2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
O şu anda büyüdükleri için yaptıkları bir şey canım benimki de yapıyor bu aylarda başlarmış bizim de ilk emziğimiz oydu tutmadı biliyosun
Ya ama büyüdüğü için uyumuyo bi şapırtı sesi geliyo bi bakıyorum elini emiyo, elini çeksem üst dudağını emiyo hava yutuyo sanırım o sırada sonrasında gaz sancısı
bende dün bununla ilgili bi post okumuştum ağızlarını keşfediyorlarmış
Ağzını yücem ama

Elektrikli olarak ne kullanıyorsunuz

Aynı durumu yaşıyorum. Şu çok ilginç sizde oldu mu bilmiyorum, gece uykusu ağır uyanınca doğru düzgün emmiyor , gündüz de memeden ayrılmak istemiyor habire memede uyuyor. Yarım yamalak çekiyor. Uzmanlar ilk zamanlar ne zaman memeyi talep ederse verin diyorlar diye veriyorum gündüzleri ama cidden çok yorucu bir hal alıyor

Ben ilk 15 gün kalkan kullandım ama saçma bi şekilde göğüs uçlarım aşırı büyüdü ve kalkana sığmamaya başladı , ne zaman kullansam rahatsız oldum

Dışarı çıkınca ben de gümüş kapağı deneyeyim dedim ben de tıkanıklığa sebep oldu , ped kullanınca da çok rahatsız ediyor , başka bi çözümü var mı diye düşünüyorum hep, çünkü 3. Ayımdan sonra işe geri dönücem nasıl olacak bilmiyorum :/

Muhtemelen ya gaz sancısı ya da tazyikli olduğu için oldu. Bazen elle sağım yaparken birden fırlıyor süt , muhtemelen arada içerken de oluyor. Onun için geriye doğru uzanarak emzirin diyorlar, tam dik durmayınca akış daha iyi oluyormuş

5 gundur kaka yok..mama agirlikli besleniyo. Doktora gidecegiz. Lagman yapip bakacakmis kakasina. Cok gerginim
Baby goat almıştım 3. Gün kaka yapmayınca elimdeki hipp combioticten verdim kakasını yaptı. Zaten hipp cok yaptırıyo diye başka mamaya geçmiştim o da kabız yaptı. Deneye deneye uygununu bulucaz başka çare yok. Ben şimdi golden goat ile hipp keçi aldım golden kabız yaparsa artık hipp keçiyle devam edicem

Kızlaaaar

Ben göğüslerimden çok fena çekiyorum. Bi şeyleri yanlış yapıyorum belli ki. Gümüş kapak kullandım , tıkanıklık yaptı. Ya da olacağı vardı sebep oldu. Kalkan kullandım göğüs uçlarım aşırı büyüdü , rahatsız etmeye başladı. Krem falan sürsem uçları yanmaya başlıyor. Zeytinyağı denedim , o da iyi gelse de sürdüğüm an sızlatıyor. Sanki göğüs uçum hava almak istiyor , hiçbir şeyle temas etmek istemiyor gibi. Ama havalar soğudu mecbur penye bi şeyler giyiyorum. İki göğsümde de tıkanıklık oldu , hatta birinde süt incisi çıktı diğerinde şişlik be sertlikler oluştu. Habire masaj ve duşla geçirene kadar canım çıktı şimdi de geçtiler Allah’a şükür ama uçları çok fena sızlıyor. Ne zaman rahatlayacağım ben , öneri de bulmaya çekiniyorum , ne sürsem ne kullansam ters tepiyor gibi

Kızlaaar help bebem elini dudağını emmeye başladı. Emzik bulmam lazım buna. Chatgpt avent ultra soft diyo. Kullanan var mı
Bide ağız şapırtdatma başladı uyanınca memeye gidene kadar ağzında dişi olmaya dedeler gibi şapır şapır jsjxjxjxjjx zatwn gerçi ağzında dişi yok da

Uçlarına ev yapımı kantaron zeytinyağı karışımı sür. Ben hemen elimin altında lansinoh yoksa onu sürüyorum.

Kızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odaya ve biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…