıyorum eve gidip ılık bi duş alıp pilates topunda takılcam biraz da bide hurma ve ananas yiyorumAyyy inşallah yaaa,suni sanci yemek istemyorm.Acilma olsn dye bsyler yapyo msn
Oyyy maşallahŞuan yürüyüş yapıyorum eve gidip ılık bi duş alıp pilates topunda takılcam biraz da bide hurma ve ananas yiyorum
Bi düşünmüyoruz çünkü kullanım konusu anlatıldığı gibi değilmiş. Sadece bazı durumlarda bebekle, anne baba veya kardeşle uyumu %25 oranlarında ki çok düşük. Anlatıldığı gibi değil pazarlama stratejisi dedi doktorumuz.Kızlar kordon kanı ve doku saklatmayı düşünen ya da saklatan var mı aranızda?
Yaaa teşekkür ederim cevabınız içinBi düşünmüyoruz çünkü kullanım konusu anlatıldığı gibi değilmiş. Sadece bazı durumlarda bebekle, anne baba veya kardeşle uyumu %25 oranlarında ki çok düşük. Anlatıldığı gibi değil pazarlama stratejisi dedi doktorumuz.
Rica ederim. ChatGPT’ye de sormuştum bu konuyu ve yapay zeka falan ama doktorumla hemfikir. O yüzden onu da paylaşayım yine siz kendiniz karar verinYaaa teşekkür ederim cevabınız için
Al bendenden o kadar az önce bile bir arkadaşım arıyor. Sesin çıkmıyor doğurdun zannettim diyorDepresyona girdim doğuramamaktankimseyi göresim yok herkes aynı şeyi sorup duruyor valla sinirlerim bozuldu
Aynen benim de sertleşme var ama ciddiye alamıyorum artıkAl bendenden o kadar az önce bile bir arkadaşım arıyor. Sesin çıkmıyor doğurdun zannettim diyorAma ne sancı var ne bişey gerçi artık sancı nasıl birşey onu bile unuttum sadece karın sertleşmesi arada oluyor o kadar
Bende aynı ya çok özlüyorum uyurkenKızlar popüler konulardan çıkmışız artık.. gözyaşım pıthareket var mı? Belirtilerim gitti? Kasıklarım ağrıyor bişi mi oldu? Derken bebişlerimizi kucağımıza aldık bakıp bakıp ısırasım geliyor uyurken uyansın, uyanınca uyusun istiyorum
Bu arada kilolarınız ne durumda benim 10 günde 10 kilo gitmiş. İnş bi 10 güne 10 kilo daha giderama sanmam geri kalan kilolarım 9 ayın emeği
Evet çok haklısın benimde karnım baya büyüdü ayakta zor duruyorum. Bu ağırlık bacaklarıma çok vuruyor. Bugünlerde çok ağrıyor.Yine sürekli hareket halindeyim yine aynı ya tık yok.Aynen benim de sertleşme var ama ciddiye alamıyorum artıkbebek çok irileşti artık zaten onun ağırlığı var ayakta durmak zorluyor. İmdaaat diye bağırasım var
Ay sorma bacım her arayan hala doğurmadın mı diyor çarpıcam suratlarınaDepresyona girdim doğuramamaktankimseyi göresim yok herkes aynı şeyi sorup duruyor valla sinirlerim bozuldu
Ben gebelikte 3 kilo aldım 3.300 bebek doğdu ama tartıda değişim yokKızlar popüler konulardan çıkmışız artık.. gözyaşım pıthareket var mı? Belirtilerim gitti? Kasıklarım ağrıyor bişi mi oldu? Derken bebişlerimizi kucağımıza aldık bakıp bakıp ısırasım geliyor uyurken uyansın, uyanınca uyusun istiyorum
Bu arada kilolarınız ne durumda benim 10 günde 10 kilo gitmiş. İnş bi 10 güne 10 kilo daha giderama sanmam geri kalan kilolarım 9 ayın emeği
Her adet farklı sanırım ben boşnağım babina derler baya düğün gibi oluyor mesela anneanne dede yapıyor bebek çeyizi onu sergiliyorlar herkes hediye getirir ikram yapılır anne hamama götürülür giyinir dua sonra göbek atılır ama artık böyle yapan pek yok ben de düşünmüyorum sadece evde ailemle banyo yaptırırım ona da altın buğday gümüş vs atılıyor suya bereketli olsun diy3Şu kırık çıkarma ile alakalı hiçbir adet bilmiyorum neler yaptınız yazar mısınız ben de yapayım çok özeniyorumaraba anahtarları Eurolar görüyorum. Kızım altın bilezikler koysam olur mu mesela
Bir de tam 40. gün mü yapıyoruz sanki öncesinde yapanlar duydum 39 veya 37. Gün
Bilgi verirseniz çok mutlu olurum annem ve kayınvalidem yanımda değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?