2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Depresyona girdim doğuramamaktan kimseyi göresim yok herkes aynı şeyi sorup duruyor valla sinirlerim bozuldu
Bu sirtini duvara yaslayip yere oturup, ayagini kaldirmaya calisiyosun hani, kaldiramiyosan 5 gun icinde dogrueuyormussun felan. Denedin mi onu? Ben bugun kaldiramiyordum ayagimi ama

Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım

16 kilo almıştım 9u gitmiş 7 kaldı. Yemezsem giderdi ama yiyorum. Ekmek arası tahin helvası çoksel süt yapıyo. Amaan yemişim kiloları 3 ayda veririz çalışmaya başlayınca tempodan zaten gider
Uykuda ıkınmasa ses gelmiyo acaba nefes alıyo mu diye tribe giriyorum.

Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım
Hiç korkmayın. Ağustos grubunda çoğumuz yaşadık aynı şeyi. Bizimde 32 de gerilemeye başladı hep 2 hafta geriden geldi. Ne yapsam kilo aldıramadım. 39.cu hafta 2600 sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şuan en sevdiği şey emmek

merhabalar bebeğimin vücudu sıcak ama alından ateş normal doktora götürdüm ateşi yok diyor ama içim hiç rahat değil karnının sıcak olması normal mi

Bu sirtini duvara yaslayip yere oturup, ayagini kaldirmaya calisiyosun hani, kaldiramiyosan 5 gun icinde dogrueuyormussun felan. Denedin mi onu? Ben bugun kaldiramiyordum ayagimi ama
Benim hastane odasında sancılarım 3 dakikada bire düşmüştü nişan gelip suyum boşalmıştı denettiler yine de yapabiliyordum

Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı günde düştü kızlar ya bizimki 6.gün dolmadan düştü biraz erken geldi bana

Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı günde düştü kızlar ya bizimki 6.gün dolmadan düştü biraz erken geldi bana
Bizimkinin de altıncı günü düştü altını değiştiriyordum acaba benim etkim mi var tam bilemiyorum pıt dedi düşüverdi birden hatta 112’yi aradım telaştan normal mi diye danışmak için çocuk doktoruna yönlendirdiler sağ olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…