- 18 Ekim 2022
- 2.264
- 3.083
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.781
Kanka sen fazla koy onlar ne giydirirse. Benim konuya dalışımKızlar bir influe yazmış ki, ben hastane çıkışı almadım gözüme gereksiz ıvır zıvırı çok görünüyor, eldiven battaniye zaten alıyorsunuz, normal 3lü şapkalı takımdan aldım verdim hemşireye zıbınla demiş, böyle kabul ediyorlar mı peki hastanede? Örn şöyle, yanına eldivenle battaniye eklesek yeterli mi?
Bir de mesela gümüş kapak konusunda tereddütteydik ya zaten onu sordum. Kanıtlanmış bir etkisi yok, ben güvenmiyorum steril olma konusunda dedi. Bir noktada bakteri üretebilir dedi. Onun yerine bakteri üretmeyen silikonlar, soğuk pedler vs. kullan dedi. Diyetisyen olan gebe ben de almayı düşünüyorum gümüşün iyileştirici ve soğutucu etkisinden dolayı dedi. Ebe de kış vakti zaten yazdan avantajlısınız, bol bol açıp gezin meme hava alsın, ıslak kalmasın zaten gerek kalmaz dedi. Yine de etkisi olduğunu düşünüyorsanız sterilasyonuna dikkat edin dedi. Onu da araştıracağımKanka peki doğru bildiğim yanlışlar var demiştin onlar neydi
Gerek yok bence canım en azından yenidoğanken gerek yok serum fizyolojiklerden alabilirsin marka önemli değil içerikleri hep aynıKızlar burun temizlemesi için manuel otribebe aldım, elektrikli, vakumlu başka ek bişey de aldınız mı, alacak mısınız? Sağlıklı mı
Ay bende şaşırdım bebek yıkanmıyor üstünde kalması gerekiyor diye biliyordumBir de mesela gümüş kapak konusunda tereddütteydik ya zaten onu sordum. Kanıtlanmış bir etkisi yok, ben güvenmiyorum steril olma konusunda dedi. Bir noktada bakteri üretebilir dedi. Onun yerine bakteri üretmeyen silikonlar, soğuk pedler vs. kullan dedi. Diyetisyen olan gebe ben de almayı düşünüyorum gümüşün iyileştirici ve soğutucu etkisinden dolayı dedi. Ebe de kış vakti zaten yazdan avantajlısınız, bol bol açıp gezin meme hava alsın, ıslak kalmasın zaten gerek kalmaz dedi. Yine de etkisi olduğunu düşünüyorsanız sterilasyonuna dikkat edin dedi. Onu da araştıracağım
Ben elektrikli aldımKızlar burun temizlemesi için manuel otribebe aldım, elektrikli, vakumlu başka ek bişey de aldınız mı, alacak mısınız? Sağlıklı mı
Yıkama olayına çok şaşırdım ama mantıklı da geldi bir yandan üstünde kan vs kalabiliyor ben silme taraftarıydım ama ebe dedi ki silerken daha çok tahriş ediyorsunuz, onun yerine süngerle sadece bir su tutmaktan bahsediyorum.Ay bende şaşırdım bebek yıkanmıyor üstünde kalması gerekiyor diye biliyordumbaksana neler öğreniyoruz kanka, gümüş kapak steril olmuyor bende grupların birinde okumuştum ama çok durmadım üstünde zamanı gelince bakarız diye
O yüzde 10luk kısmı halledince beni de aydınlat litfenKuzum ben de %90 olacağım, birkaç husus kafamı karıştırıyor onları araştırayım tekrar konuşalım
Ya işte aslında verniks faydalı ama zaten ilk 24 saat emilim tamamlanıyormuş fazlasıyla o yüzden eve gidince de bu duruma devam etmeye gerek yokmuş. Bir de eve dedi ki düşünün bebek 9 aydır suda, ilk gün eve gidince zaten yeni ortam huzursuzluğu olacak, su ona çok iyi gelecekO yüzde 10luk kısmı halledince beni de aydınlat litfencuma son günüm bakk. Aşı olmam lazim artık
Bu arada gebe okulu notlarin icin teşekkür ederim canım kendi adıma, gidemeyecegim icin benim içinde aydınlatıcı olacaklar okuyacagim birazdan.
