- 23 Ekim 2024
- 5.900
- 9.583
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.721
Offf nazar ettin bugün şanslısın diye diyeÇok amin
Şu sekil cimere yazmaya gidiyorum sinirlendimOfff nazar ettin bugün şanslısın diye diyeal işte rapor doğum izni olayı olmuyormuş ben 21 Kasım'a kadar okula artık okuldan çıkar doğuma giderim. Çok saçma değil mi ya çalışanlara bu durum
Bal damlıyor ballBen inanıyorum hepimiz 37+ göreceğiz
Bence bunlardır kuzum. Etiketini paketini atayım.Aşkım battaniye bunlarda olabilir mi acaba
Charming Garden Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Pudra 8684233331173 | English Home
Charming Garden Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Pudra ürünü ile evinize şıklık katın. Birbirinden kaliteli ürünler ile evinizde English Home farkı var!www.englishhome.com
Poffy Bunny Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Mavi 8684233331197 | English Home
Poffy Bunny Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Mavi ürünü ile evinize şıklık katın. Birbirinden kaliteli ürünler ile evinizde English Home farkı var!www.englishhome.com
Ay kuzu aklıma şu geldiBal damlıyor ballağlayacağım simdi.. yavrummm ... 37 38 haftalara kadar aynı bedende olalım aminn
Bazen asssiri duygusal oluyorum yaaa...
Bazen stresli oldugumda tedirgin oldugumda oglumla konuşuyorum dokunuyorum bana tepki veriyor , annemm aslan oglum benim en büyük yaşama tutunma gücümsünn diyorum böyle anlarda.
Sonra dönüyorum eşime, Aslan mı koysak adını diyorum
Halbuki gecen senenin Aslan furyasindan öğk geldi. Ama boyle olunca koyasim geliyor o ismi
Maalesef çok çok sacma canımOfff nazar ettin bugün şanslısın diye diyeal işte rapor doğum izni olayı olmuyormuş ben 21 Kasım'a kadar okula artık okuldan çıkar doğuma giderim. Çok saçma değil mi ya çalışanlara bu durum
Buda üstüme kaldı bu günOfff nazar ettin bugün şanslısın diye diyeal işte rapor doğum izni olayı olmuyormuş ben 21 Kasım'a kadar okula artık okuldan çıkar doğuma giderim. Çok saçma değil mi ya çalışanlara bu durum
Duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorumMaalesef çok çok sacma canım
HahahaahAy kuzu aklıma şu geldi
Konuyu değiştiriyoruzDuygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum
Eşin hangi takımı tutuyor kanka fb değildir umarımHahahaahbunu surekli esimle konusuyorum bu sahneyi errrrrkek koyalim en iyisi diyorum
Neden olmasındı
Ama Aslan dan hoslanmaya basladim yavas yavas
Nokta atışıEşin hangi takımı tutuyor kanka fb değildir umarım
Şu an sen deyince bu sene hak kazandığımı farkettimOlacak kuzum da kademe olarak üçün birine düşünceyani ben 6. yılımı çalışıyorum bir 8-9 sene daha var
Canım bazen olabiliyor. Zayıf olacaktir biraz belki. Bende yasadim benzer seyleri.Geçen salı kendi doktorum bebisi 1550 gram ölcmüştü şimdi hastanedeki pränatal bölümüne gittim ultrason yapıldı onlar da aynısını söylediler. Hepsi farklı ölçüm yapıyor bence. Ya da bir haftada kilo almadıkilosu normal dedi sen de görece zayıfsın dedi. 40cm olctu. Kartuşu bitmiş çıktı vermedi. Eve posta ile yollayacak detayları ve fotoları. Ama eskisi gibi net değil fotolar,. Parça parça
Yavrumun annesi GS li napacayık sepidoş teyzesiAslan’ı unut sen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?