Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Aşkım bizim oğlumuz olsaydı
Kağan koyacaktı eşim
Ama ben babasının adı Gökhan olduğu için Gökhun koyacaktım, kıza o karar verdi tamamen erkekte ben 😏
Ay kuzum bende kaan ismini begeniyorum aslinda ama ne yazik ki sevmedigim bir uzaktan yakinim koymus 😏 yoksa cok yakışıklı isim.
Uyumlu olurmus Gökhun evettt 😍
Ay bu arada kız olsaydi bizjm bebisimiz bende senin gibi esimin dedigi her isme niye bu isim diye bi afakanlar basardi beni😄😄 yalniz degilsin aşko

Ya benim geç olmasına endişem bebek büyüdükçe organlardaki küçük detayları görmek zorlaşıyor diye asla fotoğraf vs. düşünmüyorum. Tabiki heyecan veriyor renkli görmek ama 2. plan o ☺️ kendi doktoruma yazdım o hangisini derse artık

Tani hangimiz onu renkli görmek istemeyiz ki, ben de çok heyecanlanıyorum onu uzunca görecek olduğum için, benim kendi doktorum bana renkli her seferinde veriyor ama kızım nazlı yüzünü göremedik bir türlü, detaylıya inşallah, heyecan olmaz mı insan sağlığından şükür edince acaba güzel kızım kime benziyor, oğlum nasıl ki diye çok heyecanlanıyor, düşünmesi bile gözlerimi dolduruyor 🥰🥹💐

Kuzum benim doktorum suda doğum uzmanı zaten onu tercih etme sebeplerinden biri de buydu. Her doğum eşsiz bir mucize ama bana suda doğum daha doğrusu suya doğum her anlamda daha avantajlı geliyor. Su beni hep rahatlatır, üstüne birçoğunda kesi dikiş yok, tamamen doğal ya 😍
Şu an şahsen ikna oldum aşkım 😂😂 suda doğuruyoruz hadi bakalım

Bu dertten muzdaripim. Artık eski kıyafetlerimden hiçbiri olmuyor, aşırı ödem tuttum ve karnım baya büyüdü. Hm’den taytlı takım almıştım iki tane, onlar işime yaradı baya. Hatta bugün bazı ürünlerde yine indirim var, baktım sabah ama vaktim olmadı. İyi hatırlattın alayım bir kaç parça, dolaba baktıkça moralim bozuluyor çünkü

Kızlar günaydın, ben geldim 🥲 yetişemiyorum maalesef ki, çoğu şeyi okuyamadım, hastane çıkışı ve isimlerden bahsetmişsiniz, ben detaylıya girip çıktıktan sonra rahatça almayı planlıyorum, biraz da geç aldım detaylı randevusunu bakalım hayırlısı 🥲 tatile gidip geliriz ondan sonra girerim diye düşündüm 🥹

İsim konusunda biz de karar vermedik maalesef ki, çok gelenekselçiyim ama hep nedense etrafımızda hoşnut olmadığımız bir karakter var, bu şekilde gidersek isim veremeyeceğiz, aklımda olan isimleri hemen paylaşıyorum ; Zeynep, Elif, Ayşe, Zehra, Ece, Gökçe, Leyla, Hazal, Aslı 🤗
Hepsi güzel ama Gökce çok güzel💓

Ay kuzum bende kaan ismini begeniyorum aslinda ama ne yazik ki sevmedigim bir uzaktan yakinim koymus 😏 yoksa cok yakışıklı isim.
Ay bu arada kız olsaydi bizjm bebisimiz bende senin gibi esimin dedigi her isme niye bu isim diye bi afakanlar basardi beni😄😄 yalniz degilsin aşko
Aşkım ama kaan değil bizim kağan yumuşak ğ ile dikkatini çekerim 😂😂😂
Kanka yeminler billahlar ettirdim 😂

Tani hangimiz onu renkli görmek istemeyiz ki, ben de çok heyecanlanıyorum onu uzunca görecek olduğum için, benim kendi doktorum bana renkli her seferinde veriyor ama kızım nazlı yüzünü göremedik bir türlü, detaylıya inşallah, heyecan olmaz mı insan sağlığından şükür edince acaba güzel kızım kime benziyor, oğlum nasıl ki diye çok heyecanlanıyor, düşünmesi bile gözlerimi dolduruyor 🥰🥹💐
Ay bizim özel hastane olmasına rağmen siyah beyaz ve gittikçe büyüdüğü için bu hafta hiç net göremedik mesela 🙄

senin yokluğun baya farkediliyor ve senin böyle bişeye yorum yapman bizleri motive ediyor güclü yapıyor yane kaybolma biyerlere cok iyi bi destekcisin sen her konuda bize güzel adminimm🌼😌🍒
bizim buralarda bu saydığım hicbir kız isim yok cevremde🧐 siz nasıl bi isimde hemen karar kıldınız merak ettim😍🥰
Kız sen yurtdışındasın zaten doğru istediğin ismi koy aşko 😅 ama türkçe karakterli koyma bence. Duru güzel ordan devam 🥰
Kıslar ben 2 kg almışım ya 🫢 ne ara aldım ben şok 🫢😂 yola 64 evetle devam ediyoruz
Maşallah kuzu normal artık kaç ay oldu alalım yavaştan 😅 ben hala almadım orası ayrı😒
Kızlar bir şey soracağım belki grupta bilen vardır. Tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğum paketim de var. Doktorum Medical'de orada doğum yapacağım inşallah. Tabi ilerleyen vakit ne gösterir bilinmez ama şartlar uygun olur doktorum uygun görürse suda doğumu çok araştırıyorum. Ama sağlık sigortası kapsamında mı bilmiyorum. Sigorta hastane bize yollar onayı ona göre falan diye geveledi ama bilen var mı acaba?
Canım benim sigortacıma sorduğumda bizim için farketmiyor dedi. Zaten suda ya da normal doğum fiyatları aynı genelde bir fark olmuyor. Hangi medicaldesin bu arada? Bende ankarada suda doğum yaptıran hastane arıyorum ama bulamadım 😬