Bide bebek dogduktan sonra yikanma konusu beni şaşırttı ya. Annemle iddialasiyordum yikanmayacak diyem simdi bilgilerim alt üst olduannemde aynı ebenin dedigini dedi, cocugun her yeri kanlı oluyor mikrop mu kapsın benzeri seyler demisti bende yoğ yoğ onlar faydali diyordum
Tabiki ederler kuzum ama battaniye üst takım vs güzel oluyor 1tane 10 lu alsanda olur yaniKızlar bir influe yazmış ki, ben hastane çıkışı almadım gözüme gereksiz ıvır zıvırı çok görünüyor, eldiven battaniye zaten alıyorsunuz, normal 3lü şapkalı takımdan aldım verdim hemşireye zıbınla demiş, böyle kabul ediyorlar mı peki hastanede? Örn şöyle, yanına eldivenle battaniye eklesek yeterli mi?
O kalan %10 baby için hayati lütfen :))Kuzum ben de %90 olacağım, birkaç husus kafamı karıştırıyor onları araştırayım tekrar konuşalım
Bi şeyide unut kızKanka peki doğru bildiğim yanlışlar var demiştin onlar neydi
Bak buna bende şaşırdım gerçi benim oğlanı giydirmeden baya musluk altında yıkamışlar camlı odadan fotoları vardı verniks hak getire bi çitilemedikleri kalmışKuzu mesela en çok şaşırdığım bebeğin üzerinde verniks kazeoza var ya o yüzden yıkanması önerilmiyor hemen. Ebe dedi ki 24 saat dolduktan sonra yani hastaneden çıkınca eve gider gitmez çocuğu bir yıkamanızı öneriyorum. Yıkamak derken sabunlu değil duru su, yüzüne değmeyecek yüz sadece silinecek ve böyle süngerle bir su dökünmek gibi. Bende ama verniks yararlı falan dedim. O da bana bebeğin üzerinde kan ve mekonyum kalıntıları olabiliyor bu da enfeksiyon riski doğuruyor o yüzden yıkayın diyorum dedi. Ebenin dediği de mantıklı geldi ama tabiki araştıracağım
Diyetisyen gebede hep suları bulandırmışBir de mesela gümüş kapak konusunda tereddütteydik ya zaten onu sordum. Kanıtlanmış bir etkisi yok, ben güvenmiyorum steril olma konusunda dedi. Bir noktada bakteri üretebilir dedi. Onun yerine bakteri üretmeyen silikonlar, soğuk pedler vs. kullan dedi. Diyetisyen olan gebe ben de almayı düşünüyorum gümüşün iyileştirici ve soğutucu etkisinden dolayı dedi. Ebe de kış vakti zaten yazdan avantajlısınız, bol bol açıp gezin meme hava alsın, ıslak kalmasın zaten gerek kalmaz dedi. Yine de etkisi olduğunu düşünüyorsanız sterilasyonuna dikkat edin dedi. Onu da araştıracağım
Manuelde bulunsun canım ucuz onlar zatenBen elektrikli aldım
Hahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu haftaTabiki ederler kuzum ama battaniye üst takım vs güzel oluyor 1tane 10 lu alsanda olur yani
O kalan %10 baby için hayati lütfen :))
Bi şeyide unut kız
Bak buna bende şaşırdım gerçi benim oğlanı giydirmeden baya musluk altında yıkamışlar camlı odadan fotoları vardı verniks hak getire bi çitilemedikleri kalmış
Diyetisyen gebede hep suları bulandırmışyok grip aşısı olmam yok gümüş kapak kullanırım
Manuelde bulunsun canım ucuz onlar zaten
