- 1 Aralık 2022
- 2.898
- 4.498
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.081
Sen o detayıda yakalarsın bir yerlerdenNankör senden adres istedik
Aşkım ben geçen atmıştım burayaKızlar şunları çok beğendim, instagram da yaptırabileceğim, denk geldiğiniz sayfa oldu mu acaba?
ALATURCA DESİGN Tavşan Lavanta Kesesi 10 adet - Fiyatı, Yorumları
ALATURCA DESİGN Tavşan Lavanta Kesesi 10 adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben çok etkilenmez diye düşünüyorum kuzum. İllaki etkilenir ama zihinsel gelişimi etkilenecek kadar asla kötü olmaz. Savaşta doğan bebeklerin hepsi zihinsel engelli olurdu yoksa. Bunu kafaya takarsan daha da stres yükleneceksin. Bebeğin etkilenir diye duygularını bastırma. İçe atılan duygu en kötüsüKızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Gerçi geçen bir tek kapı numaramı paylaşmadımSen o detayıda yakalarsın bir yerlerden
Aaa süper, onun da linkini at uğraşmiyim milletleee baskıylaKahkaha atarak okudum desemben hastane süslemesi istemiyorum sadece kraft kağıda hello world flaması yapacağım dedim hediyelik olarak da çikolata ve doğayla ilgili bir şey muhtemelen zeytin fidanı dağıtacağım onları da kendim hazırlıyorum
Benim yazıcım, laminasyon makinem falan var tasarladığım şeyleri kendim basıyorum
Kişisel verilerini koruduk suç oldu beSen o detayıda yakalarsın bir yerlerden
Kızlar bu nerenin yani demişti evineGerçi geçen bir tek kapı numaramı paylaşmadım
Ay harikaAaa süper, onun da linkini at uğraşmiyim milletleee baskıylaBen hediyelikleri de kendim yaparım hep Örnek nişanımızda masalardaki hediyelik, not, etiket vs hepsini ben hazırladım şişeler bayağı zamanımı almıştı ama kimseye yaptırmadım
Yatar durumda olmasam kızıma da hazırlardım, bakalım nasipTasarlayıp eşime, kız kardeşime yapım aşamalarını paslarım belki
Eki Görüntüle 3654775
Canım sen coraspirin niye kullanıyordunKuzu valla demirin 2 olması ve coraspirin hariç ben de 12'den beri
Var mııı arttırannOy senin ki kat kat gidiyo. Ben de ikiye çıkarayım
Aaaa süper tamamdır canım aklımda olsunAy harikakuzum hiç uğraşma ben canvada hazırlayınca flamayı direkt sana atarım sen Kraft kağıda bastır kes
Ay bunlar ne helal olsun arkadaşına hem çok iyi düşünülmüş şeyler hemde maddi olarak baya bir meblağ olmasına rağmen esirgememişKuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Ne güzel arkadaşlığınız varmış maşallah diyelim senin hediyelerinde çok güzel,özenilmişGeçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falan
Güzelmiş ama çok pahalıymış ya bi kese 100 tl :/Kızlar şunları çok beğendim, instagram da yaptırabileceğim, denk geldiğiniz sayfa oldu mu acaba?
ALATURCA DESİGN Tavşan Lavanta Kesesi 10 adet - Fiyatı, Yorumları
ALATURCA DESİGN Tavşan Lavanta Kesesi 10 adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayyy bayıldım bayıldımKuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Adresi veriyorumGerçi geçen bir tek kapı numaramı paylaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?