- 12 Şubat 2025
- 33
- 52
- 3
- 35
sağolunKalça ultrasonu 1 bucuk aylıkken göz kontrolü de ilk 1 ay 3. Ay ve 6. Ay dı ilk oğlumda öyle yaptırmıştık
Dün topuk kanı alındı aşılar 2. Aydan itibaren başlıyor artık dedi ebe.
sağolunKalça ultrasonu 1 bucuk aylıkken göz kontrolü de ilk 1 ay 3. Ay ve 6. Ay dı ilk oğlumda öyle yaptırmıştık
Dün topuk kanı alındı aşılar 2. Aydan itibaren başlıyor artık dedi ebe.
allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin darısı bizim bebişlere inşAllahTeyzeleri biz erkenci kuş olarak kırkımızı uçurduk bugünBebişlerimizi bize bağışlasın Allah, hepsinin uzun ve sağlıklı ömrü olsun inşallah
Bende başak, ablasi da başak, açıkcası icimden başak geciyor ama dedigin gibi en basta saglikli olmasi23 ağustosu geçtiği anda başak oluyoren başta sağlıkla gelsin ama başak olursa , ben boğa babası oğlak, 3 toprak burcu oluyoruz
Bu sirtini duvara yaslayip yere oturup, ayagini kaldirmaya calisiyosun hani, kaldiramiyosan 5 gun icinde dogrueuyormussun felan. Denedin mi onu? Ben bugun kaldiramiyordum ayagimi amaDepresyona girdim doğuramamaktankimseyi göresim yok herkes aynı şeyi sorup duruyor valla sinirlerim bozuldu
Benimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığımBende su azlığı yok canım suyum normal ama bebişimin karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Su için bir şey diyemem ama karın çevresini hep 2 haftada sabit tutmak için ben bol protein tüketiyorum, yarım saatten fazla yürümüyorum, bol su içiyorum. Su azlığı için havuç suyu konuşmuştu burada arkadaşlar. Onun etkisini bilmiyorum ama denenebilir. En önemlisi stres. Kendini sakın strese sokma. Ben gelişim geriliğini ilk öğrendiğimde bende çok üzüldüm ama bazı şeylerinde önüne geçemeyiz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz sonuçta
16 kilo almıştım 9u gitmiş 7 kaldı. Yemezsem giderdi ama yiyorum. Ekmek arası tahin helvası çoksel süt yapıyo. Amaan yemişim kiloları 3 ayda veririz çalışmaya başlayınca tempodan zaten giderKızlar popüler konulardan çıkmışız artık.. gözyaşım pıthareket var mı? Belirtilerim gitti? Kasıklarım ağrıyor bişi mi oldu? Derken bebişlerimizi kucağımıza aldık bakıp bakıp ısırasım geliyor uyurken uyansın, uyanınca uyusun istiyorum
Bu arada kilolarınız ne durumda benim 10 günde 10 kilo gitmiş. İnş bi 10 güne 10 kilo daha giderama sanmam geri kalan kilolarım 9 ayın emeği
Hiç korkmayın. Ağustos grubunda çoğumuz yaşadık aynı şeyi. Bizimde 32 de gerilemeye başladı hep 2 hafta geriden geldi. Ne yapsam kilo aldıramadım. 39.cu hafta 2600 sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiBenimde bebegimin baş ve karın çevresi 2 hafta geriden geliyor ve beni çok korkuttular her an bişey olacak korkusuyla yaşıyorum 33 haftalığım
Benim dun geceden beri düzensiz sancilarm var,şuan da 20dk dq bir gbi geliyoBu kadar uğraşmama rağmen gelmiyorsa da kendi bilirbaşla başla faydası olur mutlaka
Ben kaldırabiliyorum halaBu sirtini duvara yaslayip yere oturup, ayagini kaldirmaya calisiyosun hani, kaldiramiyosan 5 gun icinde dogrueuyormussun felan. Denedin mi onu? Ben bugun kaldiramiyordum ayagimi ama
Benim hastane odasında sancılarım 3 dakikada bire düşmüştü nişan gelip suyum boşalmıştı denettiler yine de yapabiliyordumBu sirtini duvara yaslayip yere oturup, ayagini kaldirmaya calisiyosun hani, kaldiramiyosan 5 gun icinde dogrueuyormussun felan. Denedin mi onu? Ben bugun kaldiramiyordum ayagimi ama
Bizimkinin de altıncı günü düştü altını değiştiriyordum acaba benim etkim mi var tam bilemiyorum pıt dedi düşüverdi birden hatta 112’yi aradım telaştan normal mi diye danışmak için çocuk doktoruna yönlendirdiler sağ olsunlarBebeklerinizin göbek bağı kaçıncı günde düştü kızlar ya bizimki 6.gün dolmadan düştü biraz erken geldi bana
Hadi bakalım bir avazda inşallahKızlar dogrym galiba 20ndk bi kasılmalar gelnce düzenli hastaneye geldm sancim 90lra cikiyo rahim ağzı aclmya baslms duan edin bana
Hadi insallah kolayca dogurursunKızlar dogrym galiba 20ndk bi kasılmalar gelnce düzenli hastaneye geldm sancim 90lra cikiyo rahim ağzı aclmya baslms duan edin bana
Bir avazda sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına inşallahKızlar dogrym galiba 20ndk bi kasılmalar gelnce düzenli hastaneye geldm sancim 90lra cikiyo rahim ağzı aclmya baslms duan edin bana
Bizimde 6.cı hün düştü. Şuan tamamen kurudu sıkıntı yokBebeklerinizin göbek bağı kaçıncı günde düştü kızlar ya bizimki 6.gün dolmadan düştü biraz erken geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?