• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bizde yeşil pasaport var, eşime diyorum git yurtdışından topla gel arabasını vs dinlemiyo beni, bizi yalnız bırakmak istemiyo ama çok mantıklı değil mi ya 🤣🤣
Benimkide ben fedakarlık yapıp senin için giderim karıcım alır gelirim dedi ama ben kabul etmedim 🤣🤣 amaçlar farklı 😆😆😆 x2 burdan aldım kafam rahat olsun 😆

Geçmiş olsun canım, iyi etmişsin. Dinlen, takip et ağrını
Cok sagol canım 🙏🙏
Devami olmadi veya uzun sürmedi canım tek avuntum bu. Bebegimin ayaklari mi dizi mi bir yeri oradaydi sanki yada küçük poposunu tam oraya mi denk getirdi naptiysa diye düşündüm. Ben bir iki rahatsiz edince hemen gitti ordaki sertlik.
Devami da gelmedikce sorun olmaz diye düşünüyorum 🙏

Gerçekten bir anda olunca insanin nefesi kesiliyor o panikten. Cok garipti. Aman bir daha olmasın da..

Bu arada bunun üzerine annem geldi bugun yine yanima sagolsun da, şey dedi senin artik sancıların olur dedi. Bu aylardan sonra başlar dedi. Kasık agrisi gibi aniden giren ağrılar gibi olabilir korkma hemen dedi. Sabah yasadigim seyi anlatinca. Aklinizda olsun kizlar. Olabiliyormus demek ki.
Canım peki böylesi ağrı olunca kontrole niye gitmiyosun? Ben gidiyorum açıkcası doktora yazıp gidiyorum, boş sebepsiz çıksa da bişey kaybetmiyorum 5dk bakıyo hocamız. Pskoloji, streste önemli çünkü

Cok sagol canım 🙏🙏
Devami olmadi veya uzun sürmedi canım tek avuntum bu. Bebegimin ayaklari mi dizi mi bir yeri oradaydi sanki yada küçük poposunu tam oraya mi denk getirdi naptiysa diye düşündüm. Ben bir iki rahatsiz edince hemen gitti ordaki sertlik.
Bunu okumamışım, çok şükür devamı gelmediyse iyi 🥰

Cok sagol canım 🙏🙏
Bende Peripellas Peripellas dediği gibi özel durumun olmasa takma kafana derdim ama işte öyle olunca ☹️ ama neyse ki tekrarı olmamış olmasında inşallah 🙏

Canım peki böylesi ağrı olunca kontrole niye gitmiyosun? Ben gidiyorum açıkcası doktora yazıp gidiyorum, boş sebepsiz çıksa da bişey kaybetmiyorum 5dk bakıyo hocamız. Pskoloji, streste önemli çünkü

Bunu okumamışım, çok şükür devamı gelmediyse iyi 🥰
Canım evet devami gelmedi şükür o yüzden bende cok takılmadım açıkçası.
Yani artik şöyle düşünüyorum bazi agrilar sancilar da yasanacak. Yasayacagiz yani. Karnimiz bebegimiz büyüyor.
Devam eden rahatsiz agrilar olmadikca hemen gitmeye gerek görmüyorum.

Bende Peripellas Peripellas dediği gibi özel durumun olmasa takma kafana derdim ama işte öyle olunca ☹️ ama neyse ki tekrarı olmamış olmasında inşallah 🙏
Sagol kuzum amin olmasında 🙏
Bebişim sagima yatmami hic sevmiyor zaten. Nasil olmussa dönmüşüm sagima. O da rahatsiz olmus buldugu yerlere kaçmış galiba.
Sonra pozisyon degistirince o da rahatladi bende 🙏
Devamida olmasin amin 🙏

Vajina kemiklerim 3 haftayi gecmistir agriyor kuzu. Saga sola dönerken yattigim yerden kalkarken her sekilde her an agriyor. Ama bu ağrılar olurken hep kontrole gittim birsey demedi doktor.
Bu sabahki anlik birseydi. Ama hemen gecti. Ben evham kralicesi oldugum icin biraz fazla stres ettim galiba.
Kuzummm ne evhamı inan senin süreçlerini yaşamadan çoğumuz şu an öyleyiz. Allah korusun, evlerden dün az hareket etti ya sabah sabah bu haftalardan sonra kötü bir şey olabilir mi diye araştırdım resmen

Kuzum ben sepideye de öyle yap demiştim 2 tane beşik isteyince. Şimdi şöyle ki ben bunu yatak odasına aldım, çocuk odasına da montessori yaptırıyorum, gün içinde salona taşırım zaten tekerlekli. Ama sepide gündüz salonda dursun taşıyamam demişti ben de o yüzden egebaby önerdim. Ben montessori yaptırmasam net egebaby alırdım 😍 hiç saçma değil. Çünkü egebaby de 4 yaşına kadar kullanılıyor
Tamamdır bu ikiliyi alıyorum ozaman ben de 😍😍 ben odasına dolap, şifonyer, raf, oyuncak dolabı aldım. Yatak almadım.

Canım evet devami gelmedi şükür o yüzden bende cok takılmadım açıkçası.
Yani artik şöyle düşünüyorum bazi agrilar sancilar da yasanacak. Yasayacagiz yani. Karnimiz bebegimiz büyüyor.
Devam eden rahatsiz agrilar olmadikca hemen gitmeye gerek görmüyorum.
Tabiki nasıl rahat hissedersen, bide dediğin gibi büyüdük artık normal bazı şeyler 🙏☺️

sepide sepide bak normalmiş hafif hareketler

Eklentiler

• 1000154781.webp
    1000154781.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 11
Tamamdır bu ikiliyi alıyorum ozaman ben de 😍😍 ben odasına dolap, şifonyer, raf, oyuncak dolabı aldım. Yatak almadım.
Aşkım battaniye bunlarda olabilir mi acaba 🤔

Kuzummm ne evhamı inan senin süreçlerini yaşamadan çoğumuz şu an öyleyiz. Allah korusun, evlerden dün az hareket etti ya sabah sabah bu haftalardan sonra kötü bir şey olabilir mi diye araştırdım resmen
Öyle kuzum haklısın bide artık haftalar ilerledikce biraz da dogumlarin cogunlukla erkene geldigini duydukca bizlerde tedirgin oluyoruz haliyle..
En kötüsü gelmese iyi olacak aklimiza ama buna da engel olamiyoruz iste napalim.
Allah korusun tüm yavrularimizi🙏
Ister istemez herseyden nemlendigimiz haftalara geldik

Öyle kuzum haklısın bide artık haftalar ilerledikce biraz da dogumlarin cogunlukla erkene geldigini duydukca bizlerde tedirgin oluyoruz haliyle..
En kötüsü gelmese iyi olacak aklimiza ama buna da engel olamiyoruz iste napalim.
Allah korusun tüm yavrularimizi🙏
Ister istemez herseyden nemlendigimiz haftalara geldik
Ben inanıyorum hepimiz 37+ göreceğiz 😍

Back
X