Eğer enerjim izin verirse, Batum-Tiflis turu yapmak istiyoruz, çok yormadan bir kaç günlük 🤣
Kanka sen orda alırsın kilo hemen yiyeceklerini listeliyorum 😂😂
Aşkım o bölgenin mangalı türklerinki gibi değil, kendimde öyle bölgelerde yetiştiğim için. Mutlaka şaşlık iste, burdaki gibi olmuyor
Hinkali kesinlikle yemelisin
Haçapuri
Normal kavurmalı patatesi bile başka o bölgelerin ya 🥲 acıhtım sayarken

İsim konusuna gelince 22. haftama gireceğim yarın hala çocuğumun adı yok 🙈 kızlar ben daha cinsiyet bile belli değilken rüyamda erkek çocuk gördüm, emziriyordum öyle nahif bir çocuktu ki anlatamam. Adı Kerem'di. Ki ben kız çocuk istememe rağmen o günden sonra benim oğlum olacak dedim. Ve şimdi hangi isim önerilirse önerilsin Kerem daha güzel geliyor kulağıma 😃
E cocugunun ismi hazırmış ya daha ne düşünüyorsun sen😄😄
Bin tane isim de düşünseniz sonunda Kerem olur o isim😍

Kız sen yurtdışındasın zaten doğru istediğin ismi koy aşko 😅 ama türkçe karakterli koyma bence. Duru güzel ordan devam 🥰

Maşallah kuzu normal artık kaç ay oldu alalım yavaştan 😅 ben hala almadım orası ayrı😒

Canım benim sigortacıma sorduğumda bizim için farketmiyor dedi. Zaten suda ya da normal doğum fiyatları aynı genelde bir fark olmuyor. Hangi medicaldesin bu arada? Bende ankarada suda doğum yaptıran hastane arıyorum ama bulamadım 😬
Aşko tartıl almışsındır bende 10 gün önce 62 idim ne ara 64 oldum dedim 😅

Ya kayra isimli tüm cocuklsr yerinde duramayan cocuklar oluyormus nette okumustum. Bir tane de var tanidigim o da destekliyor bu teoriyi😅 aslinda hos ama o yüzden riske giremem bende. Güzel isimler var ama iste eş ile ortak karar vermek zor.
Çünkü kulaga hos gelen bir isim söylüyor birimiz,digerinin o isimle tanidigi huysuz biri olunca isim listeden çıkıyor 😂😂
Ya aynen öyle bana güzel gelen isimde senin sevmediğin biri vardır direk elenir isim öyle olunca😅 bizim listede rüzgar poyraz atlas vardı ama hepsinin anlamı çocuğu yaramaz edecek gibi 🤣 bende ismin anlamına çok dikkat ediyorum

Ya aynen öyle bana güzel gelen isimde senin sevmediğin biri vardır direk elenir isim öyle olunca😅 bizim listede rüzgar poyraz atlas vardı ama hepsinin anlamı çocuğu yaramaz edecek gibi 🤣 bende ismin anlamına çok dikkat ediyorum
Ay zaten yaramaz oluyormus bir cogu bu isimlerin😄
Atlas ben begeniyorum aslında. Aras falan da güzel.
Bir ara Ateş de çılgın bir isim dedim esimin bir bakışı vardi😄😄😄
Anlamlar önemli yaaa

Kaan bencede çok güzel yaa. Ama dediğin gibi daha 2-3 ay önce bir arkadaşım koydu. Birde ben can ismini de çok beğeniyorum ama o da aynı sebepten elendi. Bence can koyun ismini çok mülayim bir isim🥰
Şu an şahsen ikna oldum aşkım 😂😂 suda doğuruyoruz hadi bakalım
Ben de suda doğum istiyorum istanbulda çok doktor var ama ankarada bulamıyorum ya 😥

Kaan bencede çok güzel yaa. Ama dediğin gibi daha 2-3 ay önce bir arkadaşım koydu. Birde ben can ismini de çok beğeniyorum ama o da aynı sebepten elendi. Bence can koyun ismini çok mülayim bir isim🥰

Ben de suda doğum istiyorum istanbulda çok doktor var ama ankarada bulamıyorum ya 😥
Ya can da var bizde 😄😄 bize isim birakmamislar ki😄 bak mesela Sarp da güzel. Ama yine yakınım koydu ben koyamam size fikir olsun😄
Tüm güzel isimler kullanildi resmen. Mert de güzel mesela. Oy oy biz nasil isme karar vercez yaa. Ben kaan i cok beğeniyordum.. aslinda koyan tam kaan koymamis isimde degisiklige gitmis ama 😏 yine de olmaz

Back
X