Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aşkım ben geçen atmıştım buraya

Ben çok etkilenmez diye düşünüyorum kuzum. İllaki etkilenir ama zihinsel gelişimi etkilenecek kadar asla kötü olmaz. Savaşta doğan bebeklerin hepsi zihinsel engelli olurdu yoksa. Bunu kafaya takarsan daha da stres yükleneceksin. Bebeğin etkilenir diye duygularını bastırma. İçe atılan duygu en kötüsü

Aaa süper, onun da linkini at uğraşmiyim milletleee baskıyla Ben hediyelikleri de kendim yaparım hep Örnek nişanımızda masalardaki hediyelik, not, etiket vs hepsini ben hazırladım şişeler bayağı zamanımı almıştı ama kimseye yaptırmadım
Yatar durumda olmasam kızıma da hazırlardım, bakalım nasip Tasarlayıp eşime, kız kardeşime yapım aşamalarını paslarım belki

Ay harika kuzum hiç uğraşma ben canvada hazırlayınca flamayı direkt sana atarım sen Kraft kağıda bastır kes

Ne güzel arkadaşlığınız varmış maşallah diyelim senin hediyelerinde çok güzel,özenilmiş

Kuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Ayyy bayıldım bayıldım ben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…