- 15 Ağustos 2024
- 293
- 436
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.701
Ya ben alışmışım her şey için bir defterim var, bu da minikonun ihtiyaçları için araştırma defteri olduBende genelde telefonuma notlar alıyorum. Bebisim icin tuttugum bir defterim var hem günlük hemde ihtiyaclarini da yazacagim oraya bunlari da eklerim
Bence cok güzel fikir hem ilerde hatıra da olur. Ben böyle seylere çok önem veririm meselaYa ben alışmışım her şey için bir defterim var, bu da minikonun ihtiyaçları için araştırma defteri oldu
Az kaldı kuzum haftaya artık çok daha rahatlayacaksin. Gerçi amniyosentez yaptırdın detaylıda için rahat git artık doya doya izle kuzunuAy evet kuzum yabirde cok dışarı çıkmadığım icin de alisveris yapamiyordum ne yalan söyleyeyim. İnşallah haftaya detaylıdan sonra daha da fazla alisverise baslayacagim bi güzel haberler alayim bebegimden bide güzel yüzünü göreyim
Evet kuzum cok daha rahatlayacagiz inşallah cok az kaldı bebisimiz iyi olsun da alisveris falan yapılır yaa hersey alınır.Az kaldı kuzum haftaya artık çok daha rahatlayacaksin. Gerçi amniyosentez yaptırdın detaylıda için rahat git artık doya doya izle kuzunu
İlk çocuğun vermiş olduğu boş zaman ve bol enerji olarak yorumladımYılın anası
Aynı grup 2.çocukta buluşalım diyorsunİlk çocuğun vermiş olduğu boş zaman ve bol enerji olarak yorumladımben şu an aklıma geleni uygulamaya geçiremeden unutup başa sarıyorum ama ilk hamileliğimde not defterim vardı hey gidim
Canım çoktandır gelemiyorum iyiyim şükür sizi çok özledim biraz morelleim bozuk ta herşey iyi olur umarım
Canım bebeğin ve sen iyimisiniz önemli olan?Canım çoktandır gelemiyorum iyiyim şükür sizi çok özledim biraz morelleim bozuk ta herşey iyi olur umarım
Çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın diğer kızlar nasılCanım bebeğin ve sen iyimisiniz önemli olan?
Siz devam edin ben 3 e yokum diyorum Allahım sen isteyenlere ver aminAynı grup 2.çocukta buluşalım diyorsun
İyi olmanıza sevindim canımÇok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın diğer kızlar nasıl
benim oğlum 2 yaşında ve bugüne kadar bikere kestim ondada biraz etine denk geldi o günden beri cesaret edemedim ve kesmedim babası keser hepO işi eşlerinize bırakın kızlar onlar bizden daha sakin biz korkudan kesemiyoruz
Ben normal bebek makası ile başlamıştım, bunda da öyle yaparım sanırım.En korktuğum şeylerden biridir muhtemelen şu tırnak kesimi
Yağı artık doktorlar önermiyor diye biliyorum, oğlumda hiç kullanmadım, gözenekleri tıkama riski vardı sanırım, sadece losyon banyodan sonra. Hem masaj yapmış oluyoruz, gelişimi için faydalı bir şey. Rutine oturduktan sonra çok kolay yapılıyor. En güzel kısımlarıCanım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ
Merhabalar canımmm
Şükür, sevindim iyi olmana. Serviks uzunluğu artmış mı peki bir şey söyledi mi? Bol bol dinlen mutlaka gereksiz şeyler dışında kalkma, çarşamba günü de çok iyi haberler alırsın umarımMerhabalar canımmmçok şükür dün çıkarttılar beni sonunda evde olabildim daha iyiyim korktuğum gibi bir süreç olmadı, doktor hiç hiç kalkma demedi ama yorulmanı eğilmeni vs istemiyoruz dedi, enfeksiyon daha az miktarda vardı ama yeterince antibiyotik aldın hap şeklinde devam etmeyeceğim dedi, çarşamba günü de kontrole gidicem, bakalım inşallah her şey yolundadır kanamam sancım falan olmadı çok şükür sadece nadiren alt karnımda bir doluluk gibi hissediyorum uzanınca geçiyor tuvalete ve arada mutfaktan bir şey isteyince kalkıyorum
Geçmiş olsun sevindim iyi olmanaMerhabalar canımmmçok şükür dün çıkarttılar beni sonunda evde olabildim daha iyiyim korktuğum gibi bir süreç olmadı, doktor hiç hiç kalkma demedi ama yorulmanı eğilmeni vs istemiyoruz dedi, enfeksiyon daha az miktarda vardı ama yeterince antibiyotik aldın hap şeklinde devam etmeyeceğim dedi, çarşamba günü de kontrole gidicem, bakalım inşallah her şey yolundadır kanamam sancım falan olmadı çok şükür sadece nadiren alt karnımda bir doluluk gibi hissediyorum uzanınca geçiyor tuvalete ve arada mutfaktan bir şey isteyince kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?