Kanka peki göbek bağı düşüne kadar sadece silin ıslak bezle dedimi yoksa duş aldırın dedimiYa işte aslında verniks faydalı ama zaten ilk 24 saat emilim tamamlanıyormuş fazlasıyla o yüzden eve gidince de bu duruma devam etmeye gerek yokmuş. Bir de eve dedi ki düşünün bebek 9 aydır suda, ilk gün eve gidince zaten yeni ortam huzursuzluğu olacak, su ona çok iyi gelecek
Ben şimdilik normal göğüs kalkanı aldım avent, gümüş kapakta alırım ama diyordumHahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu haftahala da alma taraftarıyım da durun hafta sonu üç konuyu da araştıracağım hafta içi var ya 6'da kalk okula gel, eve dön, ortalık toparla yemek yap, biraz uzan sonra yemek ye hop 9 buçukta en geç sızıyorum bu ara
Çok normal canım hiç bir şey olmasa kafan dolu oluyordur o kadr çocuk nasıl olmasın. Bide habire araştırma beynin hararet yapcakHahahaha bu arada ben de gümüş kapak alacaktım bu haftahala da alma taraftarıyım da durun hafta sonu üç konuyu da araştıracağım hafta içi var ya 6'da kalk okula gel, eve dön, ortalık toparla yemek yap, biraz uzan sonra yemek ye hop 9 buçukta en geç sızıyorum bu ara
Yok kuzum yıkayın dedi ama göbekte su kalmasın kuruması gecikir müslin ile fazla suyu alın dedi. Ama kış ya sanırım ben silerek bekleyebilirim ilk çocuk korkusuylaKanka peki göbek bağı düşüne kadar sadece silin ıslak bezle dedimi yoksa duş aldırın dedimi
Ben kalkan almayacağım kuzu direkt gümüş kapak düşünüyorum. Çünkü gümüş kapak zaten kalkanın yaptığı şeyi yapıyor ama kalkan gümüş kapağın yaptığını yapamıyorBen şimdilik normal göğüs kalkanı aldım avent, gümüş kapakta alırım ama diyordum
Bende silikon alcam gümüşler sırf deneme için bütçemi sarsar ya işe yaramaz boşa giderse sıkıntıdan mastit olurumBen şimdilik normal göğüs kalkanı aldım avent, gümüş kapakta alırım ama diyordum
Ay hep annemin dedikleri dogru çıkıyor aslinda gebe okulu degil ana okuluna gideyim ben en iyisi. Şu yazdiklarini anneme okusam ben desem inanmazsin der banaYa işte aslında verniks faydalı ama zaten ilk 24 saat emilim tamamlanıyormuş fazlasıyla o yüzden eve gidince de bu duruma devam etmeye gerek yokmuş. Bir de eve dedi ki düşünün bebek 9 aydır suda, ilk gün eve gidince zaten yeni ortam huzursuzluğu olacak, su ona çok iyi gelecek
Ne sandin aşko önemli tabi cuma günü cıztlatacaklar kolumuTabiki ederler kuzum ama battaniye üst takım vs güzel oluyor 1tane 10 lu alsanda olur yani
O kalan %10 baby için hayati lütfen :))
Bi şeyide unut kız
Bak buna bende şaşırdım gerçi benim oğlanı giydirmeden baya musluk altında yıkamışlar camlı odadan fotoları vardı verniks hak getire bi çitilemedikleri kalmış
Diyetisyen gebede hep suları bulandırmışyok grip aşısı olmam yok gümüş kapak kullanırım
Manuelde bulunsun canım ucuz onlar zaten
Off ben doğurmadan yaşadım bunuBende silikon alcam gümüşler sırf deneme için bütçemi sarsar ya işe yaramaz boşa giderse sıkıntıdan mastit olurum
Ama mastit göğüste enfeksiyon yara çok ciddi konular hayattan bezdiriyoryani böyle suyun bile değmesini istemedin yeri bebe hunharca sömürüyor ayyy yine travmam tetiklendi kızım daha kibar olur inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?