- 23 Ekim 2024
- 5.890
- 9.536
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.681
Kanka bundan alsanda sana yine beşik lazım bu 9 aya kadar diye biliyorumBen de salona bundan alıcammmsırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Aşkım aklımda kalmış kötüye beynim iyi çalışırBeyninin bir köşesinde nefretliklerim diye listen var ya durup durup ortaya cikariyorsun
Ama bisey diyim mi hamilelikte bence oluyor bu. Bende durup durup birkac gun once kızdığım seylere tepkiyi veresim geliyor herkes şok
Maxi cosi leona 2 aldım kuzuArabayı ne alacaktın sen canım
Sagol kuzumAşko geçmiş olsun, ağrı nerende var?
Kanka neden acabaSagol kuzum
Sabah saga dönük yatiyordum sola döneyim az da dedim, pozisyon degistirirken once sirtustu döndüm sonra solum dönmeye niyetlendim yok olmadi dönemedim sol bacagimla genital bölge arasinda birsey var sanki bacaklarim kapanmadı asla. Bir daha denedim yok yine ayni bacaklarim kapanmiyor ve ağrıyor. Sonra bende geri sirtustu döndüm. Az durdum o sekilde. Sonra yavas yavas agri hafiflemeye basladi. Sonra soluma donebildim. Bilmiyorum ne yaşadım ama endiselendim. Ayaga kalkmak istemedim. Esime de söyledim gitmek istemiyorum bugun dedim.
Umarım bir daha olmaz cok garipti
Geçmiş olsun canım kasık ağrısı mıYok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
Kuzum ben sepideye de öyle yap demiştim 2 tane beşik isteyince. Şimdi şöyle ki ben bunu yatak odasına aldım, çocuk odasına da montessori yaptırıyorum, gün içinde salona taşırım zaten tekerlekli. Ama sepide gündüz salonda dursun taşıyamam demişti ben de o yüzden egebaby önerdim. Ben montessori yaptırmasam net egebaby alırdımBen de salona bundan alıcammmsırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Bilmem miii tanıdım artik seni. Bende hatirladim o konuyuAşkım aklımda kalmış kötüye beynim iyi çalışıryok sonra anlaştıkta merak ettim şu an kimdi o zaman diye
Kaos bekledin ama olmadı dimiBilmem miii tanıdım artik seni. Bende hatirladim o konuyuama bende isim tutmamisim aklimda. Sen sagol canim sen kendine harca bilet parani fln demistin
Bende bilmiyorum ki kuzum ya. Gecti şükür. Ama sabah aklim gitti ya. Bacaklar kapanmiyor tam ortada bir yumru gibi bisey var kırk senaryo kafada sabah gözümü yeni acmisim saat 7.Kanka neden acabaşu an geçtimi peki?
Sagol kuzum
Sabah saga dönük yatiyordum sola döneyim az da dedim, pozisyon degistirirken once sirtustu döndüm sonra solum dönmeye niyetlendim yok olmadi dönemedim sol bacagimla genital bölge arasinda birsey var sanki bacaklarim kapanmadı asla. Bir daha denedim yok yine ayni bacaklarim kapanmiyor ve ağrıyor. Sonra bende geri sirtustu döndüm. Az durdum o sekilde. Sonra yavas yavas agri hafiflemeye basladi. Sonra soluma donebildim. Bilmiyorum ne yaşadım ama endiselendim. Ayaga kalkmak istemedim. Esime de söyledim gitmek istemiyorum bugun dedim.
Umarım bir daha olmaz cok garipti
Canım ustte yazdim aynen böyle bir agri oldu. Bende anlamadim sebebini. Ve kasık ağrısı eşlik etti yogun sekilde.Geçmiş olsun canım kasık ağrısı mı
Ay evet kötü olmuş aşkımBende bilmiyorum ki kuzum ya. Gecti şükür. Ama sabah aklim gitti ya. Bacaklar kapanmiyor tam ortada bir yumru gibi bisey var kırk senaryo kafada sabah gözümü yeni acmisim saat 7.
Sonra yavas yavas gecti. Acaba bebegimin bir yeri mi oradaydi diyorum. Saatlerce uyku tutmadi sonra 3saatw yakin oylece durdum yatakta
Lanet olası federaller hemen kaos bitmistiKaos bekledin ama olmadı dimi
Evet şimdi okudum vajina kemiklerin ağrıyor gibi anladım bacaklarada vurur o ağrı çünkü. Özel durumların olmasa normal derdim ama kontrole gitsen için rahat eder gibi canımCanım ustte yazdim aynen böyle bir agri oldu. Bende anlamadim sebebini. Ve kasık ağrısı eşlik etti yogun sekilde.
Gerçekten bir anda olunca insanin nefesi kesiliyor o panikten. Cok garipti. Aman bir daha olmasın da..Ay evet kötü olmuş aşkımbende paniklerdim böyle durumda, üstünü sıcak tut sen yinede, tekrarlarsa yaz dr mutlaka
Bizde yeşil pasaport var, eşime diyorum git yurtdışından topla gel arabasını vs dinlemiyo beni, bizi yalnız bırakmak istemiyo ama çok mantıklı değil mi yaAklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım
Vajina kemiklerim 3 haftayi gecmistir agriyor kuzu. Saga sola dönerken yattigim yerden kalkarken her sekilde her an agriyor. Ama bu ağrılar olurken hep kontrole gittim birsey demedi doktor.Evet şimdi okudum vajina kemiklerin ağrıyor gibi anladım bacaklarada vurur o ağrı çünkü. Özel durumların olmasa normal derdim ama kontrole gitsen için rahat eder gibi canım
Geçmiş olsun canım, iyi etmişsin. Dinlen, takip et ağrınıYok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?